Eline sağlık29 Mart Pazartesi Menü kontrolü
@kahvevekitapsever menü güzel
Bravequeen menü+spor
berceste_ menü güzel+spor
K krtp86 menü+spor
@polokey2244 menü+spor
@whitedress menü çok güzel+spor
afrasyab08 MENÜ ÇOK GÜZEL
S salt menü güzel
@Souldfly menü güzel+spor
@Sibal57 menü
@Aysegul 6666 menü güzel
@knickerbockerbande menü güzel+spor
E elaalemi menü cıslı+spor
bi-zuzu menü cıslı
yeninesilsosyolog menü
ekhion menü güzel+spor
Ellssa menü güzel+spor
LAydLiNe
Bildirimde Bulunmayanlar
@candy-candy
@Mehtoskuzu
Eyslg
@dira90
begum75
@pessinus
Güzel bir plan ama akşam 8 gibi sakın şekerli şeyler tüketme balım. Kan şekerin yükselir ve ertesi gün daha iştahlı olursunSelam kızlar,
Aralıklı oruç olsun yine geç yiyim diye düşündüm ama bugün evden çalışıyorum ve dayanamıyoruuum yicem birazdan :)
Akşam yemeğini de bi tık erken yersem aralıklı oruca yarın aynen devam. Bundan sonra 2 öğün yicem ve ilk öğünüm öğle saatleri civarı olacak, akşam da zaten genelde 19.00 gibi hazır edip yiyebiliyorum. Haftasonları ise 9-10 arası kahvaltı ve 16-17 arası akşam yemeği yaparım, gecesinde 20.00 gibi belki sağlıklı bi tatlı meyve falan yerim diye düşünüyorum.hadi bakalım gazamız mübarek ola
Notlarımı doğru almışım ama buraya yazarken uykulu gözlerle kaydırma yapmışım
Tehtid eder gibi yazmışsın kaptan korktum vallayazdım hemencecik
Gün içinde acaba yetersiz mi besleniyorsun? Ben genelde öğünlerimi azalttığım zaman aynı hissi yaşıyorum. Bir de kaçamak yaptığım zamanlarda oluyor. Yediğin bir şey tetikliyordur bence.Kızlar bu aralar doyduğumu gram hissetmiyorum. Elim hep yemeklere gidiyor. Tokluk duygum yok 1 haftadır. Sadece akşamları yaşıyorum bu durumu sabah öğl çok güzel kaçamak yapmıyorum fazladan bişeyler yemiyorum ama ikindi başlıyor isteklerim yatana kadar canım hep birşeyler istiyor ağzım boş durmasın yani . Su içiyorum bol bol akşamları da elimden düşünmüyorum. Kendimi aç da bırakmıyorum garip durumlar. Sizce ne yapmalıyım
hadi gözün aydın canımKızlar hastane çok yoğun bugün. Ancak gelebildim ama merak etmeyin diye haber vermeye geldim. Kızım Yozgat'ta okuyor biliyorsunuz, Valilik belli sınıflara yüzyüze eğitimi durdurmuş. Yine online devam edecekler. O nedenle öğleden sonra kızımı gidip alacağım. Geçmişi de okuyamadım. Ama herkese bugünün salı olduğunu ve cumaya bir kaç günümüz kaldığını hatırlatmak isterim. Cumaya bomba gibi sonuçlar görelim artık. Akşam uğramaya çalışacağım
Kaptanım çok yiyorum aslında. Eksik besin aldığımı düşünmüyorum . Duygusal bir açlık olabilir sanırım . Mesela dün dışardaydım sabahtan akşama acıkmadım. Evde olunca psikolojikman oluyor sanırımGün içinde acaba yetersiz mi besleniyorsun? Ben genelde öğünlerimi azalttığım zaman aynı hissi yaşıyorum. Bir de kaçamak yaptığım zamanlarda oluyor. Yediğin bir şey tetikliyordur bence.
evde olunca bende yeme hissindeyim hep, psikolojik olduğunu düşünüyorumKaptanım çok yiyorum aslında. Eksik besin aldığımı düşünmüyorum . Duygusal bir açlık olabilir sanırım . Mesela dün dışardaydım sabahtan akşama acıkmadım. Evde olunca psikolojikman oluyor sanırım
Bende çözüm bulmaya çalışıyorum. Bulursam birşeyler söylerimmevde olunca bende yeme hissindeyim hep, psikolojik olduğunu düşünüyorumve nasıl baş edilir hiç bilmiyorum
çalışıyo musun? ben çalışıyorum ve bazen iyiki de diyorum yoksa hep evde olsam kilo falan veremezdim, evde olupta kilo verenlere hayranımBende çözüm bulmaya çalışıyorum. Bulursam birşeyler söylerimm
Valla cnm benim en iyi kilo verdiğim dönem evden çalıştığım dönemdiçalışıyo musun? ben çalışıyorum ve bazen iyiki de diyorum yoksa hep evde olsam kilo falan veremezdim, evde olupta kilo verenlere hayranım
bazen akşamları elim gidiyor yiyeceklere o zamanda kendimi ya işe veriyorum yada spora ama ne zamana kadar
evden çalışsam çay demler yanına bir sürü cıslı şey yapardım, işte kafada bitmeyince bazı şeyler, ne spor ne iş hiçbiri engellemiyor beni ama seni tebrik ederim bunu başarabilmen süperValla cnm benim en iyi kilo verdiğim dönem evden çalıştığım dönemdievde durmaya Alışkın olmayınca sıkıntıdan spora sarmıştım spor cidden çok engelliyor, insan okadar emek verince taneyle yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?