• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aynı yerde de kalması olası tabi canım. ama teslim olduklarında belli oluyor kalıp kalmayacağı veya gidecekse nereye gideceği. her koşulda Allah sabır versin. beklemeyeceğim falan demişsin ona ama bana bekleyecekmişsin gibi geldi:)
o 1 gün bile çok önemli oluyor bazen ama sizin elinizden bir şey gelmez. mesafe çok maalessef.
menü yorumun için de teşekkür ederim canım:16:ben akşamları yememeye o kadar alıştım ki akşam yemeği yemek bana kaçamak gibi geliyor artık:1:
kahvaltıyı atlamamalısın canım. akşam kaçamak ihtimali olsa bile günlük rutinimizi bozmamamız gerektiği kanaatindeyim ben.
bana da beklicem gibi gelio ve bu durumdan korkuyorum:59:
ya bende öleyim aslında neysecim... kahvaltı edince kendimi iyi hissediyorum...ama cidden bu ara normalde zevk için yemek yiyen ben, sadece halszlik gitsn ya da tansiyonum düsmesin diye yiyorum... bundan acil vazgecmem lazım farkındayım..biraz fazla sarsıldım sanırım, haliyle bünyem de bu sarsıntıda açlıgı unutuyor...aslında iyi bisi bu, normalde yemege bindirrm böle durumlarda ve bu yuzden bunu kullanmak istiyorum belki bu sayede midem kücülür:34:

şimdi gelelim bana... gece2-3gibi yattım kızlar..saat11-12gibi gece sanırım acıktım diyerek yarım tabak yesilmercimek makarna karısımı yedim... yagsız tabi ama biraz tuz döktüm cünkü resmen tansiyon yerlerdeydi...

kalktım11de...2gun uyumamıs biri için az bi uyku olsa gerek...hala boynum agrıyor anlamıs degilm bu ense agrısı tansiyondan mı yoksa yorgunluktan mı çözemedim...
bişi yemedim..aç diilim, ya da açım ama hissetmiyorum... o yüzden yiyesm de gelmedi...ama birazdan gidip mutfaga peynir tırtıklamayı düşünüyorum...
bugün hep arkdslarlayım aksam bi asker arkdsı yollucaz,aynı zamanda aksam dısarı da cıkcaktık..anlıcanız gece de ugrayamayablrm..kusura bakmayın olur mu...:71:
umarım peyniri tırtıklamışsındır. gerçi yeşil mercimekli makarna oldukça doyurucudur. en azından ondan yemişsin.
bugün iyi gezeceksin anlaşıldı:) kusura niye bakalım canım? sen zaten burda olduğunda ortamı hareketlendiriyorsun:62:

ya bende öleyim aslında neysecim... kahvaltı edince kendimi iyi hissediyorum...ama cidden bu ara normalde zevk için yemek yiyen ben, sadece halszlik gitsn ya da tansiyonum düsmesin diye yiyorum... bundan acil vazgecmem lazım farkındayım..biraz fazla sarsıldım sanırım, haliyle bünyem de bu sarsıntıda açlıgı unutuyor...aslında iyi bisi bu, normalde yemege bindirrm böle durumlarda ve bu yuzden bunu kullanmak istiyorum belki bu sayede midem kücülür:34:
bence zaten küçülmüş ki yemek aramıyorsun artık. ancak düzenli beslenmek mide küçülmesinden daha önemli. ama bence sen zaten yakın bir zamanda herşeyi düzelteceksin. sadece şu aralar işler biraz yolunda gitmiyor belli.

Benim de çok etkim oldu farkındayım listeyi bozma konusunda ama bu hafta daha dikkatli olacağım.
Eleştirin lütfen beni :)

