Bence çok iyi gitmiş, kilon zaten çok güzel. TebriklerGünaydın kızlar pazartesi 56.7 idim bugün 56.2 çıktım, düzgün beslendim sporda vardı ama çok az gitmiş sanki
4 günde yarım kilo iyi bence ya, neden az buluyorsunuz ki?Günaydın kızlar pazartesi 56.7 idim bugün 56.2 çıktım, düzgün beslendim sporda vardı ama çok az gitmiş sanki
Cnm diyet öncesi kötü beslendim su içmiyodum falan baya ödem yapmıştı vucudum, daha önce diyete başladığımda ödemle beraber güzel kilo verirdim sonrasında az az giderdi o yüzden şaşırdım bende4 günde yarım kilo iyi bence ya, neden az buluyorsunuz ki?
Vermen gereken kilo az olunca çok yavaş gider onu demek istemiştim, korumak bile mucize, sen mucizeyi başarıyorsun. Darısı başımızaCnm boyum 1.57 benim boyuma göre biraz daha versem iyi olcak
Allah söylettiEllssa Kaptancım haftaya hedefim 65
Artık vücudun diyeti biliyor ve direnç gösteriyor o yüzden diyetten sonra kilo koruması yapmak lazım yoksa direnç gösteriyor vücut canımCnm diyet öncesi kötü beslendim su içmiyodum falan baya ödem yapmıştı vucudum, daha önce diyete başladığımda ödemle beraber güzel kilo verirdim sonrasında az az giderdi o yüzden şaşırdım bende
İnşallah bu son olur koruyabilirim cnmArtık vücudun diyeti biliyor ve direnç gösteriyor o yüzden diyetten sonra kilo koruması yapmak lazım yoksa direnç gösteriyor vücut canım
Ben 41 yaşındayım 35 de yine hızlı sen 40 li yaşları gör o yüzden korumak önemli çanimİnşallah bu son olur koruyabilirim cnmyaşta 35 oldu metabolizmada yavaşladı tabi
40 lı yaşlara gelmeden araya bi çocuk sıkıştırırsam sonrasında onun kilosunu vermeye uğraşırımBen 41 yaşındayım 35 de yine hızlı sen 40 li yaşları gör o yüzden korumak önemli çanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?