Aklıma şey geldi, karatay diyo ki tereyağında yumurta yiyin ama ekmek banmadan ekmeksiz yiyeceksiniz, stüdyo seyircisi ekmek banmadan olmaz nası yenir tereyağlı yumurta diyor, Karatay cevaben dedi ki havuç banınAfiyet olsun canım menün çok güzel açlık aralığın uzun olmuş ama tercih meselesi dayanabilmişsin ne güzel. Ama kahvaltıda havuç kafamı karıştırdı 3 tane havucu kıtır kıtır yedin mi tavşan gibi
Sıkıntı olmaz balım ya.. Protein yağ yakar.. Bilinçli bugüne getirdim zaten.. Kendimi kaybettim dediğime de bakma.. Midem küçülmüş sanırım. Eskisi gibi yiyemiyorum ama yediğimden de zevk alıyorum... Sağlıklı olduğu içinBazen öyle oluyo kendimizi kaybediyoruz da yarın tartı olmasaydi ama ben bugün insttagramda gördüm mantı Amasya mantı evi ünlüdür öyle bir foto ki amasyaya koşarak gidesim geldihiç de sevmem mantıyı artık haftasonu taş devrinde kalmış gibi yyerim heralde
Eveet.. Soydum 4 e bölüp ortalarından kestim. Tek tek kıtır kıtır yedim. Lif lazımkii bağırsaklar çalışsın. Bugün perşembe çünküüAfiyet olsun canım menün çok güzel açlık aralığın uzun olmuş ama tercih meselesi dayanabilmişsin ne güzel. Ama kahvaltıda havuç kafamı karıştırdı 3 tane havucu kıtır kıtır yedin mi tavşan gibi
İşte bugün ben öyle yaptımAklıma şey geldi, karatay diyo ki tereyağında yumurta yiyin ama ekmek banmadan ekmeksiz yiyeceksiniz, stüdyo seyircisi ekmek banmadan olmaz nası yenir tereyağlı yumurta diyor, Karatay cevaben dedi ki havuç banın
Farkındayım Perşembe bu menü yapılmaz ama yakınımızın doğum günüydü pasta falan yemedim daha abartmayayım diye10.00
3 bardak nane limon
10.45: 1 bardak süt+ 2 yk Yulaf+ 1 çk pekmez
-1 zeytin +1 parça ekmek
13.00: 3 küçük kayısı
16.00: kova tavuk(fırında pişirdik)
-patates+soğan(fırında)
17.00: süt ile yulaf lapası bitterli(tatlı niyetine)
18.30:türk kahvesi
20.00: 2 kaşık mayonezsiz rus salatası
2 kaşık kısır
2 tane tavuk köftesi
2 lt su
Spor yok
Tebrik ederim canım iradene sahip çıkmışsın ben bulunca yumuluyorum resmen.. Yemezsem ayıp olur şimdi biçatal alayım derken bir dilim pastayı yiyebilirim.. Pasta diyince yarın mantıdan sonra 1 dilim triliçe yiyeyim. Cumartesi kaldığımız yerden devamFarkındayım Perşembe bu menü yapılmaz ama yakınımızın doğum günüydü pasta falan yemedim daha abartmayayım diye
Çok ısrar geldi ama bugün zaten kalori bombası bir gün oldu. Dedim o kalsınTebrik ederim canım iradene sahip çıkmışsın ben bulunca yumuluyorum resmen.. Yemezsem ayıp olur şimdi biçatal alayım derken bir dilim pastayı yiyebilirim.. Pasta diyince yarın mantıdan sonra 1 dilim triliçe yiyeyim. Cumartesi kaldığımız yerden devam
Tatlım hem geç hem de kısır yemişsin. Yarın tartı günü ama10.00
3 bardak nane limon
10.45: 1 bardak süt+ 2 yk Yulaf+ 1 çk pekmez
-1 zeytin +1 parça ekmek
13.00: 3 küçük kayısı
16.00: kova tavuk(fırında pişirdik)
-patates+soğan(fırında)
17.00: süt ile yulaf lapası bitterli(tatlı niyetine)
18.30:türk kahvesi
20.00: 2 kaşık mayonezsiz rus salatası
2 kaşık kısır
2 tane tavuk köftesi
2 lt su
Spor yok
Ben Amasyaliyim kızAa hemşom oldumu şimdi çorum mantısı varken mis gibi... amasya mantı evi sayıklıyorsun aşkolsunbende mamtı sayıklıyorum çorumluyum ama kayseri mantısıcıyım.. Yarın menü belli oldu löp löp et olmasa bari
Canım ya çok teşekkürler1 Nisan Perşembe menü kontrolü
begum75 menü çok güzel+spor
polokey2244 menü+spor
S salt menü güzel+spor
bi-zuzu menü+spor
Souldfly menü cıslı+spor
berceste_ menü güzel+spor
K krtp86 menü+spor
Ellssa menü güzel+spor
afrasyab08 menü güzel
ekhion menü cıslı
K kahvevekitapsever menü
Bravequeen menü
Aysegul 6666 menü cıslı
LAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?