canım afiyet olsun,az yemek ve bol yürüyüş...valla harika.günaydın kızlar
akşam yemeğim
ıspanak yemeği 4yk
yoğurt
akşam yürüyüşe çıktık 1 bardak mısır yedim haşlanmış
spor olarak 6 km yürüyüş yaptık
30 mekik
sabah kahvaltı 2 dilim ekmek
klasik kahvaltı
bende yarın oğluşuma yapıcam yumurtalı ekmek,ne yalan söyliyim benimde canım istemiyor değil,azıcık maydonozda eklerim. :))bugün:
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 2 zeytin, 1 kk peynir ve 2 dilim yumurtalı ekmek. 2-3 bardak çay
ara: 1 hurma, 1 mandalina, 1 muz
öğle: yarım küçük kase tavuk çorbası, brüksel lahanası, 7-8 hamsi ve yoğurtlu kereviz.
ara: 1 kase nar ve öğlenden salata armıştı. onu yedim. 2 dilim elma
akşam: salata çay içiyorum şimdi.
valla hayatım,yumurtalı ekmeğe,muza, birazcık fazladan öğle yemeğine olmamış derdim (hani çok kötü besleniyorsun ya) :90: ama zaten kilo yapacak şeyler değil hemde akşam salata yiyorsun sadece. afiyet olsun canım.
adcim canım teşekkür ederim ben hep şuna inanıyorum istedikten sonra herşey olur canım . ama sana söylemiştim değilmi karbonhidrat diyeti bir mucize diye sende denemek istersen hemen bilgilendirme yapabilirim .sende benim canımsın seninde maşallahın var hem benim gibi çok kiloluların haftada fazla kilo vermesi normal sen zayıf kategorisindesin o yüzden az az ama uzun vadede daha kalıcı vermen daha güzel canım . çok öpüyorum kucak dolusu sevgiler
neyneysecim çok teşekkür ederim canım takip etmen çok hoşuma gitti darısı vermek isteyip veremeyen tüm arkadaşlara seni ve herkezi çok çok öpüyorum .![]()

mercimeğin her çeşidine bayılıyorum,yeşil mercimeği epeydir yapmıyorum.en kısa zamanda denemeliyim. :)) afiyet olsun canım,öğünlerinde bir abartı yok gibi geldi bana :44:kilo veren herkesi tebrik ediyorummm
kendimide kınıyorummm
yediklerimi yazayımm
sabah kahvaltıda 2dilim kızarmış ekemek 2kaşaık kadar lorr
ara 2mandalina
salep
öğlen 1dilim ekmek 1haşlanmış yumurta sabah haşmaıştım cnm istememişti
şimdi 2tane mandalina yedimm
akşam yemeğine ıspanak,lakşa çorbası,yoğurt sarımsaklıı bide havuç yoğurtlamasıı:))
akşamada meyve ve kahvemi içerim muhdemeden
buğünn koşturmadan bakamadımm fazla yemeklerimi yaptım kız uyansın süpürgeye başlıcam yarın koçiş evde olunca iş yapılmıyo
valla bende normalde cuma günleri akşam temizliğimi yaparım ama dün akşam kolum kanadım kalkmadı,bugün yaparım diyorum halim olursa artık.
düzeltirsin canım sıkıntı yok. sınavların için şimiden başarılar,çok çok iyi çalışmanı dilerim. çarşamba günü bekliyoruz ona öre. :))öyle ama işte üzüldüm vallabende vermiştm de su regl mahvetti hersei bite su gece yedigim pilav...
Şimdi kızlar biraz yüzsüzlük gibi olacak ama salı gününe kadar izin istiyorum.. söz diete dikkat edicem ve kilo verms olucam cuma günü... sadece salı günkü sınava kadar pcden uzak durmak istiorm olur mu![]()
sıra bizde değil diye sevindim ama yine ben yaptım listelerikızlar yetiştirmeme gereken işlerim var 1 saat kadar olmıcam.
bu arada liste hazırlama sırası bizde zannediyordum ama değilmiş. çok şükür. ben işlerimi halledip geleyim.

Son düzenleme: