• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar dün akşam yemeğim
4 tane çinekop balığı(küçüklerdi)bol yeşillikli salata, domates
1 dilim ekmek
ara öğün
biraz armut ve portakal
sabah
2 dilim ekmek
klasik kahvaltı ve çay
cnm yemegin oldukca güzel gorunuyor da ben yanlıs anlıyorum sanırım, kahvaltıyı sadece ekmekle mi yaptın yoksa klasik kahvaltı dedigin domates salatalık peynir zeytin mi?
hayırlısı olsun fiyuce. her yer memleket, karsa da birilerinin gitmesi gerekiyor. ama karsın çok kötü şartları olan bir yer olduğunu sanmam. ayrıca bu acemi birliği.. Allah kavuştursun canım.
işte ben de aynen o durumdaydım:)) gönderdik eşimi ağustos ayında şimdi 1 aydan biraz fazla bir zamanımız var. sayılı gün geçiyor zor olsa da:110:
çok saol cnm.. hayırlısıyla tüm askerler gider gelir umarım… ben 10yıl once gitmiştim karsa..ozamanlar 15yasındaydım ve cidden kötü durumdaydı, babam ıgdırda çalısıyordu doguyu tamamen gezdim sayılır… o yuzden ilk duyunca gercekten cok korktum da Allahtan merkez..
ama işte onlarda acemi diye bir şey olmuyor, kısa dönem daimi orda olcak 5ay boyunca…
senin eşin nerde? Oda mı askerde yoksa : ) grubun çoğunun eşi ya asker ya da asker olmak üzere sanırım. : )
günaydın arkadaşlar kilo bildirimi yapmak istiyorum az önce kıyafetlerimle tartıldım 61 çıktı.eczanede tartıldım.bi değişiklik yok ama almadığıma sevindim çünkü bu hafta kaçamaklar çoktu :17:
Cnm arkdslardan biri daha yazmıs…kıyafet cidden +1kg ediyor.. ben sabah aç karnına çamasırla tartılmayı tercih ediyorum bu yuzden, nası olsa evde yalnızım : )
hic üzülme eger kacamakların varsa almaman güzel bi sonuc bence…
benım kılom 70.3 ten 69,0a dustu
31 aralık sabahı 66 olmam lazım
dun yedıklerım
oructum gezmede 2 kase tavuklu salata
1 dılım borek
1 dılım kekeklı muhallebılı uzerıne cıkolata soslu tatalı
2 saat sonra 1 kase sehrıye corbası ve 1 yk makarna
2 saat sonra 1 dılım prmak kadar kadar kol böreği
bugun nıyetlı degılım kahvaltıya mısafırım gelıyor krep yapacagım
bugun
sabah 3 krep cay
ara yok
oğlen 4 yk pırasa
akşamada
yıne pırasa ve salata
sankim dün biraz fazla hamur işi gördüm gibi geldi dombilicim keşke biraz sebze olsaydı… : ( bu arada krepe bende dayanamıyorum..
günaydın kızlar,herkesler iyidir inşallah.bende iyiyim,sadece her zamanki gibi uykum var.
bildirimleriizi not aldım. bende 56.9 olmuşum. aman ne çok kilo verdim ama ne yalan söyliyim tekrar 56 lı rakamları görmek beni mutlu etti,inşallah dahada mutlu olucam. bu hafta dombili,firuze ve rabianın haftası sanırım,kızlar harikasınız tebrik ederim. bu arada sedadan haberi olan varmı. çekilişte onun yüzünden kaldı,ama inşallah bir sıkıntısı yoktur.
neyse buralarda olacağım
bu arada dün akşam
2 kaşık pilav ve 1 parça tavuk yedim
ilerleyen saatlerde film izlerken 5-6 ad kabuklu fıstık yedim.

bu sabahda kahvaltıda sadece 1 bardak çay ve 4 çatal patates kızartma yedim.:))
inanın canım başka birşey yemek istemedi neyse öpüyorum ciciler.:54:
teşekkür ederim kaptancım : ) sizi mutlu edebildiysem ne mutlu bana… ama kücük bi problemim var… yemek yiyesim gelmiyor… sanırım bu sorunlu donemlerden kaynaklı…aç yaşamak istiyorum:(
bu arada 100gr 100grdır hakkını yeme bnce:)

