• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşbuldum hayatım:)) Çok güzel kilo veriyorsun hayatım :))

nac hamilesin hemde 7 haftalık sanırım :64::64::64::64:

Evet hayatım :))) Dün akşamüstü kalp atışlarını duyduk, hemen size haber vermeye geldim :)))
Asumacığım da çok merak ediyordu ama konuşamadık onunla. Herhalde işleri yoğundur.
Sen nasılsın canım? Ela nasıl?

inanmıyorum sana çağlam,nasıl mutlu oldum anlatamam çigelgeni görünce,canım Allah tamamına erdirsin inşallah, sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsun dilerim. :71: :71: :71:

çağlacım hani asuman asuman diye yazdığındada çizelgen varmıydı Allah aşkına,yoksa az öncemi farkettim.
nasıl öğrendin hamiş olduğunu anlatsana . :emir_bebek:

Hoşbuldum hayatım:)) Çok güzel kilo veriyorsun hayatım :))

Evet hayatım :))) Dün akşamüstü kalp atışlarını duyduk, hemen size haber vermeye geldim :)))
Asumacığım da çok merak ediyordu ama konuşamadık onunla. Herhalde işleri yoğundur.
Sen nasılsın canım? Ela nasıl?

allah kucağına almayı nasip etsin cnm cok sevindim inan cok güzel duygular benimde 2. yapasım geldii bu aralarr:60:
ela iyi cnm bende iyiyim ela 1bucuk yaşında büyüdü full yaramazlıkk:60:

inanmıyorum sana çağlam,nasıl mutlu oldum anlatamam çigelgeni görünce,canım Allah tamamına erdirsin inşallah, sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsun dilerim. :71: :71: :71:

Canım arkadaşım, sevineceğini biliyordum :)))) Asumancım, kalp atışlarını duyar duymaz gelip söyledim :))))))
Sen naıslsın arkadaşım, oğluşun nasıl?

elacım geçmiş olsun kendini çok yormamaya gayret göster
bu arada şu brokoliyi ben bi sevememdim yoksa benmi yapmasını beceremiyorum :44:
tuzlu sudahasla hasladıktan sonra sarımsak lımon zeytınygı blendırda karıstır
sarımsagı ve lımonu bol olacak
haslanan brokolının uzerıne dok o zaman
çok lezzetlı oluyor
esımde cok sevmezdı bole yapınca sevıyor
hatta
hafta sonu brokolı almıs yaparsın artık dedı :)

çağlacım hani asuman asuman diye yazdığındada çizelgen varmıydı Allah aşkına,yoksa az öncemi farkettim.
nasıl öğrendin hamiş olduğunu anlatsana . :emir_bebek:

Hayatım, çizelgem vardı, sen yeni farkettin :))) Dün akşam yaptım çizelgemi :))

Hayatım, reglim gecikti ve kasık ağrılarım bayağı vardı. Bi de o zaman zarrfında bisiklete falan bindim. Görüyor musun bendeki yaramazlığı :)))) Sonra evde test yaptık ve çift çizgiyi gördük :)) İki hafta önce yani 5. haftamızda doktorda kesemizi gördük. Nasıl sevindim canım yaa.
Kalp atışlarını duyar duymaz da soluğu burada aldım şekerimmmm

cağlacımm evet büyüdü ama cok yaramaz bebek kalsaydı hep keske diyorum bazenn
hangi ay doğacak,istiyodunuz sanırım şimdi kaç kilosun tatlımm bende 55 olunca düşünüyom 2.yi

Canım arkadaşım, sevineceğini biliyordum :)))) Asumancım, kalp atışlarını duyar duymaz gelip söyledim :))))))
Sen naıslsın arkadaşım, oğluşun nasıl?

canım benim,sevinmek ne kelime.burnumun direği sızladı birden içimdeki coşku gözlerimden fışkıracak neredeyse. inan şuana kadar bugün daha mutlu olmamıştım. çok çok iyiyim şimdi.
oğlum nasıl olsun birtanem şükür iyi herşey yolunda,şubatta 3 yaşı bitecek Rabbi min izniyle, Dilerim sana ve eşinede o meleği bekleyecek herkese hayırlısı ile kucağınıza almak nasip olur canııım. bana özelden numaranı atarmısın çağlacım.

