Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aklıma şey geldi, karatay diyo ki tereyağında yumurta yiyin ama ekmek banmadan ekmeksiz yiyeceksiniz, stüdyo seyircisi ekmek banmadan olmaz nası yenir tereyağlı yumurta diyor, Karatay cevaben dedi ki havuç banın

Sıkıntı olmaz balım ya.. Protein yağ yakar.. Bilinçli bugüne getirdim zaten.. Kendimi kaybettim dediğime de bakma.. Midem küçülmüş sanırım. Eskisi gibi yiyemiyorum ama yediğimden de zevk alıyorum... Sağlıklı olduğu için

Eveet.. Soydum 4 e bölüp ortalarından kestim. Tek tek kıtır kıtır yedim. Lif lazımkii bağırsaklar çalışsın. Bugün perşembe çünküü

Aklıma şey geldi, karatay diyo ki tereyağında yumurta yiyin ama ekmek banmadan ekmeksiz yiyeceksiniz, stüdyo seyircisi ekmek banmadan olmaz nası yenir tereyağlı yumurta diyor, Karatay cevaben dedi ki havuç banın
İşte bugün ben öyle yaptım

Merhabalar herkese Bugünüm bayağı yoğundu yemek yemeye vakit bulamadım resmen vakitlice olamadı o yüzden

Saat 19(evet resmen çok yoğun bir işgünüm):
1 porsiyon kıymalı makarna
1 porsiyon yoğurtlu havuç
1 adet lahmacun(beynim o sırada:hımm hızlı kemirip işe dönebileceğim ve atp saglayabileceğim ekstra bir gıda)
Saat 23:1 elma,1 salatalık ve marul roka

Ve sabah olur bir nöbet daha biter diye umuyorum

10.00
3 bardak nane limon

10.45: 1 bardak süt+ 2 yk Yulaf+ 1 çk pekmez
-1 zeytin +1 parça ekmek

13.00: 3 küçük kayısı

16.00: kova tavuk(fırında pişirdik)
-patates+soğan(fırında)

17.00: süt ile yulaf lapası bitterli(tatlı niyetine)

18.30:türk kahvesi

20.00: 2 kaşık mayonezsiz rus salatası
2 kaşık kısır
2 tane tavuk köftesi

2 lt su
Spor yok

Farkındayım Perşembe bu menü yapılmaz ama yakınımızın doğum günüydü pasta falan yemedim daha abartmayayım diye

Farkındayım Perşembe bu menü yapılmaz ama yakınımızın doğum günüydü pasta falan yemedim daha abartmayayım diye
Tebrik ederim canım iradene sahip çıkmışsın ben bulunca yumuluyorum resmen.. Yemezsem ayıp olur şimdi biçatal alayım derken bir dilim pastayı yiyebilirim.. Pasta diyince yarın mantıdan sonra 1 dilim triliçe yiyeyim. Cumartesi kaldığımız yerden devam

Çok ısrar geldi ama bugün zaten kalori bombası bir gün oldu. Dedim o kalsın

Tatlım hem geç hem de kısır yemişsin. Yarın tartı günü ama

Ben Amasyaliyim kız yarın değil benim diyetisyen günüm cumartesi cumartesi biraz kaçırıyorum terazinin topuzunu

İyi geceler herkese,

10:00
Çeyreğin yarısı ekmek, 3 kaşık yumurtasız menemen, 1 zeytin.

14:00
3-4 mercimek köftesi, marul, Yarım tabak yeşil fasulye, az yufka.

16:00
1 dilim bisküvili tavuk göğsü tatlısı

19:30
3 kaşık yeşil fasulye, 3 mercimek köftesi, marul, 2 lokma yufka, yarım elma.

Yok arkadaşlar, az ve sık yemek hiç bana göre değil, günde 2 ana öğün bana iyiydi, böyle kendimi kaybediyorum

2 litre su, spor yok

Özel çayımıda içtim umarım bağırsak hareketim 8 gibi başlarda gece uyuyabilirim sabah lavabo ihtiyacını görüp tartılmak için mükemmel bir çay artık uyuyabilirim.. Herkese iyi geceler

1 NİSAN PERŞEMBE MENÜM

12.00
domates salatalık
2kasık nar
3 siyah zeytin 3 yeşil
Peynir yağsız
2dilim çavdar

15.00
Çiğköfte marul

17.00
Yaprak sarma

19.00
1kase mantı
Su böreği bir dilim
1tavuk but

1.5litre su
Yarım saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…