- 10 Mayıs 2018
- 1.183
- 3.096
- 83
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çabuk sıkılırsin diyedir belki bu hareketler ruhunu ve cakralarini açmak icin zayıflamayla alakalı değil2 2 bitmez ki bu yahu, zaten fırt diye bitiyor çok kısa bişey, ben bir an önce 21e çıksam olmuyo mu ki
Bende haşimato hastasıyımGünaydın kızlar,
Bugün yeni diyet listem gelecek bakalım diyetisyenim sonucu nasıl değerlendirecek merakla cevabını bekliyorum.
Hasimato hastası olduğum için kilo vermem zor almam kolay ne yazık ki![]()
Caniimm benim hedefi 87 ye çektim benHaftalık hedef kilolar
Ellssa 80
berceste_ 88
bi-zuzu 56,8
S salt 500 gram
@yeninesilsosyolog 84
@Eyslg 57
@afrasyab08 63
@elaalemi 65
@ekhion 64,8
@begum75 65,4
@Mehtoskuzu 77,5
Geçmiş olsun inşallah peki bu hastalık şeker hastalığı gibimi yoksa zayıflarsan geçecek miBende haşimato hastasıyım![]()
Vereceksin tabii kararlı olmak guzel ben diyeti namaza benzetiyorumTiroid hastalığı vücut kendi organına saldırıyor.
4 yıldır ilk defa kararlıyım bakalım. İnşallah veririm![]()
Hayııır.. Hergün değil. Haftada 2 sayı artıyor... 21 de sabitleniyor canım.ben dün bşladım 3 ile hergün bir artırarak 21e çıkıcam diye anladım okuduğum bi yazıdan, bakalım inşallah düzenli yapabilirim
Sinirlenen yengeçler kadar olamayız sanırım yaaİnanırım eşim akandalariyla meşhur o ockadar temkinli olmasa belki ben de böyle.rahat olmazdımama yok ben yine rahat olurdum ya
akrepleri seviyorum da sinirlendiğinde çok fenasiniz herşeyi yapabilir köşede bekler zamanı gelince feleği tepesine gecirirsiniz
![]()
Fırt diye bitmesi için çok hızlı yapman lazım. Hızlı değil sindire sindire yap.. Hareketin özelliği o.. Önce merdivenleri tek tek çık.. Zirvede kal diyor. Zaten 2 gün yapmazsan en başa dönüyosun. Yani 3 tekrara2 2 bitmez ki bu yahu, zaten fırt diye bitiyor çok kısa bişey, ben bir an önce 21e çıksam olmuyo mu ki
Yengeç mi yok ya onlar kedi gibidir tislar geçer akrep fena ama balık da az değildir uysal gibi durur ama kan cikartirSinirlenen yengeçler kadar olamayız sanırım yaaama yanlışa affımız yoktur evet..
Sporu yazmamışimSabah
Kapya biberle omlet 5 zeytin 1 dilim ekmek çay
Ara neskafe 3 kare diyet çikolata
Ara yeşil çay elma
Öğle yine kayıpyiyemiyorum ogleni
Akşam kısır yanında domates
Ama amacım akrrepin gözlerini açmakşöyle
karnabahar kisiri hiç yağ ile nerdeyse
Birazdan mısır püskülü ve beyaz çay içerim ve bitiş
Bulgurlu tavuk kapama nasıl birşey acaba çok merak ettim şuan tavuk ve köfte istiyorumMenüm
11:00
Ceviz suyu+ sade kahve
12:30
1 yumurtalı lorlu omlet
1 biber 1 yaprak dolma
7 yeşil+7 siyah zeytin
1 dilim peynir+1ceviz
1 kase marullu cacık(susuz)
2 havuç
18:30
1 porsiyon bakla
3 kaşık bulgurlu tavuk kapama