anlamıyorum ki hayatım bakımdanmıdır nedir,bi aralar nurun cevaplarını göremiyordum ay çok sinirdi. bakalım bir iki kere test edicem bendenmi onlardanmı diye. ayrıca şu sitenin bakım olayı gerçekten çok gerdi herkesi bitsin biran önce çok yavaşladı site, bunun sebebide sitenin bytını yükselttiler benim pc yede sayfa ağır geliyor artık.yok ya senle ilgili olduğunu sanmıyorum asumancım bendede çok sorunlar oluyo yazıyorum 2 tane çıkıyor aynı yazıdan çok bekletiyor hata veriyor sürekli bu sefer alıntı yapıp yazdığım cevaplar gidiyor sitede bakım yapıyorlar herhalde hala
canım bende bu fikri senden görerek kapıldım. akşam hafif besleniyorsun yani sadece salata ile ve 1 kg üstünde veriyorsun her hafta böyle gidersen ciddi ciddi 2 ayın sonunda istediğin kilodasın inşallah. ama benim iraden senin gibi değilki hayatım akşam çok acıkıyorum malesef. bu çocuklar hepmi böyle abur cubur olsun bunlara ama çocuklara kızmamak lazım kim sevmiyor ki. marketlerde ben bile mutlu oluyorum gezerken özelliklede alırken. bizimki sürpriz yumurtyı çok seviyor benim istediklerimi yerse bende ondan veriyorum arada.önceden ev yapımı keke bayılırdı ama markletten alınanlar bir başka onun içinde. :))vitamin alsınlar diye kırk takla atıyoruz yaa varmı böyle birşeyakşamlar direk etkiliyor canım. ben de ancak salata yiyorum ve bana çok faydalı olduğunu düşünüyorum. meyve de güzel bir alternatif olur bence. ben gündüz hakkımı tükettiğim iin akşam meyve yemiyorum:)
valla sorma canım ya tam market delisi bir oğlan oldu. çevredeki marketleri falan öğrendi. yok bim'e gidiyoruz yok kiler'e yok şuraya falan
kendi kendime ben de gülüyorum:)) bir de oğlan içeri gidince döküyorum pekmezi içine:76: çünkü biliyorum meyve suyu kutusunun içine yabancı bir şey girdiğini görse kesinlikle içmez
13 .TAKIM 184. ETAP
Ad1 ( 57.0 / 56.9 / 0.1 / 0.18 %)
dombili85 ( 70.3 / 69.0 / 1.3 / 1.85 %)
ela26yeni ( 60.8 / 60.0 / 0.8 / 1.32%)
eski bir masal ( 58.0 / 59.0 / -1.0 / -1.72 %)
fiyuce ( 68.8 / 66.9 / 1.9 / 2.76 %)
melankoli_84 (72.3 / 82.5 / -10.2 / -14.11 %) (eski üye geri döndü. 127.etapta ayrılmıştı.)
neyneyse ( 72.3 / 71.2 / 1.1 / 1.52%)
nihan86 ( 58.1 / 58.0 / 0.1 / 0.17 %)
nur_84 ( 64.4 / 64.5 / -0.1 / -0.16 %)
reyhantuana ( 61.0 / 61.0 / 0.0 / 0.00 %)
seda__ ( 84.6 / 86.4 / 0.0 / 0.00 %)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 727.6 / 733.6 / -6.00 / -0.82 %)
canım sedanın hesaplamasını yapmamışsın orda yanlışlık var gerisi doğru onu düzelttikten sonra verebilirsin listeyi paylaşıma
canım hoşgeldin. sınavının iyi geçmesine sevindim. sen bugün mü gidecektin kavitasyona?Kızlar şimdi okuyamıyorum akşam okuyacağım inşallah.
NAsılsınız?
Çok güzel kilolar verilmiş ben listeyi bozmuşum ama
Sınavım beklediğimden çok iyi geçti ..
Ama yine de ortalama bir şey bekliyorum.
Menüme gelince.
Sabah: 1 dilim ekmek yarım domates azıcık peynir 5 tane yeşil zeytin
Ara: 1 elma
Öğle: k special ...
Ara: eti formdan 2 tane ..
İlk mesajı ben mi yazdım diye baktım önce
Ben de bilemeyince ki genelde bilemiyorum buraya soruyorum.
