bana da beklicem gibi gelio ve bu durumdan korkuyorumaynı yerde de kalması olası tabi canım. ama teslim olduklarında belli oluyor kalıp kalmayacağı veya gidecekse nereye gideceği. her koşulda Allah sabır versin. beklemeyeceğim falan demişsin ona ama bana bekleyecekmişsin gibi geldi:)
o 1 gün bile çok önemli oluyor bazen ama sizin elinizden bir şey gelmez. mesafe çok maalessef.
menü yorumun için de teşekkür ederim canımben akşamları yememeye o kadar alıştım ki akşam yemeği yemek bana kaçamak gibi geliyor artık
kahvaltıyı atlamamalısın canım. akşam kaçamak ihtimali olsa bile günlük rutinimizi bozmamamız gerektiği kanaatindeyim ben.
umarım peyniri tırtıklamışsındır. gerçi yeşil mercimekli makarna oldukça doyurucudur. en azından ondan yemişsin.
şimdi gelelim bana... gece2-3gibi yattım kızlar..saat11-12gibi gece sanırım acıktım diyerek yarım tabak yesilmercimek makarna karısımı yedim... yagsız tabi ama biraz tuz döktüm cünkü resmen tansiyon yerlerdeydi...
kalktım11de...2gun uyumamıs biri için az bi uyku olsa gerek...hala boynum agrıyor anlamıs degilm bu ense agrısı tansiyondan mı yoksa yorgunluktan mı çözemedim...
bişi yemedim..aç diilim, ya da açım ama hissetmiyorum... o yüzden yiyesm de gelmedi...ama birazdan gidip mutfaga peynir tırtıklamayı düşünüyorum...
bugün hep arkdslarlayım aksam bi asker arkdsı yollucaz,aynı zamanda aksam dısarı da cıkcaktık..anlıcanız gece de ugrayamayablrm..kusura bakmayın olur mu...
bence zaten küçülmüş ki yemek aramıyorsun artık. ancak düzenli beslenmek mide küçülmesinden daha önemli. ama bence sen zaten yakın bir zamanda herşeyi düzelteceksin. sadece şu aralar işler biraz yolunda gitmiyor belli.bana da beklicem gibi gelio ve bu durumdan korkuyorum
ya bende öleyim aslında neysecim... kahvaltı edince kendimi iyi hissediyorum...ama cidden bu ara normalde zevk için yemek yiyen ben, sadece halszlik gitsn ya da tansiyonum düsmesin diye yiyorum... bundan acil vazgecmem lazım farkındayım..biraz fazla sarsıldım sanırım, haliyle bünyem de bu sarsıntıda açlıgı unutuyor...aslında iyi bisi bu, normalde yemege bindirrm böle durumlarda ve bu yuzden bunu kullanmak istiyorum belki bu sayede midem kücülür
canım senin etkin benden emin ol ki daha az oldu sayemde eksilerdeyiz ama inş. en kısa zamanda toparlıycamBenim de çok etkim oldu farkındayım listeyi bozma konusunda ama bu hafta daha dikkatli olacağım.
Eleştirin lütfen beni :)
İnanıyorum ki melankoli buralarda olacak ..
Spora da başlaması ayrı bir motive olur diye düşünüyorum.
afiyet olsun cnm kendim olunca khvaltı hazırlamak cnm istemez benim hiç ama hafta sonlarıı:)afiyet olsun dosbacım. ben de yapıcam birazdan. yumurtam haşlandı. bir de çay demlersem tamamdır
olsun cnm ya anternatif oluncada kilooo yapıyoo kızartmalar sucuklu yumurtalar hamur işleri güzel seylerr neden kilo yapıyooo yaa:)))teşekkürler dosbacım. ben de hallettim kahvaltı işini. yumurta, peynir, zeytin. zaman zaman sıkıcı oluyor ama pek de alternatifi yok.
cnmm sevinirim cok ama cok gec kaldıkselam kızlar.
geldim ama çok fazla takılamıcam üzgünüm işlerimi halledeip çıkmam lazım. havada berbat durumda yağmur ve fırtına var.