Canım önceden ayarlanmıştı o yüzden arkadaşımda yardıma gelecek
havada çok soğuk ya
Sağol dosbacım valla bıktım artık şu baş ağrısından
Ayy seninde mi askerlik sorunun var o dert bizdede var bedelli bekledik çıkmadı nasip diyorum
seneye nisanda gidecek ama başka çaremiz yok :43::43:
nur cnm migrenin vardı di mi… bende de var migren, beni tetikleyen şeyleri örgendim artık, bence oncelikle bunlara dikkat et…
mesela ben Hindistan cevizi kokusuna katlanamıyorum resmen çıldırtıyor beni…aşırı çikolata yersem ya da sıcak çikolata mahvediyor sevdiğim halde… sonra cok yemek yemek, cok ac kalmak, aşırı üzüntü, çok uyumak ya da az uyumak…. Anlıcan herseyin düzenli olcak ama bizde nerde…bakınız bana dün 11de uyanmıstım sabah…hala uyanıgım daha uyuyamadım….
Size de nisanda kolay gelsn cnm… umarım sizin de yakın biyerlere cıkar da uzak kalmazsınız…
öğlen menüm
3yk pilav ve üzerine tavuk
Tavuk derisizse eger süpersin :) :) :)
kızlar yeni geldim cok kötüyümsabahtn beri hastanedeydim arttı acil felan
akşamda giremedimm ünser cıktıı :((
iğne yaptılarr ilaç eşim alacak daha
kilom 60
giremeyebilirim yatacağımm
elacım geçmiş olsun cnm… resmen toplu hastalık yaşıyoruz… umarım kısa sürede iyileşirsin bize de haber vermeyi unutma olur mu:(

beslenmen çok güzel canım,tebrikler :)
kızlar iyi akşamlar,vaktim kısıtlı o yüzden geçmişe bakıp yorumlarda bulunamadım :((
neler yediğimi yazayım önce
kahvaltı : 2 bardak su, yarım kase k-fleks yarım yağlı sütle
ara: 1 kepekli galeta
fındıklı kapiçino
öğle : bir kase çorba 2 dilim ekmek ve bool salata eşliğinde
ara : malesef yapamdım
akşam : 1,5 kepçe çorba ve yarım dilim ekmekle 14 tane hamsi yedim
hacdan gelen tandığı ziyarete gittik ailece orda 2 hurma ve bir yaprak sarması yedim
biraz öncede son aramı yaptım bir mandalina :))
bu arada kilo bildirimide yapayım 82,5 :((
belki vermişimdir ama sabah tartıldığım için ve yarın da mail atamayacağım için verdiysem haftaya eklenir diye düşündüm :))
herkeze iyi geceler...not : sitenin bu halini hiç sevemedim ...
cnm senn yazına da gec cvp veriyorum kusura bakma:( beslenme düzenine bakıyorum da ne ararsan var protein karbonhidrat balık oldukca güzel görünüyor ve tabi oglen salata:)
umarım ileriki zamanlarda oldukca güzel kilo verirsin :)
bende bu halini hic sevmedim.. bide su site niye tamamen pembe…ben pembeden nefret ederim:(
askerlik sorunu olan herkese Allah yardım etsin diyorum
nurcum inş. daha iyisindir??
ela nasıl oldu acaba karnı hala ağrıyor mu :((
verenleri tebrik ediyorum alanlarda sadece gramlardan bahsediyor bence bu da başarı....
bence de cnm öyle cok kilo alan yok grupta bence oldukca iyiyiz.. her ne kadar bu hafta dereceye grme hayalim suya düşse de umutluyum haftaya süper olucaz:)
hamurişi yiyerek zayıflayanlar var adcım :))
evet ufak bi ihtimal ama bazı insanlar için hamurişi ve tatlı kilo yapmıyor...
ama malesef ben o tür guruplara hiç girmedim :))
ben ne yesem kilo alıyorum :))
şaka bi tarafa ama neyin ölçüsünü kaçırsam kiloya çabuk dönüşüyor...
aramı yaptım 2 mandalina yedim
günde 4 meyce hakkım var diye hesaplıyorum öğleden sonra kuzenin eşine gitcem orda yiyemem diye 2 tane yedim
kalorili şeylerden kaçacağım :27:
cnm hamur işi yiyerek zayıflayan bildiğim kadarıyla çölyaklıların çogu… ama işte lanet hastalık herkesi zayıflıktan kırarken bende kilo alımı yapıyor.. o hamur isiyle kilo verenler aslında hastalıgının farkında degil.. söyle ki ince bagırsak zedelenince aldıgı besini aynen dısarı cıkarıyor…haliyle yememişsin gibi düsün, gittikce kilo veriyorsun…
iyi ki öyle degilsin şükret :) hem hamur işi iyi bişi diil yeme bosver salata ye sebze ye et ye :):):)
sorun değil,canım sonuçta vermişsin çok güzel kilo.kolay gelsin.
tekrar tekrar teşekkür ederim kaptancım :)
Gunaydin arkadaslar malesef int hala baglanmadi ve ben yine cep tlf nu. Ile size ulasiyrm . Benim kilom 81 amA regl hala bitmedi. Dr sonuclara iyi dedi ama polistk over vRmis. Ilac tedavisine baslayacagim .
Zor olsa gerek cep tlfnuyla nete girmek, kolay gelsn cnm… ben polistik over ne bilmiyorum ama sanırım ymurtalıklarla ilgili bi problemdi duymustum…gecmis olsn umarım kısa sürede gecer….saglık bu şakaya gelmez…
Sinir oldum yazarken. Zaten anlamamda oyle cep ten int falan. Benim gecen hafta kilo 82.2 simdi 82 ben de listede olacakmiydim bilmiyorum. ArkdaslRi n mesajlarni okuyorum ama kizlar cevap yazamiyorumiskence cekiyorjm resmen. Iki gune kadar baglnir ins.
2gün sonra bol bol sohbet ederiz üzme sen canını :):):)

