Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar size kısaca bi özet geçeyim geçen haftayı. Tatilden döndüğüm gün akşamı (geçen hafta çarşamba günüydü) eve 22:00 civarı geldik. Gelir gelmez ilk işim tartıya çıkmak oldu :KK48::KK48::KK48: Tardı da 70 i gördüm. Tam 70 i :olamaz: Küçük çaplı bir şok yaşadım çünkü kendimi kilo almış gibi hissetmiyordum. Cuma günü de diyetisyen randevum var. Kara kara düşünmeye başladım. Ertesi gün yani perşembe günü yediklerime çok dikkat ettim. Cuma sabahı diyetisyene gitmeden önceki kilom 68.2 ydi. Diyetisyenin tartısında da kilom 67.2 ydi. Bugün aslında ilk kilom 66.2 ydi ama diyetisyenden sonra eve geldiğimde fotoğraf çektim. Su felan içmiştim. O yüzden 66.5 çıktı kilom. Bugün ki diyetisyen kilom da 65.2. Yani bir haftada tam 2 kilo vermiş oldum. Aslında daha çok verebilirdim çünkü diyetisyenin verdiği listenin dışına çıktım ara ara. Üzerine bir de maalesef kabızlık sorunum var. Bu hafta listeye girdiğim için çok mutluyum çünkü diyete devam etmem için bir sebep daha çıktı ortaya. Hadi hep birlikte haftaya müthiş bir yarış çıkartalım. Benim hedefim yine 2 kilo. Haftaya tartıda 64.5 i görmeyi istiyorum. Sizlerde hedeflerinizi yazın lütfen. Cuma günü listeleri sallayalım :KK71::KK71::KK71:

Tartı bildirimi yok mu bugün :dua: :dua: :dua:
Ben de şoka uğradım takıma girince :olamaz::olamaz:
Kilo bildirimi
Geçen cuma 76.70
Bu cuma 76.95
Fark +150gr

LAydLiNe LAydLiNe
Fark çok değil ama maalesef böyle küçük küçük başlıyor. Önlem almak lazım.
Malesef 150 gr fazla çıktı çok üzgünüm.ama regl olmadim onun şişkinliği olabilir.sirt ve acayip alt karın agrım var ve reglimden epey geçti hatta test aldım bugün tekrar dış gebelik falan olmasın diyede korkum var açıkçası inş.yoktur bisey..
Umarım yoktur öyle bir şey. Yaptın mı testini?
Kızlar bende durumlar bol artılı 57.5 ile izne ayrılmıştım bugün 59.5 artı 2 kilo ödemdir çabuk gider diye düşündüm maalesefki 1 haftadır hiçbirşey değişmedi iştahımı dizginlemem lazım bu hafta 2 kilo verip listeye giricem inşallah..

Bir yerden başlamak lazım canım. 60 ı görmeden kendine gel lütfen. Akşama menü bekliyorum senden.

Menüm içler acısı yerken bi vurdumduymazlık şimdi pişmanlık var üstümde
Kahvaltı 11.00
1 pors sucuklu yumurta
Yarım somun ekmek
Tere roka domates maydonoz
1 kk ezine peynir
1 yk reçel

Ekmekler mi ufalmış ne nasıl bitti yarım ekmek anlamadım

Ara 15.00
1 magnum dondurma

Akşam 18.00
1 pors salçalı makarna
2 köfte
Salata
1 avuç üzüm

Su 2.5 lt
Spor yok bu menüyü neyaparımda eritirim bilemiyorum.. 60 dk dans edip geleyim bari
Sağlıcakla fit kalın dostlar

Ben de şoka uğradım takıma girince :olamaz::olamaz:

Fark çok değil ama maalesef böyle küçük küçük başlıyor. Önlem almak lazım.

Umarım yoktur öyle bir şey. Yaptın mı testini?

Bir yerden başlamak lazım canım. 60 ı görmeden kendine gel lütfen. Akşama menü bekliyorum senden.
Yaptım yok çok şükür canım.bu kadinlarin işi çok zor ya..heralde üşüttüm biraz sırt ve kaşık agrım ondan.emzirdigim içinde regl olmadim demekki.hayirlisi...kilo komusundada hakliisn ne olursa yavaş yavaş oluyor...bi haftada tatile çıktık 1 haftalık bakalım inş.yine kilo almış olarak dönmem.