önemli olayı yazıp gideceğim sonra ilk fırsatta burdayım.
yılbaşı çekilişine biliyorsunuz seda girerim dedi kaç gündür kallisteye mesaj atmasını bekliyorum ama atmadı. şimdi kalliste ablaya yazıcam eğer yarına kadar adres bilgilerini göndermezse onu beklemicek çekilişi yapacak. artık 5 kişi arasında olur çekilişimiz.
ad1-ela-nur-masal ve reyhan.
bence çok güzel olacak çok güzel ciciler alıcam inşallah.
hadi bakalım ben kaçıyorum ilk fırsatta buradayım canlar.
naptın tatlımmsen heepsinden yemeseydin1tane secseydin keske ne biliyimm cokcok fazlaaaaa:26::76::76::76:kahvaltımı yaptım
bıraz fazla oldu
1 ay coreği
1 sımıt
1/4 acma
1 yumurta
2 fıncan cay
oglen bısı yemıyecegım
yarında orucuma baslıyacagım
şbana da beklerim gibi geliyorbakalım cnm 1gün geç teslim olcak vasıta yüzünden...
boş kagıt vermekten nefret ediyorum iyi olmuş senin icinde:)
bu arada senin bu resmdeki kişinin sen olduğunu düşünürsek... sana bas bas bağırmak istiyorummanyak mısın yaa ne kavitasyonu bacaklara falan baksana fıstık gibi hatunsun aaaaaaa
ohhh hamur işleri akmışşşaman diim dombilicim aman.. dikkat...
bence öglen bisi yememek yerine meyve yiyebilrsn ki akşam aşırı yüklenme yemege...ama akşam ekmek yemesen pek bi güzel olur gibi
şimdi gelelim bana... gece2-3gibi yattım kızlar..saat11-12gibi gece sanırım acıktım diyerek yarım tabak yesilmercimek makarna karısımı yedim... yagsız tabi ama biraz tuz döktüm cünkü resmen tansiyon yerlerdeydi...
kalktım11de...2gun uyumamıs biri için az bi uyku olsa gerek...hala boynum agrıyor anlamıs degilm bu ense agrısı tansiyondan mı yoksa yorgunluktan mı çözemedim...
bişi yemedim..aç diilim, ya da açım ama hissetmiyorum... o yüzden yiyesm de gelmedi...ama birazdan gidip mutfaga peynir tırtıklamayı düşünüyorum...
bugün hep arkdslarlayım aksam bi asker arkdsı yollucaz,aynı zamanda aksam dısarı da cıkcaktık..anlıcanız gece de ugrayamayablrm..kusura bakmayın olur mu...
cnm sevindim takımda olmana inş güzeell güzel paylaşımda bulunursun bol bol kilo verirsinncanım senin etkin benden emin ol ki daha az oldu sayemde eksilerdeyiz ama inş. en kısa zamanda toparlıycamkim isterdiki böyle geri dönmeyi.....
tabiki buralardayım.bu hafta paylaşımda çok bulunamıyorum çünkü yarın önemlli bir sınavım var,zamanımı oraya harcamaya gayret gösteriyorum ama azda olsa biraz okuyup takip etmeye gayret gösteriyorum.ama şu yarn bir bitsin bende rahatlıycam :))
spor konusuna gelince benim 2. haftam ama özel bir durum veyahutta sakatlanma olmadığı müddetçe spora devam aslında spor bir tutku bende.sadece kilo vermek için değil sağlık ve mutluluk için spor yapıyorum
ahh dosbacım ben kara hasret kaldım cnm buralardaaa :2:ii akşamlar kızlar
topic haftasonu olduğunu gösteriyo
bu soğukta gezdim ya kendime bişi demiom artık :))
öğlen biraz kaçırdım ama akşam sadece haşlanmış karnabahar yedim
şimdi de çayımı demliyorum
melankoli, sınavında başarılar canım.
hoşgeldin cnmiyi akşamlar kızlar. emine, dosba uğramışlar. ben de anca geldim. hava çook soğuk.
