• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

29 gün kaldı canım, çok şükür 1 aydan düşüyoruz şu anda. eşim gelince neden bırakayım sizi canım? belki daha yoğun olurum. ilk zamanları yeniden bir düzene girmeye çalışacak bir hayatımız olacak. ama Allahın izniyle takımdan uzak kalmayı düşünmüyorum. takımın bana çook faydası oldu. bu askerlik bile sizlerin sayesine geçebilir bir kıvama kavuştu. eşim ilk gittiğinde öylece ekrana bakıyordum. sonra burayı keşfettim de zaman geçer oldu.
kavitasyondan ben şunu anladım: senin pek de kavitasyonluk bir işin yok. yağ dokun olursa mantıklı sanırım. protein fazlası için bir faydası oluyor muymuş? denemiş oldun canım, ayrıca bitmeden de bir yargıya varmayalım bence. ne kadar sürecekti?

sorma canım ya bana da okuyunca çok az geldi:1: aynen senin sorduğun soruyu sordum kendime nasıl durdum gün boyunca diye, bir de spor yaptım. bünyem alışıyor herhalde.

Ayy az kalmış Neyneysecim ne güzel kavuşacaksınız ..
Belki bize zamanın olmaz eşin gelince demiştim :)
Ben de çok sıkkın olduğum zamanlarda hep oyalandım buralarda çok iyi olmuştu ..
Proteine faydası olmaz sanırım ama ben dikkat edeyim proteine derken fazla kaçırdım sanırım.
Bakalım bekleyelim 5 seans toplam.

Aman sağlığında problem olmasın da ..
ÇOk güzel gidiyorsun maşallah ..

masalcım cildime özel bişi yapmıyorum
ama asla makyajla yatmam genelde makyaj yaptığımda gül suyu ile temizlerim
geçen yıllarda cilt bakımı yaptırıyordum ama çenemde sivilce problemi var canım yaptırdıkça çoğaldı :((
temizlikten dediler ama 6 ay düzenli yaptıdım daha kötü oldum
en son bacağım için gittiğim dr.umun tavsiyesini yaptım sizede yazmıştım
mısır unu+süt
kil+süt
bal
ve limon suyu
bu 4 maskeyi farklı günlerde bu sıra ile yaptım iyi geliyor

Maskelere döneyim ben de en iyisi o zaman ..
Çok beğendim cidden.
Cildin nasıl yağlı mı kuru mu?
Yağlı cilde gül suyunun kötü geldiğini okumuştum da.

neysecim ve masalcım valla canınızın çekeceğini hiç düşünmedim :((
ama çok lezzetliydi salatam
içinde hiç yağ yok hafif ve lezzetli
zaten sarımsaklı yoğurtla herşeyi çok seviyorum :))
masalcım ben mısır koymuyorum...diyette garnitürde çok tavsiye etmem zaten havuç var bi de işin içine bezelye ve patates girmese daha ii olur sanırım
ama 1 yk lezzetlendirmek için deneyebilirsin
umarım yarın lahana bulursun

Benim için çok güzel bir alternatif oldu yapmaası da kolaymış ..
Yarın Karnıbahar vardı yarın onun salatasını yapayım olmazsa bitsin de sonra yapayım lahanayı ..
Ama cidden harika bir tarih saol ..

masalcım faydasını görürsün ama bende takıma ilk girdiğimde pasif zayıflamayı denemiştim :((
2 yıl önce 600 tl bayıldım ama sonuç sadece 4cm inceldim
diyetisyenle ayda 3kilo verip 4cm zaten inceldim ve daha kalıcı olmuştu...
bakma benim iradesizliğime :((
şu aralar motivasyon sağlıyamıyorum ama kendimi toplayacağımı ümit ediyorum
neysecimde sormuş...evet bugünlerde biraz dalgın yorgun kırgın...
sanırım enerjime komşularımın nazarı değdi :(( ciddi söylüyorum çok inanıyorum

Ben de pişman oldum ..
Azimle yapılacak şeyler ne gerek varsa bu kavitasyona ..
Birden heveslenmiştim işte.

ben de müsaade alayım. 1 bardak ayranımı da içtim. sabah yine spor var. geldiğimde görüşmek üzere sevgili takımım.:91:
iyi geceler.:119:

İyi geceler Neyneysecimm ..

canım, ales vardı bugün. ona girdim. fena değildi, bakalım nasıl bir sonuç gelecek.

