• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

13 .TAKIM 184. ETAP

Ad1 ( 57.0 / 56.9 / 0.1 / 0.18 %)
dombili85 ( 70.3 / 69.0 / 1.3 / 1.85 %)
ela26yeni ( 60.8 / 60.0 / 0.8 / 1.32%)
eski bir masal ( 58.0 / 59.0 / -1.0 / -1.72 %)
fiyuce ( 68.8 / 66.9 / 1.9 / 2.76 %)
melankoli_84 (72.3 / 82.5 / -10.2 / -14.11 %) (eski üye geri döndü. 127.etapta ayrılmıştı.)
neyneyse ( 72.3 / 71.2 / 1.1 / 1.52%)
nihan86 ( 58.1 / 58.0 / 0.1 / 0.17 %)
nur_84 ( 64.4 / 64.5 / -0.1 / -0.16 %)
reyhantuana ( 61.0 / 61.0 / 0.0 / 0.00 %)
seda__ ( 84.6 / 86.4 / 0.0 / 0.00 %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 727.6 / 733.6 / -6.00 / -0.82 %)

canım sedanın hesaplamasını yapmamışsın orda yanlışlık var gerisi doğru onu düzelttikten sonra verebilirsin listeyi paylaşıma

Kızlar şimdi okuyamıyorum akşam okuyacağım inşallah.
NAsılsınız?
Çok güzel kilolar verilmiş ben listeyi bozmuşum ama :(
Sınavım beklediğimden çok iyi geçti ..
Ama yine de ortalama bir şey bekliyorum.
Menüme gelince.
Sabah: 1 dilim ekmek yarım domates azıcık peynir 5 tane yeşil zeytin
Ara: 1 elma
Öğle: k special ...
Ara: eti formdan 2 tane ..

yok ya senle ilgili olduğunu sanmıyorum asumancım bendede çok sorunlar oluyo yazıyorum 2 tane çıkıyor aynı yazıdan çok bekletiyor hata veriyor sürekli bu sefer alıntı yapıp yazdığım cevaplar gidiyor sitede bakım yapıyorlar herhalde hala
anlamıyorum ki hayatım bakımdanmıdır nedir,bi aralar nurun cevaplarını göremiyordum ay çok sinirdi. bakalım bir iki kere test edicem bendenmi onlardanmı diye. ayrıca şu sitenin bakım olayı gerçekten çok gerdi herkesi bitsin biran önce çok yavaşladı site, bunun sebebide sitenin bytını yükselttiler benim pc yede sayfa ağır geliyor artık.
akşamlar direk etkiliyor canım. ben de ancak salata yiyorum ve bana çok faydalı olduğunu düşünüyorum. meyve de güzel bir alternatif olur bence. ben gündüz hakkımı tükettiğim iin akşam meyve yemiyorum:)
valla sorma canım ya tam market delisi bir oğlan oldu. çevredeki marketleri falan öğrendi. yok bim'e gidiyoruz yok kiler'e yok şuraya falan:1:
kendi kendime ben de gülüyorum:)) bir de oğlan içeri gidince döküyorum pekmezi içine:76: çünkü biliyorum meyve suyu kutusunun içine yabancı bir şey girdiğini görse kesinlikle içmez:63:
canım bende bu fikri senden görerek kapıldım. akşam hafif besleniyorsun yani sadece salata ile ve 1 kg üstünde veriyorsun her hafta böyle gidersen ciddi ciddi 2 ayın sonunda istediğin kilodasın inşallah. ama benim iraden senin gibi değilki hayatım akşam çok acıkıyorum malesef. bu çocuklar hepmi böyle abur cubur olsun bunlara ama çocuklara kızmamak lazım kim sevmiyor ki. marketlerde ben bile mutlu oluyorum gezerken özelliklede alırken. bizimki sürpriz yumurtyı çok seviyor benim istediklerimi yerse bende ondan veriyorum arada.önceden ev yapımı keke bayılırdı ama markletten alınanlar bir başka onun içinde. :))vitamin alsınlar diye kırk takla atıyoruz yaa varmı böyle birşey :9:
13 .TAKIM 184. ETAP

melankoli_84 (72.3 / 82.5 / -10.2 / -14.11 %) (eski üye geri döndü. 127.etapta ayrılmıştı.)
seda__ ( 84.6 / 86.4 / 0.0 / 0.00 %)

canım sedanın hesaplamasını yapmamışsın orda yanlışlık var gerisi doğru onu düzelttikten sonra verebilirsin listeyi paylaşıma

canım yanlış yazmışım kilosunu aynı geçmek istedim.

