Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

elacım,sanada geçmiş olsun canım.ben bugün daha iyiyim çok şükür biraz tansiyon sıkıntısı yaşadım sadece. sende dikkatli ol hayatım, uzun ssüre dikkatli beslenip sonradan bozunca midede sıkıntılar olabiliyor canım. ela nasıl bu arada,iyidir inşallah. öğünlerin iyi gidiyor,devamıda iyi olur dilerim ama bu mideyle hafif beslenmeni öneririm canım. (akşam yemeğinde)
hadi hayırlısı borçlarıda kilolarıda veriyorsun.Allah kabul etsin canım.

hoşgeldin canım yaa. gözümüz yollarda kaldı.ha geldi ha gelecek.
neyse geldin artık.
herşeyin güzel geçmesine nasıl sevindim anlatamam. ereğlideyken beni andınmı hiç dosbacım. bu arada sahi düğün nerede oldu dosbam,Allah bilir yakınımdaydın.
diyet psikolojisinden biraz uzaklaşmak iyi gelmiş sana ama ben şunu daha iyi anlıyorum,mutluyken daha kolay kilo veriliyor.
bu arada yılbaşı çekilişine girmek istermisin diye sorayım hemen. (gelmeyeceğini biliyorum ama yinede sorayım dedim):))
ee anlat bakalım nasıl oldu neler oldu gelinlik nasıldı,hadi resim ekle.

elacım geçmiş olsun kendini çok yormamaya gayret göster
bu arada şu brokoliyi ben bi sevememdim yoksa benmi yapmasını beceremiyorum :44:

melankoli ve adcım hoşbuldum
kaptanım valla andım seni ama inan telaşlıydım Allah kısmet ederse bi bahar gününde seninle o güzel sahilinizde çay içmek isterim
canım ereğlideki nikahtı yozgattaki daha çok düğüne benzeyen kınaydı...
nikah cumartesi günü belediye nikah salonunda oldu...sonrasında sahilde güney rest. yemek yedik hemen yola çıktık gece eve dönebildik
herşey çok güzeldi çok kalabalıktı...
foto ekleyeceğim ama hala elimde olmayanlar var...eee haliyle ben kendim çok çekemedim ama yinede en azından kendiminkini eklerim en yakın zamanda
bi de mutluyken çok daha ii kilo veriliyor...
eee sormuşsun ve cevaplamışsın :)) çekilişe katılamayacağım...ama heyecanınıza eminim ortak olurum
bi süre takıma katılmadan takılayım diyorum sen ne dersin...hem yerimiz var mı??

ama ben çaya davetli değilmiyim ( beni anmadın mı dosbacım:85:

ahhh canım tabi ki de andım ama zonguldak'ı göremedim daha... ama sen gelirim demiştin dimi??
bence bi bahar günü buluşalım tabii siz daha önce gelirseniz bende ankarada beklerim canlarım

kızlar evim göçmüş :)) haliyle adamı 13 gün yalnız bırakırsam :))
bi taraftan evi toparlıyorum bi tarftan çamaşırları yıkmaaya başladım
akşama yemeğim yok ( balık yapmaya karar verdim yeşillikleri temizleyeyeim
işim çok kısacası... şimdilik çıkıyorum ama yine uğramaya çalışırım
öpüyorum hepinizi özledim sizi...

bolu yolundan geldiğiniz için zong. merkezden geçmediniz canım,ben ereğliye sık sık gidiyorum ablam ve abim var,sahili güzeldir bencede bir bahar günü ad ben sen tabi glmek isteyen arkadaşlarda olursa buluşup çayları höpürdetiriz :))

haliyle ev batmıştır çoraplar havlular ve bulaşıklar ... kolay gelsin canım,tekrar hoşgeldin

bugün ne yedim şöylece bir yazayım;
kahvaltı : 5-6 kaşık k-fleks yarım yağlı sütle
ara: 2 kepekli galeta ve şekersiz çay
öğle : bir buçuk kase şehriye çorbası ve 4 yemek kaşığı sade makarna ama ben üzerine az peynir aldım (yağda kavrulmamış)
şimdi şekersi çay içiyorum :)
masalcım canım bu arada sınavının iyi geçmesine çok sevindim inş. verir ve kurtulursun