canım, her şey üstüste gelmiş belli.. ancak sana önerebileceğim tek şey her durumda iradeni koruman lazım. biz bayanlar duygusallığımızdan çok çekiyoruz. tamam gerçekten canını sıkan şeyler olmuş. benim de canım sıkılırdı bunlar başıma gelseydi. ancak bu kadar yemeye yönelmen doğru değil. en başta kendi kendine bunu kabul ettirebilmen lazım. vücudunun seni yönetmesine neden izin veriyorsun?
buzdolabı bozuldu diye de bütün yemekleri bitirmek mi lazım:) ne yapalım bozulduysa canım niye midene işkence ediyorsun. hava zaten soğuk at balkona veya pişir öyle balkona koy. pişmiş yiyecek daha geç bozulur. her halükarda çok yiyerek stok tüketilmez.
ales bugün değil miydi? "pazar günü ales var" dediğinales hangi ales? ben biraz öne ondan geldim de başka ales mi var anlamadım:)

ah cnm ya keske girebilseydim alese...gecen sınavda 76almıstım biraz yükseltmek istiyordum...fena dagıldım ben ya toplayamadım kendimi :( buzdolabım düzeldi bugün yaptırdım...aslında olay buzdolabı da degil...resmen yemege sıgınıyorum:(

selam canlarımmm nasılsınız???
bugün benim doğum günüm :))
dosbacım kusura bakma benm kafa pek yerinde degil bu aralar...girmedim msjımdan sonra tekrar simdi gordum gecms dogum gunun kutlu olsun...
Kızlar nasılsınız_?
Dün gece geç saatte girdim uzun uzun yazdım ve bütün yazdıklarım silindi.
Sinirlendim tekrar yazamadım.
HAftasonu annemler buradaydı.
Ben gitmeyince onlar özleyip gelmiş.
Ve 2-3 gündür ne bulduysam yedim diyebilirim size.
Fiyucecim bir başlayınca nasıl olsa bozdum diye devam ediyoruz bizim hatamız bu ve ben de senin gibi sinirliysem stresliysem yemek yemek istiyorum sadece.
Film ve yemek öyle hiç dışarı çıkmadan geçireyim bunu aşabilmek önemli sanırım.
Güzel bir öneri ben de istiyorum bu konuda.
Alesi nasıl unuttun ya :S
Ben de bir tane daha mı var falan diye düşündüm :S
Neyse hayırlısı tatlım.
Erkek arkdaşın nasıl memnun mu yerinden?
Ben de dediğim gibi fazla kaçırdım ama metabolizmamın çok yavaşladığını düşünüyordum o açıdan belki de iyi oldu yoluna girer ve ben düzene girerim artık.
Yarından itibaren dikkat etmeyi düşünüyorum.
Kilo almış da olabilirim.
işte tam bu durum... yemek yemek...durmadan yemek sinirimi ondan cıkarmak:(:(
cnm ales fena oturdu içime sorma valla... ailen gelmiş ne güzel, bikac gün güzel yemekler de yemek lazım;)
erkek arkdsm iiymiş...hergün arıyor batacak kontorden...ama triplere girmeye basladı...bıktımmm yasanmaz burdaa özledimmm vs...
hatta bugün ilkkez dısarı cıktım...beyimiz öle karısmaz bana ama icerledi tlfnda farkettm...evi aramıs sonra cebi aramış...böyle dedi simdi bende orda olcaktım falan die...ne bileyim bende üzüldüm öyle diyince:(
ay canım ya herşey üstüste gelmiş
sende sıkıntıyla baya bir kaçırmışsın..
üzülme kız benimde kaçamağım oldu :18::18::78:
sınavı unutmana üzüldüm firuzecim hayırlısı olsun..
fenayım valla:( nihancım umarım bu hafta batırmam sizi... öneri bekliorm hepinizden beni kurtarın nolur:(:(:(
Kızlar okudunuz mu bilmiyorum Elif şafağın Aşk romanını ..
Oradan bir alıntı çok önceden okumuştum ama sizinle paylaşmak istedim bir yerde karşılaşınca ..

On Dördüncü Kural :
Hakkın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine teslim ol.
Bırak hayat sana rağmen değil, seninle birlikte aksın,
- Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir - diye endişe etme.
Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?
hayatımda okudugum en güzel kitaplardan biri (populer bilim kitapları dısında:))
bu söz de favorimdir... bide şu var bak yine o kitapta geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam...
Bir insan bilmiyorsa ne istediğini,hem seni ziyan eder, hem kendini...Dibini görmediğin suya dalmadığın gibi,emin olmadığın Sevgiye teslim etme kendini...!

