Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar tebrik ederim geçen hafta birinci olmuşsunuz uzun zamandır takımın tatmadığı bi güzellikti darısı sonraki haftalara hep beraber inşallah.. Bende memleketler kamp tatili derken hep ekmekli bol kalorili şeyler yedim son 2 haftadır tartılamıyorum kamptayız 2 kilo fazlalık görünüyordu en son ödemdir inşallah.. cumartesi dönücem kaldığım yerden devam edicem.. Hepbirlikte full motive vericez kiloları yeter artık

Tebrik ediyorum seni canım. Onca yemeye rağmen sadece 2 kilo almak bana hayal gibi bişey..

Valla canım kimse yazmıyor bende girmiyorum hiç açıkçası..
Ben yazıyorum ya beni kimseden saymıyomusun ve biz zaten 4 kişiyiz.. 4 kişi her gün en az 5 mesaj yazmalı öyle dimi.. Yani o kimselerden biri de sensin hadi bekliyorum menü ve paylaşım canım

Ben pek gelemedim buralara annemin teyzesi vefat etti biraz başımız kalabalıktı bir düzene sahip değildim maalesef
Başınız sağolsun canım..
Sen yine de fırsat buldupunda yaz balım. Burdan kopunca odaklanamıyorız sağlıklı beslenmeye

Başınız sağolsun canım..
Sen yine de fırsat buldupunda yaz balım. Burdan kopunca odaklanamıyorız sağlıklı beslenmeye
Teşekkürler
Dikkat etmeye çalışacağım
Aslında yazmak istiyorum fakat çook manasız menüler yazamıyorum
köyde olunca + yaz mevsimi olunca böyle sonuçlanıyor sanırım

Kızlar beni 2 haftalık izne ayırsanız olur mu yola cıkıyorum tartılma imkanım yüzde sıfır gece İstanbula geldim. Şimdi tekrar yola cıkıyorum Aksaraya doğru. ordan Mersine sonra Maraş sonra Malatya...
Kusura bakmayın hiç katılamadım mesajlarınıza.

Canım keşke cuma kilo bildiriminde söyleseydin. İzne ayırırdık..
Birden gelişti sanırım yolculuk.. Neden bu kadar farklı yer? Bir sıkıntı yok umarım.

Canım keşke cuma kilo bildiriminde söyleseydin. İzne ayırırdık..
Birden gelişti sanırım yolculuk.. Neden bu kadar farklı yer? Bir sıkıntı yok umarım.
Ay yok yok canım mersine erkek kardeşimin düğüne gidiyoruz diğerleri de tatil amaçlı

*** 13. Takım 738. Etap ***

Akrrep ( 83/ 80,4 / 2,6 /% 3,133 )
polokey2244 (67,7/ 66,8/ 0,9 /% 1,329 )
Ikizannesi (77/ 77/ /% )Sabit
Bravequeen (68,05/ 67,30/ 0,75 / %1,102)

13. Takım ortalaması: % 1,391

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…