Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım hoşgeldin. sınavının iyi geçmesine sevindim. sen bugün mü gidecektin kavitasyona?
Teşekkür ederim Neyneysecim ..
HAftaya çarşamba gideceğim ama bugün birisi sende çok etksii olmaz çok yağ dokun yok dedi moralim bozuldu ..

Gunaydin arkadaslar malesef int hala baglanmadi ve ben yine cep tlf nu. Ile size ulasiyrm . Benim kilom 81 amA regl hala bitmedi. Dr sonuclara iyi dedi ama polistk over vRmis. Ilac tedavisine baslayacagim .

Geçmiş olsun fderya ..
Bende de vardı bir ara sonra bir baktılar yok :S

Ben de akşam yemeklerinde bunu denemeliyim sanırım.
Gündüz düzenli yiyip akşam salata ..

Benim de çok etkim oldu farkındayım listeyi bozma konusunda ama bu hafta daha dikkatli olacağım.
Eleştirin lütfen beni :)

Kızlar hepinizi tekrar tekrar tebrik ederim.

İnanıyorum ki melankoli buralarda olacak ..
Spora da başlaması ayrı bir motive olur diye düşünüyorum.

Canım bana da beklersin gibi geliyor.
Ama gelişmeleri bize de aktar ..
Sınav için teşekkür ederim çok iyi değildi ama beklediğimden iyiydi.
Boş verip çıkmak bile vardı aklımda ..
Kahvaltımı dün dediklerinden esinlendiğimi fark ettin mi:)

Ayy cidden harika yazmışsın uzun uzun :)
Çok hoşuma gitti.
Lays gitmemiş oraya onu sen de biliyorsun ..
Bir de takımda konuşma olmuştu makarna yoğurtla beraber kilo aldırıyordu diye bilgin olsun diye söyledim daha iyi bilenler açıklarlarsa seviniriz.

O gevezelik bende de var ..
Ama yazarken bazen yoruluyorum.
Severim ben geveze insanları hep öyle ol bence ...
Ovv aman dikkat et sağlık en önemlisi ama dediğin gibi mekik çekebilrisin veya bir alternatifte cd veya internetten spor videolarını izleyip yapabilirsin.

çayım demleniyor canım kahvaltı istemiyor ama öğün atlamamak adına yiyeceğim
kızlar bu havada dışarı çıkmam lazım ayyy çok soğuk ve canım çekmio ama elim mahkum buralarda olmazsam akşama görüşürüz

Kar fotoğraflarını da hemen paylaşayım dedim Neyneyse kar yok burada deyince :)
Eki Görüntüle 113642 Eki Görüntüle 113640
şekercim bu tarafa da yağmış:) ancak bu kadar değil. beytepe yine güzel kar almış.

kahvaltıyı atlamamak adına bir şeyler atıştırırsın dosbacım. dışarda da güzel vakit geçirirsin inşallah. çok sıkı giyin canım, adet döneminin ilk günleri soğuğu sevmiyor.

neysecim çok şükür işim iptal oldu gibi bi tel. görüşmesi ile pazartesine kalacak gibi
ö.sonra arkadaşa gitcez ama çok yakın evi o sorun olmaz.... bizim burda da kar çok fazla beytepe kadar oldumu bilmem ama manzara güzel

karı severim çnk kış çocuğuyum ama iptal olmasına sevindim
sabah kahvaltımı hafif yaptım 3 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
zorla yedim

Son düzenleme:
teşekkürler dosbacım. ben de hallettim kahvaltı işini. yumurta, peynir, zeytin. zaman zaman sıkıcı oluyor ama pek de alternatifi yok.

günaydın kardeş takımcığım gününüz güzel geçşin inşallah.
neyneyşecim çok teşekkür ederim canım takıma yazmışşın ancak gördüm gelip teşekkür edeyim dedim canım inşallah daha nice verilmiş kiloları beraber kutlayalım . darışı kilo vermek işteyen tüm arkadaşlarımızın başına . öpüyorum canım .

aşumancım canım çok teşekkür ederim biricik arkadaşım gönlü güzel arkadaşım . 114 ten şonra 90 ı gördüm ya inşallah şizlerin deşteği motivaşyonu ile 70 ide görürürm Allahın izniyle canım ee 70 olayım da yeni şeneye beraber gelinlikte beğeniriz değilmi artık . malum çıtır gelin olunca iştediğim gelinliği giyerim inşallah . çok çok öpüyorum canım fazla kilolardan kurtulmak işteyen herkeze Rabbim yardım etşin kilo verme azmi verşin . görüşmek üzere canım .

günaydın ferihancım sana da. maşallah çok güzel gidiyorsun dikkatimi çekmemesine imkan yok:) gelinliğinle de görürüz inşallah seni canım.

gunaydın
ankara bembeyaz gune uyandı
esımde sımıt poğaca almaya gıtı kahvaltılık
bakalım dun odul olarak kacırdım bugun toplayacagım

selam kızlar.
geldim ama çok fazla takılamıcam üzgünüm işlerimi halledeip çıkmam lazım. havada berbat durumda yağmur ve fırtına var.
önemli olayı yazıp gideceğim sonra ilk fırsatta burdayım.
yılbaşı çekilişine biliyorsunuz seda girerim dedi kaç gündür kallisteye mesaj atmasını bekliyorum ama atmadı. şimdi kalliste ablaya yazıcam eğer yarına kadar adres bilgilerini göndermezse onu beklemicek çekilişi yapacak. artık 5 kişi arasında olur çekilişimiz.
ad1-ela-nur-masal ve reyhan.
bence çok güzel olacak çok güzel ciciler alıcam inşallah.
hadi bakalım ben kaçıyorum ilk fırsatta buradayım canlar.