Kaçtı valla ..
Annemler buradaydı hafta sonu ..
Onların yanında fazla abarttım ..
Şimdi tartıya çıkmaya korkuyorum .

Yesek yesek de kilo almasak ne güzel olur .
Bol bol parti yaparız ..
aynısını bende istiyorum... yiyip yiyip kilo almamak:30:
valla nihancım hıncali ben daha değişik biliyorum mantının oldukça büyüğü olarak :)) afiyet olsun senin ki tam mantı olmuş ellerine sağlık
bende tarılmaya korkıuyorum masalcım haftasonu ben çok kaçamak yapmadım ama malum dün doğum günümdü... inanın çok yemedim ama ister istemez özel günleri es geçemiyoruz
masalcım sen derslerine git hayatım yoksa dönem sonu gelmez valla...kopukluk ii değil...
öğlen ne yiyeceğim bilmiyorum??

cnm mantının büyügü benm tek bildiğim tatar mantısı...bizde tatarlık var da..annem hep bize öyle mantı yapardı..artık ben kendi unumdan yapıyorum...
caybardagının agzıyla kesilir hamur,yarım ay şeklinde kapatılır sonra susuz servis edilir...icide oldukca dolu olur...sanırım bundan bahsediyorsun...
http://img25.imageshack.us/img25/3882/im000409n.jpg
şu şekildedir... hatta ben diger mantıyı pek sevmem buna alıstıgımızdan sanırım...
bide içine nohut koyma olayı var, o aslında işin eglencesi, annem 1-2tane atar kimde çıkacak falan diye:):)

rabia,nihan cnmalrım evde yaptımm biber salcası,domates salcası,kimyon,sarımsak zeytinyağ,peynir galeta unu ilk kez yaptım cnm istiyodu hazır almadımm cok sağlıksız deil ama iştahımı actııı gercektenn
elacım maşallah cok yetenekliymişsin.. inan kırkyıl dusunsem evde yapmak aklıma gelmez...sözde 10senedir yemek yaparım:77: çemen sevmem ama cidden bu tarif merak ettirdi:):)
firuzecim tut bakem ipi, biz seni yukarıya çekelim,ama önce ipi tutmaya çaba sarfet hayatım,bakıyorsun öyle. beterin beteri var, dertlerimi anlatsam burdan köye yol olur demiş şair.
:)) toparla kendini,yaş geçince çok üzüleceksin canım günlerini bunlarla heba ettiğin için. herşeyin başı sağlık,sağlığın varsa herşey yoluna girer.
ah be kaptanım...ipi tutucam da bi özgüvenim yerine gelse...
bide saglık desen oda yokki tam olarak...cıldırcam normal bi insan gunde kac kere wcye gider bilmiorm ama ben bazen 2-3gunde 1ancak cıkabiliorm....:26:
kaptancım bazen insan negatif oluyor ama atmak için çaba göstermek lazım...bi de beynimizi inandırmamak...mesela beni herkes güler yüzlü tanır bi de hiç kin tutamam...buna inandığım için herhalde çok çabuk barışır hemen olumlu düşünürüm
bi tek hastalıklar ve kilom hakkında çok pozitif biri dğilim ama sanırım son zamanlarda aşmaya başladım daha çok şükreder oldum
neyse balım sen zaten şu ara yoğunsun bi de ben beynini ütülemeyeyim
ama yarın sabah derin derin 3 nefes al ve ver...aynaya bak ben güzelim de...oğluşunu öp şükret...
kısaca güne güzel başla sonrası zaten gelir
dosba cok haklısın... benmde sanırım acilen negatif olmayı bırakmam lazım:(
ama nasıl olcak bilmiyorum işte... offff offf....
Yıl başında gitmeyi düşünüyorum ama 57 kilo olmam lazım o zamana kadar ..
Bugün tartıldım veeee 60.5 olarak gördüm kendimi :2::2:
bende aynı durumdayım cnm... kot pantolonla akşam wc sonrası 68.7gösterdi:59::59:
masalcım öncelikle ben bile hatırlamıyorum ne zamandır burdayım :))
ocakta 2 yıl olacak bazı hastalıklarımdan dolayı kilo aldım hala veremiyorum
biz seninle arkadaş değilmiyiz...eğer arkadaşsak profilimde bi albümüm var sadece arkadaşalar görüyor...
son 2 gündür evet biraz sıkıntılarım var canım... ama geçecek inş.
lahana salatasına gelince çok kolay :))
beyaz lahanayı ince ince kıy
tuz ile ovuştur...yani yoğurmuş gibi iyice ölsün :))
sonra sarımsaklı yoğurda kat
bunu güzel bi cam tabağa al
üzerine bol havuç rendele
üzerine bol brokoli doğra(bende karnabahar vardı değerlendirdim)
diyet dışındayken üzerine krımızı biberle ve yağla kavurduğum mısırı koyuyorum
ama şimdi kalorisi yüksek diye tercih etmedim
tekrar birazcık tuz afiyet olsun
bu arada cam tabakta renkleri ortaya çıkıyor güzel bi sunum oluyor çok gelen misafire borcamda yapıyorum
lahananın hastasıyım ve tarifini bilmiyordum cnm valla bana cok yarıcak cok saol hemen kaydediorm... hatta acilen benm tekrar salatayla beslen firuze moduna girmem lazım sanırım:(
merhaba arkadaşlar ben çok eski üye takıma yeniden katılıp kiloları varmek istiyorum kendimi tanıtayım 32 yaşında ev hanımı 2 çocuk annesiyim 1,5 sene önce 13.takımda kilolarımı vermeye başlamiştım daha sonra birkaç kez pc bozulunca birazda tembellik olunca verdiğim kiloları teker teker aldım şimdi yeniden 13.takımda olup başladığım işi bititrmek kilolarımdan sizlerin desteğiyle kurtulmak istiyorum bende sizleri tanıya bilirmiyim