NAsılsınız?
Menüme gelince.
canım hoşgeldin. sınavının iyi geçmesine sevindim. sen bugün mü gidecektin kavitasyona?

İlk mesajı ben mi yazdım diye baktım önce :1:
Ben de bilemeyince ki genelde bilemiyorum buraya soruyorum.
Ve Başta Neyneyse olmak üzere güzel güzel yemek tarifleri geliyor

canım listeniz doğrudur hayatım kontrol ettim
Gunaydin arkadaslar malesef int hala baglanmadi ve ben yine cep tlf nu. Ile size ulasiyrm . Benim kilom 81 amA regl hala bitmedi. Dr sonuclara iyi dedi ama polistk over vRmis. Ilac tedavisine baslayacagim .

anlamıyorum ki hayatım bakımdanmıdır nedir,bi aralar nurun cevaplarını göremiyordum ay çok sinirdi. bakalım bir iki kere test edicem bendenmi onlardanmı diye. ayrıca şu sitenin bakım olayı gerçekten çok gerdi herkesi bitsin biran önce çok yavaşladı site, bunun sebebide sitenin bytını yükselttiler benim pc yede sayfa ağır geliyor artık.
evet asuman gerdi gerçekten bazen giresim gelmiyor

canım bende bu fikri senden görerek kapıldım. akşam hafif besleniyorsun yani sadece salata ile ve 1 kg üstünde veriyorsun her hafta böyle gidersen ciddi ciddi 2 ayın sonunda istediğin kilodasın inşallah. ama benim iraden senin gibi değilki hayatım akşam çok acıkıyorum malesef. bu çocuklar hepmi böyle abur cubur olsun bunlara ama çocuklara kızmamak lazım kim sevmiyor ki. marketlerde ben bile mutlu oluyorum gezerken özelliklede alırken. bizimki sürpriz yumurtyı çok seviyor benim istediklerimi yerse bende ondan veriyorum arada.önceden ev yapımı keke bayılırdı ama markletten alınanlar bir başka onun içinde. :))vitamin alsınlar diye kırk takla atıyoruz yaa varmı böyle birşey :9:
canım son günlerde gayet iyi gidiyorsun ve emin ol salata çok tok tutuyor:) salatayı bitirince gözüm yemek görmek istemiyor. kendine bol yeşillikli bir salata yap, bak canın bişeycik istemeyecek.
ya gözlerinin altı çöküyor artık. vitamin yok, demir yok. bir tek süt içer işte. onun da fazlası iyi değil biliyorsun.

canım listeniz doğrudur hayatım kontrol ettim
sağolasın hayatım.
NAsılsınız?
Menüme gelince.

hoşgeldin masalcım.sınavın iyi geçmiş moralinde iyi anladığım kadarıyla buna bağlı olarak. listeye takılarak bozma moralini canım yaa. liste demişken bu hafta listeye melankoliyide ekledim. inşalllah bol paylaşım yaparak yanımızda olur sürekli. menüler iyi afiyet olsun canım.

Sinir oldum yazarken. Zaten anlamamda oyle cep ten int falan. Benim gecen hafta kilo 82.2 simdi 82 ben de listede olacakmiydim bilmiyorum. ArkdaslRi n mesajlarni okuyorum ama kizlar cevap yazamiyorumiskence cekiyorjm resmen. Iki gune kadar baglnir ins.

13 .TAKIM 184. ETAP

seda__ ( 84.6 / 84.6 / 0.0 / 0.00 %)

:74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74:fıyuce tebrıkler ıyı kılo vermıssın
ugun oglen 1 krep
ara 1 dılım kek
akşam 2 yk pılav 1 yk kavurme 2 yk pırasa yemeği1 kepce sehrıye corbası

onumuzdekı hafta 1.5 kılo vermek ıcın ugrasacagım program olusturup o program dahılınde ılerleyınce
kılo vermek kolay oluyor

kızlar ben geldim
melankoli dönmüş...hadi rastgele...
bana gelince öğlen 1 dilim börek ve 1 küçük kase aşure yedim
gayette güzel olmuştu aşure... bi daha yemem sanırım yeter bu yıl...
akşama da canım hiç bişi istemiyor...sanırım adet olacağım

