Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bolu yedigöller bizim milli kamp alanımız birde değişik olarak amasya boraboy gölüne gittik kamp yapmayı seviyoruz sessiz sakin doğayla başbaşa daha ne olsun kızım hasta oldu yedigöller yağmurluydu soğuk ta olunca hepimiz hasta olarak döndük.. Sizden kamp için başka öneriler alabilirim istanbula yakın olırsa süper olur izinler bitti bir gecelik kaçmak için yakın yer tavsiyesi alabilirim

Kamp sevenleri de seviyorum ben :KK36::KK36: Bolu benim de favorim ama tatil zamanları dışında gitmek lazım. Ayrıca hafta sonu da gitmemek lazım. Borabay'a gitmeyi ben de çok istiyorum. Henüz orada kamp yapamadım. İstanbul'a yakın yerlere gidenler çok. Ben sana şimdilik Sülüklü Göl'ü tavsiye edeyim. En az yedigöller kadar güzel bir yer. İstanbul'a da yakın diye düşünüyorum. Diğer yerlerde aklıma geldikçe söylerim sana. İstanbul bana uzak olduğu için o tarafları çok bilmiyorum. Geçmiş olsun ayrıca. Nasılsınız şimdi?

Bende iyiyim cnm, aynen bende tatile gittim geldim işe başladım geri😊 bu aralar korumayıda öğrendim yeme ataklarım bitti gibi şükür , tatilde bile kilo almadan döndüm büyük başarı benim için 😁

Aman allahım nasıl güzel bir haber bu böyle maşallah 41 kere :nazar::nazar::nazar::nazar: :KK9::KK9::KK9:

Canım yeni girebildim kusura bakma regl ağrısından yatıyorum dünden beri 😊 torkul gölü, pürenli yaylası, erikli tepe tabiat parkı ve kuzu yaylası arkadaşlarımın ve kardeşimin gidipte tavsiye ettiği yerler benimde listemde bu sene buralar😊 kuzu yaylısına ağustosun sonunda gittiler ve akşam soğuk demişlerdi çocuk varsa eğer tesis falanda yok demişlerdi, hafta içi gitmişleri biraz ıssız bi kamp olmuş😊 😊
Hangi şehir canım bunlar onalrida yazarmisin.valla kocaelide oturuyorum duzceliyim ama hiçbirini bilmiyorum

Kamp sevenleri de seviyorum ben :KK36::KK36: Bolu benim de favorim ama tatil zamanları dışında gitmek lazım. Ayrıca hafta sonu da gitmemek lazım. Borabay'a gitmeyi ben de çok istiyorum. Henüz orada kamp yapamadım. İstanbul'a yakın yerlere gidenler çok. Ben sana şimdilik Sülüklü Göl'ü tavsiye edeyim. En az yedigöller kadar güzel bir yer. İstanbul'a da yakın diye düşünüyorum. Diğer yerlerde aklıma geldikçe söylerim sana. İstanbul bana uzak olduğu için o tarafları çok bilmiyorum. Geçmiş olsun ayrıca. Nasılsınız şimdi?
🥰🥰 Cansın kaptanım.. Haftasonu gitmemeye özen gösteririm hep kalabalık hiç sevmem sakin olacak doğayla başbaşa denizde ormanda ıssız olunca apayrı huzur veriyor. Sülüklü gölü merak ettim şimdi netten araştırdım eldeğmemiş biyer enfes görünüyor. İlk fırsatımızda istikamet olacak inşallah.. Hastalıkları ailecek düzelttik şükür geçti gitti ama benim iştahım gitmedi reglimde bitti hala sürekli bişeyler yeme isteğim var.. Aslında bikaç durum var belirsiz ister istemez geriliyorum farklı bir ile taşınmak gibi eşim tayin istedi bekliyoruz bikaç hafta sonra belli olacak bu sebeple karışık duygular içindeyim iyimi yaptık? olur mu? ist sevmiştim aslında ama şartları zor vs vs kafam bu olaylardan dolu sanırım kendimi yemeye verdim doyma hissimi kaybettim. Şöyle olursa böyle olır bu olursa böyle yaparız demekten uykularım bile kaçıyor bu konudada fikirlerinize ihtiyacım var nasıl aşabilirim iradem yok oldu istemsizce dolap başımdayım