Menüm içler acısı yerken bi vurdumduymazlık şimdi pişmanlık var üstümde
Kahvaltı 11.00
1 pors sucuklu yumurta
Yarım somun ekmek
Tere roka domates maydonoz
1 kk ezine peynir
1 yk reçel

Ekmekler mi ufalmış ne nasıl bitti yarım ekmek anlamadım

Ara 15.00
1 magnum dondurma

Akşam 18.00
1 pors salçalı makarna
2 köfte
Salata
1 avuç üzüm

Su 2.5 lt
Spor yok bu menüyü neyaparımda eritirim bilemiyorum.. 60 dk dans edip geleyim bari
Sağlıcakla fit kalın dostlar

Bol karbonhidratlı bir menü olmuş. Yarım ekmeği görünce ben de ufak çaplı bir şok yarattın :olamaz::olamaz::olamaz:

Bugün senden daha güzel bir menü bekliyorum :KK36::KK36:

Yaptım yok çok şükür canım.bu kadinlarin işi çok zor ya..heralde üşüttüm biraz sırt ve kaşık agrım ondan.emzirdigim içinde regl olmadim demekki.hayirlisi...kilo komusundada hakliisn ne olursa yavaş yavaş oluyor...bi haftada tatile çıktık 1 haftalık bakalım inş.yine kilo almış olarak dönmem.

Sevindim canım. Dikkat etmen lazım artık. Menü bekliyorum senden de.

Ben de dünkü menümü yazayım. Dün iki kilo vermenin şımarıklığını yaşadım aslında biraz. Ya da sabah adam gibi kahvaltı yapmamamın cezasını gün içinde çıkarmış olabilirim.

Kahvaltı (11:00)
1 tane elit smoothie turuncu
Bir lokma beyaz ekmekli tost
1 dilim ev yapımı kek

14:00
Yarım kaseden biraz fazla aşure

17:00
1 dilim ev yapımı kek
1 fincan sade nescafe

20:30
1 porsiyon ciğer şiş (10 şiş vardı)
Lavaş, bol meze
1 kutu şalgam suyu

2 lt su

Spor yok maalesef adımımı da sayamıyorum bir süredir. Bilekliğim bozuldu.

Diyetisyen akşam yemeğimi serbest bırakmıştı. Ama menüm çok kötü biliyorum. Bugün yeniden toparladım kendimi.

*** 13. Takım 740. Etap ***

Akrrep (79.1///% )
Ikizannesi (76.0///%)
Bravequeen (66///%)
LAydLiNe (66.8///%) 735. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 5'e bölündü.

13. Takım ortalaması: %
Buraya gelmeden paylaşıma uğradım ve dikkatimi çekti.. Paylaşımda da yazdığım gibi Bana göre senin kilo 5 e değil 4 e bölünmeli zira etaplar birleşti..

İyi ki sabah tartılıp fotoğraf çekmişim. İzne kaç kiloyla ayrıldığımı hatırlamıyordum ama aklımda hep bir 64 civarı kalmış. Nasılsa listeye giremiyorum diye fotoğraf çekmeyecektim. Meğerse kilo almışım izne ayrılmadan önce 😂😂