:74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74:fıyuce tebrıkler ıyı kılo vermıssın
ugun oglen 1 krep
ara 1 dılım kek
akşam 2 yk pılav 1 yk kavurme 2 yk pırasa yemeği1 kepce sehrıye corbası
onumuzdekı hafta 1.5 kılo vermek ıcın ugrasacagım program olusturup o program dahılınde ılerleyınce
kılo vermek kolay oluyor
teşekkür ederim cnm darısı hep beraber kilo vericemiz haftalara :):):)
herkesin krep yapası mı tuttu okadar cok cvp yazdım ki bide uykusuzluk kafam allak bullak:S
canım cekiyo yapmayın ama aksam aksam kalkıp yapıcam sonra:)
kızlar ben geldim
melankoli dönmüş...hadi rastgele...
bana gelince öğlen 1 dilim börek ve 1 küçük kase aşure yedim
gayette güzel olmuştu aşure... bi daha yemem sanırım yeter bu yıl...
akşama da canım hiç bişi istemiyor...sanırım adet olacağım
offf…ya varya aşure hastasıyım bayılırım….tabi bu hastalık bugdayı yasaklayınca bugdaysız aşure kim yapcak da yicem ohoooo…hem tadı da çıkmaz:( valla canım çekti.. bugün kime cvp yazdıysam süper şeyler yemiş acıktıımı anca siz yazınca anlıyorum :)
bi daha yersen şayet benm yerime de bikaşık ye olur mu:) ama kücük kaşık :)
Kızlar şimdi okuyamıyorum akşam okuyacağım inşallah.
NAsılsınız?
Çok güzel kilolar verilmiş ben listeyi bozmuşum ama :(
Sınavım beklediğimden çok iyi geçti ..
Ama yine de ortalama bir şey bekliyorum.
Menüme gelince.
Sabah: 1 dilim ekmek yarım domates azıcık peynir 5 tane yeşil zeytin
Ara: 1 elma
Öğle: k special ...
Ara: eti formdan 2 tane ..
Cnm sınavının ii gemcesine cok sevindim… insallah güzel bir not gelir devamında… benmki de hala acıklanmadı…
Bu arada kahvaltın benden alkış aldı söylemeden edemicem :):71:

fiyucecim merhaba :)) ne güzel yazılanları okuyup yorumlamışsın,ben şöyle bir göz gezdirdim sadece onda bile yoruldum :9:
bugün ne yediğimi yazayım;
kahvaltı : 1 muz ve bir saat sonra bir kepekli galeta
form çayı
ara : 2 kepekli galeta
öğlen : bir kase çorba iki dilim ekmek ve bol salata eşliğinde
bu arada bir saat spor (hoca canımıza okudu diyebilirim :62: )
ara: yarım elma
akşam : 2 kepçe çorba ve 2 karnabahar topundan yemek :)) anlamışsınızdır inş ne demek istediğimi
annem kardeşimin ısrarıyla irmik helvası yaptı bende az yedim ama pir porsiyon bile yoktur o yüzden rahatım...
asıl listeyi ben bozmuşum o eksiler ne o eksiler :14: adet dönemimde yaklaşıyor ve vücut tepki veriyor ama pes etmek yok spor artı beslenmeyle bu işi çözecem hatta çözecez inş. :64:

