cnm ne güzel belki 2gün erken gelirr aynı gün olur nasipp
cok kilolu değilsin cnm normaldin tatlım sen hem artık hamilesin ye içç boşverr
benimde 16.haftaya kadar fazla bulantım oldu hastane felan yattım o halde annem kilo aldırdı sen benim yaptığım hataya düşme bildiğim kadar ilk 4 ay bebek kendi besleniyoo sonra bizden alıyo dr öyle demişti inş sorunsuz bir mutlu bir hamilelik geciririsin allah isteyen herkeseo duyguyu yaşatsız tarif edilmezz bir duygu cnmm
Son kilolarımı babamın gönderdiği antep fıstıkları yüzünden aldım, hata babamda. Pisboğaz bende değil :))cnm ne güzel belki 2gün erken gelirr aynı gün olur nasipp
cok kilolu değilsin cnm normaldin tatlım sen hem artık hamilesin ye içç boşverr
benimde 16.haftaya kadar fazla bulantım oldu hastane felan yattım o halde annem kilo aldırdı sen benim yaptığım hataya düşme bildiğim kadar ilk 4 ay bebek kendi besleniyoo sonra bizden alıyo dr öyle demişti inş sorunsuz bir mutlu bir hamilelik geciririsin allah isteyen herkeseo duyguyu yaşatsız tarif edilmezz bir duygu cnmm
Afiyet şeker olsun canımm :))ara yapıyorum şimdi; 2 top kadar sade donurma,kaori miktarı ise 71 miş o yüzden tüketiyorm yoksa ağzıma sürmezdim
hamılelık cok ozel ve hassas bır halde olyorsun temennım ıyı guzel hamılelık ve lohusalık gecırırısın ınsallah
ben hep soyle dedım gececek bu ulantılar hamıleyım kı
bulantım var 12. haftada gecmısı
kılo almamamya calıs
teşekkür ederim canım bir an boş bulunup yazmış oldum,sütünü de iç azcıkta dondurmandan ye tatlım,inan vicdan azabı duyarım ben ama sağlıklı beslenmeye de gayret göster ki hem sen hemde bebiş rahat etsinSon kilolarımı babamın gönderdiği antep fıstıkları yüzünden aldım, hata babamda. Pisboğaz bende değil :))
Afiyet şeker olsun canımm :))
Kızlar, ben de kaçayım artık. Sevincime ortak olduğunıuz için inanın çok mutlu oldum.
İyi ki varsınız :))
canım geçmiş olsun ayaklarına çorap patik terlik ne bulursan geçir olmadı ütüyle havluyu kızdır yada herhangi başka bir şeyi ayaklarını sar ve kendini üşüyorum diye şartlama. çünü o zaman vücut ters tepki veriyor (kendimden biliyorum ) birde karın ağrına her ne kadar tatlıyı sevmesende yarım çay bardağına 2 tatlı kaşığı şeker koy ılık iç yada bir tatlı kaşığı bal yemeye gayret göster.eminim birinen biri şifa olacaktır ağrınakızlar karın ağrım gecmedii ayaklarımı ısıtamıyorumm ya buğün üsüttüm mü ki
sabah kahvaltım
2ısırık tost gerisini ela yedi bu kız tost canavarıı elimden almaya calışıyoo
ara 1manddalina-nescafe
öğlen brokoli haslaması üzerine sarımsaklı yoğurt 1catal elamalı tart ama cok tatlı olmuş yemedimm tatlıyla aram yokk
şimdi türk kahvesi içtimm
akşama arkdaş inş bişeyyapmazz
bide bişey konuşulmuşş cikolata sevmeyen bennnnnnn varım küçüklerden almıştım 15gün oldu bitmedibuzdalabında duruyoo 1kere ısırmısımdırr düşünün hiç aramam küçük misafir cikolatalrı yeter artar bilee benimm tuzlulara zafım var onu kıssam zaten sorun ortadan kalkacakkkk