İnanıyorum ki melankoli buralarda olacak ..
Spora da başlaması ayrı bir motive olur diye düşünüyorum.
canım senin etkin benden emin ol ki daha az oldu sayemde eksilerdeyiz ama inş. en kısa zamanda toparlıycam:59:kim isterdiki böyle geri dönmeyi.....:14:

tabiki buralardayım.bu hafta paylaşımda çok bulunamıyorum çünkü yarın önemlli bir sınavım var,zamanımı oraya harcamaya gayret gösteriyorum ama azda olsa biraz okuyup takip etmeye gayret gösteriyorum.ama şu yarn bir bitsin bende rahatlıycam :))
spor konusuna gelince benim 2. haftam ama özel bir durum veyahutta sakatlanma olmadığı müddetçe spora devam aslında spor bir tutku bende.sadece kilo vermek için değil sağlık ve mutluluk için spor yapıyorum :66:

ii akşamlar kızlar
topic haftasonu olduğunu gösteriyo
bu soğukta gezdim ya kendime bişi demiom artık :))
öğlen biraz kaçırdım ama akşam sadece haşlanmış karnabahar yedim
şimdi de çayımı demliyorum

nasılsınız kızlar benim midem düzelmedii bu aralar bakamam herhalde
sabah az bişey yedim öğlen corba kavurma 2kaşık,2kaşık pilav
akşamda pasta 4catall:(((
akşamları daha kötü oluyorumm ilaç içeceğim aç karna akşamabişey yemem herhaldee

afiyet olsun dosbacım. ben de yapıcam birazdan. yumurtam haşlandı. bir de çay demlersem tamamdır:56:
afiyet olsun cnm kendim olunca khvaltı hazırlamak cnm istemez benim hiç ama hafta sonlarıı:)

teşekkürler dosbacım. ben de hallettim kahvaltı işini. yumurta, peynir, zeytin. zaman zaman sıkıcı oluyor ama pek de alternatifi yok.
olsun cnm ya anternatif oluncada kilooo yapıyoo kızartmalar sucuklu yumurtalar hamur işleri güzel seylerr neden kilo yapıyooo yaa:)))

selam kızlar.
geldim ama çok fazla takılamıcam üzgünüm işlerimi halledeip çıkmam lazım. havada berbat durumda yağmur ve fırtına var.
önemli olayı yazıp gideceğim sonra ilk fırsatta burdayım.
yılbaşı çekilişine biliyorsunuz seda girerim dedi kaç gündür kallisteye mesaj atmasını bekliyorum ama atmadı. şimdi kalliste ablaya yazıcam eğer yarına kadar adres bilgilerini göndermezse onu beklemicek çekilişi yapacak. artık 5 kişi arasında olur çekilişimiz.
ad1-ela-nur-masal ve reyhan.
bence çok güzel olacak çok güzel ciciler alıcam inşallah.
hadi bakalım ben kaçıyorum ilk fırsatta buradayım canlar. :54:
cnmm sevinirim cok ama cok gec kaldık

kahvaltımı yaptım
bıraz fazla oldu :(
1 ay coreği
1 sımıt
1/4 acma
1 yumurta
2 fıncan cay

oglen bısı yemıyecegım
yarında orucuma baslıyacagım
naptın tatlımmsen heepsinden yemeseydin1tane secseydin keske ne biliyimm cokcok fazlaaaaa:26::76::76::76:

bana da beklerim gibi geliyor:59: bakalım cnm 1gün geç teslim olcak vasıta yüzünden...
boş kagıt vermekten nefret ediyorum iyi olmuş senin icinde:)
bu arada senin bu resmdeki kişinin sen olduğunu düşünürsek... sana bas bas bağırmak istiyorum:47: manyak mısın yaa ne kavitasyonu bacaklara falan baksana fıstık gibi hatunsun aaaaaaa:77::77:

ohhh hamur işleri akmışşş:45::45: aman diim dombilicim aman.. dikkat...
bence öglen bisi yememek yerine meyve yiyebilrsn ki akşam aşırı yüklenme yemege...ama akşam ekmek yemesen pek bi güzel olur gibi:77:

şimdi gelelim bana... gece2-3gibi yattım kızlar..saat11-12gibi gece sanırım acıktım diyerek yarım tabak yesilmercimek makarna karısımı yedim... yagsız tabi ama biraz tuz döktüm cünkü resmen tansiyon yerlerdeydi...