dosbacım sen nasılsın görüşmeyeli neler yaptın
adcım sana da çok teşekkürler
hoşgeldin emirel:71:
bende eski üyeyim geri döndüm verdiklerimi aldıktan sonra:59: nickin tanıdık geliyor sanırım eskiden;)
adım firuze ocak17 de 25yasına giricem,172boyunca 68küsür kilolu koca göbekli kalçasız garip bişeyim:1:
ankarada hala(!) öğrenciyim fizik mühendisliği...
öyle işte...
peki sen?
1 ay falan kaldı dimi eşinin gelmesine ?
Bırakmazsın ama dimi eşin gelince bizi :17:
Tamam canım yarından itibaren öyle yapacağım ..
Trekking pazar günü ..
Yağmur falan olmaz da inşallah ..
Hoş öyle de tadı başka olur da sonra hasta olabilirim.
Off hiç güzel değildi kavitasyon o yüzden bahsetmedim sanırım.
Gittim 1 saat 10 dakika falan sürdü.
Vücut analizimi yaptılar ilk önce ..
Dur onu ayrıntılarıyla yazayım ..
%80.54 yağsoz kütle
%4.19 mineral miktarı
%19.42 protein miktarı
İç yağlanmamın değeri 1 miş ( En küçük değer )
Protein oranım haricinde normalmiş ..
Metabolizma yaşım da 12ymiş :))
yarım saat kavitasyon sürdü.
10 dakika titreştiren alet adını hatırlayamadım.
Bir de lenf drenaj vardı ..
Bir de baskı yapan bir alet unuttum adını ..
Toplam 1 saat 10 dakika falan sürdü.
Ölçülerimi aldılar.
Not aldılar.
Ölçülecekmiş her seansta ama kıyafetimde hiç değişiklik yoktu..
Sözde 4-5 cm incelecektim ..

canım benm şimdi bak şöyle bi durum var, eger profilindeki çizelgen hatasızsa şayet zaten sen normal kilolardasın...bide 50kg olmak istiyorsun ya... ona dikkat ettin mi BMI 17lere düşüyor, buda aşırı zayıflık demek... boyun kactı hatırlamıyorum ama bence 55-53arası senn icin oldukca iyi...
bu kavitasyonu bende ilkkez sehir fırsatında duydum...ama şu var böyle şeyler genelde yag dokusu fazla,vücudu gevşek sarkık kisiler icin işe yarıyor...sen zaten aktif yasıyorsun pek etkilememis olması normal bence...ki buna sevinmelisin, demekki zaten iyisin suan etkilemiyor bunlar:34:
geçen yıllarda cilt bakımı yaptırıyordum ama çenemde sivilce problemi var canım yaptırdıkça çoğaldı :((
mısır unu+süt
kil+süt
bal
ve limon suyu

cnm mrk ettim bende seni arkdslara ekledim kabul edersen sevinirim:34:

geldim kendime...

dun giremedim kusura bakmayın...bugünde tum gün dısarıdaydım 1hafta sonra ilkkez:77:

bugün buzdolabım yapıldı...allahtan ucuza mal oldu 50tl:53:

sabah arkdsm uyandırdı tlfnla sonra buzdolabı tamiri falan kahvaltı edemedim... öğleden itibaren aksam 9a kadar dışarıdaydım...

