Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin. Çocuklar çok kulak enfeksiyonu oluyor da yetişkinlerde fazla duymamıştım. Hatta geçen yıl benim çocuklar sırayla birkaç kez olmuştu gariplerin baya kötü oluyorlardı ifade de edemediklerinden anlayamıyoruz ama kötü geçiyor demek ki

evet ya benim oğlum da 1.5-3 yaş aralığında bikaç kez geçirmişti, yavrum geceleri kalkıp kalkıp ağlardı. kucağımda gezdirerek, salanan koltukta kucakta yatırarak uyurduk öyle zamanlarda. bir de çocukların diş ağrısı da böyle kulağa vururmuş. Gerçekten çocukları iyi gözlemleyip deva olmak lazım guzulara.
Çok sağol geçmiş olsun dileğin için <3

Bir de aklıma gelmişken yazayım, bu hastalıklarda vücuttaki vitamin mineralleri çok iyi dengede tutmak gerekiyor. Siz biliyorsunuzdur büyük ihtimalle bu dertten muzdarip olduğunuz için ama onların da kontrollerini aksatmamak gerekiyor. özellikle d vt, çinko, selenyum, iyot en önemlileri diye biliyorum. d vit sürekli takviye kullanıyorum. bu konuda denk gelmediyseniz sağlıklı yaşıyoruz grubundan okan beyin hikayesini araştırın derim, onunki bi değişik tür tabii ki ama organ aynı organ ve organın ihtiyaçları da aynı mineraller. Allah hepimize şifalar versin ve dermansız dertler vermesin <3

Allah acil şifalar versin, gerçekten bir evin içinde bu süreci idare etmek çok ama çok zor olsa gerek. Size de güç kuvvet diliyorum bu dönemde, inş hemencecik atlatırsınız

Ben de yıllardır o ilaçtan kullanıyorum, tiroid in dengede kalması çok önemli

Canım ben de dvt eksıklığı var 8di düşün artık ilk damlarla yükseltmeye çalıştık, yukselmedi 1000mg aldım, yine yukselmedi. Doktor bu hafta 2000e çıkardı. Yani düzenli bakmak lazım degerlere. Güneşe de alerjim var uzun süre kalamıyorum krem 50 fac. Kullanıyorum ama yine de cildim yanıyor

Kıskandım mi acaba seni benim yetip kilo aldığım yemekleri grupta yiyosunuz daha sonra benden çok kilo veriyorsunuz ya o zaman çıldırıyorum tabiiki kendini sen daha iyi biliyorsun eğer bu kişniş halinse o dönemde nasıl beslendin acaba ama ben ilk diyetle 2014 yılında tanıştım o zaman çok hafif programlarla çok güzel kilolar vermiştim ama artık metobolizmam çok yorguniyi
Eğer kilo veremezsen değiştirirsin menülerini

Geçmiş olsun kaptanım. İnşallah kimseye bulaşmadan kızınız sağlığına kavuşur. Çember okadar daraldıki benimde servisle geliyor öğrenciler rehber bayanın eşi pozitif çıkmış diken üstündeyiz. Okula devam ediyoruz eşiminde 10tane arkadaşı pozitif Allah sonumuzu hayır etsin

canım güneşlenmenin bi saati var, öğlen saatinde kremsiz 10 dk güneşlensen iyi ama yazın olması lazım onun da. ama alerjin varmış Allah yardımcın olsun. Sadece bizim değil herkesin sıkıntısı bu d vitamini gerçekten yazın en güneşlenen insanda bile eksik. çünkü doğru güneşlenmek gerekiyor. 8 gerçekten çok düşük, 10 kilo için 1000 IU olacak şekilde kullan yükseltmeye çalışırken. ben mesela 60 kiloyken 1000 lik vitaminden 6 fısfıs kullanıyordum. şu gönderide(Sağlıklı Yaşıyoruz® on Instagram: “D VİTAMİNİ DAMLA HESABI Artık Türkiye’de BHA içermeyen D3 Vitamini damlaları var. Esikiden beri piyasada olan D3 Vitamini damlasının bir…”) biraz daha ayrıtı mevcut, d vitamini tiroid için de tüm vücut için de çok önemli. zaten tiroid tüm vücudu etkiliyor. hormonları düzenliyor

