Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım, elacığa çok geçmiş olsun. kızamık veya suçiçeğindense alerjik olsa daha iyi sanırım. bebiş nazlıdır da şimdi hastalıktan.slm kızlar giremedimm neden yine hastanedeydimm elayı götürdümm
allahım bu aralar üzerimizde kara bulutlar dolaşıyoo yüzünde kırmızı benekler varr
kızamak yada su ciceği dedi dr yadaa alerji sinek ısırığı nasıl ısırıksaa
knt edecğim dikkatli davran dedii aşı olduğu için az atlatırsınız dediibakalımm cuma tekar cağırdı kntle
çoğalmazsaa başka bişeymişş
gelelim bana regle oldum vee kasıklarımm felaket ağrıyooo
eşim yok gönderdimm bakalımm perşemce gelecek ama hasta sonu yine yokkk
yediklerime gelincee
sabah cok gec yedik 1yumurtaa 2diim ekmek
öğlen domates corbası ekmeksizz
canım rabiacım ya bidenem ne güzel çözmüşün beni evet sakinimdir aslında ama sinirlerim tepeme çıkınca sakinlikten eser kalmıyor![]()
iyiyim şekerim. spora devam işte. başka da bir gelişme yok, bekliyorumrabiada spordan gelmiş sanırımm nasılsın cnm
adam da ne çenesizmiş ya, sus otur işte. belediye otobüsüyse şikayet etseydin ya. internet sitesi falan vardır.he kavga ettim yol boyunca tartıştık inerken bile hala tartışıyorduk o susmuyo o sussa bende susacam ama adamda bi çene vardı
yok kız nur hamileyken yaşamış düşüyomuş az kaldı onu anlattı
bence mide stresten öyle tepki veriyor, dün sen baya gergindin canım. piyango fasulyeye vurmuş demek ki:)ev işi ömrümün en kolay olaylarından biri yani onu takmak bile beni rahatsız etmiyor. :))boşver sende yan gel yat,elbet bir zaman kalkarsın acelesi yok haklısıın:)) fasulye niye rahatsız etti bilemedim ama sanırım sabahtan vardı bende üşütmüş olabirilim dicem ama bugün iyiym,bazen midemin nazlanacağı tutuyor malesef.
senin bu treaking olayına bayılıyorum,bizde genelde her yaz bizim arka tarafta denize giderken yapıyoruz gerçi senin yaptığın kadar uzun sürmüyor ama 15 dk piknik yükleriyle işgence gibi geliyor. artık gitmicem zaten kilo verip plajlarda takılacam. :)))
canım arada sırada yenebilir makarna, pilav. sen uzun zamandır yemiyordun. kafana çok takma bence. akşam ekmeği kes, sorun kalmaz.öğle yemeğim
1 tabak karnabahar
1 tabak keşli makarna(
ne güzel uzaklaşmıştım makarna pilavdan tekrar yemek istemiyorum ama bugün gerçekten çok canım istedi.
gerçekten birşeyler yapacağım beni bekleyin anacım
hımm koşu fikri iyi olmuş. browniyi yakarsın böylece. canım en güzeli spor. hem kendini iyi hissediyorsun. stresin gidiyor.Bugün durdurdum kendimi Neyneysecim tamamen haklısın.
Ve akşam da koşuya çıkacağım.
45 dk-1 saat falan ..
Dün yaptıüım çok kötüydü ...
Aslında biz kilo vermek yerine insanlara mı kilo aldırsak ki![]()
Hadi kızlar herkes komşusuna tatlı falan versin
Spora da tekrar başlıyorum biliyorsunuz ilk zamanlar spor varken nasıl veriyordum ..
tebrik ederim masalcım, sunumun güzel geçmiş. notların da güzelmiş. 80'in altına inmemek ne demek..bravo sana. dönemin böylece devam eder inşallah.Kızlar bitti sunumumm ..
Off çok gerildim hazırlıklar tam değildi falan.
Birden her şey çok güzel gitti ..
İyi geçti yani sunumum ..
Sınav sonucumda geldi 82 :)
O da güzel ..
