Başla yaa ben etrafımdaki herkese başlattım. Evet corumdayiz nereye gidecez ki kasımdan beri amasyaya gidemedim bile kimseyle görüşmüyorum. Bitsin artık bu Corona pisliğiBende baslayim diyorum baslayamadim bi turlu canim,nerdesinizi Corumdami
Daha başlangıç ya zaten buraya da yziyoruz karışmaz dahaÖyle öyle balım. Enerjin değişiyor çünkü.. Ajandana not alıyosun dimi. Haftada 2 sayı artacak çünkü. Şaşırmazsın.
Ajanda gibi olmaz balım burası.. Yeni başladığın için yazki spnuca ulaşman kolay olsunDaha başlangıç ya zaten buraya da yziyoruz karışmaz daha
Kocam da akreptir.ve herşeyi yaz ajandam olsun der bana bir anda onunla olan mücadelem geldiAjanda gibi olmaz balım burası.. Yeni başladığın için yazki spnuca ulaşman kolay olsun
Gün içinde yakmak için uğraş bence. Başka cıss yapmaGünaydın, ben de sabah 4 tekrr tibet yaptım henüz bi etkisini görmedim.günüm de kötü başladı oğlum kkr pidesi istesi ona lırken dayanamadım ben de yedim 1.5 tane
Bir de boğazlarım çok kötü ağrıyor sabahtan beri
Hasimato nasıl bç hastalıkki ilk defa duydym ben Allah şifa versin. Verirsin inşallah en önemlisi kararlı istekli olmakGünaydın kızlar,
Bugün yeni diyet listem gelecek bakalım diyetisyenim sonucu nasıl değerlendirecek merakla cevabını bekliyorum.
Hasimato hastası olduğum için kilo vermem zor almam kolay ne yazık ki
Kaç tane ajanda tuttuğumu bir bilsenKocam da akreptir.ve herşeyi yaz ajandam olsun der bana bir anda onunla olan mücadelem geldiah siz akrepler ne kadar garantili saglamci ve mükemmeliyetçi siniz
İnanırım eşim akandalariyla meşhur o ockadar temkinli olmasa belki ben de böyle.rahat olmazdımKaç tane ajanda tuttuğumu bir bilsen
Günlüğümü (duygusal anlamda) yazdığım ajandam ayrı, günlük ne yedim ne içtim ne yaptım yazdığım ajandam ayrı, yemek tariflerini yazdıpım ajandam, pasta kek tariflerini yazdığım ajandam, takımın menü ve kilo hedef takibini yazdığım ajandam, ayrıca Whatsap gruplarım var hem başladığım proğramın hem de diğer, özellikle başladığım proğramın grup kurucısuyum onların da kilo takibi yazdığım ajandam, kendi işimle alakalı ayrıca 2 ajandam...
Yazınca çok gibi gelsede hala eksik hissediyorum kendimi
Demek eşin de akrep.. Nasıl peki?
Benimkiler bazen isyan eder ama bensiz de olmayacağının farkındalar.. Kendini çok anlayışlı hisseden akrep var burda
ben dün bşladım 3 ile hergün bir artırarak 21e çıkıcam diye anladım okuduğum bi yazıdan, bakalım inşallah düzenli yapabilirim4 le değil balım 3 le başlanıyor..
Geçmiş olsun. Ada çayı iç iyi gelir.
Her hafta iki artırıyorsun canım iyi araştırdım. Her hafta iki çok mantıklı alışkanlık olması adına 21 olunca da artık sabitliyoruzben dün bşladım 3 ile hergün bir artırarak 21e çıkıcam diye anladım okuduğum bi yazıdan, bakalım inşallah düzenli yapabilirim
Tiroid hastalığı vücut kendi organına saldırıyor.Gün içinde yakmak için uğraş bence. Başka cıss yapmageçmiş olsun bu arada inşallah bişey yoktur bu virüs yüzünden bütün hastalıkları unutuverdik herşey bize acaba dedirtiyor korkmayın doktora gittiğinizde zaten gerek görürse test yapıyor tekrar geçmiş olsun
Hasimato nasıl bç hastalıkki ilk defa duydym ben Allah şifa versin. Verirsin inşallah en önemlisi kararlı istekli olmak
2 2 bitmez ki bu yahu, zaten fırt diye bitiyor çok kısa bişey, ben bir an önce 21e çıksam olmuyo mu kiHer hafta iki artırıyorsun canım iyi araştırdım. Her hafta iki çok mantıklı alışkanlık olması adına 21 olunca da artık sabitliyoruz
Çok geçmiş olsun. Bir an önce şifa bulmanız dileğiyle...Günaydın, ben de sabah 4 tekrr tibet yaptım henüz bi etkisini görmedim.günüm de kötü başladı oğlum kkr pidesi istesi ona lırken dayanamadım ben de yedim 1.5 tane
Bir de boğazlarım çok kötü ağrıyor sabahtan beri
Sana da çokca geçmiş olsun. Belki kilo verdikçe hastalığın da şifa bulur. Böyle kararlı takım arkadaşları görmek ne güzel.Tiroid hastalığı vücut kendi organına saldırıyor.
4 yıldır ilk defa kararlıyım bakalım. İnşallah veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?