oglen saat2 gibi arkdsmla beraber yedim yemek

ızgara tavuk( 2tavuk gogsu vardı ızgara+4-5kücük elma dilim patates + bol yeşillik) + 1cola:59:
aksama dogru depresyondan beni cıkarmak icin biyerlerde oturalım diye tutturdular...
1kadeh kırmızı şarap:77:
aksam 9da eve geldim... çay kaşıgıyla 3-4kaşık:59: fındık ezmesi yedim...
sonra işte bu saate kadar 1 elma-1portakal-1mandalina

bide bitki çayı içtim doğuş form kırmızı meyveler...

hımm bide arada 3-4tane jelibon arkds zoruyla:77:

şimdi yatıcam yarın okul var,zaten bi bugün okuldayım... bayaa da gec oldu saat gecmise bakayım derken...söz yarın ugrucam düzenli girmeye calısıcam...
bide sunumum var onu halletmem lazım hala baslayamadım:(

napsam ki sizin gibi gidip bi salata malzemesi alısverisi ve sonrasında bol bol salata ile beslenmeye mi başlasam diyorum...
ne diyorsunuz:59::61:

hepinize iyi uykular...
ayrıca sabah giremiceem icin şimdiden yarın için iyi günler....:71:

kimde çıkacak falan diye:):)

bende aynı durumdayım cnm... kot pantolonla akşam wc sonrası 68.7gösterdi:59::59:

lahananın hastasıyım ve tarifini bilmiyordum cnm valla bana cok yarıcak cok saol hemen kaydediorm... hatta acilen benm tekrar salatayla beslen firuze moduna girmem lazım sanırım:(

canım benm şimdi bak şöyle bi durum var, eger profilindeki çizelgen hatasızsa şayet zaten sen normal kilolardasın...bide 50kg olmak istiyorsun ya... ona dikkat ettin mi BMI 17lere düşüyor, buda aşırı zayıflık demek... boyun kactı hatırlamıyorum ama bence 55-53arası senn icin oldukca iyi...
bu kavitasyonu bende ilkkez sehir fırsatında duydum...ama şu var böyle şeyler genelde yag dokusu fazla,vücudu gevşek sarkık kisiler icin işe yarıyor...sen zaten aktif yasıyorsun pek etkilememis olması normal bence...ki buna sevinmelisin, demekki zaten iyisin suan etkilemiyor bunlar:34:

cnm mrk ettim bende seni arkdslara ekledim kabul edersen sevinirim:34:

Dayanamadım yine bir browni yedim :(
Canım kilom çok değil biliyorum aslında ama zayıf olmak istiyorum.
Hem de bölgesel problemim var basen onu çözüme ulaştırmak istiyorum.
Pişmanım zaten kavitasyona spor daha etkili bence ..
Spora da başlayacağım tekrar ..

geldim kendime...

dun giremedim kusura bakmayın...bugünde tum gün dısarıdaydım 1hafta sonra ilkkez:77:

sabah arkdsm uyandırdı tlfnla sonra buzdolabı tamiri falan kahvaltı edemedim... öğleden itibaren aksam 9a kadar dışarıdaydım...

ızgara tavuk( 2tavuk gogsu vardı ızgara+4-5kücük elma dilim patates + bol yeşillik) + 1cola:59:
aksama dogru depresyondan beni cıkarmak icin biyerlerde oturalım diye tutturdular...

şimdi yatıcam yarın okul var,zaten bi bugün okuldayım... bayaa da gec oldu saat gecmise bakayım derken...söz yarın ugrucam düzenli girmeye calısıcam...

napsam ki sizin gibi gidip bi salata malzemesi alısverisi ve sonrasında bol bol salata ile beslenmeye mi başlasam diyorum...

hepinize iyi uykular...