Aaaaa yeter canım cıktı valla daha da msj beklemeyin benden:60: arada gözümden kaçan olduysa kusura bakmayın olurmu... kişi secerek yazmıyorum cvp verilcek tüm msjlara cvp vermek istedim sadece...unuttuysam affola malum suan bitkisel moddayım..

Arkdslar dün akşam yemegmi yazmamıştım...
tencerede yeşil mercimek + mısır makarnası beraber hasladım...tuzsuz yagsız az bişi yogurt kattım 1tabak yedim akşam yemegim buydu...

sonracıma hic uyumadım dedigim gibi...askerlik muhabbetleri...
sabah7 ye kadar bişi yemedim yani:34:
sonra sabah 7de okulda dersim var 8:30da die kahvaltı hazırlamakla ugraşamadım... 1tabak akşamkinin aynısından yedim... yok ya, bu bi tabaktan azdı...ama biraz tuz kattım tansiyonum düsmesin uykusuzum die..
sonra 1 kücük portakal
okulda 2nescafe sadece 1inde 2kesme seker attım uykusuzlugu bi şekilde yenmek ve halsiz kalmamak icin...
sonra saat14:30-15:00 gibi artk açlıktan mı uykusuzluktan mı bilmiorm elim kolum uyuştu.. eve de donmemistim daha dısarda bisi yiyemiyorum ya... 1.25tl lik lays cipsler varya, tuzlu diye ondan aldım yoksa ayran icsem uyurdum:( kızmayın arkdslar ama cidden güvenerek yediim şeylerden biri, inanın kuruyemişlerin bile cogunda un var...yarım pakete yakın yedim...yarısından fazlasını arkds yedi..
sora yarım kırmızı elma..

bu kadar.. evet akşam yemegi yemedim...canım da istemiyor...
hala uyumadım..yorgunum ama uyuyamıyorum da sadece gözlerim kurudu... sanırım stresten ne yemek ne uyku.. bide üstüne dişlerim acıyor sanırım gece dişlerimi cok sıkıyorum...
şimdi yukarı bakınca cok kalabalık göründü bi temize cekeyim yediklerimi:60:

1tabağa yakın haslanmıs makarna+yeşil mercimek karısımı (az tuzlu yagsız)
1kücük portakal
yarım pakete yakın lays (kücük boy paket ha 1.25tl lik olanlardan)
yarım elma...

ne kadar cok yiyorum öyle....

yoruldum yeter gari daa da bu kadar uzun cvp yazmıcam:63::60:

fiyucecim merhaba :)) ne güzel yazılanları okuyup yorumlamışsın,ben şöyle bir göz gezdirdim sadece onda bile yoruldum :9:
bugün ne yediğimi yazayım;
kahvaltı : 1 muz ve bir saat sonra bir kepekli galeta
form çayı
ara : 2 kepekli galeta
öğlen : bir kase çorba iki dilim ekmek ve bol salata eşliğinde
bu arada bir saat spor (hoca canımıza okudu diyebilirim :62: )
ara: yarım elma
akşam : 2 kepçe çorba ve 2 karnabahar topundan yemek :)) anlamışsınızdır inş ne demek istediğimi
annem kardeşimin ısrarıyla irmik helvası yaptı bende az yedim ama pir porsiyon bile yoktur o yüzden rahatım...
asıl listeyi ben bozmuşum o eksiler ne o eksiler :14: adet dönemimde yaklaşıyor ve vücut tepki veriyor ama pes etmek yok spor artı beslenmeyle bu işi çözecem hatta çözecez inş. :64:

:60::60: bana genelde arkdslar firuze değil de sus firuze derler napiim:60: yorgun uykusuz aç farketmez her daim çenem olmadı klavyem susmaz:60::60:
inşallah hedeflerine ulasırsın cnm... ben spor yapamıyorum.. 2kere yüzfelci gecirdim...3.de kalıcı hasar riski var, haliyle kısın spora gitmek ıslak sacla cıkma ihtimali falan beni oyle korkutuyor ki yeltenemiyorum bile...ama bi ara mekik cekmeye baslamam lazım... midem kücüldükce gobegim gevşedi:59:

:18: :50: Kızlarrrr kusura bakmayın bu aralar fenalardayım eşim işlerim derken bakamaz oldum nete
ne yazıkkı uzulerek yazıyorum
86:(
bende anlamadım noldu :(
sanırım fazla umursamamısım bu hafta :(

:60::60: bana genelde arkdslar firuze değil de sus firuze derler napiim:60: yorgun uykusuz aç farketmez her daim çenem olmadı klavyem susmaz:60::60:
inşallah hedeflerine ulasırsın cnm... ben spor yapamıyorum.. 2kere yüzfelci gecirdim...3.de kalıcı hasar riski var, haliyle kısın spora gitmek ıslak sacla cıkma ihtimali falan beni oyle korkutuyor ki yeltenemiyorum bile...ama bi ara mekik cekmeye baslamam lazım... midem kücüldükce gobegim gevşedi:59:

çok alem kızsın vesselam :9: bence güzel bişe çok konuşmak seninle hayat güzel geçer hiç sıkılınmaz :30:
geçmiş olsun canım,benimde çok yakın tanıdığım biri yüz felci geçirmişti ve tedavi süreci çok uzun sürdü,sanırım iyleşme sürecini piskolojide çok etkiliyor,tabi yinelememesi içinde...
evde kendini çok yormadan rahat hareketler yapabilirsin bu konuda yani o göbüş konusunda.kim derti değilki ahhh ahhhhhh:59:

:18: :50: Kızlarrrr kusura bakmayın bu aralar fenalardayım eşim işlerim derken bakamaz oldum nete

önemli bir durum yoktur inşALLAH sedacım,yokluğunu hissediyoruz.benimde şuan ders çalışıyo olmam lazım ama işte topiğe bakmadan da edemiyorum :))
kilona gelince stres yapma hayatım yoksa yapışıyor mubarek sonrada ayrılamıyor bu yağlar :84:

cnm onceki kilon kactı hatırlamıyorum o yuzden bisi diemicem kusura bakma...sanırm artık yatmam lazım... unutma bizden önce sen kendin icin bişileri başarmalısın:34: önce karar ver sonra uygula:34: biz de bi gün istediğimiz tüm giysilere girebilicez:62::69:

çok alem kızsın vesselam :9: bence güzel bişe çok konuşmak seninle hayat güzel geçer hiç sıkılınmaz :30:
geçmiş olsun canım,benimde çok yakın tanıdığım biri yüz felci geçirmişti ve tedavi süreci çok uzun sürdü,sanırım iyleşme sürecini piskolojide çok etkiliyor,tabi yinelememesi içinde...
evde kendini çok yormadan rahat hareketler yapabilirsin bu konuda yani o göbüş konusunda.kim derti değilki ahhh ahhhhhh:59:

yok genelde milletin kulakları agrıyor:60: yok ya şaka bi yana napiim, hayat problemler yaratsa da kendimi seviyorum, yasadıgım hayatı da her türlü seviorum.. ozaman zevk almak lazım:) ben kucukken gecirdim...ama 3.oldugunda kalıcı hasar kalr die annemler de ben de oldukca korkuyoruz.. oyuzden soguktan köse bucak kacıyorum...
evde ugrascam da mecalim yok bu aralar...

kızlar ben kacar yatar...hala bisi yemedim yemem sanırm... ii geceler kusura bakmaın cok yorgunum:69:

