Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bolu yedigöller bizim milli kamp alanımız birde değişik olarak amasya boraboy gölüne gittik kamp yapmayı seviyoruz sessiz sakin doğayla başbaşa daha ne olsun kızım hasta oldu yedigöller yağmurluydu soğuk ta olunca hepimiz hasta olarak döndük.. Sizden kamp için başka öneriler alabilirim istanbula yakın olırsa süper olur izinler bitti bir gecelik kaçmak için yakın yer tavsiyesi alabilirim
Bende iyiyim cnm, aynen bende tatile gittim geldim işe başladım geri bu aralar korumayıda öğrendim yeme ataklarım bitti gibi şükür , tatilde bile kilo almadan döndüm büyük başarı benim için
Hangi şehir canım bunlar onalrida yazarmisin.valla kocaelide oturuyorum duzceliyim ama hiçbirini bilmiyorumCanım yeni girebildim kusura bakma regl ağrısından yatıyorum dünden beri torkul gölü, pürenli yaylası, erikli tepe tabiat parkı ve kuzu yaylası arkadaşlarımın ve kardeşimin gidipte tavsiye ettiği yerler benimde listemde bu sene buralar kuzu yaylısına ağustosun sonunda gittiler ve akşam soğuk demişlerdi çocuk varsa eğer tesis falanda yok demişlerdi, hafta içi gitmişleri biraz ıssız bi kamp olmuş
Torkul ve pürenli düzcede eriklitepe ve kuzu yaylası kocaeli canımHangi şehir canım bunlar onalrida yazarmisin.valla kocaelide oturuyorum duzceliyim ama hiçbirini bilmiyorum
Cansın kaptanım.. Haftasonu gitmemeye özen gösteririm hep kalabalık hiç sevmem sakin olacak doğayla başbaşa denizde ormanda ıssız olunca apayrı huzur veriyor. Sülüklü gölü merak ettim şimdi netten araştırdım eldeğmemiş biyer enfes görünüyor. İlk fırsatımızda istikamet olacak inşallah.. Hastalıkları ailecek düzelttik şükür geçti gitti ama benim iştahım gitmedi reglimde bitti hala sürekli bişeyler yeme isteğim var.. Aslında bikaç durum var belirsiz ister istemez geriliyorum farklı bir ile taşınmak gibi eşim tayin istedi bekliyoruz bikaç hafta sonra belli olacak bu sebeple karışık duygular içindeyim iyimi yaptık? olur mu? ist sevmiştim aslında ama şartları zor vs vs kafam bu olaylardan dolu sanırım kendimi yemeye verdim doyma hissimi kaybettim. Şöyle olursa böyle olır bu olursa böyle yaparız demekten uykularım bile kaçıyor bu konudada fikirlerinize ihtiyacım var nasıl aşabilirim iradem yok oldu istemsizce dolap başımdayımKamp sevenleri de seviyorum ben Bolu benim de favorim ama tatil zamanları dışında gitmek lazım. Ayrıca hafta sonu da gitmemek lazım. Borabay'a gitmeyi ben de çok istiyorum. Henüz orada kamp yapamadım. İstanbul'a yakın yerlere gidenler çok. Ben sana şimdilik Sülüklü Göl'ü tavsiye edeyim. En az yedigöller kadar güzel bir yer. İstanbul'a da yakın diye düşünüyorum. Diğer yerlerde aklıma geldikçe söylerim sana. İstanbul bana uzak olduğu için o tarafları çok bilmiyorum. Geçmiş olsun ayrıca. Nasılsınız şimdi?
Cansın kaptanım.. Haftasonu gitmemeye özen gösteririm hep kalabalık hiç sevmem sakin olacak doğayla başbaşa denizde ormanda ıssız olunca apayrı huzur veriyor. Sülüklü gölü merak ettim şimdi netten araştırdım eldeğmemiş biyer enfes görünüyor. İlk fırsatımızda istikamet olacak inşallah.. Hastalıkları ailecek düzelttik şükür geçti gitti ama benim iştahım gitmedi reglimde bitti hala sürekli bişeyler yeme isteğim var.. Aslında bikaç durum var belirsiz ister istemez geriliyorum farklı bir ile taşınmak gibi eşim tayin istedi bekliyoruz bikaç hafta sonra belli olacak bu sebeple karışık duygular içindeyim iyimi yaptık? olur mu? ist sevmiştim aslında ama şartları zor vs vs kafam bu olaylardan dolu sanırım kendimi yemeye verdim doyma hissimi kaybettim. Şöyle olursa böyle olır bu olursa böyle yaparız demekten uykularım bile kaçıyor bu konudada fikirlerinize ihtiyacım var nasıl aşabilirim iradem yok oldu istemsizce dolap başımdayım