- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süper bi perşembe menüsü olmuş canım sporunu az buldum biraz daha ols iyi olurmuş. Kabakla yarına bol eksilerSelam kızlar
Kahvaltı 11 de
Tost ekmeğinden karışık tost
Saat 17.45 te
Yarım tabak kabak yemeği
Bol marul cacığı
100 ip atlama
Gün kapanmıştıraksam çay var da belki sonrasında süt içebilirim
Maşallh bugün perşembeye yakışır menüler gelmiş tebrik ederim kuzum. Sporunda en keyiflsi olmuş buralar soğuk balkona zor çıkıyoruz yağmur fena yürüyüş hiç yapılmıyor son 10 gündür neredeyseEllssa bugünkü menum
09.00 tarçınlı kahveli laktozsuz süt
13.30 en küçük boy tonbalik k.den tonbalikli sandviç
18.00 haşlanmış 2 kabak 3 kaşık yoğurt karışık
2.5lt şu
1 saat açık hava yürüyüş
Canım ya kabak haşlamanin taşı nasıl oluyor güzelse yarın yapmayı istiyorumEllssa bugünkü menum
09.00 tarçınlı kahveli laktozsuz süt
13.30 en küçük boy tonbalik k.den tonbalikli sandviç
18.00 haşlanmış 2 kabak 3 kaşık yoğurt karışık
2.5lt şu
1 saat açık hava yürüyüş
Evet biliyorum Çok sevindim çok şükür. Samsuna gitme ihtimalim var gezi tatil amaçlı gidersem mutlaka giderim ama gitme ihtimalim olmazsa da irtibata geçmeye çalışıcam inşallah. Çok teşekkür ederim canım benim sağolCanım belki bilirsin çikolata kistinin tek çözümü ameliyat denir ve doktorum çok fazla operasyon geçirdiğim için rahme büyük zarar vereceği için ameliyat etmedi. 8 ay dayanılmaz ağrılar çektim ve en sonunda nöralterapi uygulamasi duydum son bir can havli gittik ve etrafımdaki herkes şaşırdı çünkü onunla.beraber 8 ayda çok sağlıklı bir ben oldum ama farklı bir diyeti vardı glutensiz beslenme onunda yaptım ek olarak o zaman 10 yaş genclestim resmen tavsiye ederim canim ama yapan doktor önemli Ömer hoca Türkiye de ilk 4 kişiden biri
Çok sevinirim eğer hastalığına iyi gelirse haber ver ararsan telini verebilirimEvet biliyorum Çok sevindim çok şükür. Samsuna gitme ihtimalim var gezi tatil amaçlı gidersem mutlaka giderim ama gitme ihtimalim olmazsa da irtibata geçmeye çalışıcam inşallah. Çok teşekkür ederim canım benim sağol![]()
Canısı seni mi kırcam ya kalkar yaparım 100 mekik dahaSüper bi perşembe menüsü olmuş canım sporunu az buldum biraz daha ols iyi olurmuş. Kabakla yarına bol eksiler
Maşallh bugün perşembeye yakışır menüler gelmiş tebrik ederim kuzum. Sporunda en keyiflsi olmuş buralar soğuk balkona zor çıkıyoruz yağmur fena yürüyüş hiç yapılmıyor son 10 gündür neredeyse
Burasi gündüz yaz havasindaydi, şu an üşüyorum rüzgar çıktı. Evde spor aletleri var ama hava guzelse güneş de tepede değilse hemn atıyorum kendimi dışarı. Güzel havalar size de uğrar umarım, bir nefes alırsınız. Yağmur sonrası toprak kokusu da bi başka güzel ama, burnuma geldiSüper bi perşembe menüsü olmuş canım sporunu az buldum biraz daha ols iyi olurmuş. Kabakla yarına bol eksiler
