Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

30 Mart Salı menüm

whitedress menü güzel+spor
begum75 menü çok güzel+spor
Bravequeen menü çok güzel
afrasyab08 menü cıslı
Aysegul 6666 menü+spor
Sibal57 menü güzel
S salt menü cıslı+spor
bi-zuzu menü cıslı+spor
K knickerbockerbande menü cıslı
polokey2244 menü güzel
K kahvevekitapsever menü güzel
berceste_ menü çok güzel+spor
K krtp86 menü
ekhion menü güzel+spor
Ellssa menü güzel+spor
yeninesilsosyolog menü cıslı+spor
Mehtoskuzu menü cıslı+spor
LAydLiNe
Souldfly menü güzel

Bildirimde Bulunmayanlar

candy -candy
E elaalemi
Eyslg

Gün içinde yakmak için uğraş bence. Başka cıss yapma geçmiş olsun bu arada inşallah bişey yoktur bu virüs yüzünden bütün hastalıkları unutuverdik herşey bize acaba dedirtiyor korkmayın doktora gittiğinizde zaten gerek görürse test yapıyor tekrar geçmiş olsun
Günaydın kızlar,
Bugün yeni diyet listem gelecek bakalım diyetisyenim sonucu nasıl değerlendirecek merakla cevabını bekliyorum.
Hasimato hastası olduğum için kilo vermem zor almam kolay ne yazık ki
Hasimato nasıl bç hastalıkki ilk defa duydym ben Allah şifa versin. Verirsin inşallah en önemlisi kararlı istekli olmak

Kocam da akreptir.ve herşeyi yaz ajandam olsun der bana bir anda onunla olan mücadelem geldi ah siz akrepler ne kadar garantili saglamci ve mükemmeliyetçi siniz
Kaç tane ajanda tuttuğumu bir bilsen
Günlüğümü (duygusal anlamda) yazdığım ajandam ayrı, günlük ne yedim ne içtim ne yaptım yazdığım ajandam ayrı, yemek tariflerini yazdıpım ajandam, pasta kek tariflerini yazdığım ajandam, takımın menü ve kilo hedef takibini yazdığım ajandam, ayrıca Whatsap gruplarım var hem başladığım proğramın hem de diğer, özellikle başladığım proğramın grup kurucısuyum onların da kilo takibi yazdığım ajandam, kendi işimle alakalı ayrıca 2 ajandam...
Yazınca çok gibi gelsede hala eksik hissediyorum kendimi
Demek eşin de akrep.. Nasıl peki?
Benimkiler bazen isyan eder ama bensiz de olmayacağının farkındalar.. Kendini çok anlayışlı hisseden akrep var burda

İnanırım eşim akandalariyla meşhur o ockadar temkinli olmasa belki ben de böyle.rahat olmazdım ama yok ben yine rahat olurdum ya akrepleri seviyorum da sinirlendiğinde çok fenasiniz herşeyi yapabilir köşede bekler zamanı gelince feleği tepesine gecirirsiniz

ben dün bşladım 3 ile hergün bir artırarak 21e çıkıcam diye anladım okuduğum bi yazıdan, bakalım inşallah düzenli yapabilirim
Her hafta iki artırıyorsun canım iyi araştırdım. Her hafta iki çok mantıklı alışkanlık olması adına 21 olunca da artık sabitliyoruz

Tiroid hastalığı vücut kendi organına saldırıyor.
4 yıldır ilk defa kararlıyım bakalım. İnşallah veririm

31.03.2021

Kahvaltı 07.00

Yarım tam buğday lavaş
60 gram peynir
5 yeşil zeytin
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
Salatalık
Buzlu çay

Araöğün 09.00 : 1 adet kivi, 1 kare bitter, 1 bardak kahve

Öğle Yemeği 12.00

Kakaolu besleyici shake

Araöğün 13.30 : 1 orta boy muz

Akşam yemeği 15.45

Kakaolu besleyici shake

2 litre su
10.000 adım

*Tartıda gördüğüm eksi hoşuma gidince, sıvı ağırlıklı beslenmeye devam etme kararı aldım. :) zorlandığım yerde bırakacağım.

Çok geçmiş olsun. Bir an önce şifa bulmanız dileğiyle...

Neyse ki kır pidesi kolay yakılır. Devamı gelmediyse paniğe hiç gerek yok.

31.03.2021 Çarşamba menüm
Ellssa

08:30 Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
peynir
5 zeytin
5 badem
yarım simit

10:30 Ara öğün
1 avuç leblebi

13:00 Öğlen Yemeği
ezogelin çorba
pırasa
piyaz

17:00 Son Öğün
1 elma + 1 armut + tarçın
yoğurt

Spor: 45 dk eliptik planlıyorum

Su: 2 litre

dün planladığım 45 dakikalık eliptiğimi 1 saat yaptım umarım bugünde yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…