Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hemen hemen aynı ebatlardayız :)) sadece ben evli değilim ve çok azcık daha büyüğüm :))

Son düzenleme:
selam kardeş takımım nasılsınız tatil nasıl geçti kızlar kilo alan varmı bakim :))))))) yeni arkadaşlar katlmış hoşgelmişler sefalar getirmişler hepinizi öptüm kızlar Allah'a emanet olun

İyi akşamlar şekerlerim canlarım anca girebildim eşim gitti
Kızımı sakinleştirmek bu saatimi aldı arkasından ağlamadı hatta öpücükle el salladı ama yarım saat kapının oralarda dolandı sonrası allah korusun siniri mahvetti beni
akşam ne yedim yazayım yarım kase çorba içtim yanında bişey yok hiçbirşey yemedim canımda istemedi birazdan meyva yiyeceğim

bende son aramı 21 de yaptım,
2 mandalina ve bir nar yedim :)))
birazdan 2 bardak suyumuda içtim mi bugünlük atlattık :9
yarın malum erken kalkılcak birazdan da uykuya geçiş var :))
herkeze iyi geceler...
masalcım,neyneysecim ve nurcum sizlerede iyi muhabbetler ve iyi geceler :))

Canım siyah üzerine yaptırdım şu anda çok belirgin değil ama üstler daha belli tekrar boyanmak istiyor
Nurcumm saçların çok güzel ya harika ..
Bir şey yapıyor musun
bir bilsen ben saçlarım uzasın diye neler neler yapıyorum.
Ayrıca maşallah ben hiç fazlalık göremedim.

Kaptancığım bu bilekliğin kalınlığı ne kadar ..
Çizme ile giydiğimde belli olur mU?
Hoş genelde bot giyiyorum ama.
Aklıma yattı en kısa zamanda temin edeyim

Eleştir tabiki neyneysecim eleştirki hatalarımızın üstünde duralım.

Canım kızarma normal o maskeden sonra benim de kızarıyor ..
1 saatte falan geçiyor ama benim.
Üstüne de nemlendirici sürüyorum çok güzel oluyor

Canım bugün biraz fazla mı kaçırmışsın bana mı öyle geliyor..
Fazla yağlı olmuş gibi geldi.

Kaptancığım öğün atlama ile ilgili konulara Neyneyse bakıyor ona yönlendiriyorum :)

Canım alışveriş yaptın mı?
Neler var nerelerde güzel şeyler var ..
Ben de çıkacağım ama ..
Bence de öğrenmişsin artık çoğu şeyi ara vermenizde problem olmaz .
Dediğin gibi buranın da çok büyük etkisi oluyor .

Bana da söyleyin ben de geleyim :)
Ciddiyimm :)

Çok tebrik ederim çok güzel başlamışsın.
Sporun da harika olmuş ..
Böyle devam edersen aramızda çok kalmazsın gibi geliyor :)

hemen hemen aynı ebatlardayız :)) sadece ben evli değilim ve çok azcık daha büyüğüm :))

Aaaa melankoli sen evli değil misin?
Az bilgi verir misin hakkında ben bilmiyorum sanırım..

Kıyamam ya ben kızına ..
Babayı çok seviyor anlaşılan.

Kızlar göz atabildiğim kadar atıp bugüne cevap yazdım.
Çok hoşuma gitti topiğin bu canlı hali aman nazar değmesin.
Ben de menümü yazayım.
KAhvaltıdan önce.. Elma sirkeli ballı su.
Kahvaltım: kepekli ekmek ve light peynirden yapılmış tost
Aram: 1 bardak böğürtlenli çay.
1 bardak yeşil çay
Thylol hot.
Öğlen:2 köfte 2 kaşık yoğurt
Ara: 3 tane eti form çörek otlu bisküvi
Akşam: salep
çay
Türk kahvesi ..
Geç gelince bu saatten sonra bir şey yemek istemedim.
1.5 litre su içebildim gündüz.

Kızlar bugün arkadaş seni bir yere götüreceğim dedi gittik.
Adamın birisi fal bakıyor ve ben fala inanmam ama şaştım kaldım.
Açtı şöyle fincanı ..
Eski erkek arkadaşımın direk adını söyledi.
Çok sevmişsin nasıl bir aşk bu böyle falan dedi ( isim söylemese çok sıradan )
Sonra sen okulu bırakıp başka bir bölüme geçiş yapacaksın dedi ( OKuduğumu bile söylemedim)
Daha ayrıntılı bir sürü şey ..
Ağzım açık dinledim ..