🥰🥰 Cansın kaptanım.. Haftasonu gitmemeye özen gösteririm hep kalabalık hiç sevmem sakin olacak doğayla başbaşa denizde ormanda ıssız olunca apayrı huzur veriyor. Sülüklü gölü merak ettim şimdi netten araştırdım eldeğmemiş biyer enfes görünüyor. İlk fırsatımızda istikamet olacak inşallah.. Hastalıkları ailecek düzelttik şükür geçti gitti ama benim iştahım gitmedi reglimde bitti hala sürekli bişeyler yeme isteğim var.. Aslında bikaç durum var belirsiz ister istemez geriliyorum farklı bir ile taşınmak gibi eşim tayin istedi bekliyoruz bikaç hafta sonra belli olacak bu sebeple karışık duygular içindeyim iyimi yaptık? olur mu? ist sevmiştim aslında ama şartları zor vs vs kafam bu olaylardan dolu sanırım kendimi yemeye verdim doyma hissimi kaybettim. Şöyle olursa böyle olır bu olursa böyle yaparız demekten uykularım bile kaçıyor bu konudada fikirlerinize ihtiyacım var nasıl aşabilirim iradem yok oldu istemsizce dolap başımdayım

Kuzummmmmm niye kafanı yoruyorsun ki? Hiç düşünme böyle şeyleri. Her şey olacağına varıyor. Hayırlısıysa olur zaten hiç düşünüp de kafanı boş yere meşgul etme. Sülüklü Göle' de git mutlaka harika bir yer gerçekten. Yeme konusuna gelince asıl konu orası. Çok iyi gidiyordun izne ayrılana kadar. Yine düzeleceğine inanıyorum. Tatilde ben de kilo aldım ama şimdi toparladım yeniden. Bırakma sakın kendini. İnsan zayıf olunca hayat daha da güzelleşiyor. Düşünsene üzerinden bir yük daha kalkıyor. Ben mesela Kırıkkale'yi hiç sevmiyorum ama şartları oldukça uygun bir şehir. O nedenle yaşamaya devam ediyoruz. İstanbul harika bir şehir ama şartları eminim çok zor. Özellikle ben ne İzmir'in, ne Ankara'nın ne de İstanbul'un trafiğine katlanamıyorum. O nedenle iyi ve kötü yönlerini birlikte değerlendirmek lazım. Önemli olan sağlık zaten şu dönemde. Sağlığın yerinde olsun da nerede yaşarsan yaşa bence :KK36::KK36::KK36:

Tartı bildirimi yok mu bugün :dua: :dua: :dua:

Eklentiler

• IMG20210820094042.jpg
    IMG20210820094042.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 55
Malesef 150 gr fazla çıktı çok üzgünüm.ama regl olmadim onun şişkinliği olabilir.sirt ve acayip alt karın agrım var ve reglimden epey geçti hatta test aldım bugün tekrar dış gebelik falan olmasın diyede korkum var açıkçası inş.yoktur bisey..

Günaydın kızlar bugün sağlık durumum pek iyi değil üstüne tartıda kötü bir sonuç görünce fotoğraf çekmedim sabah
İzne ayrılmadan 67.25 ti
Bugün 71.25
Fark koskoca 4 kilo. Bugün bu halimin sebebini azıcık anladım ama kaç gündür aynı yerde sayiyordum regl oldum.belim ağrıyor bacaklarım titriyor sabah da baş ağrım vardı geçti Allah'tan regl olur olmaz. Sağlık olsun kaldığım yerden devam. Bugün aşure yapıyorum kızlar evde de bolca iş var. Herkese hayırlı cumalar diliyorum. Keşke yakın olsak da ikram edebilsem asureden çok seviyorum yapmasını ve ikram etmesini. İçim kıpır kıpır oluyor aşure zamanı 🤭neyse herkese iyi günler görusmek üzere🌻

Kızlar bende durumlar bol artılı 57.5 ile izne ayrılmıştım bugün 59.5 artı 2 kilo ödemdir çabuk gider diye düşündüm maalesefki 1 haftadır hiçbirşey değişmedi iştahımı dizginlemem lazım bu hafta 2 kilo verip listeye giricem inşallah..

*** 13. Takım 740. Etap ***

Akrrep (79.1///% )
Ikizannesi (76.0///%)
Bravequeen (66///%)
LAydLiNe (66.8///%) 735. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 5'e bölündü.

13. Takım ortalaması: %

İyi ki sabah tartılıp fotoğraf çekmişim. İzne kaç kiloyla ayrıldığımı hatırlamıyordum ama aklımda hep bir 64 civarı kalmış. Nasılsa listeye giremiyorum diye fotoğraf çekmeyecektim. Meğerse kilo almışım izne ayrılmadan önce 😂😂

C991B5CD-D84F-4761-A4EB-EEFB3FD4B078.jpeg

*** 13. Takım 740. Etap ***

Akrrep (79.1/78/1.1/%1.391 )
Ikizannesi (76.7/76.85/0.15/%-0.196)
Bravequeen (66/65.8/0.2/%0.303)
LAydLiNe (66.8/66.5/0.06/%0.090) 735. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 5'e bölündü.

13. Takım ortalaması: % 0.397

X