:)
22 yaşındayım Antalyada yasıyorum :)
2,5 yıllık evliyim 85 kilo 1.65 boyundayım
Acılen normal ınsan ebatlarına donmek ıcın cabalıyorum :)
Daha demın oncekı menume ek olarak portakal ve yogurt yedım
cok acıkdım basdırdı sukurrr :)
Nurcumm saçların çok güzel ya harika ..
valla masal sağolsun, gaza getiriryor insanı aslında öyle güzel bilgiler veriyorsunuzki ama not edemiyorum malesef. gerçi not alsamda uygulayacak vakit nerde biri yapıp getirecekki bende süreyim.:)) kesinlikle haklısın canım,ne zor durumda olan anneler var biz evlatlarımızın hareketliliğine kızıyoruz. dediği gibi canları sağolsunda yaramzlık yapsınlar yeterki. canım ekmek olayını bentamamen aklımdan çıkarım akşamda bir tabak çorbayla beraber 2 dilim çavdar ekmeği yedim.( bugün biraz daha istikrarlı olayım. dün akşam suyumuda tamamlayamadım. 1,5 lt olmamıştır belkide,günlük koşuşturmacama o kadar adepte oluyorum ki kendimi hep 2.plana atıyorum.
canım bende bayramda abattım malesef ama takım hareketlendi bizde toparlanırız artık. trekking botlarını alsak öncelikli olarak iyi olur ama şu varki eşim arada futbol oynadığı için bileğinde ağrı vardı,medikalden bileklik aldı hergün onu kullanıyor ayağın yanlış hareket yapmasını engelliyor. aslında sende kullanabilirsin. yaşadığımız herşey bir tecrübe masalcım,sen akıllı bir insansın ve yaşadığın tecrübelerin farkındasın.
canım utanman için söylemiyorum hayatım, yaptığın gerçekten çok öenmli kıskandım yerinde olmak istedim açıkçası,insanları,hele ki çocukları sevindirmek giibisi varmıdır.
canım sigarayı günde 2-yada 3 tane ancak tüketiyorum ama kesinlikle oğlum görmüyor. ne yalan söyliyim bırakmak istemiyorum,çünkü aşırı kafaya takan bir insanım ve en sıkıntılı anımda başladım içmeye,biraz daha takılayım nasılsa zamanı gelince bırakırım.
meyve konusunda etkili olabildiğim için çok sevindim canım. inşallah devamlı olur bu durum.
zaten şartların pek izin vermediğini farkettiğim için eleştiri yapmayım dedimçok eleştirel bir insanımdır, dermişim
Teşekkürler canım
Kavurmanın yağını az koymuştum o yüzden baya yağsızdı
Canım ayağımda çorap, patik üstünde terlik üstümde sıkı sıkıya giyili
Senin için hayırlısı olsun canım inş istediğin şekilde gelişi,r herşey
canım aklıma geldi ama bişey olmaz diye sürdüm
hem de ne kızarma 2-3 saat geçmedi
kızlar ben akşam yemiğimi yazayım eşim gelir birazdan giremeyebilirim
arada yeşilcay ,nescafe içtim karnım acıkmasın diye 1buçuk litre su olmuşsur
öğlende lorun üzerine yağda kırmzı biberi yakıp su ekledim(ekşimik ıslaması deriz) ekmek 2dilim kadar
akşama ezogelin corba,tavuk pane patates kızartma
1but yerim ,biraz patates
eşim cok kilo aldı obez sınıfına girecek kızmaya başladım ama takmıyoo boyuda kısa göbek saldıı nasıl gaza getiririm bilmem
Kaptancığım öğün atlama ile ilgili konulara Neyneyse bakıyor ona yönlendiriyorum :)sabah kahvaltı yapamadım
1 tane elma yedim.