Hayatım, reglim gecikti ve kasık ağrılarım bayağı vardı. Bi de o zaman zarrfında bisiklete falan bindim. Görüyor musun bendeki yaramazlığı :)))) Sonra evde test yaptık ve çift çizgiyi gördük :)) İki hafta önce yani 5. haftamızda doktorda kesemizidük. Nasıl sevindim canım yaa.
allah tamamına erdırsın
bu donemde bıraz daha dıkkatlı olmak olmak gerekıyor
bundan sonra hayatınız degısecek hamılelıkte ufak tefek agrılar sancılar
daha sonra uykusuzluklar ve elıne dogan ufacık nefes

nsanı mutlugunun resmıdır

sımdı enım oglum 9 aylık oldu annelık cok guzel bır duygu
allah tamamına erdırsın kucagınıza alıp saglıkla buyutunuz

hangi ay doğacak,istiyodunuz sanırım şimdi kaç kilosun tatlımm bende 55 olunca düşünüyom 2.yi

Canım temmuz 25 diyor doktor. Benim doğum günüm 23 temmuz. Çok güzel olur. Kiloma gelince, gelmesse :(((
62 kiloyum canım ama çok şişim. Göbeğimde çok şişkinlik var. Kokan yemeklerden hoşlanmıyorum, makarna, patates gibi susuz, kokusuz şeyler çekiyor canım. Ama şifa niyetine başka şeyler de yemeye çalışıyorum :))

Canım temmuz 25 diyor doktor. Benim doğum günüm 23 temmuz. Çok güzel olur. Kiloma gelince, gelmesse :(((
62 kiloyum canım ama çok şişim. Göbeğimde çok şişkinlik var. Kokan yemeklerden hoşlanmıyorum, makarna, patates gibi susuz, kokusuz şeyler çekiyor canım. Ama şifa niyetine başka şeyler de yemeye çalışıyorum :))

nachtigal canım çok mutlu oldum bebişe,sağlıklı şekilde dünyaya getirmek nasip etsim RABBİM,anneciğede kolaylıklar versin inşALLAH :emir_bebek:

Hayatım, reglim gecikti ve kasık ağrılarım bayağı vardı. Bi de o zaman zarrfında bisiklete falan bindim. Görüyor musun bendeki yaramazlığı :)))) Sonra evde test yaptık ve çift çizgiyi gördük :)) İki hafta önce yani 5. haftamızda doktorda kesemizi gördük. Nasıl sevindim canım yaa.

evet ben körgöz yeni farkettim,ama şöyle oldu. nachtigal yazısını görür görmez okudum ve acele acele yazdım burdayım diye. durum budur hayatım. :14:
ama 2.cisinde hemen farkettim.
canım yaa, bende oğluma hamileyken,dağlara çıktım,kayaların tepesinden denize atladım,horon teptim.neler yapmadımki öyle olunca daha çok tutunuyorlar. :))eşinde nasıl mutludur şimdi,ay siz şimdi ağzınız kulaklarınızda gezersinizde. yerim ben sizin güzelliğinizi. tü tüt tü maşallah size. :nazar: :nazar: :nazar:

canım benim,sevinmek ne kelime.burnumun direği sızladı birden içimdeki coşku gözlerimden fışkıracak neredeyse. inan şuana kadar bugün daha mutlu olmamıştım. çok çok iyiyim şimdi.
oğlum nasıl olsun birtanem şükür iyi herşey yolunda,şubatta 3 yaşı bitecek Rabbi min izniyle, Dilerim sana ve eşinede o meleği bekleyecek herkese hayırlısı ile kucağınıza almak nasip olur canııım. bana özelden numaranı atarmısın çağlacım.

Sen böyle yazdıkça benim coşkum daha da artıyor :)))) Mutluluğuna da vesile olduğuma çok sevindim Asumancım :)))
Gönderiyorum canım numaramı. Sen de bana gönderir misin?

allah tamamına erdırsın

Çok teşekkür ederim dombilicim :))) Ne güzel şeyler yazmışsın. İnşallah canım o günleri de görürüm :))

nachtigal canım çok mutlu oldum bebişe,sağlıklı şekilde dünyaya getirmek nasip etsim RABBİM,anneciğede kolaylıklar versin inşALLAH :emir_bebek:

Teşekkür ederim melankolicim :))) Anneyi de düşünmüşsüünn :))) SAĞol canımm

Sen böyle yazdıkça benim coşkum daha da artıyor :)))) Mutluluğuna da vesile olduğuma çok sevindim Asumancım :)))
Gönderiyorum canım numaramı. Sen de bana gönderir misin?

allah tamamına erdırsın

Çok teşekkür ederim dombilicim :))) Ne güzel şeyler yazmışsın. İnşallah canım o günleri de görürüm :))

Teşekkür ederim melankolicim :))) Anneyi de düşünmüşsüünn :))) SAĞol canımm

cnm ne güzel belki 2gün erken gelirr aynı gün olur nasipp
cok kilolu değilsin cnm normaldin tatlım sen hem artık hamilesin ye içç boşverr
benimde 16.haftaya kadar fazla bulantım oldu hastane felan yattım o halde annem kilo aldırdı sen benim yaptığım hataya düşme bildiğim kadar ilk 4 ay bebek kendi besleniyoo sonra bizden alıyo dr öyle demişti inş sorunsuz bir mutlu bir hamilelik geciririsin allah isteyen herkeseo duyguyu yaşatsız tarif edilmezz bir duygu cnmm

Back