Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm
Gün boyunca midem ağrıdı 3 e kadar birşey yiyemedim
3 te
Brokoli
Salata
Fırınlanmış sebze

18 de
1kaşık yoğurtlu patates
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası

Su 2,5lt

Yeşil çay ve ada çayı hep içerim. Mısır püskülünü hala alamadım canım ya her dışarıdan döndüğümde eyvah yine unuttum diyerek eve giriyorum elime yazıcam artık
Ama mısır püskülü bu sen iki günde falan iç kilon az ödemin hiç olmayabilir bence

Tedavisi olmayan hicbirsey yoktur hayatta sana birini söyleyecem araştır Ömer Soyak nöroloji doktoru ben onun Allahhiimmm n sayesinde mucizesiyim çünkü günde 4 ağrı kesici içiyordum gittigim gün bıraktım ağrı kesicileri nöralterapi uyguluyo ve artık yavaş yavaş illerde duyulan bir tedavi şekli tavsiye ederim. İlkokul öğretmenine dua ettim ben bırak ana babasını o derece efsane samsun çarşamba da kliniği

Ay canım, yeşil çayı düzenli bi şekilde içmeni tavsiye ederim. Maydonoz kürü de yapabilirsin. Limonu ictigin sulara koy hep. Bu ara en yakın arkadaşın limon olmalı bence. Spor birde. Bol hareket tavsiye ederim

Çok hoşsun ya. İnşallah canım, Eymen dedigin gibi önceden kaçamak yapınca bırakırdım şimdi olsun diyorum ve devam ediyorum. Artık zaten çok yediğimde vicdan azabı duyuyorum.

Kizlar günaydın, ben dün bir sürü kaçamak yaptığım için bol cıslı menümü yazmaya utandım.
Bugün diyet listeme göre yemeklerimi hazırladım ve ise gidiyorum. Akşam yazarım bakalım. Herkes dikkat etsin yarın tartı günü

Yemekhanede çıkanı yiyorum, makarna vardı onu yemedim ama işte doymam da lazım. Bi listem yok

Günaydın kızlar

Dün hiç gelemedim. İş yerimde çok acil online bir eğitimi son güne bırakmışlar. İş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili. Bütün gün onunla uğraştık. Tam bitirdim sınava girdim. 8. soruda sistem hata verdi Çok sinirlendim. arkasından bakanlığa yazdım Allahtan sınavı yeniden açtılar da yapabildim. Dün çok saçma bir gündü.

Büyük kızım bir süredir okula gittiği için evde küçük kızımın yanında kalması için ablası gelmişti Konya'dan. (Eşimin ilk evliliğinden 21 yaşında bir kızımız daha var.) Salı günü rahatsızlandı biraz. İshal olmuş, akşama mide bulantısı ve kusması oldu. Hemen acile gönderdim. Biz normal bir üşütme zannetmiştik ama maalesef covid olmuş. Bu arada ikinci kez geçiriyor. Evde şu an herkes ayrı ayrı odalarda. Bütün düzen bozuldu. Ben sağlıkçı olduğum için ve iki doz aşılı olduğum için temaslı sayılmıyorum. Bu nedenle bugün işe geldim çalışıyorum. Ama kızlar evde. Hayrünisa'yı zaten salı günü alıp gelmiştim. Okullarını 5 Mayıs'a kadar tatil ettiler. Online devam edecekler derslere. Gülce'de 10 gün boyunca evde, o da okula gidemeyecek. 24 saat maskeyle yaşamak hiç güzel bir duygu değil. İnşallah başka kimseye bulaşmadan atlatırız bu süreci. Vaka sayıları çok ama çok arttı. Lütfen dikkat edin sizler de kendinize. Özellikle maske ve hijyen çok önemli.

Yemekhanede çıkanı yiyorum, makarna vardı onu yemedim ama işte doymam da lazım. Bi listem yok
Doymam Lazim diye düşünme biz çok da doygunluk hissetmiyoruz seni doyuran şeyler yasak olan şeyler daha oonce diyet yapıp zayıfların mi peki

Geçmiş olsun canim ya artık ikinci kez olan kızında durumlar nasıl inşallah bu seferde kolayca atlatır

Allah acil şifalar versin canım tez vakitte atlatsinlar inşallah. Hepimiz diken üstündeyiz canım buralarda da çok yoğun hasta var

Çok geçmiş olsun, tez zamanda hayırlısı ile atlatirsiniz inşallah

çok çok geçmiş olsun canım, inşallah kolayca atlatır, küçük kızına ve eşine bulaştırmadan atlatırsınız hepiniz

benim de hipotiroidim var, haşimato değil ama aynen ilaca mahkum. ben üzülürken bigün doktorum demişti ki canını sıkma ya başka dermansız bir derdin olaydı. ilaçlar da ucuz, en ucuz tedavili en garanti tedavili bi hastalık demişti. sonra bakış açım değişti benim de. çok geçmiş olsun, inş ilaçları düzenli kullanıp ilaçları aksatmayınca daha iyi olursunuz

Doymam Lazim diye düşünme biz çok da doygunluk hissetmiyoruz seni doyuran şeyler yasak olan şeyler daha oonce diyet yapıp zayıfların mi peki
nası doymam lazım diye düşünmiyim ya yani her gün patates yiyo olsam haklısın da bi gün denk gelmiş böyle ayrıca öyle dolu dolu da yemedim, eskiden olsa bunun iki katını yerdim çok rahat ve üstüne o makarnayı da gömerdim. Kalori ile beraber günlük karbonhidrat alımımı sayıyorum asıl ve dün 150 gr falandı, ok düşük değil ama normal bi insanın alabileceği sınırlar içerisinde.

Ben kendime çok keskin sınırlar çizersem çabuk bırakırım, böyle bi yapım var. hayatı kendime eziyet haline getirmeden de hedeflerime ulaşabileceğimi düşünüyorum. Genel olarak da sağlıklı beslenen biriyim, öyle arada hamur işi kaçamağım olur, haftasonu kahvaltısında simiti kaçırırım, güzel su böreği görürsem affetmem gibi vs vs..

Eskiden yine listelere bağlı bi diyet uygulamadım ama doğum kilolarımı vermek için bu takımlara girmiştim, burada insanlar ne yemiş hımm sağlıklı tarifler, hadi takımı birinci yapalım falan derken eğleniyorum. O yüzden tekrar geldim.

Bu son kilo alışım benim için çok önemli bi sınava denk geldi ve gerçekten çok düzensiz ve pis beslendim. 1.5 ayda 4 kilo falan aldım. Yediklerimi anlatsam ağzınız uçuklar

işte böyle, şeceremi yazdım. yani haftada bi öğünde pattis yemişim ne olmuş yani

sen menü yaz olur mu canım. Resim açılmadı nedense
dün ki menümü yazıyorum

08.30 1.5 kır pidesi

12.45 1 dilim tavuk göğsü, 4 yk patates püresi, 1.5 kepçe patates çorbası, 5 yk kısır

16.00 bi muz

20.30 havuçlu coleslaw 7 yk, 6 yk zeytinyağlı kereviz

22.00 bi portakal

akşam yemeği ve son portakal geç oldu ama baya hastalandım dün akşam ve kendime geldiğimde yiyebildim, gece de uyuyamadım ve sabah dr a gittim meğersem kulağımda enfeksiyon çıkmış. Hayatımda ilk defa yaşıyorum, gerçekten çok ağrılı bişey.

2 lt su, spor yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…