masalcım çıkacam dedim ama mutfaktaki küçük işimi halledince dayanamadım geldim yine
ben eski üyelerdenim,zonguldakta ailemle birlikte yaşıyorum 26 yaşındayım,çalışıyorum,aynı zamanda dışardan üniv okuyorum...hayatım monoton yani anlıyacağın :)

uyurum dedim ama topikte yalnız kalakaldım uykumda kaçtı neyse en azında yatağımda durayım elbet uyurum :)))
beşi bir yerde form çayı içtim 15dk önce :82:

Aaa ben de evli olmayan tek benim zannediyordum :)

Merhaba arkadaslar0

Avustralya yi merak eden tum arkadaslari beklerim. Gercekten guzel ve sismanlarin cok oldugu bir ulke: ) Kacamaklarda ceza olmasini bilmiyordum gozumden kacmis.gofreti yedigimden dolayi ogrenci gibi ceza alirim diye bir daha yememeye karar verdim. dunden kalan gofret var, ben ona o bana bakiyor..uzun bir sure bakisacagiz.
Benim problemim cok hizli yemek. aslinda bu aralar yemekten once bitkisel cay iciyorum istahimi kapatsin diye.gecenlerde uzak dogu restaurant a gittik esimle.ikimizde yemek yemeyi sevioruz. daha sonra menuyu soyledik. menu eksik geldi. adamlarin midesi kucuk.tam dort kisinin yedigi yemegi biz az bulduk... Tabi oradan ayrilirken sef geldi bizi yolcu etti:))))nereli oldugumuzu ve tekrar beklediklerini soyledi.bir de elimize atccistirmalik birseyler verdi.inanin icerdekiler ayri disarda (cam kenari)bakanlardan utandim..cikista esimle karar aldik daha az yiyecegiizz. guleyim mi aglayayim mi?
neyse bundan sonra sef bizi ugurlamayacak.az yiyecegim ins.

günaydıııınnnnn
derya canım çok güldüm sabah sabah :))
benimde eşimle ilgili var aklıma geldi...geçen ay eşim kolonoskobi için 5 gün ağır bi diyet yaptı sonrasında herşey serbest...oltu kebabı yemeye gittik...eşim devam ettikçe etti etti şef şaşırdı en sonuncusunda kulağına eğilip yarasın dedi hala gülüyoruz yaa
bencede az yemek lazım...biz bazen çok yediğimizi fark etmiyoruz ama çevredeki insanlar istemsiz tepki verebiliyor
neyse güzel bi gün olsun inş.

güne 1 dilim peynir
1 dilim ekmek ve çay ile başladım
diyetisyeni bırakma fikri iyi geldi ama hala listenin dışına çıkamıyorum
sanırım bu iyi bişey

alışverişimi sormuşsunuz güzel geçti...anneme alışveriş yaptım bugün göndereceğim ama eksikleri var
sabah erken çıkmam lazım
avm'ler 10da açılıyo ama benim yapmam gerekn okadar çok şey var ki anlatamam kızlar
bugün fırsat buldukça gelirim

günaydınlar kızlar. sinüzit modundayım gene. dünkü spor da biraz ağır gelmiş kaslarım ağrıyor. bugün kayınvaldemi hastaneye götüreceğim inşallah.

Sabah sabah güldürdün beni :)
Ama aslında etrafında kilolu insanların çok olması fena değil herkes kilolu sonuçta seninkisi kendine çok garip gelmez :)

Bu erkeklerin hepsi mi böyle ..
BAşta babam olmak üzere yemek yemeği sevmeyen bir erkekle karşılaşmadım henüz ..

güne 1 dilim peynir
1 dilim ekmek ve çay ile başladım
diyetisyeni bırakma fikri iyi geldi ama hala listenin dışına çıkamıyorum
sanırım bu iyi bişey

Afiyet olsun ..
Sadece bu kkadar mı kahvaltı listende bir dilim ekmek bir çay?

Kolay gelsin Dosbam ..
Hava da yağmurlu şemsiyeni almayı unutma yanına sakın.
Sıkı sıkı giyin hasta olma :)

dosbacım, işlerinde kolay gelsin. bence de geç açılıyor avm'ler. eskiden küçük dükkan sahipleri mağazalarını erkenden açarmış kısmeti bol olsun diye. şimdiyse görüyoruz işte.

bu arada diyetisyeni bence de bırakmalısın. akşam okumuştum ama cevap yazamamıştım. illa gitmek istersen de değiştir bence. yeni kan iyidir.

günaydınlar kızlar. sinüzit modundayım gene. dünkü spor da biraz ağır gelmiş kaslarım ağrıyor. bugün kayınvaldemi hastaneye götüreceğim inşallah.

Günaydın Neyneysecim ..
off o sinüzit çok kötü baş ağrısı yapıyor .
Benimkinin de gelişi yakın.
Spora ara verince oldu biraz da sanırım ağrılar ..
Geçmiş olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…