kalktım11de...2gun uyumamıs biri için az bi uyku olsa gerek...hala boynum agrıyor anlamıs degilm bu ense agrısı tansiyondan mı yoksa yorgunluktan mı çözemedim...
bişi yemedim..aç diilim, ya da açım ama hissetmiyorum... o yüzden yiyesm de gelmedi...ama birazdan gidip mutfaga peynir tırtıklamayı düşünüyorum...
bugün hep arkdslarlayım aksam bi asker arkdsı yollucaz,aynı zamanda aksam dısarı da cıkcaktık..anlıcanız gece de ugrayamayablrm..kusura bakmayın olur mu...:71:
ş
cnm uyku problemi kötü gercektenn halsizlik yapıyoo dikkat et kendine aman cnmm enönemli sey sağlık mide probleminden sonra daha iyi anladımm hep daha iyisini istiyoruzda sağlığımızı dikkate almıyoruz
erkek ark inş tez vakitte gelir asker beklemek zordur benden iyi kimse bilmez herhaldeee

canım senin etkin benden emin ol ki daha az oldu sayemde eksilerdeyiz ama inş. en kısa zamanda toparlıycam:59:kim isterdiki böyle geri dönmeyi.....:14:

tabiki buralardayım.bu hafta paylaşımda çok bulunamıyorum çünkü yarın önemlli bir sınavım var,zamanımı oraya harcamaya gayret gösteriyorum ama azda olsa biraz okuyup takip etmeye gayret gösteriyorum.ama şu yarn bir bitsin bende rahatlıycam :))
spor konusuna gelince benim 2. haftam ama özel bir durum veyahutta sakatlanma olmadığı müddetçe spora devam aslında spor bir tutku bende.sadece kilo vermek için değil sağlık ve mutluluk için spor yapıyorum :66:
cnm sevindim takımda olmana inş güzeell güzel paylaşımda bulunursun bol bol kilo verirsinn:21:

ii akşamlar kızlar
ahh dosbacım ben kara hasret kaldım cnm buralardaaa :2:
soğuk buralarda geldii kışş yüzünü cabuk gösterdii durdu durdu birden karrrr:64::64:
cnm karnıbahar iyi fikir olmuşş
yeşilcaymı normal caymııı afiyet olsunnn:7:

akşamları daha kötü oluyorumm ilaç içeceğim aç karna akşamabişey yemem herhaldee
çok geçmiş olsun elacım,inşALLAH en kısa zamanda iylşirsin
aslında miden için yumuşak diye ifade ettiğimiz hafif gıdalar tüketirsen mideni yormaz ve rahatlarsın canım

çok geçmiş olsun elacım,inşALLAH en kısa zamanda iylşirsin
aslında miden için yumuşak diye ifade ettiğimiz hafif gıdalar tüketirsen mideni yormaz ve rahatlarsın canım
cnm ne yesem diye düşünüyorum artık hepp cok kötüymüşş
:25::26::5:

bende teşekkür ederim,bende yeniden burda olmaktan dolayı çok mutluyum:61: hep beraber inşALLAH veririz şu fazlalıkları:66:
vericez vericez cıtır cıtır olcazzz:60::64::62:

ben bugün nasıl beslendiğimi yazmadım,şu ders aklımı başımdan aldı ah ahhh:44:
geç kalktığım için öğün sayım az :))
kahvaltı : 2 bardak su ,az yumurta yarım dilim ekmekle , yarım kibrit kutusu beyaz peynir yanında şekersiz çay
ara : bir neskafe ve bir kuru incir
form çayı bir kupa
akşam : 1,5 kepçe çorba, 4 yemek kaşığı karnabahar ve 5 kaşık yanında yoğurt
2 bardak su
ara yaparım birazdan. 2 mandalina yada bir mandalina bir elma yerim bakalım ne isterse canım:24:
bu arada uyku açıcı olarak yeşil çayda içerim belki bir kahve daha tüketebilirim :44:

Son düzenleme:
cnm ne yesem diye düşünüyorum artık hepp cok kötüymüşş
:25::26::5:

vericez vericez cıtır cıtır olcazzz:60::64::62:

süt çorbası,tavuk çorbası vb çorbalar yumuşatır mideni,bu akşamki pastan mesela ağır gelmiş olabilir midene her ne kada az yemiş olsan da :44: innşALLAH geçecek elacım,pozitif düşünmek lazım bu konuda :))
tabiki vericez çıtırda neymiş diycez pehhh:60::62::82:

hoşgeldin cnm:16::16::16:
burasıda soğukk bir kar eksikk:))):1::1::1:
neler yapıyosun cnmm
canım sen de hoşgeldin. yokluğun farkediliyor. inşallah daha çok katılırsın kendini iyi hissettikçe. neler yapıyorum hep aynı canım ya. oğlanı yatırdım geldim. geçiyor günler..