herkese cok teşekkürler öncelikle kızlar halla kötüyüm gecmedi 15gün sürermmiş en az ama böyle nasıl yaşarım bilmiyorum coğu sey yasak baktımm yağlı,baharatlı,asitli,kahve ,gaz yapacak turunçgiller portakal,mandalina:39: sanırım ben mandalina maduruyumm:18::39: bu hafta cok yemiştim cok asit varmış dikkat edin amann kızlar stres baş düşmanıymış bu aralalar zaten stresliyim olur olmıcak kişiler yüzünden kendi sağlığımı bozuyorumm:26: işte inş ilaçlar fayda eder yoksa bu ağrı ne uyuyutuyo ne yediriyoo ne yatırıyoo yememem iyide zor yiyorum yesemde ağrıcak psikilojisi var kilo veririm böyle giderse ciddi sekildee:18:
gecmişe cok bakamadımm bu yazıyı zor yazıyorumm
asumancım cekiliş belli olmadımı cnmben bu haftaya kadar almam lazım yoksa eşim yokk dışarı cıkamam belli olsaydı ayın 10 oldu daha gönderme felan cok gec kalmadıkmı
eğer giremezsem özel msj atın gemişi okuyamazsam 15 gecerse tarih ben katılamam herhalde eşim seyire gidecek elayla zorr alıp göndermem

herkesi öpüyorummmm:21:
kilo veren bütün arkdaşlaı tebrik ediyorumm:65:
:58::58::58:

çok saol cnm.. hayırlısıyla tüm askerler gider gelir umarım… ben 10yıl once gitmiştim karsa..ozamanlar 15yasındaydım ve cidden kötü durumdaydı, babam ıgdırda çalısıyordu doguyu tamamen gezdim sayılır… o yuzden ilk duyunca gercekten cok korktum da Allahtan merkez..
ama işte onlarda acemi diye bir şey olmuyor, kısa dönem daimi orda olcak 5ay boyunca…
senin eşin nerde? Oda mı askerde yoksa : ) grubun çoğunun eşi ya asker ya da asker olmak üzere sanırım. : )
acemi birliğinde çok bir şey olmuyor canım. onlar genelde askeriyenin içinde kalırlar zaten. benim eşimin acemisi kırklareli, usta birliği ise balıkesir oldu. hep aynı yerde kalmayabiliyorlar yani. sizinki şimdiden belli mi? ayrıca kısa dönem olması da iyi bir şey, çabuk geçer Allahın izniyle.

Aaaaa yeter canım cıktı valla daha da msj beklemeyin benden:60: arada gözümden kaçan olduysa kusura bakmayın olurmu... kişi secerek yazmıyorum cvp verilcek tüm msjlara cvp vermek istedim sadece...unuttuysam affola malum suan bitkisel moddayım..

Arkdslar dün akşam yemegmi yazmamıştım...
tencerede yeşil mercimek + mısır makarnası beraber hasladım...tuzsuz yagsız az bişi yogurt kattım 1tabak yedim akşam yemegim buydu...

sonracıma hic uyumadım dedigim gibi...askerlik muhabbetleri...
sabah7 ye kadar bişi yemedim yani:34:
sonra sabah 7de okulda dersim var 8:30da die kahvaltı hazırlamakla ugraşamadım... 1tabak akşamkinin aynısından yedim... yok ya, bu bi tabaktan azdı...ama biraz tuz kattım tansiyonum düsmesin uykusuzum die..
sonra 1 kücük portakal
okulda 2nescafe sadece 1inde 2kesme seker attım uykusuzlugu bi şekilde yenmek ve halsiz kalmamak icin...
1tabağa yakın haslanmıs makarna+yeşil mercimek karısımı (az tuzlu yagsız)
1kücük portakal
yarım pakete yakın lays (kücük boy paket ha 1.25tl lik olanlardan)
yarım elma...
elceğizine sağlık canım, oturmuş okumuş cevap yazmışsın. takım böyle olunuyor işte dedirttin bana:71::71:
lays olmamış ama onu da açıklamışsın sen. şu askeri bir yolla da azar azar düzelirsin inşallah.

kızlar ben kacar yatar...hala bisi yemedim yemem sanırm... ii geceler kusura bakmaın cok yorgunum:69:
iyi geceler canım.:97:

herkese cok teşekkürler öncelikle kızlar halla kötüyüm gecmedi 15gün sürermmiş en az ama böyle nasıl yaşarım bilmiyorum coğu sey yasak baktımm yağlı,baharatlı,asitli,kahve ,gaz yapacak turunçgiller portakal,mandalina:39: sanırım ben mandalina maduruyumm:18::39: bu hafta cok yemiştim cok asit varmış dikkat edin amann kızlar stres baş düşmanıymış bu aralalar zaten stresliyim olur olmıcak kişiler yüzünden kendi sağlığımı bozuyorumm:26: işte inş ilaçlar fayda eder yoksa bu ağrı ne uyuyutuyo ne yediriyoo ne yatırıyoo yememem iyide zor yiyorum yesemde ağrıcak psikilojisi var kilo veririm böyle giderse ciddi sekildee:18:
gecmişe cok bakamadımm bu yazıyı zor yazıyorumm
asumancım cekiliş belli olmadımı cnmben bu haftaya kadar almam lazım yoksa eşim yokk dışarı cıkamam belli olsaydı ayın 10 oldu daha gönderme felan cok gec kalmadıkmı
eğer giremezsem özel msj atın gemişi okuyamazsam 15 gecerse tarih ben katılamam herhalde eşim seyire gidecek elayla zorr alıp göndermem