Son düzenleme:
herkesin metabolizması çok başka be canım, ben şimdi ilk kiloları rahat veririm hızlı veremesem de. çünkü bu kiloları yeni aldım daha ocak şubat ayında, ama 60tan sonra kilo vermek için patteslere falan elveda çekip seni dinlemem gerekebilir. çünkü 3 senedir falan 60 kiloyum. önceden 55-58 arası takılıyordum, normalim oydu. ama yaş geçtikçe metabolizma yavaşlıyo ya da biz daha çok oturup yiyip sohbet etme modunda oluyoruz sanki. arkadaşlarla oturup çay içip pasta yicemize ne bilem şöyle tenis oynasak, voleybol maçı yapsak bunlar olmayacak bence :)

Çok çok geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize Allah şifalar versin

Tabiki henüz bulunmamış diyelim. Araştırayım irtibata geçeyim hatta inşallah vardır bir çaresi. Senin için de ayrıca sevindim çok şükürr.
Ay canım, yeşil çayı düzenli bi şekilde içmeni tavsiye ederim. Maydonoz kürü de yapabilirsin. Limonu ictigin sulara koy hep. Bu ara en yakın arkadaşın limon olmalı bence. Spor birde. Bol hareket tavsiye ederim
Her sabah mutlaka limonlu su içerim yeşil çay içerim ama bu 2 haftadır banamısın demiyor hiçbirşey şimdi aktardan mısır püskülü ve kiraz sağı aldım bakalım inşallah onlar işe yarar
Maydanoz kürü böbrekleri çok yoruyor diye bildiğim için korkuyorum. Birde emziriyorum hala o yüzden önerilmiyor.
Ya tabiki çok haklı dr ve sen yani Rabbim başka dert vermesin yeterki hastalık böyle olsun. Bu günümüze şükür. Hayat kalitemizi etkiliyor bizde iyileştirmeye çalışıyoruz yaptığımız bu yoksa haşa isyan şikayet değil.
Evet evet zaten bende takviye vitamin mineral alıyorum. Yoksa yerden kazırlar
Amin amin Allah kimseye dayanamayacağı dert vermesin inşallah

Canım belki bilirsin çikolata kistinin tek çözümü ameliyat denir ve doktorum çok fazla operasyon geçirdiğim için rahme büyük zarar vereceği için ameliyat etmedi. 8 ay dayanılmaz ağrılar çektim ve en sonunda nöralterapi uygulamasi duydum son bir can havli gittik ve etrafımdaki herkes şaşırdı çünkü onunla.beraber 8 ayda çok sağlıklı bir ben oldum ama farklı bir diyeti vardı glutensiz beslenme onunda yaptım ek olarak o zaman 10 yaş genclestim resmen tavsiye ederim canim ama yapan doktor önemli Ömer hoca Türkiye de ilk 4 kişiden biri

01.04.2021 Perşembe menüm
Ellssa

08:30 Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta (2 yumurtanın beni güzel tok tuttuğunu anladım)
peynir
5 zeytin
biber
azıcık leblebi

13:00 Öğlen Yemeği
ıspanak yemeği
piyaz (bu yarın için sorun olmaz inşallah)

17:00 Son Öğün
1 elma + 1 armut + tarçın
yoğurt

Spor: 45 dk eliptik planlıyorum

Su: 2 litre

Selam kızlar

Kahvaltı 11 de
Tost ekmeğinden karışık tost

Saat 17.45 te
Yarım tabak kabak yemeği
Bol marul cacığı

100 ip atlama
Gün kapanmıştır aksam çay var da belki sonrasında süt içebilirim

İyi akşamlar kızlar menüm

Kahvaltı 09.30
2 yumurta baharatla çırpılıp pişirilmiş
1 kk süzme peynir
Roka maydonoz
1 dilim tb ekmeği

Akşam 16.30
1 porsiyon fırında sebzeli somon
1 dilim beyaz ekmek
1 tane sade soda

Ara 18.00
2 hurma
2 ceviz

Su 2 lt
Spor 30 dk dans henüz yapmadım bikaç saat içinde kurtlarımı dökerim kabak detoksumda yarım günle kaldı menüyü reddedemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…