Ve Başta Neyneyse olmak üzere güzel güzel yemek tarifleri geliyor
Gunaydin arkadaslar malesef int hala baglanmadi ve ben yine cep tlf nu. Ile size ulasiyrm . Benim kilom 81 amA regl hala bitmedi. Dr sonuclara iyi dedi ama polistk over vRmis. Ilac tedavisine baslayacagim .canım listeniz doğrudur hayatım kontrol ettim
evet asuman gerdi gerçekten bazen giresim gelmiyoranlamıyorum ki hayatım bakımdanmıdır nedir,bi aralar nurun cevaplarını göremiyordum ay çok sinirdi. bakalım bir iki kere test edicem bendenmi onlardanmı diye. ayrıca şu sitenin bakım olayı gerçekten çok gerdi herkesi bitsin biran önce çok yavaşladı site, bunun sebebide sitenin bytını yükselttiler benim pc yede sayfa ağır geliyor artık.
benim kardeşimde pko geçmiş olsun canımGunaydin arkadaslar malesef int hala baglanmadi ve ben yine cep tlf nu. Ile size ulasiyrm . Benim kilom 81 amA regl hala bitmedi. Dr sonuclara iyi dedi ama polistk over vRmis. Ilac tedavisine baslayacagim .
canım son günlerde gayet iyi gidiyorsun ve emin ol salata çok tok tutuyor:) salatayı bitirince gözüm yemek görmek istemiyor. kendine bol yeşillikli bir salata yap, bak canın bişeycik istemeyecek.canım bende bu fikri senden görerek kapıldım. akşam hafif besleniyorsun yani sadece salata ile ve 1 kg üstünde veriyorsun her hafta böyle gidersen ciddi ciddi 2 ayın sonunda istediğin kilodasın inşallah. ama benim iraden senin gibi değilki hayatım akşam çok acıkıyorum malesef. bu çocuklar hepmi böyle abur cubur olsun bunlara ama çocuklara kızmamak lazım kim sevmiyor ki. marketlerde ben bile mutlu oluyorum gezerken özelliklede alırken. bizimki sürpriz yumurtyı çok seviyor benim istediklerimi yerse bende ondan veriyorum arada.önceden ev yapımı keke bayılırdı ama markletten alınanlar bir başka onun içinde. :))vitamin alsınlar diye kırk takla atıyoruz yaa varmı böyle birşey
sağolasın hayatım.canım listeniz doğrudur hayatım kontrol ettim
Kızlar şimdi okuyamıyorum akşam okuyacağım inşallah.
NAsılsınız?
Çok güzel kilolar verilmiş ben listeyi bozmuşum ama
Sınavım beklediğimden çok iyi geçti ..
Ama yine de ortalama bir şey bekliyorum.
Menüme gelince.
Sabah: 1 dilim ekmek yarım domates azıcık peynir 5 tane yeşil zeytin
Ara: 1 elma
Öğle: k special ...
Ara: eti formdan 2 tane ..
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar
Üzme kendini cnm olur öyle arada…saglıklı beslenmiyordun ya alman normal ama şu kahvaltı alıskanlıgıyla falan umarım düzelir kısa zamanda… bakalım iyi diye duyumlar aldık ama üzüldüm acıkcası… durumlarımız da karışık olunca…hala inatçıyım, beklemicem diyip duruyorum ama icim icimi yiyor acıkcası…umarım askerlik onu biraz olgunlastırırda beni inandırabilir döndüğünde…14ünde teslim olması gerekiyor ama vasıta problemi yaşıyo.. otobüs 17saat… uçak desen yer yok…karısık yani yedekte bekliyor hala ucagı sanırım en erken pztrsi en gec Salı gondericez…üzgünüm 59Fiyucecim hayırlı olsun bakalım umarım iyi olur gittiği yer ..Emin ol doğuda bazı yerler batıdan daha rahat birliğine göre değişecektir.Ne zaman gidiyor?
Cnm erkek arkdsım… dogrusu askerlik öncesi oldukca olaylıydı…yani ben gelecek düsünmeyen birini beklemem diyodum…ayrıca cok sessiz sakin,kimseyi kırmamaya çalısırken beni cok kırdı falan… böyle barıscak mıyız barısmayacak mıyız derken bi ayak üstü evlenme teklifi falan.. nebileyim garip oldu.. tabi hayır dedim..döndügünde görücez, once beni inandırmalı..ne kadar beklemicem seni sen askerdeyken desem de aklımdakim di askere giden firuze söylemişindir ama ben kaçırmışım kusura bakma canım ya
günaydııııııınnnnnnnasılsınız şekerler...bugün bildirim var dimi?? hadi hepinizin yüzü gülsün inş.bana gelince sabitledim sanırım kilomu değişen bişi yok... şimdilik böle iyiyim bi süre sonra dönmeyi düşünüyorum
nihancım arabanız için sevindim canım firuce Allah kavuştursun canım...sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama ben eşimi gönderemiyorum(
Cnm çok sagol… kilonu sabitlemen de güzel bişi…aslında arada böyle sabitler koruyabildiğimizi göstermek adına cok iyi oluyor…sorma nihancım biz evlendiğimizde eşim öğrenci idi...yeni bitti ve askerliği var şimdilik tecilli ama sonuçta bi gün gidecek ve onsuz kalmak zor gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?