ara 100 gr yoğurt ve 1 kase salata (dünden kalan)
öğle yemeğim
1 tabak pırasa,1 dilim kepek ekmeği,100 gr yoğurt
birazdan bugün gelen salata ve kalan yoğurdumu yicem canlar.
s
selam kızlar
alışveriş işini biraz hafiflettim
yarında kalanları bitiririm umarım ara olarak 1 elma yedim
aslında diyet bisküvi ve yeşil çay vardı aramda ama dışarda olunca yapamadım
neyse akşama sebze yemeğim ve makarnam var
listemde çorba vardı ama yetiştiremedim(
kızlar diyetisyeni eşimle beraber bırakmayı düşünüyoruz
kararsız kaldık( çnk her ay 200tl veriyoruz ama ikimizde de çok değişiklik yok
aslında kilo almamızı engelliyor ama sırf bunun için para veriyomuşuz gibi oluyo
elimizde o kadar çok liste olduki aslında kendimizde yapabiliriz artık herşeyi biliyoruz ve sadece veremeyince diyetisyene ne diyeceğim telaşı oluyor...
ben eski diyetisyenimden çok korkuyordum bundan öyle değil
off ya aslında seviyoruz ama uygulamada kaçamaklarımız çoğaldı çnk eşimde bende yaklaşık 2 yıldır diyetteyiz
beni takımım zaten ayakta tutuyor
eşimin yemeğine de ben karışıyorum
acaba biraz ara versek nasıl olur
çok güzel olur hemde ereğli sahili ayrı bir güzel olur kız kıza taılırız :))
haklısın her ne yersem kilo alırmıyım diye düşünmeden edemiyorum,eee tabi moralimde bozuluyo,yeni yeni yeme düzeni oluşturuyorum bakalım ne olur,önümüzdeki hafta da spora başlıycam inş. haftada 3 gün olmak şartıyla,en azından ayda 5 kilo verebilsem ne kadar güzel olur...
dosbacım eğerki diyetisyenin sana bir yararı olmuyorsa boşuna ödeme yapma derim,diyet listelerin nasılsa sana göre hazırlanmış,az çok kendi bünyenide tanımışsındır tecrübelerinden dolayı. bence kendin kendini yönlendirebilirsin artık diye düünüyorum tabi en son karar senin canım:)
bu arada benim bugünkü yemek listem nasıl? akşam yemeği olarak az pırasa yemeği yiycem 9 gibide yoğurt yerim yine,arada bir tane yada 2 tane daha beşi bir yerde form çayımı da içerim
Kızlar cevap yazqamadıklarım varsa kusura bakmayın yetısemedımmmm
Evet anlatmaya başlıyım hemen
Menüm
2 Adet haşlanmış yumurtaya lor peynır
Arada THylol hot içildi :) HASTAYIM ÇÜNKÜ
Saat 2de Bir dilim kepek ekmeği (İNCE)
Yanında bir dilim tuzlu ve lımonlu avakado ve bır dılım kasar penir:)
2 adet mandalina 1 ayran (ARADA)
Aksam 18.30 da Bir kase (BÜYÜK) mercimek çorbası
Yanındada bol limonlu salata :) Ekmek yerine WASA herkese tavsıye ederımmm
GEcede bir adet portakal yerım sanırım :=))
Ayrıca gelelim spor kısmınaaaaaaaa :)))
30 dakika 5,8 tempolu toplam 120 Kalorı
15 Dakika bisiklet toplam 65 Kalori
Yüryüş Hızlı 5 Dakika Toplam 50 kalorı
Ayrıca bunların yanında 75 mekik (3 set)
Twister iç bacak kasları dış bacak kasları için bel için bir ton hareket
Hergün biraz daha setler yukselıp ona gore devam edıcem bir ay boyunca super sekılde devam etmelıyım. Ama cıdden zordu fgakat deyiceğine inanıyorummmm
Ayrıca daha demin 100 adet ipimide atladımmm :)
hemen hemen aynı ebatlardayız :)) sadece ben evli değilim ve çok azcık daha büyüğüm :))
İyi akşamlar şekerlerim canlarım anca girebildim eşim gitti
Kızımı sakinleştirmek bu saatimi aldı arkasından ağlamadı hatta öpücükle el salladı ama yarım saat kapının oralarda dolandı sonrası allah korusun siniri mahvetti beni
akşam ne yedim yazayım yarım kase çorba içtim yanında bişey yok hiçbirşey yemedim canımda istemedi birazdan meyva yiyeceğim
masalcım çıkacam dedim ama mutfaktaki küçük işimi halledince dayanamadım geldim yine
ben eski üyelerdenim,zonguldakta ailemle birlikte yaşıyorum 26 yaşındayım,çalışıyorum,aynı zamanda dışardan üniv okuyorum...hayatım monoton yani anlıyacağın :)
uyurum dedim ama topikte yalnız kalakaldımuykumda kaçtı neyse en azında yatağımda durayım elbet uyurum :)))
beşi bir yerde form çayı içtim 15dk önce:[ıu/QUOTE]
Canım iyi uykular şimdiden ...