çok geçmiş olsun elacım,inşALLAH en kısa zamanda iylşirsinnasılsınız kızlar benim midem düzelmedii bu aralar bakamam herhalde
sabah az bişey yedim öğlen corba kavurma 2kaşık,2kaşık pilav
akşamda pasta 4catall((
akşamları daha kötü oluyorumm ilaç içeceğim aç karna akşamabişey yemem herhaldee
bende teşekkür ederim,bende yeniden burda olmaktan dolayı çok mutluyumcnm sevindim takımda olmana inş güzeell güzel paylaşımda bulunursun bol bol kilo verirsinn:2:
iyi akşamlar kızlar. emine, dosba uğramışlar. ben de anca geldim. hava çook soğuk.
cnm ne yesem diye düşünüyorum artık hepp cok kötüymüşşçok geçmiş olsun elacım,inşALLAH en kısa zamanda iylşirsin
aslında miden için yumuşak diye ifade ettiğimiz hafif gıdalar tüketirsen mideni yormaz ve rahatlarsın canım
vericez vericez cıtır cıtır olcazzzbende teşekkür ederim,bende yeniden burda olmaktan dolayı çok mutluyumhep beraber inşALLAH veririz şu fazlalıkları
cnm ne yesem diye düşünüyorum artık hepp cok kötüymüşş
:26:
vericez vericez cıtır cıtır olcazzz
canım sen de hoşgeldin. yokluğun farkediliyor. inşallah daha çok katılırsın kendini iyi hissettikçe. neler yapıyorum hep aynı canım ya. oğlanı yatırdım geldim. geçiyor günler..hoşgeldin cnm
burasıda soğukk bir kar eksikk:)))
neler yapıyosun cnmm
beslenmen güzel olmuş canım. yarına dualarım seninle. Allah yardımcın olsun.ben bugün nasıl beslendiğimi yazmadım,şu ders aklımı başımdan aldı ah ahhh:44:
geç kalktığım için öğün sayım az :))
kahvaltı : 2 bardak su ,az yumurta yarım dilim ekmekle , yarım kibrit kutusu beyaz peynir yanında şekersiz çay
ara : bir neskafe ve bir kuru incir
form çayı bir kupa
akşam : 1,5 kepçe çorba, 4 yemek kaşığı karnabahar ve 5 kaşık yanında yoğurt
2 bardak su
ara yaparım birazdan. 2 mandalina yada bir mandalina bir elma yerim bakalım ne isterse canım
bu arada uyku açıcı olarak yeşil çayda içerim belki bir kahve daha tüketebilirim :44:
menün çok hafif olmuş ne güzel,maşallahbugün yediklerim:
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, peynir ve 3 zeytin. 2 kupa çay.
ara: 1 hurma, 2 mandalina, 1 tane etiform
öğle: 1 kase mercimek çorbası
ara: 1 elma, 1 tane etiform
akşam: 1 kase sulu köfte ve sarımsaklı yoğurt (saat 5 gibi)
ara: 1 kupa yeşil çay
saat 8 gibi salata
ara: 1 kase nar, 1 tane etiform
1 bardak ayran içip yatmayı düşünüyorum inşallah. canım sıcak bir şeyler istiyor ama kahve uykumu kaçırıyor. sütü sevmiyorum tek başına. salep de sevmiyorum. yeşil çay gündüz içtim. geriye bir şey kalmadı:)
günaydııııınnnnn
bembeyaz bi ankaradan günaydııınnnn
karı severim çnk kış çocuğuyum ama iptal olmasına sevindim
sabah kahvaltımı hafif yaptım 3 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim ekmek
zorla yedim
günaydın kardeş takımcığım gününüz güzel geçşin inşallah.
neyneyşecim çok teşekkür ederim canım takıma yazmışşın ancak gördüm gelip teşekkür edeyim dedim canım inşallah daha nice verilmiş kiloları beraber kutlayalım . darışı kilo vermek işteyen tüm arkadaşlarımızın başına . öpüyorum canım .
aşumancım canım çok teşekkür ederim biricik arkadaşım gönlü güzel arkadaşım . 114 ten şonra 90 ı gördüm ya inşallah şizlerin deşteği motivaşyonu ile 70 ide görürürm Allahın izniyle canım ee 70 olayım da yeni şeneye beraber gelinlikte beğeniriz değilmi artık . malum çıtır gelin olunca iştediğim gelinliği giyerim inşallah . çok çok öpüyorum canım fazla kilolardan kurtulmak işteyen herkeze Rabbim yardım etşin kilo verme azmi verşin . görüşmek üzere canım .
gunaydın
ankara bembeyaz gune uyandı
esımde sımıt poğaca almaya gıtı kahvaltılık
bakalım dun odul olarak kacırdım bugun toplayacagım
selam kızlar.
geldim ama çok fazla takılamıcam üzgünüm işlerimi halledeip çıkmam lazım. havada berbat durumda yağmur ve fırtına var.
