Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaçtı valla ..
Annemler buradaydı hafta sonu ..
Onların yanında fazla abarttım ..
Şimdi tartıya çıkmaya korkuyorum .

Yesek yesek de kilo almasak ne güzel olur .
Bol bol parti yaparız ..
ay evet ya yiyip yiyip kilo almamak ah ahhh:97:
cuma gününe kadar dikkat edersin şimdi çıkma zaten bide moralin bozulur motiven düşer canım

ay evet ya yiyip yiyip kilo almamak ah ahhh:97:
cuma gününe kadar dikkat edersin şimdi çıkma zaten bide moralin bozulur motiven düşer canım

Ben de öyle düşünüyorum ama öyle yapınca da hiç kilo veremiyorum diye yerleşiyor aklıma ..
Yine de böyle olması daha iyi ..
Tesellim de metabolizmam hızlandı

Ne var öğle yemeğinde Nihancım ?
Ben de bir şeyler atıştırıp gidebilsem iyi olur aslında derse.
Akşam salata yemeyi düşünüyorum sadece ..
öğlene dün akşam yaptığım yemekler

tarhana çorbasıyla
sulu köfte canım
hadi ben kaçıyorum yavaş yavaş gelince görüşürüz

valla nihancım hıncali ben daha değişik biliyorum mantının oldukça büyüğü olarak :)) afiyet olsun senin ki tam mantı olmuş ellerine sağlık
bende tarılmaya korkıuyorum masalcım haftasonu ben çok kaçamak yapmadım ama malum dün doğum günümdü... inanın çok yemedim ama ister istemez özel günleri es geçemiyoruz
masalcım sen derslerine git hayatım yoksa dönem sonu gelmez valla...kopukluk ii değil...
öğlen ne yiyeceğim bilmiyorum??

Yemeğe eve mi gidiyorsun?
Afiyet olsun Nihancım :)
evet canım eve gidiyorum
sağool canım
bende bilmiyorum mantımı hınkalmı
zten büyük sevmiyorum hamurumsu oluyor

cnm doğum gününkutlu olsun nice mutlu yıllara

cnm bol kacamaklı bir hafta sonu olmuş inş bunlar kiloya dönmemiştir ertmişsindirr
sabah güzelmişş corbaa:)))

nihancım teşekkür ederim
günde kaçamak yapmamanı tebrik ederim canım
aşure bugün bana da geliyor bakalım ölçülü olabilcek miyim??
yatamadım şimdide uykum var (
cnm fazla kaçırma yada sadece öğün olarak yee

yumurtayla mayonezide karıştırınca süper oluyooo pul biber,karabiber süperr
ay iştahım acıldıı okudukcaa
malüm günümdeyimm herhalde ondann

ayyyy şimdi catlıcam biri mantı biri çiğ börekk bende istiyommmmmm
öğlene dün akşam yaptığım yemekler

tarhana çorbasıyla
sulu köfte canım
hadi ben kaçıyorum yavaş yavaş gelince görüşürüz
afiyet olsun tatlımm
secim güzelmiş bide yoğurt olsa iyimişş

cnm özel gün diye görmedik duymadıkk
evet tam mantıı hıncalı duymadım hampal duymuştumdaha büyüğü ve üçgen katlanıyo odaa

evet canım eve gidiyorum
sağool canım

bende bilmiyorum mantımı hınkalmı
zten büyük sevmiyorum hamurumsu oluyor

afiyet olsunmnn hemen gelll

bana gelincee
sabah cemenli ekmek iştahımı actı nee bitti gerçii yapmayayımm bidahaa güzel ama yediriyooo
hediyemi eşime verdim yollıyacaktıı aradı kapalıymış öğleden sonra dedi bakalımm
bana kim alacak merak ettimmm
dosba aklımdayken cnm düğün resmi ekledinmii ben bi kaçırdımmmm

evet eminecim hafta sonum öyle geçti ama artık bu akşam yürüyüşe ve harekete başlarım
kız yoğurt vardı zaten dün akşamda bu akşamda hemde kendim mayaladım

acımıydı canım acıysa iştah açar

eline bir bilgisayar geçmiş olmasına sevindim, kardeşin de durumdan memnundur umarım
canım sabah geçiştirme evet:)) yani vakit de dardı ve sınav öncesi aşırı bir şey yemek istemedim. sadece midem bulanmayacak kadar.. sınavım iyi gibiydi. bakalım siteye soruları koyarlarsa bakıcam kaç net var. bekliyorum.
yaw ben seni anlamaya çalışıyorum niye öyle diyorsun:) öğrencisin tabiki dört dörtlük öğünlerin oturmuyor. ama biz yine de uyarı vazifemizi yerine getiriyoruz hem bak fena mı kahvaltı kavramı oturmaya başladı sende:81:

rica ederiz canım. doğumgününde güzel geçmiştir inşallah. dışarı falan mı çıktınız? seni zaten mesajdan sonra bir daha göremedik:97:

nihancım günde kaçırmamışsın, tebrikler. ancak haftasonunun kalanında kaçırmışsın canım yaw. haftasonları kolay olmuyor farkındayım. inşallah haftaiçi toparlanırsın.

çok güzel bir alıntı masalcım. ben de bir yere not edeyim, çok hoşuma gitti.

bu arada öğle yemeğimi yazayım
4yk sulu köfte yemeği
1 kase yoğurt
afiyet olsun nihancım. sulu köfte benim de favorimdir. gerçi öyle iştahlıyım ki nerdeyse her şey favorim:76:

eminecim, çemen acayip iştah açıyor yaw:) ben 250 gr almıştım, bitirene kadar akla karayı seçtim. olmuyor yemesen, yesen de doymuyorsun. en mantıklısı diyetteyken evde çemen bulundurmamak.

napayım be rabiacım ne zamandır çikolata yemiyordum yiyim dedim mantıyıda az yedim ama yinede fazla tabikide canım

rabia,nihan cnmalrım evde yaptımm biber salcası,domates salcası,kimyon,sarımsak zeytinyağ,peynir galeta unu ilk kez yaptım cnm istiyodu hazır almadımm cok sağlıksız deil ama iştahımı actııı gercektenn

aa senmi yaptın canım tarifini tam yazsana zahmet olmazsa balım, ben çok severim böyle şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…