• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar

Kahvaltı 11 de
Tost ekmeğinden karışık tost

Saat 17.45 te
Yarım tabak kabak yemeği
Bol marul cacığı

100 ip atlama
Gün kapanmıştır :halay: aksam çay var da belki sonrasında süt içebilirim
Süper bi perşembe menüsü olmuş canım sporunu az buldum biraz daha ols iyi olurmuş. Kabakla yarına bol eksiler
Ellssa Ellssa bugünkü menum
09.00 tarçınlı kahveli laktozsuz süt
13.30 en küçük boy tonbalik k.den tonbalikli sandviç
18.00 haşlanmış 2 kabak 3 kaşık yoğurt karışık
2.5lt şu
1 saat açık hava yürüyüş
Maşallh bugün perşembeye yakışır menüler gelmiş tebrik ederim kuzum. Sporunda en keyiflsi olmuş buralar soğuk balkona zor çıkıyoruz yağmur fena yürüyüş hiç yapılmıyor son 10 gündür neredeyse

Ellssa Ellssa bugünkü menum
09.00 tarçınlı kahveli laktozsuz süt
13.30 en küçük boy tonbalik k.den tonbalikli sandviç
18.00 haşlanmış 2 kabak 3 kaşık yoğurt karışık
2.5lt şu
1 saat açık hava yürüyüş
Canım ya kabak haşlamanin taşı nasıl oluyor güzelse yarın yapmayı istiyorum

Canım belki bilirsin çikolata kistinin tek çözümü ameliyat denir ve doktorum çok fazla operasyon geçirdiğim için rahme büyük zarar vereceği için ameliyat etmedi. 8 ay dayanılmaz ağrılar çektim ve en sonunda nöralterapi uygulamasi duydum son bir can havli gittik ve etrafımdaki herkes şaşırdı çünkü onunla.beraber 8 ayda çok sağlıklı bir ben oldum ama farklı bir diyeti vardı glutensiz beslenme onunda yaptım ek olarak o zaman 10 yaş genclestim resmen tavsiye ederim canim ama yapan doktor önemli Ömer hoca Türkiye de ilk 4 kişiden biri
Evet biliyorum Çok sevindim çok şükür. Samsuna gitme ihtimalim var gezi tatil amaçlı gidersem mutlaka giderim ama gitme ihtimalim olmazsa da irtibata geçmeye çalışıcam inşallah. Çok teşekkür ederim canım benim sağol 😍🌹😘❤️

Menüm
Kahvaltı 9.00
Yarım litre limonlu su
1yumurta
2 lokma ekmek

Öğle 13.00
Dışarıdaydım 😩
1 poğaça

Akşam 18.00
1 kase yoğurt
1kase salata

2,5 su
1 saat tempolu yürüyüş

Ellssa Ellssa
Sabah
Bu hafta her sabah içtim ama yazınca hatırladım
1tk çörekotu 1tk aspir yağı 1 barsak sıcak su
yeşillikli omlet 5 zeytin 1 dilim ekmek cay
Öğlen iki kaşık karbabahar kisiri
Ara türk kahvesi 3 kare çikolata
Ara soda
Akşam karnabahar kisiri 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
Su 2 lt
Spor okula yürüyerek gittim
Tibet egzersizleri 3
Çok mutluyum bu hafta güzel oldu sonuç :KK36:

Evet biliyorum Çok sevindim çok şükür. Samsuna gitme ihtimalim var gezi tatil amaçlı gidersem mutlaka giderim ama gitme ihtimalim olmazsa da irtibata geçmeye çalışıcam inşallah. Çok teşekkür ederim canım benim sağol 😍🌹😘❤️
Çok sevinirim eğer hastalığına iyi gelirse haber ver ararsan telini verebilirim :KK66:

Süper bi perşembe menüsü olmuş canım sporunu az buldum biraz daha ols iyi olurmuş. Kabakla yarına bol eksiler

Maşallh bugün perşembeye yakışır menüler gelmiş tebrik ederim kuzum. Sporunda en keyiflsi olmuş buralar soğuk balkona zor çıkıyoruz yağmur fena yürüyüş hiç yapılmıyor son 10 gündür neredeyse
Canısı seni mi kırcam ya kalkar yaparım 100 mekik daha :KK36: geçen günkü cezamı da sen vermiştin :KK70: gönder bacım gönder :KK70::KK70:

İyi akşamlar kızlar ☺️
Kahvaltı 07.00 de
Öğlen 12.30 da 1 kase bulgur pilavı, 4 kaşık tavuk sote, ızgara kabak
Ara öğün 16.30 da 2 tane züber topu, 7 tane çiğ fındık, filtre kahve
Akşam 19.00 da 1 su bardağı süt, 1 dilim ananas 2 kaşık yulafla smoothie
Su 1.5 litre, 50 dk. Spor