herkesi öpüyorummmm:21:
kilo veren bütün arkdaşlaı tebrik ediyorumm:65:
:58::58::58:
emineciğim çok geçmiş olsun canım. katı bir diyet seni bekliyor anladığım kadarıyla. kahve içmeyi falan da çok seviyorsun sanırım. sağlığın için bazı şeyleri tüketemeyeceksin anlaşılan. Allah sabrını versin canım. kendine dikkat etmeye çalış.

menüyü yazalım, gün iyiydi de akşam aniden bir yemek teklifi geldi o işi bozdu:59:

kahvaltı: peynir, 3 zeytin, 2 küçük simit ve 1 kurabiye. smit ve kurabiye ödülümdü. kilo verirsem yiyeceğim demiştim:76: kaç gündür yüzüme bakıyorlardı:1: ceza da verilecekse razıyım yani:3:
ara: 1 hurma, 1mandalina, 1 kase nar ve 1 elma:26: (hazırda öğle yemeğim yoktu, bunların bir kısmını yemek olana kadar mecburen yedim)
öğle: 1 kase mercimek çorbası
ara: 1 portakal
akşam: (davette) 1 kase mercimek çorbası, pilav-mantar-kavurma. bu içlü de ikişer kaşık halinde falandı. ayrıca salata vardı. ekmek yemedim. börek vardı yemedim. cacık da içmedim:76: yeni gelin bir bayanda da yememek olmazdı bence:)

tepe taklak bir menü oldu ama yapacak bir şey yok:2:

Son düzenleme:
ii geceler kızlar
firuze herkese cevap yazmış topic şenlenmiş...Allah kavuştursun canım
neysecim seninki de az kalmış...

akşam yemeği yemedim :)) kendimi tebrik ediyorum
sinemaya gittik mısır yemedim kendimi tebrik ediyorum

biraz önce 1 elma 1 mandalina yedim
adet oldum ve karnım ağrıyo...yavaş yavaş yatıyorum

Kızlar ancak gelebildim.
akşam işteydim ..
Sonra geldim tam içeri girdim Beytepeye kar yağmış dışarı çıktık kar falan derken şimdi bakabildim.
Akşam fırsatım olmadı sadece 1 tane mandalina yiyebildim...
Şimdi mesajları okuyup yazabildiğim kadar cevap yazmaya çalışacağım

neysecim canım çok yorulmuşum yatıyorum sana da ii geceler diliyorum
yarın sabah dışarda işim var ve kar yağıyor :((
öğleden sonrada arkadaşa söz verdik gitmem gerkiyor bu karın ağrısı ile umarım bu dediklerimi yapabilirim

av mevsimine gittik canım fırsat bulursan tavsiye ederim güzeldi...
mısırsız pek film izlemem ama bu defa sabrettim
pek türk filmi izlemiyorum ama tavsiyeni dikkate alırım canım.

Kızlar ancak gelebildim.
akşam işteydim ..
Sonra geldim tam içeri girdim Beytepeye kar yağmış dışarı çıktık kar falan derken şimdi bakabildim.
Akşam fırsatım olmadı sadece 1 tane mandalina yiyebildim...
Şimdi mesajları okuyup yazabildiğim kadar cevap yazmaya çalışacağım
hoşgeldin canım. bizim bu tarafta kar yok. beytepe daha yüksek olunca yağdı demek ki.

neysecim canım çok yorulmuşum yatıyorum sana da ii geceler diliyorum
yarın sabah dışarda işim var ve kar yağıyor :((
öğleden sonrada arkadaşa söz verdik gitmem gerkiyor bu karın ağrısı ile umarım bu dediklerimi yapabilirim
iyi geceler dosbacım. ağrın da geçer inşallah dinlenince.

Back