• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese slm...Biliyorum bayaaa geç girdim.. kusura bakmayın... malum dün sınav bugün ilişki durumları beni aldı götürdü daha yeni vakit buldum...
Kzılar bugünkü yeme stilim berbattı kabul ediyorum şimdiden yazayım... daha geçmişi yani yaklaşık30sayfayı okumadım onları okuyup tek tek döncem söz:77:

Bugün yediklerim:

Kalkınca:
1elma
2tane bisküvi(pronat belki duymuşsunuzduz koca paketten 2tane sadece
muzlu süt

sonra hep dışardaydım geç geldim eve...
Dışarıda:
2kadeh kırmızı şarap
6-7tane elma dilim patates
1tane acıbadem kurabiyesi(normalde 2parca olur ya işte onun 1parçası içinde un yok yiyebilceim ender şeylerden...

bukadar...şuan yeni farkettim acıktıgımı hatta midemin kazındıgını...
ama bu saatten sonra bişey yemem..zaten az once tartı 66.9u gösterdi... allahım umarım cuma da böyle bişi olur...

dün yediklerimi de yazayım sınav moduydu ya aklımda kalanlarıyla:

Kahvaltı edemedim sınav sabahtı 10:30da,sınavda 35grlık çikolatalı gofret yedim benim özel gofretlerden
akşam6 da eve geldim 6:30da kocaman bi kase dolusu ıspanak salatası içine az bişi peynir katılmış
sonra9 gibi acıktım gene 2yumurta kırdım 1-2dilim ekmekle yedim...

Ondan onceki gün yani pztrsi de arkdsdaydım aksam yemegine ve sabahlamıstık sınav icin..
kahvaltı 1yumurta 1dilim ekmek
akşam arkdsta
1kase mercimek corbası
1tabak pirinc pilavı + et sote karışık
az bişi salata

gece de sabaha kadar sadece 50grlık paketin hepsi bitmedi grissini ve bikaç çatal beyaz peynir...

Sonuç an itibariyle 66.9kg bakalım yarın bogazı tutarsam süper bi giriş yapmış olucam...

Bu arada..sınav idare eder, beklemediğimiz yerlerden sordu, genellikle bu adamın dersinin vize ortalamadı 10-15falan olur.. ben bi 60bekliyorum ama bakalım o ne verecek... umarım geçerim:77:

ilişki durumları hala karmaşık, garip bi evlenme teklifi aldım bikaç yıl sonrasında gerçekleşmek üzere:77:bilmiorm kafam hala karısık, ama beni anladı... askere git gel hayatını kur beni inandır dedim... başka bişey diyemem ki nası inanayım...askerliğini de beklemeyecegimi, eger geldiğinde hala aynıysa duygularımız ozaman tekrar baslayabileceimizi söyledim...Bakalım hayırlısı olsun...

kızlar neler kaçırmışım ben öyle... valla oku oku bitmedi.. bikac sayfayı ayırdım cvplıcam ama daha okunacak 15sayfa var... feci uykum geldi zaten pc acık olcak sayfaları acık bırakıp yatıorum..uyanınca okuyup cvp yazıcam söz:)
şimdilk iyi geceler...açliktan ölmek üzereyim yatayım en iyisi gece gece yemicem bişi hırs yaptım:30:
görüşürüzzz:38:

günaydııııınnnnnn :71:
nasılsınız güzel takımım :13:
ben güne güzel bi kahvaltı ile başladım
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
3 zeytin
1çatal bal ve yağ
domates ve maydanoz
çay içiyorum şimdi de

takıma bu şekilde devam etmek istiyorum kaptanım belki yılbaşına kadar böyle devam eder...
sonra dönerim gibi geliyor...biliyosun bana fazla tatil yaramıyor
bugün günüm var oraya gitcem kısmet olursa...çok kaçırmayacağım
işler hala bitmedi kızlar...buralarda olurum

Aaa tam ben geldim sen gittin Neyneysecim :)
Sabah: k special
Ara: yeşil çay
Öğle : k special
Akşama kadar :
1 paket benim o ..
1 browni .
1 Dido ..
ne deseniz haklısınız nasıl oldu ben de anlayamadım valla .
kız naptın sen:9: yazdıklarını okuyunca anca gülmek geldi içimden:1: kıtlıktan çıkmış gibi tatlıya saldırmışsın:60:kızmak da hiç gelmedi içimden. dün annem de bizim oğluşa benimo almış. yememek için kendimi zor tuttum. akşam gözüm dolaptaki çikolataya gitti, onu da yemedim. benim de dün tatlı krizim var gibiydi. ben yarın kilo vermişsem bir tane kendi yaptığım kurabiyeden yiyeceğim kendime öyle söz verdim. sana da ceza vermeyelim. sen vicdanen kendini yeterince cezalandırmışsındır.