Maşallh bugün perşembeye yakışır menüler gelmiş tebrik ederim kuzum. Sporunda en keyiflsi olmuş buralar soğuk balkona zor çıkıyoruz yağmur fena yürüyüş hiç yapılmıyor son 10 gündür neredeyse
2 kabağı küçük küçük dogruyorum, üstüne sevdiğim baharatları ve suyu ekliyorum, kabaklar yeterince yumusadiktan sonra süzüp biraz ilimasini bekliyorum sonra 3 kaşık yogurtla karıştırıyorum. Ben baharat aşığıyım bol baharat kullanınca tuz eklemiyorumCanım ya kabak haşlamanin taşı nasıl oluyor güzelse yarın yapmayı istiyorum
Ben de tuzu çok azalttım baharat artiriyorum evde kabağın var da yarına haşlama yapayımBurasi gündüz yaz havasindaydi, şu an üşüyorum rüzgar çıktı. Evde spor aletleri var ama hava guzelse güneş de tepede değilse hemn atıyorum kendimi dışarı. Güzel havalar size de uğrar umarım, bir nefes alırsınız. Yağmur sonrası toprak kokusu da bi başka güzel ama, burnuma geldi
2 kabağı küçük küçük dogruyorum, üstüne sevdiğim baharatları ve suyu ekliyorum, kabaklar yeterince yumusadiktan sonra süzüp biraz ilimasini bekliyorum sonra 3 kaşık yogurtla karıştırıyorum. Ben baharat aşığıyım bol baharat kullanınca tuz eklemiyorum
Seni takibe aldım bi bakalım gitme durumumuz olmazsa senle iletişime geçelimÇok sevinirim eğer hastalığına iyi gelirse haber ver ararsan telini verebilirim![]()
Bazen öyle oluyo kendimizi kaybediyoruz da yarın tartı olmasaydi ama ben bugün insttagramda gördüm mantı Amasya mantı evi ünlüdür öyle bir foto ki amasyaya koşarak gidesim geldiMenüm
11:30
Ceviz suyu+kahve
12:30
1 haşlanmış yumurta
1 ceviz
3 havuç
18:30
3 kaşık bakla
Tavuk pirzola mangal(kaç tane yedim hatırlamıyorum. Kendimi kaybettim)
Sumaklı soğan
Kırmızı lahana salatası
Nane maydanoz
1 kase zerdeçallı yoğurt
Su
3 litre
Spor
Tibet 5 tekrar
1 saat yürüyüş
Aa hemşom oldumu şimdi çorum mantısı varken mis gibi... amasya mantı evi sayıklıyorsun aşkolsunBazen öyle oluyo kendimizi kaybediyoruz da yarın tartı olmasaydi ama ben bugün insttagramda gördüm mantı Amasya mantı evi ünlüdür öyle bir foto ki amasyaya koşarak gidesim geldihiç de sevmem mantıyı artık haftasonu taş devrinde kalmış gibi yyerim heralde
![]()
Afiyet olsun canım menün çok güzel açlık aralığın uzun olmuş ama tercih meselesi dayanabilmişsin ne güzel. Ama kahvaltıda havuç kafamı karıştırdı 3 tane havucu kıtır kıtır yedin mi tavşan gibiMenüm
11:30
Ceviz suyu+kahve
12:30
1 haşlanmış yumurta
1 ceviz
3 havuç
18:30
3 kaşık bakla
Tavuk pirzola mangal(kaç tane yedim hatırlamıyorum. Kendimi kaybettim)
Sumaklı soğan
Kırmızı lahana salatası
Nane maydanoz
1 kase zerdeçallı yoğurt
Su
3 litre
Spor
Tibet 5 tekrar
1 saat yürüyüş
Ödemdir belki canımselam kizlar
bugun niyetliydim
19.30 da 3 tane kuru biber, 2 tane kuru patlican dolmasi ve 3 tane yaprak sarma
1 lt su
tartildim iftardan once ama -100 gr niye boyle oldu bu hafta anlamadim. nerde yanlis yaptim acaba![]()