önemli olayı yazıp gideceğim sonra ilk fırsatta burdayım.
yılbaşı çekilişine biliyorsunuz seda girerim dedi kaç gündür kallisteye mesaj atmasını bekliyorum ama atmadı. şimdi kalliste ablaya yazıcam eğer yarına kadar adres bilgilerini göndermezse onu beklemicek çekilişi yapacak. artık 5 kişi arasında olur çekilişimiz.
ad1-ela-nur-masal ve reyhan.
bence çok güzel olacak çok güzel ciciler alıcam inşallah.
hadi bakalım ben kaçıyorum ilk fırsatta buradayım canlar.
Biraz fazla olmuş kahvaltı ama hafta sonu keyfi de başka olur diye düşünüyorum.kahvaltımı yaptım
bıraz fazla oldu
1 ay coreği
1 sımıt
1/4 acma
1 yumurta
2 fıncan cay
oglen bısı yemıyecegım
yarında orucuma baslıyacagım
bana da beklerim gibi geliyorbakalım cnm 1gün geç teslim olcak vasıta yüzünden...
boş kagıt vermekten nefret ediyorum iyi olmuş senin icinde:)
bu arada senin bu resmdeki kişinin sen olduğunu düşünürsek... sana bas bas bağırmak istiyorummanyak mısın yaa ne kavitasyonu bacaklara falan baksana fıstık gibi hatunsun aaaaaaa
ohhh hamur işleri akmışşşaman diim dombilicim aman.. dikkat...
bence öglen bisi yememek yerine meyve yiyebilrsn ki akşam aşırı yüklenme yemege...ama akşam ekmek yemesen pek bi güzel olur gibi
bana da beklicem gibi gelio ve bu durumdan korkuyorum
ya bende öleyim aslında neysecim... kahvaltı edince kendimi iyi hissediyorum...ama cidden bu ara normalde zevk için yemek yiyen ben, sadece halszlik gitsn ya da tansiyonum düsmesin diye yiyorum... bundan acil vazgecmem lazım farkındayım..biraz fazla sarsıldım sanırım, haliyle bünyem de bu sarsıntıda açlıgı unutuyor...aslında iyi bisi bu, normalde yemege bindirrm böle durumlarda ve bu yuzden bunu kullanmak istiyorum belki bu sayede midem kücülür
canım senin etkin benden emin ol ki daha az oldu sayemde eksilerdeyiz ama inş. en kısa zamanda toparlıycamkim isterdiki böyle geri dönmeyi.....
tabiki buralardayım.bu hafta paylaşımda çok bulunamıyorum çünkü yarın önemlli bir sınavım var,zamanımı oraya harcamaya gayret gösteriyorum ama azda olsa biraz okuyup takip etmeye gayret gösteriyorum.ama şu yarn bir bitsin bende rahatlıycam :))
spor konusuna gelince benim 2. haftam ama özel bir durum veyahutta sakatlanma olmadığı müddetçe spora devam aslında spor bir tutku bende.sadece kilo vermek için değil sağlık ve mutluluk için spor yapıyorum
ii akşamlar kızlar
topic haftasonu olduğunu gösteriyo
bu soğukta gezdim ya kendime bişi demiom artık :))
öğlen biraz kaçırdım ama akşam sadece haşlanmış karnabahar yedim
şimdi de çayımı demliyorum
nasılsınız kızlar benim midem düzelmedii bu aralar bakamam herhalde
sabah az bişey yedim öğlen corba kavurma 2kaşık,2kaşık pilav
akşamda pasta 4catall((
akşamları daha kötü oluyorumm ilaç içeceğim aç karna akşamabişey yemem herhaldee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?