İnstada yemek.com da ilk sıralarda tarifi. Süper ötesi bir lezzet.Bulgurlu tavuk kapama nasıl birşey acaba çok merak ettim şuan tavuk ve köfte istiyorumama 87 oabilirim diye hiç çıkmayacak inşallah cumartesiye kadar diyetinin dışına
Çiğköfteyi neden ekmek arası yedinki tatlım.. Sar marula ye.. Üstelik daha fazla ye.. Karbonhidratı karbonhidrat arasına sarıp yemek olmuş... Sonra bağırsaklar beton..Bugünkü menümEllssa
12.00 kıymalı yumurta salata
14.00 tam buğday sandviç arası 3 sıkım cigkofte
18.00 8 kaşık güveç 1 s.bayran
2.5 lt su
45 dk açık hava yürüyüş
Gördüm oniiiiSporu yazmamışim
Sabah Tibet egzersizleri 3 tekrar
50 dakika yürüyüş ve yarım saat bölgesel çalışma bacaklara yönelik
Gördüm oniiiiSporu yazmamışim
Sabah Tibet egzersizleri 3 tekrar
50 dakika yürüyüş ve yarım saat bölgesel çalışma bacaklara yönelik
Genelde marulla yerim. Maalesef marul yoktu, cigkofte marketin hazır paketi. Yanımda yenilince canım çekti. Normalde sandviç arası sağlıklı besin olacaktıÇiğköfteyi neden ekmek arası yedinki tatlım.. Sar marula ye.. Üstelik daha fazla ye.. Karbonhidratı karbonhidrat arasına sarıp yemek olmuş... Sonra bağırsaklar beton..
Yoo çok güzel bence afiyet olsunİyi akşamlar bugün bi türlü doymadım ya sürekli bi ara öğün yaptım
Kahvalto 07.00 de
Saat 10.30 ara 1 avuç çiğ fındık
Öğlen 12.30 da 1 kase kabak çorbası
5 kaşık et sote, salata
Saat 16.00 da 2 tane yulaf kurabiye
Filtre kahve
Akşam 18.00 da 4 tane sarma, 2 tane haşlanmış içli köfte, salata
Saat 19.30 da 1 kase yağsız tuzsuz mısır
Su 2 litre, bu kadar yemeğin üstüne sporda yok
Yok zaten zayıflicaz diye değil de bence vücudu da dinlemek lazımÇabuk sıkılırsin diyedir belki bu hareketler ruhunu ve cakralarini açmak icin zayıflamayla alakalı değil
O yüzden reçeteye uygun hareket et acelemiz yokki
Fırt diye bitmesi için çok hızlı yapman lazım. Hızlı değil sindire sindire yap.. Hareketin özelliği o.. Önce merdivenleri tek tek çık.. Zirvede kal diyor. Zaten 2 gün yapmazsan en başa dönüyosun. Yani 3 tek
Ay ben bişeyi öyle yavaş yavaş yapamam, çok tezcanlıyım. Yani belki düşündüğünüz kadar da hızlı yapmıyorumdır ama sürekli spor ve yoga nyapan biri olduğum için sanırım biraz daha uzun tutup sayıları artırabilirim diye düşündümFırt diye bitmesi için çok hızlı yapman lazım. Hızlı değil sindire sindire yap.. Hareketin özelliği o.. Önce merdivenleri tek tek çık.. Zirvede kal diyor. Zaten 2 gün yapmazsan en başa dönüyosun. Yani 3 tekrara
Öğle yemegin çok karbonhidratlı patates çorbası var püresi var tavuk hadi olsun da kisirda var yani bugün ki kır pidesinin önüne geçmiş öğle yemegin sanki kalori sayarak mi yapacaksın diyetini ama çok patatesli diyette haftada bir kere yiyoruz patatesi yani benim diyetimde öyleYa şuan öyle yorgunum ki uazamıyorum. Şöyle resimleri koysam olur mu. 2 lt su, sabah tibet yürüyüş yok ama telefon 2bin saymış. Eki Görüntüle 2814375 Eki Görüntüle 2814377
Bitki çayı iciyor musun canım ödem olusmus olabilirAy canım sıkılıyor kızlar sabah tartıldım hala 300 gram falan artılardayım kaçamak bile yapmamıştım bugüne kadar.. niye böyle olduacep vücut direniyor mu acep kırılma noktası mı yoksa kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum...
Yeşil çay ve ada çayı hep içerim. Mısır püskülünü hala alamadım canım ya her dışarıdan döndüğümde eyvah yine unuttum diyerek eve giriyorum elime yazıcam artıkBitki çayı iciyor musun canım ödem olusmus olabilir
sen menü yaz olur mu canım. Resim açılmadı nedenseYa şuan öyle yorgunum ki uazamıyorum. Şöyle resimleri koysam olur mu. 2 lt su, sabah tibet yürüyüş yok ama telefon 2bin saymış. Eki Görüntüle 2814375 Eki Görüntüle 2814377
Yok kuzum bu hormonal bir hastalık vücudun dengesini koruyan hormonlar çalışmıyor. Bu yüzden de vücudun dengesi şaşıyor şöyleki, kilo çok çabuk alınıyor ama metobolizman ve hormonların çalışmadığı için bunu yakmıyor zayıflayamıyorsun. Sürekli ilaç kullanmak zorundasın kullanmazsanız halsiz bitkin ve yorgun oluyorsun sürekli ve aldığın kiloları en az 6 ay düzenli ilaç kullanmadan veremiyorsun. Yani illet birşey öldürmüyor ama süründürüyor ve tedavisi de yok ömür boyu ilaçlara mahkumGeçmiş olsun inşallah peki bu hastalık şeker hastalığı gibimi yoksa zayıflarsan geçecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?