Ben de buralardayım arada bakıyorum bir taraftan da ödev hazırlıyorum
Merhaba arkadaslar0
Avustralya yi merak eden tum arkadaslari beklerim. Gercekten guzel ve sismanlarin cok oldugu bir ulke: ) Kacamaklarda ceza olmasini bilmiyordum gozumden kacmis.gofreti yedigimden dolayi ogrenci gibi ceza alirim diye bir daha yememeye karar verdim. dunden kalan gofret var, ben ona o bana bakiyor..uzun bir sure bakisacagiz.
Benim problemim cok hizli yemek. aslinda bu aralar yemekten once bitkisel cay iciyorum istahimi kapatsin diye.gecenlerde uzak dogu restaurant a gittik esimle.ikimizde yemek yemeyi sevioruz. daha sonra menuyu soyledik. menu eksik geldi. adamlarin midesi kucuk.tam dort kisinin yedigi yemegi biz az bulduk... Tabi oradan ayrilirken sef geldi bizi yolcu etti:))))nereli oldugumuzu ve tekrar beklediklerini soyledi.bir de elimize atccistirmalik birseyler verdi.inanin icerdekiler ayri disarda (cam kenari)bakanlardan utandim..cikista esimle karar aldik daha az yiyecegiizz. guleyim mi aglayayim mi?
neyse bundan sonra sef bizi ugurlamayacak.az yiyecegim ins.
günaydıııınnnnn
derya canım çok güldüm sabah sabah :))
benimde eşimle ilgili var aklıma geldi...geçen ay eşim kolonoskobi için 5 gün ağır bi diyet yaptı sonrasında herşey serbest...oltu kebabı yemeye gittik...eşim devam ettikçe etti etti şef şaşırdı en sonuncusunda kulağına eğilip yarasın dedihala gülüyoruz yaa
bencede az yemek lazım...biz bazen çok yediğimizi fark etmiyoruz ama çevredeki insanlar istemsiz tepki verebiliyor
neyse güzel bi gün olsun inş.
güne 1 dilim peynir
1 dilim ekmek ve çay ile başladım
diyetisyeni bırakma fikri iyi geldi ama hala listenin dışına çıkamıyorum
sanırım bu iyi bişey
alışverişimi sormuşsunuz güzel geçti...anneme alışveriş yaptım bugün göndereceğim ama eksikleri var
sabah erken çıkmam lazım
avm'ler 10da açılıyoama benim yapmam gerekn okadar çok şey var ki anlatamam kızlar
bugün fırsat buldukça gelirim
günaydınlar kızlar. sinüzit modundayım gene. dünkü spor da biraz ağır gelmiş kaslarım ağrıyor. bugün kayınvaldemi hastaneye götüreceğim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?