Bu dönem bir şey oluyor bana 80in altına inmedim daha ..
Kaçamağım yok olmayacak da bugün ..
Şimdi yemeğimi halledeceğim sonra bir kuaföre gideceğim kampüsteki ..
Sonra gelirim spora çıkarım ...
bu gün ne yediğimi yazayımda daha sonra yine geçmişe bakayım bir türlü şu formu kullanmayı tam olarak öğrenemedim bu arada yemeğide yaktım
neyse boş vereyim bunları bu gün bu gün kaçamak yaptım bol bol hazırlayın sopaları
sabah 1dilim ekmek peynir şekersiz yeşil çay
ara süt tozu ile neskafe 1 fındak
öğle 1 elma 2 kaşık yoğurt biraz tarçın
herşey buraya kadar güzeldi
öğleden sonra ev gezmesine gittim 1 çörek 1 un kurabiyesi ve kabak tatlısı yedim
emirelcim öncelikle hoşgeldin canım
nasılsın???bak hala ben burdayım( şu an listede değilim ama takımı hiç bırakmadım
en azından kilo almıyorum.... sen ne kadar aldın??
canım sorun değil geç olması, geç de değil ki:) ancak ben de cevapları yetiştirebildim bu saat olduhoşbulduk neyseneycim allah bağışlasın oğlunu ikusura bakma biraz geç oldu cevap vermem evet zamanla daha iyi tanışırız
bu gün ne yediğimi yazayımda daha sonra yine geçmişe bakayım bir türlü şu formu kullanmayı tam olarak öğrenemedim bu arada yemeğide yaktım
neyse boş vereyim bunları bu gün bu gün kaçamak yaptım bol bol hazırlayın sopaları
öğleden sonra ev gezmesine gittim 1 çörek 1 un kurabiyesi ve kabak tatlısı yedim
kızlar cemen tarifi sormuşsunuz yazayımm
bende intden aldımm tarifi
1kaşık biber salcası
1kasık domates salcası
2kaşık kadar galeta unu biraz daha az olabilir ben göz kararı kattım
3diş sarımsak dövülmüş
1kk dan biraz büyük beyaz peynir
tuz,kimyon,zeytin yağ göz kararı koydumm
hepsini karıştırdımm küçük kase cıkıyoo
afiyet olsunn iştah actı![]()
hımm koşu fikri iyi olmuş. browniyi yakarsın böylece. canım en güzeli spor. hem kendini iyi hissediyorsun. stresin gidiyor.
komşular duymasın ayrıca:))
tebrik ederim masalcım, sunumun güzel geçmiş. notların da güzelmiş. 80'in altına inmemek ne demek..bravo sana. dönemin böylece devam eder inşallah.
kuaför sefaları da yapılsın, oh ne güzel.
şimdi gitmek zorundayım cevap yazamadığım arkadaşlar varsa çok özür dilerim inş en kısa hepinize hoşbulduk diyeyim en kısa zamanda cevap vermek için elimden geleni yapmaya çalışacağım
sabah 1/2 krep 1 dılım ekmek
oglen 1 dılım ekmek ve 1 top yumurta sarısı
ıkındı 1/2 krep
akşam 4 yk zeytınyaglı kabak yemegı
Hafif bir şekilde atlatmışsın bu günü de ..
Tebrik ederim![]()
kıme gıttınız bakayım hıııııı ?bu gün ne yediğimi yazayımda daha sonra yine geçmişe bakayım bir türlü şu formu kullanmayı tam olarak öğrenemedim bu arada yemeğide yaktım
masal aslında 1 haftadır abartıyorum bugun (asureler bıtınce gece) kara verdım basladım asureye hıc dayanamıyorum
6 gundur sabbah ogle akşam nerdeyse asure yedımm
bıttı rahatladım
gunduz ev gezmesı var amonyaklı pasta
poğaca
pırınc salatası yapacakmıs
ben evde yemek yıypte gıdem dıom kı saldırmayayım
vede bu cuma yıne oruca baslıyacagım bakalım