Eki Görüntüle 2904083
Ay ne iyi olmuş kilo alman😁😁 yalnız kalmadık böylece❤❤

Kızlar size kısaca bi özet geçeyim geçen haftayı. Tatilden döndüğüm gün akşamı (geçen hafta çarşamba günüydü) eve 22:00 civarı geldik. Gelir gelmez ilk işim tartıya çıkmak oldu :KK48::KK48::KK48: Tardı da 70 i gördüm. Tam 70 i :olamaz: Küçük çaplı bir şok yaşadım çünkü kendimi kilo almış gibi hissetmiyordum. Cuma günü de diyetisyen randevum var. Kara kara düşünmeye başladım. Ertesi gün yani perşembe günü yediklerime çok dikkat ettim. Cuma sabahı diyetisyene gitmeden önceki kilom 68.2 ydi. Diyetisyenin tartısında da kilom 67.2 ydi. Bugün aslında ilk kilom 66.2 ydi ama diyetisyenden sonra eve geldiğimde fotoğraf çektim. Su felan içmiştim. O yüzden 66.5 çıktı kilom. Bugün ki diyetisyen kilom da 65.2. Yani bir haftada tam 2 kilo vermiş oldum. Aslında daha çok verebilirdim çünkü diyetisyenin verdiği listenin dışına çıktım ara ara. Üzerine bir de maalesef kabızlık sorunum var. Bu hafta listeye girdiğim için çok mutluyum çünkü diyete devam etmem için bir sebep daha çıktı ortaya. Hadi hep birlikte haftaya müthiş bir yarış çıkartalım. Benim hedefim yine 2 kilo. Haftaya tartıda 64.5 i görmeyi istiyorum. Sizlerde hedeflerinizi yazın lütfen. Cuma günü listeleri sallayalım :KK71::KK71::KK71:
Ben de 77 yi görmek istiyorum

Selam kızlar bugün daha dikkatli bi menü ile karşınızdayım.. Kaptanıma ve kendime tatilde kilo almayacağıma söz vermiştim aslında sürekli aktiftim spor anlamında hergün 10bin adım kesin atıyordum 8 gün sabahtan akşama denizde yüzdüm falan işe yarar kilo almam diye düşünmüştüm ama çok kalorili olduysa öğünlerim demekki.. Sonuç +2 kilo..
Kahvaltı 10.00
2 yumurta ile peynirli omlet
1 dilim tb ekmek
6 siyah zeyrin

Ara 12.30
3 gün kurusu
2 ceviz

Akşam 17.00
2 dereotlu poğaça
4 siyah zeytin

Sabah yeşilçay demleyip detoks suyu hazırladım gün boyu içtim bitti bile 2 lt oldu 3 e sade su ile tamamlayacağım. Poğaçayı eşim nezamandır sayıklıyordu yapıncada planladığım gibi olmadı tonbalığı salatası yiyecektim akşam.. İrade yavaş yavaş yükleniyor iyi bi başlangıç yaptım sanırım 4 tane yerdim normalde o poğaçadan😂😂

Spor 45 dk lessie 5 mil

Selam kızlar bugün daha dikkatli bi menü ile karşınızdayım.. Kaptanıma ve kendime tatilde kilo almayacağıma söz vermiştim aslında sürekli aktiftim spor anlamında hergün 10bin adım kesin atıyordum 8 gün sabahtan akşama denizde yüzdüm falan işe yarar kilo almam diye düşünmüştüm ama çok kalorili olduysa öğünlerim demekki.. Sonuç +2 kilo..
Kahvaltı 10.00
2 yumurta ile peynirli omlet
1 dilim tb ekmek
6 siyah zeyrin

Ara 12.30
3 gün kurusu
2 ceviz

Akşam 17.00
2 dereotlu poğaça
4 siyah zeytin

Sabah yeşilçay demleyip detoks suyu hazırladım gün boyu içtim bitti bile 2 lt oldu 3 e sade su ile tamamlayacağım. Poğaçayı eşim nezamandır sayıklıyordu yapıncada planladığım gibi olmadı tonbalığı salatası yiyecektim akşam.. İrade yavaş yavaş yükleniyor iyi bi başlangıç yaptım sanırım 4 tane yerdim normalde o poğaçadan😂😂

Spor 45 dk lessie 5 mil

İlk güne gröe güzel bir menü olmuş :KK9::KK9::KK9:

Menüm

Kahvaltı 07:45
1 tane haşlanmış yumurta

Öğle (12:00)
1 tabak kıymalı bezelye yemeği
200 gr yoğurt

14:00
1 dilim ananas
1 fincan sade nescafe
1 lokma ekmek

18:15
5 tane fırında köfte yanında bir servis kaşığı patates
1 kase mercimek çorbası
Çok az üzüm

3 lt su. Çalışıyorum bugün spor yok maalesef.

X