• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

29 Mart Pazartesi Menü kontrolü

@kahvevekitapsever menü güzel
Bravequeen Bravequeen menü+spor
berceste_ berceste_ menü güzel+spor
K krtp86 menü+spor
@polokey2244 menü+spor
@whitedress menü çok güzel+spor
afrasyab08 afrasyab08 MENÜ ÇOK GÜZEL
S salt menü güzel
@Souldfly menü güzel+spor
@Sibal57 menü
@Aysegul 6666 menü güzel
@knickerbockerbande menü güzel+spor
E elaalemi menü cıslı+spor
bi-zuzu bi-zuzu menü cıslı
yeninesilsosyolog yeninesilsosyolog menü
ekhion ekhion menü güzel+spor
Ellssa Ellssa menü güzel+spor
LAydLiNe LAydLiNe

Bildirimde Bulunmayanlar

@candy-candy
@Mehtoskuzu
Eyslg Eyslg
@dira90
begum75 begum75
@pessinus
Eline sağlık:KK9:ben biraz geç kaldım sanırım:olamaz: modifiye kabak detoks yaptım, anca artılarım temizlendi:işsiz:

29.03.2021 Pazartesi menüm

Ellssa Ellssa

08:30 Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
peynir
1 yeşil biber

13:00 Öğlen Yemeği
1 kaşık karabuğdaylı, dereotlu kabak
yoğurt

17:00 Ara Öğün
1 Elma, üzerine tarçın

18:30 Akşam Yemeği
Kabak, dereotu, ceviz karışımı
yoğurt
1 muz

Spor: Bugün yok

Su: 1,5 litre

Selam kızlar,

Aralıklı oruç olsun yine geç yiyim diye düşündüm ama bugün evden çalışıyorum ve dayanamıyoruuum yicem birazdan :)
Akşam yemeğini de bi tık erken yersem aralıklı oruca yarın aynen devam. Bundan sonra 2 öğün yicem ve ilk öğünüm öğle saatleri civarı olacak, akşam da zaten genelde 19.00 gibi hazır edip yiyebiliyorum. Haftasonları ise 9-10 arası kahvaltı ve 16-17 arası akşam yemeği yaparım, gecesinde 20.00 gibi belki sağlıklı bi tatlı meyve falan yerim diye düşünüyorum.hadi bakalım gazamız mübarek ola

Selam kızlar,

Aralıklı oruç olsun yine geç yiyim diye düşündüm ama bugün evden çalışıyorum ve dayanamıyoruuum yicem birazdan :)
Akşam yemeğini de bi tık erken yersem aralıklı oruca yarın aynen devam. Bundan sonra 2 öğün yicem ve ilk öğünüm öğle saatleri civarı olacak, akşam da zaten genelde 19.00 gibi hazır edip yiyebiliyorum. Haftasonları ise 9-10 arası kahvaltı ve 16-17 arası akşam yemeği yaparım, gecesinde 20.00 gibi belki sağlıklı bi tatlı meyve falan yerim diye düşünüyorum.hadi bakalım gazamız mübarek ola
Güzel bir plan ama akşam 8 gibi sakın şekerli şeyler tüketme balım. Kan şekerin yükselir ve ertesi gün daha iştahlı olursun

Kızlar hastane çok yoğun bugün. Ancak gelebildim ama merak etmeyin diye haber vermeye geldim. Kızım Yozgat'ta okuyor biliyorsunuz, Valilik belli sınıflara yüzyüze eğitimi durdurmuş. Yine online devam edecekler. O nedenle öğleden sonra kızımı gidip alacağım. Geçmişi de okuyamadım. Ama herkese bugünün salı olduğunu ve cumaya bir kaç günümüz kaldığını hatırlatmak isterim. Cumaya bomba gibi sonuçlar görelim artık. Akşam uğramaya çalışacağım :KK36: :KK36: :KK36:

