Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bulgurlu tavuk kapama nasıl birşey acaba çok merak ettim şuan tavuk ve köfte istiyorum ama 87 oabilirim diye hiç çıkmayacak inşallah cumartesiye kadar diyetinin dışına
İnstada yemek.com da ilk sıralarda tarifi. Süper ötesi bir lezzet.

Bugünkü menüm Ellssa
12.00 kıymalı yumurta salata
14.00 tam buğday sandviç arası 3 sıkım cigkofte
18.00 8 kaşık güveç 1 s.bayran
2.5 lt su
45 dk açık hava yürüyüş
Çiğköfteyi neden ekmek arası yedinki tatlım.. Sar marula ye.. Üstelik daha fazla ye.. Karbonhidratı karbonhidrat arasına sarıp yemek olmuş... Sonra bağırsaklar beton..

Çiğköfteyi neden ekmek arası yedinki tatlım.. Sar marula ye.. Üstelik daha fazla ye.. Karbonhidratı karbonhidrat arasına sarıp yemek olmuş... Sonra bağırsaklar beton..
Genelde marulla yerim. Maalesef marul yoktu, cigkofte marketin hazır paketi. Yanımda yenilince canım çekti. Normalde sandviç arası sağlıklı besin olacaktı

İyi akşamlar bugün bi türlü doymadım ya sürekli bi ara öğün yaptım
Kahvalto 07.00 de
Saat 10.30 ara 1 avuç çiğ fındık
Öğlen 12.30 da 1 kase kabak çorbası
5 kaşık et sote, salata
Saat 16.00 da 2 tane yulaf kurabiye
Filtre kahve
Akşam 18.00 da 4 tane sarma, 2 tane haşlanmış içli köfte, salata
Saat 19.30 da 1 kase yağsız tuzsuz mısır
Su 2 litre, bu kadar yemeğin üstüne sporda yok

Eklentiler

• IMG_20210331_065005.jpg
    124,2 KB · Görüntüleme: 22
Yoo çok güzel bence afiyet olsun

Ay ben bişeyi öyle yavaş yavaş yapamam, çok tezcanlıyım. Yani belki düşündüğünüz kadar da hızlı yapmıyorumdır ama sürekli spor ve yoga nyapan biri olduğum için sanırım biraz daha uzun tutup sayıları artırabilirim diye düşündüm

Ya şuan öyle yorgunum ki uazamıyorum. Şöyle resimleri koysam olur mu. 2 lt su, sabah tibet yürüyüş yok ama telefon 2bin saymış.

Ya şuan öyle yorgunum ki uazamıyorum. Şöyle resimleri koysam olur mu. 2 lt su, sabah tibet yürüyüş yok ama telefon 2bin saymış. Eki Görüntüle 2814375 Eki Görüntüle 2814377
Öğle yemegin çok karbonhidratlı patates çorbası var püresi var tavuk hadi olsun da kisirda var yani bugün ki kır pidesinin önüne geçmiş öğle yemegin sanki kalori sayarak mi yapacaksın diyetini ama çok patatesli diyette haftada bir kere yiyoruz patatesi yani benim diyetimde öyle

İyi akşamlar herkese

11:00
Çeyrek ekmeğin arasına 7-8 ince dilim sucuk, maydanoz, 3 zeytin, domates.

14:00
Yarım bardak fanta

16:30
1 tabak etli nohut, 3 kaşık pirinç pilavı, turşu

18:30
1 portakal, 1 elma

20:30
1 dilim bisküvili tavuk göğsü tatlısı, 1 mercimek köftesi

2 litre su, spor yok. 1 saat ev temizliği yaptım.

Ay canım sıkılıyor kızlar sabah tartıldım hala 300 gram falan artılardayım kaçamak bile yapmamıştım bugüne kadar.. niye böyle oldu acep vücut direniyor mu acep kırılma noktası mı yoksa kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum...

Bitki çayı iciyor musun canım ödem olusmus olabilir

Bitki çayı iciyor musun canım ödem olusmus olabilir
Yeşil çay ve ada çayı hep içerim. Mısır püskülünü hala alamadım canım ya her dışarıdan döndüğümde eyvah yine unuttum diyerek eve giriyorum elime yazıcam artık

Geçmiş olsun inşallah peki bu hastalık şeker hastalığı gibimi yoksa zayıflarsan geçecek mi
Yok kuzum bu hormonal bir hastalık vücudun dengesini koruyan hormonlar çalışmıyor. Bu yüzden de vücudun dengesi şaşıyor şöyleki, kilo çok çabuk alınıyor ama metobolizman ve hormonların çalışmadığı için bunu yakmıyor zayıflayamıyorsun. Sürekli ilaç kullanmak zorundasın kullanmazsanız halsiz bitkin ve yorgun oluyorsun sürekli ve aldığın kiloları en az 6 ay düzenli ilaç kullanmadan veremiyorsun. Yani illet birşey öldürmüyor ama süründürüyor ve tedavisi de yok ömür boyu ilaçlara mahkum böyle birşey canım

31 Mart Çarşamba menü kontrolü

whitedress menü çok güzel+spor
begum75 menü çok güzel+spor
Sibal57 menü cıslı
polokey2244 menü oğluş kredili
K kahvevekitapsever menü çok güzel
berceste_ menü güzel+spor
Bravequeen menü cıslı
S salt menü+spor
Ellssa menü güzel+spor
bi-zuzu menü çok güzel+spor
K krtp86 menü güzel
Aysegul 6666 menü cıslı
Mehtoskuzu menü güzel+spor
LAydLiNe

Bildirimde Bulunmayanlar

@knickerbockerbonde
E elaalemi
Souldfly
Eyslg
yeninesilsosyolog
afrasyab08
dira90
candy -candy

Ya kaptanlarım benim bu ara hormonlarım tamamen durmuş (haşimato) yani ilaçlarımı bir süre bırakmıştım daha doğrusu unuttum sürekli Dr um dozunu arttırdı. Buda mideme dokundu bende sürekli mideme iyi gelsin diye tuzlu tuzlu salatalık yedim durdum yediğim şeylere ekstra tuz attım ve bugün ellerimi kapatamadığımı fark ettim resmen 3,4 kilo birden şiştiğimi hissediyorum birde ekstra yine reglm gecikti karnımda davul gibi önden gidiyor. Ne yapıcam bilmiyorum çıldırıcam LAydLiNe Ellssa

Ödem için önerisi olan var mı?
Birde sandoloz sakızını duyan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…