elacım,sanada geçmiş olsun canım.ben bugün daha iyiyim çok şükür biraz tansiyon sıkıntısı yaşadım sadece. sende dikkatli ol hayatım, uzun ssüre dikkatli beslenip sonradan bozunca midede sıkıntılar olabiliyor canım. ela nasıl bu arada,iyidir inşallah. öğünlerin iyi gidiyor,devamıda iyi olur dilerim ama bu mideyle hafif beslenmeni öneririm canım. (akşam yemeğinde)slm kızlar nasılsınız
ben iyi değilim karnım ağrıyoodün geceden buyana akşam arkdaşa gideceğiz elayla elmalı turta yaptım hamile bişe yapma dedimmeşim yarın akşamgelecekdün yemek konuşunda cok karışık yedim belki ondan midem kabul etmedi sabah 2dilim ekmekten tost ama 2ısırık yedimm peynirliydibrokoli haşladımm öğlen onu yiyeceğimm yeşil cayımı içeceğim birazdannherkes iyidir inş.masal dansa başlamışş ne güzel bende salsa yada tango öğrenmek istiyom eşimi kandırsamm süper olurr,-rabia beslenmene hayranım cnmm--asuman gecmiş olsun cnmm inş önemli bişey yoktur
seda gecmiş olsun eşine---nihan negüzel meyve yiyosunn aferinn----nur hastaymış hala gecmiş olsunn
reyhan cnm kacamak yapıyomuşsunnn kızıyormm bak ortimm diyene bak dün bende pohca yedimm 1tanee
hadi hayırlısı borçlarıda kilolarıda veriyorsun.Allah kabul etsin canım.kızlar gunaydın
bugunde nıyetlıyım
sahura klktım sadece suıctım ama akşam esım saat 22.00 gıbı zeytınlı poğaca alıp gelmıs yedım
bugun ıftara pırasa pılav(dunden kalan bezelye) var
orucumu su ıle acar esımı eklerım saat 18 gıbı yerım sonra kosu bandında bıraz yururum
az once mekık cektım
100 tane
ben geldiiiimmmmm canım takımım benim
nasılsınız kızlar... geçmişe bakmam mümkün değil ama önemli olayları ve gündemi özetlerseniz sevinirim
mükemmel bi düğünden sonra evime döndüm
çok yorgunum ama herşeye değerdi...
ablam çok mutluydu...
bizde öyle... çok koşturdum çok yoruldum ama çokta yedim
amaaa kilo bile vermişim
bu nedenle diyetisyeni bırakmaya kesin karar verdim :))
tamam çok vermedim ama inanın o kadar çok ve en önemlisi çeşitli yedim
kızlar inanırmısınız 2 yıldır yemediklerimi yedim ve psikolajim düzeldi
kısacası ben çok iyiyim
sizler nasılsınız??
elacım geçmiş olsun kendini çok yormamaya gayret gösterslm kızlar nasılsınız
ben iyi değilim karnım ağrıyoodün geceden buyana akşam arkdaşa gideceğiz elayla elmalı turta yaptım hamile bişe yapma dedimm
eşim yarın akşamgelecek
dün yemek konuşunda cok karışık yedim belki ondan midem kabul etmedi sabah 2dilim ekmekten tost ama 2ısırık yedimm peynirliydi
brokoli haşladımm öğlen onu yiyeceğimm yeşil cayımı içeceğim birazdann
ama ben çaya davetli değilmiyimmelankoli ve adcım hoşbuldum
kaptanım valla andım seni ama inan telaşlıydım Allah kısmet ederse bi bahar gününde seninle o güzel sahilinizde çay içmek isterim
canım ereğlideki nikahtı yozgattaki daha çok düğüne benzeyen kınaydı...
nikah cumartesi günü belediye nikah salonunda oldu...sonrasında sahilde güney rest. yemek yedik hemen yola çıktık gece eve dönebildik
herşey çok güzeldi çok kalabalıktı...
foto ekleyeceğim ama hala elimde olmayanlar var...eee haliyle ben kendim çok çekemedim ama yinede en azından kendiminkini eklerim en yakın zamanda
bi de mutluyken çok daha ii kilo veriliyor...
eee sormuşsun ve cevaplamışsın :)) çekilişe katılamayacağım...ama heyecanınıza eminim ortak olurum
bi süre takıma katılmadan takılayım diyorum sen ne dersin...hem yerimiz var mı??
haliyle ev batmıştır çoraplar havlular ve bulaşıklar ...kızlar evim göçmüş :)) haliyle adamı 13 gün yalnız bırakırsam :))
bi taraftan evi toparlıyorum bi tarftan çamaşırları yıkmaaya başladım
akşama yemeğim yok( balık yapmaya karar verdim yeşillikleri temizleyeyeim
işim çok kısacası... şimdilik çıkıyorum ama yine uğramaya çalışırım
öpüyorum hepinizi özledim sizi...
