Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 08.30
1 dilim tb ekmek
1 kk ezine pwynir
Roka domates salatalık

Öğle 12.00
1 porsiyon sucuklu yumurta
2 dilim tb ekmek
1 yk balkaymak

Ara 15.00
1 mini magnum

18.00
2 ince dilim pizza

19.30
1 avuç patlak mısır

Su 3 lt
Spor yok
Bu menü ile ancak tartımında gösterdiği gibi kilo alabilirim boğazımı tutamıyorum acıkınca midem kazınıyor gözüm dönüyor sağlıklı zayıflamaya destek olacak şeyler yerine bunları yiyorum. Sonum hiç iyi değil 59 oldum 60ı görürüm yakındır bu yemeye.. Kendime sitemimi ettikten sonra sevgili takım arkadaşlarım nerelerdesiniz siz ne yediniz ne içtiniz 🥰🥰

Dün için menümü yazayım bende

10.30
2 yumurta
3 yk yulaf ile lapa
8 zeytin
Biraz domates salatalık

11.15: Türk kahvesi

13.00: 1 adet şeftali

14.00: 2 dilim tatlı (milföy ile yalancı profiterol +baklava boyutu düşünün)

20.00(bu öğünün adı protein patlaması 😂)
250 gr tavuk +kırmızı biber +domates ile sote
4 köfte
1 dilim ekmek

2 lt su

Selam arkadaşlar
Ben yaklaşık 20kg vererek artık 53kg bir genç kızım. Ama aynaya baktığımda hala kendimden memnun değilim evet kg olarak artık zayıf sayılacak bir kilodayım ama karnım basenlerim löp löp.
bir süre fitness yaptım pt ile bir süre reformer yaptım söylenenlere birebir dikkat etmeme rağmen verim alamadım
Roll shape diye bir şey duydum aranızda yaptıran memnun kalan vsr mı?

Çay iç tabii ki serbest ama çerez hiç de mecbur değil :sinirli::sinirli:
Kaptanım çok üzülerek bisey söylemek istiyorum.ben şuan eve dönemedim cumartesi döneceğim ve yarın kilo bildirimi yapamayacağım listeyi çok kotu etkileyecegini biliyorum kilo vermek için canla başla uğraşan tüm arkadaslarimdanda özür diliyorum.hakkinizi helal edin.verilecek herturlu cezaya raziyim

Menüm
Kahvaltı 09.30
Yarım simit
5 zeytin
1 üçgen peynir

Ara 12.00
2 tane erik
Yarım şeftali
Yarım armut

Ara 14.00
1 kase yoğurt

Akşam 17.00
1 dilim ızgara antrikot
4 yk patates püresi
1 dilim beyaz ekmek
Köz sebzeler

Spor yok aşılandım bugün yan gelip yatıyorum :)
Su 3 lt
Patates püresi haricinde harika bir menü olmuş bence. Keşke spor da ekleyebilsen daha harika olur.
Selam arkadaşlar
Ben yaklaşık 20kg vererek artık 53kg bir genç kızım. Ama aynaya baktığımda hala kendimden memnun değilim evet kg olarak artık zayıf sayılacak bir kilodayım ama karnım basenlerim löp löp.
bir süre fitness yaptım pt ile bir süre reformer yaptım söylenenlere birebir dikkat etmeme rağmen verim alamadım
Roll shape diye bir şey duydum aranızda yaptıran memnun kalan vsr mı?
O nasıl bir şeymiş ki?
Kaptanım çok üzülerek bisey söylemek istiyorum.ben şuan eve dönemedim cumartesi döneceğim ve yarın kilo bildirimi yapamayacağım listeyi çok kotu etkileyecegini biliyorum kilo vermek için canla başla uğraşan tüm arkadaslarimdanda özür diliyorum.hakkinizi helal edin.verilecek herturlu cezaya raziyim
Bu kötü olmuş canım.

Ben bugün güzel bir sonuçla geldim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

geçen hafta 66.5

Bu hafta
83811838-CE5F-4140-819C-69228CF7F36A.jpeg

Harikasın kaptanım.. Ben de dün aşı oldum çok fena ağrım var.. Bu ne zaman geçerki😢

Geçmiş olsun canım. Bir iki güne geçiyor. Telaşlanma sakın bende de ağrımıştı. İki gün önce de beni minik bir kedi ısırdı. Ben de dün tetanoz ve kuduz aşısı yaptırmak zorunda kaldım. Benim de kolum ağrıyor :KK61::KK61:

Of ya kıramıyorum zincirlerimi bir gün dikkat etsem 3 gün ipin ucu kaçıyor üzgünüm.. Geldiğimden beri ödemdir atarım dedim ama ödemsede ben düzenli bişey yapmadıkça gitmiyor.. 2 gün sporla olmayacak. Listeye giremiyorum sanırım

Eklentiler

• IMG_20210827_090139.jpg
    IMG_20210827_090139.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 47
Of ya kıramıyorum zincirlerimi bir gün dikkat etsem 3 gün ipin ucu kaçıyor üzgünüm.. Geldiğimden beri ödemdir atarım dedim ama ödemsede ben düzenli bişey yapmadıkça gitmiyor.. 2 gün sporla olmayacak. Listeye giremiyorum sanırım
Ben de aynı durumdayim canım geldi yapıştı üzerime 3kilo umarım gider bunaldım artık kilolardan. Bu arada tayin istemistiniz çıktı mi

X