canım tarif için teşekkür ederim,deniycem inş. :))tuzlu sudahasla hasladıktan sonra sarımsak lımon zeytınygı blendırda karıstır
sarımsagı ve lımonu bol olacak
haslanan brokolının uzerıne dok o zaman
çok lezzetlı oluyor
esımde cok sevmezdı bole yapınca sevıyor
hatta
hafta sonu brokolı almıs yaparsın artık dedı :)
canım,Rabbim en hayırlısını nasip etsin size. ilk üç aydan korkma hayatım,inşallah çok fazla tiksinmende olmaz. 3 aydan sonra yemene içmene çok dikkat edersin hayatım.Canım temmuz 25 diyor doktor. Benim doğum günüm 23 temmuz. Çok güzel olur. Kiloma gelince, gelmesse((
62 kiloyum canım ama çok şişim. Göbeğimde çok şişkinlik var. Kokan yemeklerden hoşlanmıyorum, makarna, patates gibi susuz, kokusuz şeyler çekiyor canım. Ama şifa niyetine başka şeyler de yemeye çalışıyorum :))
canım benim,Anne olmak çok güzel bir duygu ve bu duyguyu seninde yaşamanı canı gönülden diliyorum.Sen böyle yazdıkça benim coşkum daha da artıyor :)))) Mutluluğuna da vesile olduğuma çok sevindim Asumancım :)))
Gönderiyorum canım numaramı. Sen de bana gönderir misin?
hamur ısı yapmamak çozumkızlar karın ağrım gecmedii ayaklarımı ısıtamıyorumm ya buğün üsüttüm mü ki
sabah kahvaltım
2ısırık tost gerisini ela yedi bu kız tost canavarıı elimden almaya calışıyoo
ara 1manddalina-nescafe
öğlen brokoli haslaması üzerine sarımsaklı yoğurt 1catal elamalı tart ama cok tatlı olmuş yemedimm tatlıyla aram yokk
şimdi türk kahvesi içtimm
akşama arkdaş inş bişeyyapmazz
bide bişey konuşulmuşş cikolata sevmeyen bennnnnnn varım küçüklerden almıştım 15gün oldu bitmedibuzdalabında duruyoo 1kere ısırmısımdırr düşünün hiç aramam küçük misafir cikolatalrı yeter artar bilee benimm tuzlulara zafım var onu kıssam zaten sorun ortadan kalkacakkkk
dene tarıfımı seversın brokolıyıcanım tarif için teşekkür ederim,deniycem inş. :))
bende brokoli sevmek istiyoruuuuummm
sebze severim ama brokolıyı cıg yıyebılecek kadar değil :)dikkat et kendine eminecim ,
bende akşama arkadaşa gideceğim inş oda bişeyler hazırlamamıştır
bende brokoliyi çiğ yiyorum kaynatmadan öyle seviyorum illa kaynatmak şart değildir herhalde dimi kızlar
canım emine izinli sayılmak istemişti, ondan bahsediyor sanırım.canlar,bugünde yoğunluktan sohbetimiz kaldı,ama yoğun günlerim, faturalar kesilecek. nachtiyide kaçırdım. elacım ne yazdın görmedim hayatım,en son geçmişolsun demişsin cevap yazdım ama başka birşey yazdınmı hayatım,söz yarına bütün yazılanlara bakıcam inşallah. biliyorsunuz iş yerimdeyim,evdeki gibi yazılanları fazla takip edemem, burada çok çok fazla trahat olamıyorum,gizli gizli yapabildiğim kadar bakıp yazıyorum,çoğu zaman okuyorum ama yazamıyorum,ama ertesi güne muhakkak yazarım,kimseyi asla asla es geçmem geçtiklerimde olduysa emin olsunlar ki görmemişimdir. şimdi çıkıyorum,yapmam gereken çok işim var,birazdanda çıkacağım. hepinizi öpüyorum. yarına görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?