- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 42
Kızlar size kısaca bi özet geçeyim geçen haftayı. Tatilden döndüğüm gün akşamı (geçen hafta çarşamba günüydü) eve 22:00 civarı geldik. Gelir gelmez ilk işim tartıya çıkmak oldu Tardı da 70 i gördüm. Tam 70 i Küçük çaplı bir şok yaşadım çünkü kendimi kilo almış gibi hissetmiyordum. Cuma günü de diyetisyen randevum var. Kara kara düşünmeye başladım. Ertesi gün yani perşembe günü yediklerime çok dikkat ettim. Cuma sabahı diyetisyene gitmeden önceki kilom 68.2 ydi. Diyetisyenin tartısında da kilom 67.2 ydi. Bugün aslında ilk kilom 66.2 ydi ama diyetisyenden sonra eve geldiğimde fotoğraf çektim. Su felan içmiştim. O yüzden 66.5 çıktı kilom. Bugün ki diyetisyen kilom da 65.2. Yani bir haftada tam 2 kilo vermiş oldum. Aslında daha çok verebilirdim çünkü diyetisyenin verdiği listenin dışına çıktım ara ara. Üzerine bir de maalesef kabızlık sorunum var. Bu hafta listeye girdiğim için çok mutluyum çünkü diyete devam etmem için bir sebep daha çıktı ortaya. Hadi hep birlikte haftaya müthiş bir yarış çıkartalım. Benim hedefim yine 2 kilo. Haftaya tartıda 64.5 i görmeyi istiyorum. Sizlerde hedeflerinizi yazın lütfen. Cuma günü listeleri sallayalım