Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama mısır püskülü bu sen iki günde falan iç kilon az ödemin hiç olmayabilir benceYeşil çay ve ada çayı hep içerim. Mısır püskülünü hala alamadım canım ya her dışarıdan döndüğümde eyvah yine unuttum diyerek eve giriyorum elime yazıcam artık![]()
Tedavisi olmayan hicbirsey yoktur hayatta sana birini söyleyecem araştır Ömer Soyak nöroloji doktoru ben onun Allahhiimmm n sayesinde mucizesiyim çünkü günde 4 ağrı kesici içiyordum gittigim gün bıraktım ağrı kesicileri nöralterapi uyguluyo ve artık yavaş yavaş illerde duyulan bir tedavi şekli tavsiye ederim. İlkokul öğretmenine dua ettim ben bırak ana babasını o derece efsane samsun çarşamba da kliniğiYok kuzum bu hormonal bir hastalık vücudun dengesini koruyan hormonlar çalışmıyor. Bu yüzden de vücudun dengesi şaşıyor şöyleki, kilo çok çabuk alınıyor ama metobolizman ve hormonların çalışmadığı için bunu yakmıyor zayıflayamıyorsun. Sürekli ilaç kullanmak zorundasın kullanmazsanız halsiz bitkin ve yorgun oluyorsun sürekli ve aldığın kiloları en az 6 ay düzenli ilaç kullanmadan veremiyorsun. Yani illet birşey öldürmüyor ama süründürüyor ve tedavisi de yok ömür boyu ilaçlara mahkumböyle birşey canım
Ay canım, yeşil çayı düzenli bi şekilde içmeni tavsiye ederim. Maydonoz kürü de yapabilirsin. Limonu ictigin sulara koy hep. Bu ara en yakın arkadaşın limon olmalı bence. Spor birde. Bol hareket tavsiye ederimYa kaptanlarım benim bu ara hormonlarım tamamen durmuş (haşimato) yani ilaçlarımı bir süre bırakmıştım daha doğrusu unuttum sürekli Dr um dozunu arttırdı. Buda mideme dokundu bende sürekli mideme iyi gelsin diye tuzlu tuzlu salatalık yedim durdum yediğim şeylere ekstra tuz attım ve bugün ellerimi kapatamadığımı fark ettimresmen 3,4 kilo birden şiştiğimi hissediyorum birde ekstra yine reglm gecikti karnımda davul gibi önden gidiyor. Ne yapıcam bilmiyorum çıldırıcam
![]()
LAydLiNe @Akrrep
Ödem için önerisi olan var mı?
Birde sandoloz sakızını duyan var mı?
Yok canım kilodan kaynaklı bir hastalık değil zaten kiloyu getiren bir hastalık yani versem de vermesem de hep benimle :)Geçmiş olsun inşallah peki bu hastalık şeker hastalığı gibimi yoksa zayıflarsan geçecek mi
Çok hoşsun ya. İnşallah canım, Eymen dedigin gibi önceden kaçamak yapınca bırakırdım şimdi olsun diyorum ve devam ediyorum. Artık zaten çok yediğimde vicdan azabı duyuyorum.Vereceksin tabii kararlı olmak guzel ben diyeti namaza benzetiyorum
Kılmadı zordur ama kilinca çok hafiflersin arada kacirirsin kazasını edersin ya diyette de öyle kaza edecem diyorum arkadaşlara bazen gülüyorlar bırakmamak önemli ama![]()
Yemekhanede çıkanı yiyorum, makarna vardı onu yemedim ama işte doymam da lazım. Bi listem yokÖğle yemegin çok karbonhidratlı patates çorbası var püresi var tavuk hadi olsun da kisirda var yani bugün ki kır pidesinin önüne geçmiş öğle yemegin sanki kalori sayarak mi yapacaksın diyetini ama çok patatesli diyette haftada bir kere yiyoruz patatesi yani benim diyetimde öyle
Tamam, yazacağım ilk fırsattasen menü yaz olur mu canım. Resim açılmadı nedense
Doymam Lazim diye düşünme biz çok da doygunluk hissetmiyoruz seni doyuran şeyler yasak olan şeyler daha oonce diyet yapıp zayıfların mi pekiYemekhanede çıkanı yiyorum, makarna vardı onu yemedim ama işte doymam da lazım. Bi listem yok
Geçmiş olsun canim ya artık ikinci kez olan kızında durumlar nasıl inşallah bu seferde kolayca atlatırGünaydın kızlar
Dün hiç gelemedim. İş yerimde çok acil online bir eğitimi son güne bırakmışlar. İş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili. Bütün gün onunla uğraştık. Tam bitirdim sınava girdim. 8. soruda sistem hata verdiÇok sinirlendim. arkasından bakanlığa yazdım Allahtan sınavı yeniden açtılar da yapabildim. Dün çok saçma bir gündü.
Büyük kızım bir süredir okula gittiği için evde küçük kızımın yanında kalması için ablası gelmişti Konya'dan. (Eşimin ilk evliliğinden 21 yaşında bir kızımız daha var.) Salı günü rahatsızlandı biraz. İshal olmuş, akşama mide bulantısı ve kusması oldu. Hemen acile gönderdim. Biz normal bir üşütme zannetmiştik ama maalesef covid olmuş. Bu arada ikinci kez geçiriyor. Evde şu an herkes ayrı ayrı odalarda. Bütün düzen bozuldu. Ben sağlıkçı olduğum için ve iki doz aşılı olduğum için temaslı sayılmıyorum. Bu nedenle bugün işe geldim çalışıyorum. Ama kızlar evde. Hayrünisa'yı zaten salı günü alıp gelmiştim. Okullarını 5 Mayıs'a kadar tatil ettiler. Online devam edecekler derslere. Gülce'de 10 gün boyunca evde, o da okula gidemeyecek. 24 saat maskeyle yaşamak hiç güzel bir duygu değil. İnşallah başka kimseye bulaşmadan atlatırız bu süreci. Vaka sayıları çok ama çok arttı. Lütfen dikkat edin sizler de kendinize. Özellikle maske ve hijyen çok önemli.
Allah acil şifalar versin canım tez vakitte atlatsinlar inşallah. Hepimiz diken üstündeyiz canım buralarda da çok yoğun hasta varGünaydın kızlar
Dün hiç gelemedim. İş yerimde çok acil online bir eğitimi son güne bırakmışlar. İş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili. Bütün gün onunla uğraştık. Tam bitirdim sınava girdim. 8. soruda sistem hata verdiÇok sinirlendim. arkasından bakanlığa yazdım Allahtan sınavı yeniden açtılar da yapabildim. Dün çok saçma bir gündü.
Büyük kızım bir süredir okula gittiği için evde küçük kızımın yanında kalması için ablası gelmişti Konya'dan. (Eşimin ilk evliliğinden 21 yaşında bir kızımız daha var.) Salı günü rahatsızlandı biraz. İshal olmuş, akşama mide bulantısı ve kusması oldu. Hemen acile gönderdim. Biz normal bir üşütme zannetmiştik ama maalesef covid olmuş. Bu arada ikinci kez geçiriyor. Evde şu an herkes ayrı ayrı odalarda. Bütün düzen bozuldu. Ben sağlıkçı olduğum için ve iki doz aşılı olduğum için temaslı sayılmıyorum. Bu nedenle bugün işe geldim çalışıyorum. Ama kızlar evde. Hayrünisa'yı zaten salı günü alıp gelmiştim. Okullarını 5 Mayıs'a kadar tatil ettiler. Online devam edecekler derslere. Gülce'de 10 gün boyunca evde, o da okula gidemeyecek. 24 saat maskeyle yaşamak hiç güzel bir duygu değil. İnşallah başka kimseye bulaşmadan atlatırız bu süreci. Vaka sayıları çok ama çok arttı. Lütfen dikkat edin sizler de kendinize. Özellikle maske ve hijyen çok önemli.
Çok geçmiş olsun, tez zamanda hayırlısı ile atlatirsiniz inşallahGünaydın kızlar
çok çok geçmiş olsun canım, inşallah kolayca atlatır, küçük kızına ve eşine bulaştırmadan atlatırsınız hepinizGünaydın kızlar
çok yakınım ama iki gündür takıldım aynı yerde yarına hedefi görürüm inşallahGünaydın çiçekler🏵
Yarın hedeflerinize yakın mısınız, ben tututacağım gibi, bugün çok dikkat etmem lazım ama![]()
benim de hipotiroidim var, haşimato değil ama aynen ilaca mahkum. ben üzülürken bigün doktorum demişti ki canını sıkma ya başka dermansız bir derdin olaydı. ilaçlar da ucuz, en ucuz tedavili en garanti tedavili bi hastalık demişti. sonra bakış açım değişti benim de. çok geçmiş olsun, inş ilaçları düzenli kullanıp ilaçları aksatmayınca daha iyi olursunuzYok kuzum bu hormonal bir hastalık vücudun dengesini koruyan hormonlar çalışmıyor. Bu yüzden de vücudun dengesi şaşıyor şöyleki, kilo çok çabuk alınıyor ama metobolizman ve hormonların çalışmadığı için bunu yakmıyor zayıflayamıyorsun. Sürekli ilaç kullanmak zorundasın kullanmazsanız halsiz bitkin ve yorgun oluyorsun sürekli ve aldığın kiloları en az 6 ay düzenli ilaç kullanmadan veremiyorsun. Yani illet birşey öldürmüyor ama süründürüyor ve tedavisi de yok ömür boyu ilaçlara mahkumböyle birşey canım
nası doymam lazım diye düşünmiyim yaDoymam Lazim diye düşünme biz çok da doygunluk hissetmiyoruz seni doyuran şeyler yasak olan şeyler daha oonce diyet yapıp zayıfların mi peki
dün ki menümü yazıyorumsen menü yaz olur mu canım. Resim açılmadı nedense