ben bugün nasıl beslendiğimi yazmadım,şu ders aklımı başımdan aldı ah ahhh:44:
geç kalktığım için öğün sayım az :))
kahvaltı : 2 bardak su ,az yumurta yarım dilim ekmekle , yarım kibrit kutusu beyaz peynir yanında şekersiz çay
ara : bir neskafe ve bir kuru incir
form çayı bir kupa
akşam : 1,5 kepçe çorba, 4 yemek kaşığı karnabahar ve 5 kaşık yanında yoğurt
2 bardak su
ara yaparım birazdan. 2 mandalina yada bir mandalina bir elma yerim bakalım ne isterse canım:24:
bu arada uyku açıcı olarak yeşil çayda içerim belki bir kahve daha tüketebilirim :44:
beslenmen güzel olmuş canım. yarına dualarım seninle. Allah yardımcın olsun.

bugün yediklerim:

kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, peynir ve 3 zeytin. 2 kupa çay.
ara: 1 hurma, 2 mandalina, 1 tane etiform
öğle: 1 kase mercimek çorbası
ara: 1 elma, 1 tane etiform
akşam: 1 kase sulu köfte ve sarımsaklı yoğurt (saat 5 gibi)
ara: 1 kupa yeşil çay
saat 8 gibi salata
ara: 1 kase nar, 1 tane etiform

1 bardak ayran içip yatmayı düşünüyorum inşallah. canım sıcak bir şeyler istiyor ama kahve uykumu kaçırıyor. sütü sevmiyorum tek başına. salep de sevmiyorum. yeşil çay gündüz içtim. geriye bir şey kalmadı:)

Son düzenleme:
bugün yediklerim:

kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, peynir ve 3 zeytin. 2 kupa çay.
ara: 1 hurma, 2 mandalina, 1 tane etiform
öğle: 1 kase mercimek çorbası
ara: 1 elma, 1 tane etiform
akşam: 1 kase sulu köfte ve sarımsaklı yoğurt (saat 5 gibi)
ara: 1 kupa yeşil çay
saat 8 gibi salata
ara: 1 kase nar, 1 tane etiform

1 bardak ayran içip yatmayı düşünüyorum inşallah. canım sıcak bir şeyler istiyor ama kahve uykumu kaçırıyor. sütü sevmiyorum tek başına. salep de sevmiyorum. yeşil çay gündüz içtim. geriye bir şey kalmadı:)
menün çok hafif olmuş ne güzel,maşallah :nazar:dua için ise ayrı teşekkür ederim :34:

Son düzenleme:
günaydııııınnnnn :71:
bembeyaz bi ankaradan günaydııınnnn :64:

Ankara çook güzel bugün ..
Hele beytepe daha da güzel ama ne yaazık ki fotoğraf çekemedim ellerimi cebimden çıkarıp.

karı severim çnk kış çocuğuyum ama iptal olmasına sevindim
sabah kahvaltımı hafif yaptım 3 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
zorla yedim

Ben de karı kışı çok severim.
Kış bebeğiymişim ben de :)
Ne zaman doğum günün Dosba?

günaydın kardeş takımcığım gününüz güzel geçşin inşallah.
neyneyşecim çok teşekkür ederim canım takıma yazmışşın ancak gördüm gelip teşekkür edeyim dedim canım inşallah daha nice verilmiş kiloları beraber kutlayalım . darışı kilo vermek işteyen tüm arkadaşlarımızın başına . öpüyorum canım .

aşumancım canım çok teşekkür ederim biricik arkadaşım gönlü güzel arkadaşım . 114 ten şonra 90 ı gördüm ya inşallah şizlerin deşteği motivaşyonu ile 70 ide görürürm Allahın izniyle canım ee 70 olayım da yeni şeneye beraber gelinlikte beğeniriz değilmi artık . malum çıtır gelin olunca iştediğim gelinliği giyerim inşallah . çok çok öpüyorum canım fazla kilolardan kurtulmak işteyen herkeze Rabbim yardım etşin kilo verme azmi verşin . görüşmek üzere canım .