Dışarı çıkmana ve buzdolabının olmasına ayrı ayrı sevindim ..
FArkındasın kaçamaklarının değil mi söylememe gerek yok sanırım ..
Ama galiba sen de durduramıyorsun kendini ..
Benim de yarın sunumum var :S
bir geçse rahatlayacağım.
Bence yarından itibaren kaçamakları bırakmalıyız tamamen ..

kızlar bende katılıyım size ya bende zayıflamak istiyorum boyum 1,65 kilom 59 bende 50 olmak yada 52 olmak istiyorum ama kızım var her gün 2 yada 3 çeşit yemek yapmak zorundayım bende dayanamayıp yiyorum kilo almıyorum ama zayıflayamıyorumda :44:

firüze canım sen kilolu olduğundan emin misin? fotoların harika görünüyor
erkek arkadaşının aramasına sevindim
buzdolabının yapılmasına da :))
dışarı çıkmak her zaman iyidir...kafa dağıtmak için...
sadece salata ile akşamlarını geçirebilenlere hayranım
ama yinde içine tavuk,ton balık ve peynir gibi proteinler eklenmesi taraftarıyım

günaydıııııınnnn :71:
benden sonra akşam kaynatmışsınız....ama napıyım erken kalkmak beni erken yatağa götürür oldu
tatar mantısı bizim meteze benziyo ama biz onu patates ile yaparız benim annemde çerkez de :))

neysecim spor olayına hayranım canım maşallah :nazar:
kavitasyon muhakkak etkileyecektir ama masalcım keşke bizde spora başlasak
bugün klasik kahvaltı ile başladım demek isterdim ama sucuklu yumurta yedim sadece 2-3 dilim sucuk vardı...
çay içiyorum şimdi ekmekte sadece 1 dilim kadardı

en azından bugün birazcık uyumak istiyorum
9 gibi kalkarım öğleden sonra dışarı çıkcam görüşürüz

Nihancım sen ne kadar az yiyorsun öyle ..

HAdi bakalımm kızlar bu hafta toptan toparlanma haftamız olsun muu??
Biliyorum en çok ben bozdum bu hafta ama ..
azmı yiyorum kız hafta sonu baya kaçırdım ondan tatlım
olsun valla:1:
bugünü yazalım:

kahvaltı: peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek. sabah geç uyandım. ancak bu kadar oldu.
ara: 1 elma, 3 fındık, 3 nohut
öğle: karnabahar, içinde minik et parçaları vardı.
ara: 2 kupa adaçayı
ikindi: 1 kase mercimek çorbası
ara: yarım ayva, 1 kupa yeşil çay, 3-4 badem
akşam: ton balıklı salata

şimdilik başka bir şey yemedim. belki yatmadan 1 ayran içerim.
çok güzel gidiyorsun tebrikler canım
geldim kendime...

hepinize iyi uykular...
artık bozma moralini bak herşey yoluna girmeye başlamış
resimlerine baktım çok güzelsin maşallah:nazar::nazar: nazar değmesin:70:
en azından bugün birazcık uyumak istiyorum
9 gibi kalkarım öğleden sonra dışarı çıkcam görüşürüz
günaydın dosbacım
benim içinde uyu valla

bugün az öne işe gelirken belediye otobüsü şöförü ile kavga ettim ya bindiğim gibi gaza bastı manyak herif düşüyordum cebmdeki bozukluklar düştü yere bitane çocukta toplamaya koşuyo peşinden bana vermek için hey Allahım ya 2 sn beklese bi oturayım veya ne bileyim kızdım bide bana cevap veriyor ya yol boyunca tartıştım enerjimi boşalttım rahatladım oh be:1::1:

neyse
dün akşam yemeğim
4 tane köfte
2 çatal patates kızartması
1 dilim ekmek
bikaç kaşık yoğurt

1,saat yürüyüş
1 fincan salep

gece yatarken 1 kase yoğurt

sabah kahvaltım
1 bardak süt şekersiz
bitane yarım poğaça

Son düzenleme:
nihancım yine uyuyamadım...bu defa daha kötü sürekli telefonum çaldı en fazla 20dk uyumuşumdur...
neyse kalktım sersem gibiyim duş aldım kendime geldim
dün annemden aşure geldi...memleketten saolsun her sene gönderiyor zaten başkasının aşuresini de pek yemem...
öğle yemeği olarak 1 kase yiyorum ama biliyorum ki yanlış yapıyorum :((
bari biraz komşulara dağıtayım yoksa bitene kadar bana 2 kilo aldırır :26:
sabah sabah tartışmışsın ama bazen hakediyorlar özür dileseler hemen inişeceksin hatta niye kızdım diyeceksin ama hiç aşağı kalmıyorlar...neyse bundan sonra günün güzel geçsin inş.