Kızlar bu aralar doyduğumu gram hissetmiyorum. Elim hep yemeklere gidiyor. Tokluk duygum yok 1 haftadır. Sadece akşamları yaşıyorum bu durumu sabah öğl çok güzel kaçamak yapmıyorum fazladan bişeyler yemiyorum ama ikindi başlıyor isteklerim yatana kadar canım hep birşeyler istiyor ağzım boş durmasın yani . Su içiyorum bol bol akşamları da elimden düşünmüyorum. Kendimi aç da bırakmıyorum garip durumlar. Sizce ne yapmalıyım
Gün içinde acaba yetersiz mi besleniyorsun? Ben genelde öğünlerimi azalttığım zaman aynı hissi yaşıyorum. Bir de kaçamak yaptığım zamanlarda oluyor. Yediğin bir şey tetikliyordur bence.

Kızlar hastane çok yoğun bugün. Ancak gelebildim ama merak etmeyin diye haber vermeye geldim. Kızım Yozgat'ta okuyor biliyorsunuz, Valilik belli sınıflara yüzyüze eğitimi durdurmuş. Yine online devam edecekler. O nedenle öğleden sonra kızımı gidip alacağım. Geçmişi de okuyamadım. Ama herkese bugünün salı olduğunu ve cumaya bir kaç günümüz kaldığını hatırlatmak isterim. Cumaya bomba gibi sonuçlar görelim artık. Akşam uğramaya çalışacağım :KK36: :KK36: :KK36:
hadi gözün aydın canım :KK9:
işlerinde kolay gelsin

Gün içinde acaba yetersiz mi besleniyorsun? Ben genelde öğünlerimi azalttığım zaman aynı hissi yaşıyorum. Bir de kaçamak yaptığım zamanlarda oluyor. Yediğin bir şey tetikliyordur bence.
Kaptanım çok yiyorum aslında. Eksik besin aldığımı düşünmüyorum . Duygusal bir açlık olabilir sanırım . Mesela dün dışardaydım sabahtan akşama acıkmadım. Evde olunca psikolojikman oluyor sanırım :KK64: :KK64: :KK64:

Kaptanım çok yiyorum aslında. Eksik besin aldığımı düşünmüyorum . Duygusal bir açlık olabilir sanırım . Mesela dün dışardaydım sabahtan akşama acıkmadım. Evde olunca psikolojikman oluyor sanırım :KK64: :KK64: :KK64:
evde olunca bende yeme hissindeyim hep, psikolojik olduğunu düşünüyorum :KK43: ve nasıl baş edilir hiç bilmiyorum

Bende çözüm bulmaya çalışıyorum. Bulursam birşeyler söylerimm
çalışıyo musun? ben çalışıyorum ve bazen iyiki de diyorum yoksa hep evde olsam kilo falan veremezdim, evde olupta kilo verenlere hayranım
bazen akşamları elim gidiyor yiyeceklere o zamanda kendimi ya işe veriyorum yada spora ama ne zamana kadar :işsiz:

çalışıyo musun? ben çalışıyorum ve bazen iyiki de diyorum yoksa hep evde olsam kilo falan veremezdim, evde olupta kilo verenlere hayranım
bazen akşamları elim gidiyor yiyeceklere o zamanda kendimi ya işe veriyorum yada spora ama ne zamana kadar :işsiz:
Valla cnm benim en iyi kilo verdiğim dönem evden çalıştığım dönemdi 😬 evde durmaya Alışkın olmayınca sıkıntıdan spora sarmıştım 😀 spor cidden çok engelliyor, insan okadar emek verince taneyle yiyor 😆

Valla cnm benim en iyi kilo verdiğim dönem evden çalıştığım dönemdi 😬 evde durmaya Alışkın olmayınca sıkıntıdan spora sarmıştım 😀 spor cidden çok engelliyor, insan okadar emek verince taneyle yiyor 😆
evden çalışsam çay demler yanına bir sürü cıslı şey yapardım, işte kafada bitmeyince bazı şeyler, ne spor ne iş hiçbiri engellemiyor beni ama seni tebrik ederim bunu başarabilmen süper :KK9:

Back