- 31 Temmuz 2007
- 825
- 24
- 643
- 39
cnm yemegin oldukca güzel gorunuyor da ben yanlıs anlıyorum sanırım, kahvaltıyı sadece ekmekle mi yaptın yoksa klasik kahvaltı dedigin domates salatalık peynir zeytin mi?günaydın kızlar dün akşam yemeğim
4 tane çinekop balığı(küçüklerdi)bol yeşillikli salata, domates
1 dilim ekmek
ara öğün
biraz armut ve portakal
sabah
2 dilim ekmek
klasik kahvaltı ve çay
çok saol cnm.. hayırlısıyla tüm askerler gider gelir umarım… ben 10yıl once gitmiştim karsa..ozamanlar 15yasındaydım ve cidden kötü durumdaydı, babam ıgdırda çalısıyordu doguyu tamamen gezdim sayılır… o yuzden ilk duyunca gercekten cok korktum da Allahtan merkez..hayırlısı olsun fiyuce. her yer memleket, karsa da birilerinin gitmesi gerekiyor. ama karsın çok kötü şartları olan bir yer olduğunu sanmam. ayrıca bu acemi birliği.. Allah kavuştursun canım.
işte ben de aynen o durumdaydım:)) gönderdik eşimi ağustos ayında şimdi 1 aydan biraz fazla bir zamanımız var. sayılı gün geçiyor zor olsa da![]()
ama işte onlarda acemi diye bir şey olmuyor, kısa dönem daimi orda olcak 5ay boyunca…
senin eşin nerde? Oda mı askerde yoksa : ) grubun çoğunun eşi ya asker ya da asker olmak üzere sanırım. : )
Cnm arkdslardan biri daha yazmıs…kıyafet cidden +1kg ediyor.. ben sabah aç karnına çamasırla tartılmayı tercih ediyorum bu yuzden, nası olsa evde yalnızım : )günaydın arkadaşlar kilo bildirimi yapmak istiyorum az önce kıyafetlerimle tartıldım 61 çıktı.eczanede tartıldım.bi değişiklik yok ama almadığıma sevindim çünkü bu hafta kaçamaklar çoktu![]()
hic üzülme eger kacamakların varsa almaman güzel bi sonuc bence…
sankim dün biraz fazla hamur işi gördüm gibi geldi dombilicim keşke biraz sebze olsaydı… : ( bu arada krepe bende dayanamıyorum..benım kılom 70.3 ten 69,0a dustu
31 aralık sabahı 66 olmam lazım
dun yedıklerım
oructum gezmede 2 kase tavuklu salata
1 dılım borek
1 dılım kekeklı muhallebılı uzerıne cıkolata soslu tatalı
2 saat sonra 1 kase sehrıye corbası ve 1 yk makarna
2 saat sonra 1 dılım prmak kadar kadar kol böreği
bugun nıyetlı degılım kahvaltıya mısafırım gelıyor krep yapacagım
bugun
sabah 3 krep cay
ara yok
oğlen 4 yk pırasa
akşamada
yıne pırasa ve salata
teşekkür ederim kaptancım : ) sizi mutlu edebildiysem ne mutlu bana… ama kücük bi problemim var… yemek yiyesim gelmiyor… sanırım bu sorunlu donemlerden kaynaklı…aç yaşamak istiyorumgünaydın kızlar,herkesler iyidir inşallah.bende iyiyim,sadece her zamanki gibi uykum var.
bildirimleriizi not aldım. bende 56.9 olmuşum. aman ne çok kilo verdim ama ne yalan söyliyim tekrar 56 lı rakamları görmek beni mutlu etti,inşallah dahada mutlu olucam. bu hafta dombili,firuze ve rabianın haftası sanırım,kızlar harikasınız tebrik ederim. bu arada sedadan haberi olan varmı. çekilişte onun yüzünden kaldı,ama inşallah bir sıkıntısı yoktur.
neyse buralarda olacağım
bu arada dün akşam
2 kaşık pilav ve 1 parça tavuk yedim
ilerleyen saatlerde film izlerken 5-6 ad kabuklu fıstık yedim.
bu sabahda kahvaltıda sadece 1 bardak çay ve 4 çatal patates kızartma yedim.:))
inanın canım başka birşey yemek istemedi neyse öpüyorum ciciler.![]()

bu arada 100gr 100grdır hakkını yeme bnce:)