Eklentiler

• IMG_20210401_065433.jpg
    IMG_20210401_065433.jpg
    117,3 KB · Görüntüleme: 25

Burasi gündüz yaz havasindaydi, şu an üşüyorum rüzgar çıktı. Evde spor aletleri var ama hava guzelse güneş de tepede değilse hemn atıyorum kendimi dışarı. Güzel havalar size de uğrar umarım, bir nefes alırsınız. Yağmur sonrası toprak kokusu da bi başka güzel ama, burnuma geldi😍
Canım ya kabak haşlamanin taşı nasıl oluyor güzelse yarın yapmayı istiyorum
2 kabağı küçük küçük dogruyorum, üstüne sevdiğim baharatları ve suyu ekliyorum, kabaklar yeterince yumusadiktan sonra süzüp biraz ilimasini bekliyorum sonra 3 kaşık yogurtla karıştırıyorum. Ben baharat aşığıyım bol baharat kullanınca tuz eklemiyorum

Burasi gündüz yaz havasindaydi, şu an üşüyorum rüzgar çıktı. Evde spor aletleri var ama hava guzelse güneş de tepede değilse hemn atıyorum kendimi dışarı. Güzel havalar size de uğrar umarım, bir nefes alırsınız. Yağmur sonrası toprak kokusu da bi başka güzel ama, burnuma geldi😍

2 kabağı küçük küçük dogruyorum, üstüne sevdiğim baharatları ve suyu ekliyorum, kabaklar yeterince yumusadiktan sonra süzüp biraz ilimasini bekliyorum sonra 3 kaşık yogurtla karıştırıyorum. Ben baharat aşığıyım bol baharat kullanınca tuz eklemiyorum
Ben de tuzu çok azalttım baharat artiriyorum evde kabağın var da yarına haşlama yapayım 😘😘😘

Menüm

11:30
Ceviz suyu+kahve

12:30
1 haşlanmış yumurta
1 ceviz
3 havuç

18:30
3 kaşık bakla
Tavuk pirzola mangal(kaç tane yedim hatırlamıyorum. Kendimi kaybettim)
Sumaklı soğan
Kırmızı lahana salatası
Nane maydanoz
1 kase zerdeçallı yoğurt

Su
3 litre

Spor
Tibet 5 tekrar
1 saat yürüyüş

Son düzenleme:
Menüm

Ceviz suyu+kahve

1 haşlanmış yumurta
1 ceviz
3 havuç

3 kaşık bakla
Sumaklı soğan
Kırmızı lahana salatası
Nane maydanoz
1 kase zerdeçallı yoğurt

Su
3 litre

Spor
Tibet 5 tekrar
1 saat yürüyüş
Bazen öyle oluyo kendimizi kaybediyoruz da yarın tartı olmasaydi ama ben bugün insttagramda gördüm mantı Amasya mantı evi ünlüdür öyle bir foto ki amasyaya koşarak gidesim geldi :rolleyes: hiç de sevmem mantıyı artık haftasonu taş devrinde kalmış gibi yyerim heralde:confused:

Bazen öyle oluyo kendimizi kaybediyoruz da yarın tartı olmasaydi ama ben bugün insttagramda gördüm mantı Amasya mantı evi ünlüdür öyle bir foto ki amasyaya koşarak gidesim geldi :rolleyes: hiç de sevmem mantıyı artık haftasonu taş devrinde kalmış gibi yyerim heralde:confused:
Aa hemşom oldumu şimdi çorum mantısı varken mis gibi... amasya mantı evi sayıklıyorsun aşkolsun😂😂 bende mamtı sayıklıyorum çorumluyum ama kayseri mantısıcıyım.. Yarın menü belli oldu😋 löp löp et olmasa bari

Menüm

Ceviz suyu+kahve

1 haşlanmış yumurta
1 ceviz
3 havuç

3 kaşık bakla
Sumaklı soğan
Kırmızı lahana salatası
Nane maydanoz
1 kase zerdeçallı yoğurt

Su
3 litre

Spor
Tibet 5 tekrar
1 saat yürüyüş
Afiyet olsun canım menün çok güzel açlık aralığın uzun olmuş ama tercih meselesi dayanabilmişsin ne güzel. Ama kahvaltıda havuç kafamı karıştırdı 3 tane havucu kıtır kıtır yedin mi tavşan gibi 😂😂

Selamlar,

11.00 yarım simit, 4 galeta, labne peyniri 3 yk, acuka 4 tk

19.00 3.5 kepçe bol pulbiberli tarhana, 5 fish finger tavada, 5 6 tane patates kızartması nefsime sus payı, dolu dolu bol limonlu marul salatası

Su 1.5 lt(içemiyorummidem almıyor)
Spor yok, hasta kontenjanından hoş görün diyorum canlar

Back