Herkese slm...Biliyorum bayaaa geç girdim.. kusura bakmayın... malum dün sınav bugün ilişki durumları beni aldı götürdü daha yeni vakit buldum...
Kzılar bugünkü yeme stilim berbattı kabul ediyorum şimdiden yazayım... daha geçmişi yani yaklaşık30sayfayı okumadım onları okuyup tek tek döncem söz:77:

Bu arada..sınav idare eder, beklemediğimiz yerlerden sordu, genellikle bu adamın dersinin vize ortalamadı 10-15falan olur.. ben bi 60bekliyorum ama bakalım o ne verecek... umarım geçerim:77:

ilişki durumları hala karmaşık, garip bi evlenme teklifi aldım bikaç yıl sonrasında gerçekleşmek üzere:77:bilmiorm kafam hala karısık, ama beni anladı... askere git gel hayatını kur beni inandır dedim... başka bişey diyemem ki nası inanayım...askerliğini de beklemeyecegimi, eger geldiğinde hala aynıysa duygularımız ozaman tekrar baslayabileceimizi söyledim...Bakalım hayırlısı olsun...
hoşgeldin fiyuce. sınavını atlatmış olmana sevindim. inşallah güzel de bir not alırsın. beslenmen biraz karmaşık olmuş haliyle. ama bence bundan sonrasına bakalım. sınav stresi, ilişki stresi bunları bir yana bırakıp biraz düzene girmen lazım bence.
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
3 zeytin
1çatal bal ve yağ
domates ve maydanoz
çay içiyorum şimdi de
günaydın dosbacım. güzel bir kahvaltıyla güne başlamışsın. hatta günlere gitmeye bile başlamışsın:)

günaydın kızlar
nasılsınız iyimisiniz bakem.
ben iyiyim çok şükür. ama yoğunum. bugün belirli bir saate kadar işyerimde yalnız olucam,kimseler gelmeden geçmişi iyice okumak istiyorum.
dün yediklerimi yazayı hemen.
dün sabah kahvaltısı yapmadım sadece 4 ad. burçak bisküvi yedim.
ara öğün yok(yoğunum yiyesim gelmiyor)
öğle yemeği saat 3 gibi 1 ad tost ve çay
akşam evde 4 kaşık pilav,2 kaşık tavuk ve salatalık 1 tane.
yatmadan önce eşim kabuklu fıstık getirmiş 3 tane ondan yedim.
1 tane bayram çikolatası. :)))
geçmişi okuyayım,buralarda olacağım. öpüyorum.

dün akşam yemeğim
mantar yemeği
1 dilim ekmek
1 kase yoğurrt

sabah kahvaltı
2 dilim ekmk
klasik kahvaltı

günaydın kızlar

dün akşam yemeğim
mantar yemeği
1 dilim ekmek
1 kase yoğurrt

sabah kahvaltı
2 dilim ekmk
klasik kahvaltı

günaydın kızlar
ben iyiyim çok şükür. ama yoğunum. bugün belirli bir saate kadar işyerimde yalnız olucam,kimseler gelmeden geçmişi iyice okumak istiyorum.
günaydın canım. iş yoğunluğundan senin düzen de gitmiş belli ki. inşallah en kısa zamanda yeniden rayına oturtursun.
günaydın kızlarrrr
karnım felaket gecmedi midemi karınmı sözemiyorumm bide
arada bakarımm yatıyorumm
canım sen keşke bir doktora gitsen. durumun normal gelmedi bana. geçmiş olsun, dinlenmeye çalış.

günaydın kızlar

dün akşam yemeğim
mantar yemeği
1 dilim ekmek
1 kase yoğurrt

sabah kahvaltı
2 dilim ekmk
klasik kahvaltı
günaydın canım. afiyet olsun, güzel olmuş.

