Herkese slm...Biliyorum bayaaa geç girdim.. kusura bakmayın... malum dün sınav bugün ilişki durumları beni aldı götürdü daha yeni vakit buldum...
Kzılar bugünkü yeme stilim berbattı kabul ediyorum şimdiden yazayım... daha geçmişi yani yaklaşık30sayfayı okumadım onları okuyup tek tek döncem söz
Bugün yediklerim:
Kalkınca:
1elma
2tane bisküvi(pronat belki duymuşsunuzduz koca paketten 2tane sadece
muzlu süt
sonra hep dışardaydım geç geldim eve...
Dışarıda:
2kadeh kırmızı şarap
6-7tane elma dilim patates
1tane acıbadem kurabiyesi(normalde 2parca olur ya işte onun 1parçası içinde un yok yiyebilceim ender şeylerden...
bukadar...şuan yeni farkettim acıktıgımı hatta midemin kazındıgını...
ama bu saatten sonra bişey yemem..zaten az once tartı 66.9u gösterdi... allahım umarım cuma da böyle bişi olur...
dün yediklerimi de yazayım sınav moduydu ya aklımda kalanlarıyla:
Kahvaltı edemedim sınav sabahtı 10:30da,sınavda 35grlık çikolatalı gofret yedim benim özel gofretlerden
akşam6 da eve geldim 6:30da kocaman bi kase dolusu ıspanak salatası içine az bişi peynir katılmış
sonra9 gibi acıktım gene 2yumurta kırdım 1-2dilim ekmekle yedim...
Ondan onceki gün yani pztrsi de arkdsdaydım aksam yemegine ve sabahlamıstık sınav icin..
kahvaltı 1yumurta 1dilim ekmek
akşam arkdsta
1kase mercimek corbası
1tabak pirinc pilavı + et sote karışık
az bişi salata
gece de sabaha kadar sadece 50grlık paketin hepsi bitmedi grissini ve bikaç çatal beyaz peynir...
Sonuç an itibariyle 66.9kg bakalım yarın bogazı tutarsam süper bi giriş yapmış olucam...
Bu arada..sınav idare eder, beklemediğimiz yerlerden sordu, genellikle bu adamın dersinin vize ortalamadı 10-15falan olur.. ben bi 60bekliyorum ama bakalım o ne verecek... umarım geçerim
ilişki durumları hala karmaşık, garip bi evlenme teklifi aldım bikaç yıl sonrasında gerçekleşmek üzere

bilmiorm kafam hala karısık, ama beni anladı... askere git gel hayatını kur beni inandır dedim... başka bişey diyemem ki nası inanayım...askerliğini de beklemeyecegimi, eger geldiğinde hala aynıysa duygularımız ozaman tekrar baslayabileceimizi söyledim...Bakalım hayırlısı olsun...