Ferihancım ne zamandan beri gelmiyordun takımımıza dimi hoşgeldin :)
Sen 114lerden mi indin? oww tebrik ederim harikasın sen.
Ve ben seni evli zannediyordum nasıl şaşırdım sorma ..

gunaydın
ankara bembeyaz gune uyandı
esımde sımıt poğaca almaya gıtı kahvaltılık
bakalım dun odul olarak kacırdım bugun toplayacagım

Günaydınn ..
Hayal ettim de tam bir keyif günü gibi geldi :)
Keyfin de yerinde dimi Dosbacımm ..

selam kızlar.
geldim ama çok fazla takılamıcam üzgünüm işlerimi halledeip çıkmam lazım. havada berbat durumda yağmur ve fırtına var.
önemli olayı yazıp gideceğim sonra ilk fırsatta burdayım.
yılbaşı çekilişine biliyorsunuz seda girerim dedi kaç gündür kallisteye mesaj atmasını bekliyorum ama atmadı. şimdi kalliste ablaya yazıcam eğer yarına kadar adres bilgilerini göndermezse onu beklemicek çekilişi yapacak. artık 5 kişi arasında olur çekilişimiz.
ad1-ela-nur-masal ve reyhan.
bence çok güzel olacak çok güzel ciciler alıcam inşallah.
hadi bakalım ben kaçıyorum ilk fırsatta buradayım canlar. :54:

Sedanın eşi ameliyat olmuştu kaptancığım o yüzden giremiyor olabilir.
Eminim güzel olacak çekiliş :)

kahvaltımı yaptım
bıraz fazla oldu :(
1 ay coreği
1 sımıt
1/4 acma
1 yumurta
2 fıncan cay

oglen bısı yemıyecegım
yarında orucuma baslıyacagım
Biraz fazla olmuş kahvaltı ama hafta sonu keyfi de başka olur diye düşünüyorum.
Hem sabahı telafi etmek daha kolay olur.

bana da beklerim gibi geliyor:59: bakalım cnm 1gün geç teslim olcak vasıta yüzünden...
boş kagıt vermekten nefret ediyorum iyi olmuş senin icinde:)
bu arada senin bu resmdeki kişinin sen olduğunu düşünürsek... sana bas bas bağırmak istiyorum:47: manyak mısın yaa ne kavitasyonu bacaklara falan baksana fıstık gibi hatunsun aaaaaaa:77::77:

ohhh hamur işleri akmışşş:45::45: aman diim dombilicim aman.. dikkat...
bence öglen bisi yememek yerine meyve yiyebilrsn ki akşam aşırı yüklenme yemege...ama akşam ekmek yemesen pek bi güzel olur gibi:77:

Bakalım heyecanla ilk vizelerimin sonuçlarını bekliyorum ne olacak canım:)
Benim basenimden başka bir yerden sıkıntım yok zaten.
Onu bir verebilsem rahatlayacağım..
Bir gün geç teslim olması problem yaratmayacak mı acaba?
Nasıl makarnayla mercimek istedi canım birden anlatamam ya ..
Bence yorgunluktan olabilir ben yorulunca boynum çok ağrır hatta o ağrı da başıma vurur.
Hiç bir şey yemiyorsun bu sıralarda sen bu psikolojini düzeltmemiz lazım bir an önce..
Herkes de askere mi gidiyor nedir bu sıralarda.
Benim de bir arkadaşım yeni gittii isyan edip duruyor.

Canım bekle ama kendini üzmeden bekle ..
Hayatına kimseyi almazsın ama sürekli de onu düşünme derim ben ..
Kahvaltı en önemli öğünümüz kesinlikle dikkat etmemiz lazım.
Benim 3 ay öncesiyle şuan arasında o kadar fark var ki ..

Demek ki bizim telafi haftamız olmalı artık.
Batırdığımız takımı çıkarmamız lazım melankolicim ..
Sınavında başarılar diliyorum umarım çok iyi geçer sınavın.
Spor kesinlikle kendini daha dinç hissetmeni de sağlıyor ..

ii akşamlar kızlar

Ben de bu soğukta öyle bir gezdim ki anlatamam ..
Dondum resmen :)

Canım ya iyi ol bir an önce ..
Az yenişsin cidden pasta orada kaynamış bence o yüzden ..
Bu arada eşin denizci mi acaba?

Back