kahvaltımı yaptım
bıraz fazla oldu
1 ay coreği
1 sımıt
1/4 acma
1 yumurta
2 fıncan cay

oglen bısı yemıyecegım
yarında orucuma baslıyacagım

cnm ülser vs gibi hastalıklarda illaki yasaklar oluyor... uymak zorundasın saglıgın icin.. bak bana...şuan bi lokma suböreği için neler vermezdim...ama bugday yasak ve ben kendi yapısmayan tutmayan lanet unumla ugrasmamak icinyememeyi tercih ediyorum...sen kendine dikkat et önce...umaırm kısa zamanda düzelir..

teşekkür ederim cnm... benm bildigim kısa dönem askerlik yapanların yerleri degismiyor hep ordalar, cunku egitim birliği de degil piyade... bakalım 1gün gec gidicek vasıta bulamadı, malum otobüs 17saat uçakta ancak 1.gun sonrasında bilet var... 1gün gec girip 1gün geç cıkıcak...
cnm gözüme okadar cok görünmedi...açıkçası yedigin hamur işi de sadece sabah.. oyüzden gündüz yenen seyler zaten cabuk yakılıyor.. bence bozulmuş düşünme:)

valla helal olsun dosbaa:) ben olsam hayatta mısırsız film izlemem.. tüm gün aç kalırım ama gene de yerim yani tebrik ederim azminiçiçeği hakettin
cnm uyuyamıodum..üstüne stres vs olunca dedim bari burası biraz hareket kazansın...bide zaten herkes böyle bol bol yazsa feci egleniriz di mi
karı severim çnk kış çocuğuyum ama iptal olmasına sevindim
sabah kahvaltımı hafif yaptım 3 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
zorla yedim
benmde hic istahım yok..bişi yiyesim bile gelmio... aksam da arkdslarla dısarı cıkma planı var..diyorum ki iştahım yokken yemeyim bari..nası olsa bi kız arkdsmda bende kalcak, beraber tavuk salata falan yaparız demstik.. ona mı bıraksam...cidden bişi yiyesim yok

aynı yerde de kalması olası tabi canım. ama teslim olduklarında belli oluyor kalıp kalmayacağı veya gidecekse nereye gideceği. her koşulda Allah sabır versin. beklemeyeceğim falan demişsin ona ama bana bekleyecekmişsin gibi geldi:)
o 1 gün bile çok önemli oluyor bazen ama sizin elinizden bir şey gelmez. mesafe çok maalessef.
menü yorumun için de teşekkür ederim canımben akşamları yememeye o kadar alıştım ki akşam yemeği yemek bana kaçamak gibi geliyor artık
kahvaltıyı atlamamalısın canım. akşam kaçamak ihtimali olsa bile günlük rutinimizi bozmamamız gerektiği kanaatindeyim ben.

Kar fotoğraflarını da hemen paylaşayım dedim Neyneyse kar yok burada deyince :)
Eki Görüntüle 113642 Eki Görüntüle 113640
bana da beklerim gibi geliyor bakalım cnm 1gün geç teslim olcak vasıta yüzünden...
boş kagıt vermekten nefret ediyorum iyi olmuş senin icinde:)
bu arada senin bu resmdeki kişinin sen olduğunu düşünürsek... sana bas bas bağırmak istiyorum manyak mısın yaa ne kavitasyonu bacaklara falan baksana fıstık gibi hatunsun aaaaaaa

kahvaltımı yaptım
bıraz fazla oldu
1 ay coreği
1 sımıt
1/4 acma
1 yumurta
2 fıncan cay

oglen bısı yemıyecegım
yarında orucuma baslıyacagım

ohhh hamur işleri akmışşş aman diim dombilicim aman.. dikkat...
bence öglen bisi yememek yerine meyve yiyebilrsn ki akşam aşırı yüklenme yemege...ama akşam ekmek yemesen pek bi güzel olur gibi

şimdi gelelim bana... gece2-3gibi yattım kızlar..saat11-12gibi gece sanırım acıktım diyerek yarım tabak yesilmercimek makarna karısımı yedim... yagsız tabi ama biraz tuz döktüm cünkü resmen tansiyon yerlerdeydi...

kalktım11de...2gun uyumamıs biri için az bi uyku olsa gerek...hala boynum agrıyor anlamıs degilm bu ense agrısı tansiyondan mı yoksa yorgunluktan mı çözemedim...
bişi yemedim..aç diilim, ya da açım ama hissetmiyorum... o yüzden yiyesm de gelmedi...ama birazdan gidip mutfaga peynir tırtıklamayı düşünüyorum...
bugün hep arkdslarlayım aksam bi asker arkdsı yollucaz,aynı zamanda aksam dısarı da cıkcaktık..anlıcanız gece de ugrayamayablrm..kusura bakmayın olur mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…