herkesler iyidir inşallah.
bende iyiiym çok şükür. dün evimde elektriğim yoktu,sayacımız yanmış,eşim gidip yeni sayac aldı ama takmaya gelmediler sinir oldum,oğlumla bütün gece üst katta kayınvalidedeydik. gece yatmaya evimize indik. bakalım inşallah bugün gelirler gelmezlerse kendileri bilirler. :))
henüz öğle yemeği yemedim elektriğim olmadığı için kahvaltı da edemedim zaten sadece 1 tane muz yedim. yılbaşı hediyemi henüz almadım,sanırım haftaya halledip göndericem.
fırsat buldukça buradayım. :92:

nihancım yine uyuyamadım...bu defa daha kötü sürekli telefonum çaldı en fazla 20dk uyumuşumdur...
dün annemden aşure geldi...memleketten saolsun her sene gönderiyor zaten başkasının aşuresini de pek yemem...
sabah sabah tartışmışsın ama bazen hakediyorlar özür dileseler hemen inişeceksin hatta niye kızdım diyeceksin ama hiç aşağı kalmıyorlar...neyse bundan sonra günün güzel geçsin inş.
uyuyamadın demek zaten hep öyle oluyor canım
neye niyetlensen olmuyor..
qay evet özür dilese pişmanlık duyarım keşke bişey demeseydim diye ama bunlar daha çok üste çıkıyor

bende iyiiym çok şükür. dün evimde elektriğim yoktu,sayacımız yanmış,eşim gidip yeni sayac aldı ama takmaya gelmediler sinir oldum,oğlumla bütün gece üst katta kayınvalidedeydik. gece yatmaya evimize indik. bakalım inşallah bugün gelirler gelmezlerse kendileri bilirler. :))
henüz öğle yemeği yemedim elektriğim olmadığı için kahvaltı da edemedim zaten sadece 1 tane muz yedim. yılbaşı hediyemi henüz almadım,sanırım haftaya halledip göndericem.

selam kaptan. elektrik olmayıncada olmuyor inşallah gelir

net kısa zamanda düzelir inşallah da hepimiz rahatlarız. hafta sonunu hafif atlatmışsın afiyet olsun hayatım.

.

Valla canım bizim burda inanılmaz net sorunu oluyor biri çok yavaş diye hızlısına geçtik 2 ay sonra oda aynı duruma geldi
Kkda çok sorun çıkarıyor eşimde sistemin çok yoğun olduğunu bu yüzdende kaldırmadığını söylüyor ama bilmiyorum artık

Bence negatiflik olayındada sen kendini öyle hissetmek istediğin için öyle oluyor biz kadınlar en ufak birşeye moralimiz bozulduğu zaman bütün gemileri yakıyoruz bence kadınların en kötü yanı

Kaçamaksız bir hafta sonu tebrik ediyorum Nurcum :46::46::46:

Memleket neresi Nur?
Orada internete girebiliyor musun?

.

Teşekkür ederim canım
memlekette inş girmeye çalışacağım canım
ben netten ders dinliyorum uzaktan eğitimi eşim bu yüzden tablet aldı içinde güzel internetide var ordan girerim inş
Sizleri yalnız bırakmam :9::9:
Sen nasılsın bakalım artık buralardasın değil mi bilgisayar işini hallettin

Ne yapmaya karar verdim ..
Her gün yediklerimin kalorisini hesaplamaya karar verdim ..
Motive olabileceğimi düşünüyorum.
Belki hesaplamak isteyen olur benimle birlikte ..

Pazar günü de trekking düşüncem var...

Aslında çok güzel bişey canım inş. uygulayabilirsin bi ara bende denemiştim faydası oluyor gerçekten
Öncelikle günlük ne kadar kalori almalısın bunu öğren ona göre kalorini dengele

Bayılıyorum şu aktifliğine canım öğrenciliğini en güzel şekilde değerlendiriyorsun

merhaba arkadaşlar ben çok eski üye takıma yeniden katılıp kiloları varmek istiyorum kendimi tanıtayım 32 yaşında ev hanımı 2 çocuk annesiyim 1,5 sene önce 13.takımda kilolarımı vermeye başlamiştım daha sonra birkaç kez pc bozulunca birazda tembellik olunca verdiğim kiloları teker teker aldım şimdi yeniden 13.takımda olup başladığım işi bititrmek kilolarımdan sizlerin desteğiyle kurtulmak istiyorum bende sizleri tanıya bilirmiyim

dosbacım sen nasılsın görüşmeyeli neler yaptın
adcım sana da çok teşekkürler

Hoşgeldin canım aramıza
inş istediğin şekilde kilonu verirsin

canım okula göre değişiyor puan. master için 55 yeterli sanıyorum, tabi başka şartlar da var. sonuç olarak tercih edeceğin bölüm ve okul önemli. ben bir karar vermedim. eşim gelince beraber değerlendireceğiz inşallah.
bu arada listeden ziyade, eğer yapabilirsen, kendi yediklerini kalorileriyle beraber geçsen. öyle daha hoş olur sanki. güzel listeye de hayır demem tabiki, yanlış anlaşılmasın:)
ne zaman demiştin trekking? hani kavitasyon noldu, o konudan bahsetmedin.