Sporumu yapıyorum iyi geliyor cidden ama moralim iyice düzeldi yemeklerim de düzelmeli dimi
evet canım artık düzelmeli bence:97:

günaydın kızlar
akşam yemeğim yarım tabak tas kebabı
1 ince dilim ekmek

1,5 saat yürüyüş

ayrıca 1 küçük kase patlamış mısır

sabah kahvaltı,
2 dilim ekmek klasik kahvaltı
ooh tas kebabı falan götürülmüş, afiyet olsun:) anne yemeklerinden gidiyoruz bakıyorum. menün de güzel canım. yağsız mısır nasıl patlatıyorsunuz?

eşin geçmiş olsun seda. ne ameliyatıydı? inşallah durumu iyidir.

teşekkür ederim canım, gayret ediyorum limden geldiğince düzenli beslenmek adına.
brokoliyi de çok severim yaw. daha geçen gün yedim ama yine yiyebilirdim olsaydı:) ben de yeşil çayımı içiyorum şimdi. akşama turta fazla kaçırmayasın ha

hoşgeldin dosbacım. Allah ablanı mesut bahtiyar etsin. ne güzl hayırlı bir olayı savdınız. benim düğünüm de ocak ayında olmuştu. bence gayet güzel oluyor:)
şehir dışına falan çıktığımda benim de ipin ucu kaçmış gibi geliyor ama dönüşte genelde sorun olmuyor. bence arada sırada diyeti biraz gevşetmek lazım. ve de en önemlisi insan mutluyken veriyor sanırım. en önmli şey moral olsa gerek.

bu arada herkeze merhaba,reyhan,ela adcım kaptanım,dosbacım hepinize güzel günler
canım hoşgeldin,sanda güzel günler dilerim.
dosbacım ablam artık ereğlidemi oturuyor yoksa başka yerdelermi, eğer burdalarsa sen her fırsatta gelirsin artık.
güney restorantı önceden tanıdık bir abimiz işletiyordu yani oda ortaklarından dı ama şimdi ayrıldı zannedersem. çekilişe katılmayacağını biliyordum aama yinede soriim istedim balım. neyse fotoları bekleriz hayatım.
sen şimdi evi kırklarsın,değil 13 gün 2 gün ayrıldığın kimse olmayan evi bile kırklıyorsun,şimdi ne yaparsın Allah bilir. neyse biranönce bitirde gel hayatım,izin konusunu sorun etme,döneceğine emin olduğum için yerin hazır senin bekliyor canım.
çok çok kolay gelsin.

valla melankolim benim ankaraya gitme niyetim birden olacak sanırım,plansız programsız ama dosbama yakın olursam muhakkak uğrarım,dosbamında ablası buradaysa sürekli gelecek demektir,rahatlıkla buluşabiliriz.

afiyet olsun canım,sorunsuz menüler yapmışsın tebrikederim.
elacım geçmiş olsun kendini çok yormamaya gayret göster
bu arada şu brokoliyi ben bi sevememdim yoksa benmi yapmasını beceremiyorum :44:

canım brokoliyi az tuzlu suda haşlamayı dene ,sarımsaklı yoğurtla güzel gider. ama istemiyorsanda zorlama hiç boşver.karnabaharı seviyorsan aynı şekilde onu yersin.

Dosbamm hoşgeldin nasıl bir enerjiyle dönmüşsün valla mutlu oldum ..
Fotoğrafları bekliyoruzz ..
Çok merak ettim ..

Eminecim geçmiş olsun mide deyince ben korkuyorum iyi bildiğimden ..
Dans için kesinlikle ikna etmelisin bence ..

Melankoli bu sene doğru dürüst ders çalıştığım yok ama nazar değmesin sınavlarım iyi gidiyor

Kızlar alıntılayamadım çok okuyamadım.
Hazırlanıp dışarı çıkacağım geç gelirim görüşmek üzere.
Ve bugün yarın 3 öğün k special yemeyi düşünüyorum aralarda da meyve ve bitki çayı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…