kızlar sonunda listeleri hazırladım geldim. işyerimdede yapmam gerekenler var o yüzden çıkacağım.
deryacım ne yalan söyliyim canım melankoli kaç haftadır bizimle hani öyle yada böyle paylaşımıda oluyor kilo bildirimide yapıyor diye listeye aldım. canım bu demek değilki sen listede olmıcaksın. sakın alınma olurmu. bizimle yazışmaya devam net olayın çözülünce bol paylaşımla aramızda ol hayatım. biz seni bırakmak istemeyiz sende bizi bırakma,ilk boşlukta seni alırım listeye.
bu arada melankoli kilo alarak geri döndüğü için haftayı eskide kapattık. melankolim yanlış anlama hayatım senden sadece bol paylaşım yaparak ve bizleri gereksiz yere yüzüstü bırakmayarak bunu telafi etmeni istiyorum canım. yani kilo alıp almaman değil paylaşımınla ilgileniyorum.
ne yalan söyliyim geçen aylarda şişgo arkadaşımızda kilo alıp geldi yine böyle eksiye düştük bol paylaşım yaparım dedi ama bizi ekti malesef ozaman onada söyledim. sadece paylaşım bekliyoruz diye.
neyse güzel olacak inşallah.
kızlar herzaman söylüyorum hepde söylicem,paylaşım yapın yapılanları okuyun ve yoruma açık olanlara yorumunuzu yazın. öyle çok çok geçmişi okuyamasanızsa 1-2 sayfayı olsun okuyup cevaplayın lütfen .
ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum iyi akşamlar. :71: yarın görüşürüz.

Kızlar başladım cvplamaya msjlarınızı seri halde gelcek çok uzun diye wordde yazıp buraya ekliorum... en son da ne yedigimi yazıcam...
üzgünüm 59 :( :5:Fiyucecim hayırlı olsun bakalım umarım iyi olur gittiği yer ..Emin ol doğuda bazı yerler batıdan daha rahat birliğine göre değişecektir.Ne zaman gidiyor?
Üzme kendini cnm olur öyle arada…saglıklı beslenmiyordun ya alman normal ama şu kahvaltı alıskanlıgıyla falan umarım düzelir kısa zamanda… bakalım iyi diye duyumlar aldık ama üzüldüm acıkcası… durumlarımız da karışık olunca…hala inatçıyım, beklemicem diyip duruyorum ama icim icimi yiyor acıkcası…umarım askerlik onu biraz olgunlastırırda beni inandırabilir döndüğünde…14ünde teslim olması gerekiyor ama vasıta problemi yaşıyo.. otobüs 17saat… uçak desen yer yok…karısık yani yedekte bekliyor hala ucagı sanırım en erken pztrsi en gec Salı gondericez…
kim di askere giden firuze söylemişindir ama ben kaçırmışım kusura bakma canım ya
Cnm erkek arkdsım… dogrusu askerlik öncesi oldukca olaylıydı…yani ben gelecek düsünmeyen birini beklemem diyodum…ayrıca cok sessiz sakin,kimseyi kırmamaya çalısırken beni cok kırdı falan… böyle barıscak mıyız barısmayacak mıyız derken bi ayak üstü evlenme teklifi falan.. nebileyim garip oldu.. tabi hayır dedim..döndügünde görücez, once beni inandırmalı..ne kadar beklemicem seni sen askerdeyken desem de aklımda:(
günaydııııııınnnnnn :71:nasılsınız şekerler...bugün bildirim var dimi?? hadi hepinizin yüzü gülsün inş.bana gelince sabitledim sanırım kilomu değişen bişi yok... şimdilik böle iyiyim bi süre sonra dönmeyi düşünüyorum
nihancım arabanız için sevindim canım firuce Allah kavuştursun canım...sayılı gün çabuk geçer diyorlar ama ben eşimi gönderemiyorum :((
sorma nihancım biz evlendiğimizde eşim öğrenci idi...yeni bitti ve askerliği var şimdilik tecilli ama sonuçta bi gün gidecek ve onsuz kalmak zor gelio
Cnm çok sagol… kilonu sabitlemen de güzel bişi…aslında arada böyle sabitler koruyabildiğimizi göstermek adına cok iyi oluyor…
Senin de işin zormuş valla… evlendikten sonra asker yolu beklemek gerçekten zor olur… ne diyim cnm umarım yakın biyer cıkarda cok ayrı kalmazsınız…:(

Back