hoşgeldin emirel.
ben eylül ayında başladım takıma. hala da buralardayım bakalım. 27 yaşındayım. 1 tane oğlum var 2 yaşında. çalışmıyorum, evdeyim ben de. ankarada yaşıyorum. zamanla daha iyi tanışırız inşallah.

sınav için geçmiş olsun canım inş iyi bi puan gelir
Hangi bölümü istiyorsun canım

29 gün kaldı canım, çok şükür 1 aydan düşüyoruz şu anda. eşim gelince neden bırakayım sizi canım? belki daha yoğun olurum. ilk zamanları yeniden bir düzene girmeye çalışacak bir hayatımız olacak. ama Allahın izniyle takımdan uzak kalmayı düşünmüyorum. takımın bana çook faydası oldu. bu askerlik bile sizlerin sayesine geçebilir bir kıvama kavuştu. eşim ilk gittiğinde öylece ekrana bakıyordum. sonra burayı keşfettim de zaman geçer oldu.
kavitasyondan ben şunu anladım: senin pek de kavitasyonluk bir işin yok. yağ dokun olursa mantıklı sanırım. protein fazlası için bir faydası oluyor muymuş? denemiş oldun canım, ayrıca bitmeden de bir yargıya varmayalım bence. ne kadar sürecekti?

sorma canım ya bana da okuyunca çok az geldi:1: aynen senin sorduğun soruyu sordum kendime nasıl durdum gün boyunca diye, bir de spor yaptım. bünyem alışıyor herhalde.

Allah kavuştursun canım ne güzel kurtuluyorsunuz o sıkıntıdan
darısı bizlerin başına inş.

mısır unu+süt
kil+süt
bal
ve limon suyu

Ay canım ya bende deneyeyim bari senin maskelerini bal hariç yüzümde 1 haftadır inanılmaz sivilce oluştu

neysecim spor olayına hayranım canım maşallah :nazar:
kavitasyon muhakkak etkileyecektir ama masalcım keşke bizde spora başlasak
bugün klasik kahvaltı ile başladım demek isterdim ama sucuklu yumurta yedim sadece 2-3 dilim sucuk vardı...
çay içiyorum şimdi ekmekte sadece 1 dilim kadardı

Afiyet olsun canım

bugün az öne işe gelirken belediye otobüsü şöförü ile kavga ettim ya bindiğim gibi gaza bastı manyak herif düşüyordum cebmdeki bozukluklar düştü yere bitane çocukta toplamaya koşuyo peşinden bana vermek için hey Allahım ya 2 sn beklese bi oturayım veya ne bileyim kızdım bide bana cevap veriyor ya yol boyunca tartıştım enerjimi boşalttım rahatladım oh be:1::1:

neyse
dün akşam yemeğim
4 tane köfte
2 çatal patates kızartması
1 dilim ekmek
bikaç kaşık yoğurt

1,saat yürüyüş
1 fincan salep

gece yatarken 1 kase yoğurt

sabah kahvaltım
1 bardak süt şekersiz
bitane yarım poğaça

Hepsi sorunlu nihancım onların ben hamile iken dershaneye gidiyordum kaç kere düşme tehlikesi geçirdim şöförlerin yüzünden sonuncusundada amcanın birisi tutmuştu ama ben 9 aylık hamileyim karnım burnumda resmen
Yemek içinde afiyet olsun ama akşam yemeğinde ekmek olmasa daha güzel olurdu sanki

Afiyet olsun canım benşim canımda istiyor aşure ama bizim buralarda öyle yapan yok neyse artık memlekete gidince yerim :17:

Ayy canım elektiriğin gitmesi çok can sıkıcı bi olay en sinir olduğum şeydir inş hallolur bugün

Oleyy sonunda geçmişe cevap yazabildim
Kucağımda bilgisayar ayakta gezerken bitirdim değilse benim cadı müsade etmiyor canavarlık yapıyor
Gelelim menüme
Akşam
2tane köfte
yarım kase çorba köftenin yanındada 1 bardak ayran
akşamda
çay ve 1tane elma 1 tane mandalina
sabah 3 dilim ekmek
ve bir parça peynir yanındada çay
arada yarım muz yedim yarısını kızıma yedirdim
şimdide kahve içeceğim

Back
X