günaydın nihan,afiyet olsun.
günaydın ela. iyileşememiş olmana üzüldüm hayatım,dinlen ama dr da görünebilsen keşke.
günaydın rabiacım afiyet olsun. sporunda bol kalori yakmalar dileriim :))
dosbacım,günaydın. afiyet olsun. güne güzel başlamanın keyfini yaşamana sevindim.inşallah da güzel bitirirsin. karar senin hayatım,kendini hazır hissedince gelirsin.

rabia cnm eşim yok elayla zorr bende spralin etkisinden korkuyorum şimdi cubuk kreker yiyorum sabah kalktığımda midem bulanıyodu ağrıyla şimsi hafifledi
nihan cnm aksam hafif güzel beslenmiisin
asumancum kolay geldinn
masalda asağıda gözüküyoo günaydın tatlımm

düzene sokmaya çalışıyorum aslında rabiacım ama hep bir engel çıkıyor nedense. mesela dün dedim öğle yemeğine çıkayım,patronun çıkması gerekti tamam dedim işyerime söyleyeyim, ama oda çıkamadı. pat bankacılar geldi,geç saatte yerim dedim ama bir müşteri havale yapacakmış acil faturasını bekliyor faturasını kesemiyorum çünkü fabrikadan irsaliyesi gelmedi,fabrikayı arıyorum yetkili kişi yerinde yok, böyle böyle uzuyor anlayacağın. artık özenerek beslenebilme olayını çıkarıyorum kafamdan,ne bulursam yiyorum açıkçası. :))

sağol elacım, sanada geçmiş olsun. ama ne yalan söyliyim işin zor,yakınlarda sağlık ocağı falanda yok değilmi hayatım. çok şiddetlenirse hiç bekleme derim. lojmanda kreş yoktu değilmi hani böyle durumlarda 1-2 saat bırakıp işlerini görebilirsin diye en azından dr gidip muayne olabilsen keşke..

Bugün yediklerim:

Kalkınca:
1elma
2tane bisküvi(pronat belki duymuşsunuzduz koca paketten 2tane sadece
muzlu süt

sonra hep dışardaydım geç geldim eve...
Dışarıda:
2kadeh kırmızı şarap
6-7tane elma dilim patates
1tane acıbadem kurabiyesi(normalde 2parca olur ya işte onun 1parçası içinde un yok yiyebilceim ender şeylerden...

bukadar...şuan yeni farkettim acıktıgımı hatta midemin kazındıgını...
ama bu saatten sonra bişey yemem..zaten az once tartı 66.9u gösterdi... allahım umarım cuma da böyle bişi olur...

dün yediklerimi de yazayım sınav moduydu ya aklımda kalanlarıyla:

Kahvaltı edemedim sınav sabahtı 10:30da,sınavda 35grlık çikolatalı gofret yedim benim özel gofretlerden
akşam6 da eve geldim 6:30da kocaman bi kase dolusu ıspanak salatası içine az bişi peynir katılmış
sonra9 gibi acıktım gene 2yumurta kırdım 1-2dilim ekmekle yedim...

Ondan onceki gün yani pztrsi de arkdsdaydım aksam yemegine ve sabahlamıstık sınav icin..
kahvaltı 1yumurta 1dilim ekmek
akşam arkdsta
1kase mercimek corbası
1tabak pirinc pilavı + et sote karışık
az bişi salata

gece de sabaha kadar sadece 50grlık paketin hepsi bitmedi grissini ve bikaç çatal beyaz peynir...

Sonuç an itibariyle 66.9kg bakalım yarın bogazı tutarsam süper bi giriş yapmış olucam...

Sınavına çok sevindim Fiyucecim tebrik ederim ..
O kadar çalıştığına değmiş bak gördün mü ..
Kİlon da çok güzel ..
En azından ilişki durumunda da aklın rahatlamış gibi duruyor karmaşık olsa da moralin bozuk değil dimi?

kızlar neler kaçırmışım ben öyle... valla oku oku bitmedi.. bikac sayfayı ayırdım cvplıcam ama daha okunacak 15sayfa var... feci uykum geldi zaten pc acık olcak sayfaları acık bırakıp yatıorum..uyanınca okuyup cvp yazıcam söz:)
şimdilk iyi geceler...açliktan ölmek üzereyim yatayım en iyisi gece gece yemicem bişi hırs yaptım:30:
görüşürüzzz:38:

Hemen uyu ki tıkınmaya başlama :)

1 dilim peynir
2 dilim ekmek
3 zeytin
1çatal bal ve yağ
domates ve maydanoz
çay içiyorum şimdi de

Afiyet olsun canım çok pozitif bir enerjiye sahipsin gibi hissediyorum aman nazar değmesin ..
Fotoğraffff :1:
takıma bu şekilde devam etmek istiyorum kaptanım belki yılbaşına kadar böyle devam eder...
sonra dönerim gibi geliyor...biliyosun bana fazla tatil yaramıyor
bugün günüm var oraya gitcem kısmet olursa...çok kaçırmayacağım
işler hala bitmedi kızlar...buralarda olurum

Yıl başında kilo vermiş ol ama olur mu Dosbacımm ..

kız naptın sen:9: yazdıklarını okuyunca anca gülmek geldi içimden:1: kıtlıktan çıkmış gibi tatlıya saldırmışsın:60:kızmak da hiç gelmedi içimden. dün annem de bizim oğluşa benimo almış. yememek için kendimi zor tuttum. akşam gözüm dolaptaki çikolataya gitti, onu da yemedim. benim de dün tatlı krizim var gibiydi. ben yarın kilo vermişsem bir tane kendi yaptığım kurabiyeden yiyeceğim kendime öyle söz verdim. sana da ceza vermeyelim. sen vicdanen kendini yeterince cezalandırmışsındır.

hoşgeldin fiyuce. sınavını atlatmış olmana sevindim. inşallah güzel de bir not alırsın. beslenmen biraz karmaşık olmuş haliyle. ama bence bundan sonrasına bakalım. sınav stresi, ilişki stresi bunları bir yana bırakıp biraz düzene girmen lazım bence.

günaydın dosbacım. güzel bir kahvaltıyla güne başlamışsın. hatta günlere gitmeye bile başlamışsın:)

Sen yarım kilo vermişsen ben de yiyebilir miyim Neyneysecimm :1:
Off inan ne olduğunu bilmiyorum durduramadım kendimi eğer açık bir yer olsaydı devam edecektim yemeye ..
Teşekkür ederim kızmadığın için :17:
Ama bildiğin küçük çocuklar gibiydim ne bulursam saldırdım :50::56::57:
günaydınlar takımcığım bu arada. kahvaltımı yaptım, çay içiyorum. bugün spor var. 11 gibi çıkarım inşallah.

Sporu hiç bırakmadın ya süpersin canım ..
Eşin geldiğinde tanıyamayacak seni aynen devam et ..

günaydın kızlar

Günaydın kaptancığım ..
Amanın aç kalmışsın gündüz resmen ..

dün akşam yemeğim
mantar yemeği
1 dilim ekmek
1 kase yoğurrt

sabah kahvaltı
2 dilim ekmk
klasik kahvaltı

Son gün aman tut kendini kaçamak yapma bu hafta kaçırdığım bir şey yoksa çok güzel gittin ..

rabia cnm eşim yok elayla zorr bende spralin etkisinden korkuyorum şimdi cubuk kreker yiyorum sabah kalktığımda midem bulanıyodu ağrıyla şimsi hafifledi
nihan cnm aksam hafif güzel beslenmiisin
asumancum kolay geldinn
masalda asağıda gözüküyoo günaydın tatlımm

Günaydın Eminecimm bence bir an önce doktora gitmelisinn ...

Son düzenleme:
düzene sokmaya çalışıyorum aslında rabiacım ama hep bir engel çıkıyor nedense. mesela dün dedim öğle yemeğine çıkayım,patronun çıkması gerekti tamam dedim işyerime söyleyeyim, ama oda çıkamadı. pat bankacılar geldi,geç saatte yerim dedim ama bir müşteri havale yapacakmış acil faturasını bekliyor faturasını kesemiyorum çünkü fabrikadan irsaliyesi gelmedi,fabrikayı arıyorum yetkili kişi yerinde yok, böyle böyle uzuyor anlayacağın. artık özenerek beslenebilme olayını çıkarıyorum kafamdan,ne bulursam yiyorum açıkçası. :))

Benim de hep bir şey çıkıyor düzenli beslenmeme karşı ..

Back