evet canım artık düzelmeli bence:97:Sporumu yapıyorum iyi geliyor cidden ama moralim iyice düzeldi yemeklerim de düzelmeli dimi
ooh tas kebabı falan götürülmüş, afiyet olsun:) anne yemeklerinden gidiyoruz bakıyorum. menün de güzel canım. yağsız mısır nasıl patlatıyorsunuz?günaydın kızlar
akşam yemeğim yarım tabak tas kebabı
1 ince dilim ekmek
1,5 saat yürüyüş
ayrıca 1 küçük kase patlamış mısır
sabah kahvaltı,
2 dilim ekmek klasik kahvaltı
eşin geçmiş olsun seda. ne ameliyatıydı? inşallah durumu iyidir.Kızlar eşim amelıyat oldugundan daha yenı gelebıldım
bu aralar fenayım zaten
hem amelıyat stresı hem sureklı hastane ıyıce bozuldu yeme duzenım ve sınır stres yemeye basladım
Sporuda aksattım
off cok guzel gıdıyordum
motıveye ıhtıyacım var sanırım
yarın ıtıbarı ıle yıne yememeye baslıcam
yoksa bole cvok fena olcak durumum
teşekkür ederim canım, gayret ediyorum limden geldiğince düzenli beslenmek adına.slm kızlar nasılsınız
ben iyi değilim karnım ağrıyoodün geceden buyana akşam arkdaşa gideceğiz elayla elmalı turta yaptım hamile bişe yapma dedimm
eşim yarın akşamgelecek
dün yemek konuşunda cok karışık yedim belki ondan midem kabul etmedi sabah 2dilim ekmekten tost ama 2ısırık yedimm peynirliydi
brokoli haşladımm öğlen onu yiyeceğimm yeşil cayımı içeceğim birazdann
herkes iyidir inş
masal dansa başlamışş ne güzel bende salsa yada tango öğrenmek istiyom eşimi kandırsamm süper olurr
rabia beslenmene hayranım cnmm
reyhan cnm kacamak yapıyomuşsunnn kızıyormm bak ortimm diyene bak dün bende pohca yedimm 1tanee
hoşgeldin dosbacım. Allah ablanı mesut bahtiyar etsin. ne güzl hayırlı bir olayı savdınız. benim düğünüm de ocak ayında olmuştu. bence gayet güzel oluyor:)ben geldiiiimmmmm canım takımım benim
nasılsınız kızlar... geçmişe bakmam mümkün değil ama önemli olayları ve gündemi özetlerseniz sevinirim
mükemmel bi düğünden sonra evime döndüm
çok yorgunum ama herşeye değerdi...
ablam çok mutluydu...
bizde öyle... çok koşturdum çok yoruldum ama çokta yedim
amaaa kilo bile vermişim
bu nedenle diyetisyeni bırakmaya kesin karar verdim :))
tamam çok vermedim ama inanın o kadar çok ve en önemlisi çeşitli yedim
kızlar inanırmısınız 2 yıldır yemediklerimi yedim ve psikolajim düzeldi
kısacası ben çok iyiyim
sizler nasılsınız??
canım hoşgeldin,sanda güzel günler dilerim.bu arada herkeze merhaba,reyhan,ela adcım kaptanım,dosbacım hepinize güzel günler
dosbacım ablam artık ereğlidemi oturuyor yoksa başka yerdelermi, eğer burdalarsa sen her fırsatta gelirsin artık.melankoli ve adcım hoşbuldum
kaptanım valla andım seni ama inan telaşlıydım Allah kısmet ederse bi bahar gününde seninle o güzel sahilinizde çay içmek isterim
canım ereğlideki nikahtı yozgattaki daha çok düğüne benzeyen kınaydı...
nikah cumartesi günü belediye nikah salonunda oldu...sonrasında sahilde güney rest. yemek yedik hemen yola çıktık gece eve dönebildik
herşey çok güzeldi çok kalabalıktı...
foto ekleyeceğim ama hala elimde olmayanlar var...eee haliyle ben kendim çok çekemedim ama yinede en azından kendiminkini eklerim en yakın zamanda
bi de mutluyken çok daha ii kilo veriliyor...
eee sormuşsun ve cevaplamışsın :)) çekilişe katılamayacağım...ama heyecanınıza eminim ortak olurum
bi süre takıma katılmadan takılayım diyorum sen ne dersin...hem yerimiz var mı??
sen şimdi evi kırklarsın,değil 13 gün 2 gün ayrıldığın kimse olmayan evi bile kırklıyorsun,şimdi ne yaparsın Allah bilir. neyse biranönce bitirde gel hayatım,izin konusunu sorun etme,döneceğine emin olduğum için yerin hazır senin bekliyor canım.kızlar evim göçmüş :)) haliyle adamı 13 gün yalnız bırakırsam :))
bi taraftan evi toparlıyorum bi tarftan çamaşırları yıkmaaya başladım
akşama yemeğim yok( balık yapmaya karar verdim yeşillikleri temizleyeyeim
işim çok kısacası... şimdilik çıkıyorum ama yine uğramaya çalışırım
öpüyorum hepinizi özledim sizi...
bolu yolundan geldiğiniz için zong. merkezden geçmediniz canım,ben ereğliye sık sık gidiyorum ablam ve abim var,sahili güzeldir bencede bir bahar günü ad ben sen tabi glmek isteyen arkadaşlarda olursa buluşup çayları höpürdetiriz :))
afiyet olsun canım,sorunsuz menüler yapmışsın tebrikederim.bugün ne yedim şöylece bir yazayım;
kahvaltı : 5-6 kaşık k-fleks yarım yağlı sütle
ara: 2 kepekli galeta ve şekersiz çay
öğle : bir buçuk kase şehriye çorbası ve 4 yemek kaşığı sade makarna ama ben üzerine az peynir aldım (yağda kavrulmamış)
şimdi şekersi çay içiyorum :)
masalcım canım bu arada sınavının iyi geçmesine çok sevindim inş. verir ve kurtulursun
elacım geçmiş olsun kendini çok yormamaya gayret göster
bu arada şu brokoliyi ben bi sevememdim yoksa benmi yapmasını beceremiyorum :44:
geldimm nachtigaliiim
hg nac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?