Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım keşke yanında ilk tartıldığın tartını da götürseydin. Çünkü cuma bildirimlerde bu konu sıkıntı çıkartır. Ramazan sonuna kadar bu tartıyı kullanırsın. Diğer eve geçtiğinde tartı değişikliği yapacağız mecburen. Diğer tartıyı yanına alma şansın var mı?

Eski tartına ne oldu? Yeni tartıdan devam etmen lazım normalde. Çünkü cuma bildirimleri fotoğraflı yapılıyor canım. Sorun çıkar.
Canım arkadaşın iki tartısı ve iki evi varmış sürekli gidiş geliş yapıyormuş o yüzden söylemişti fark çıkıyormuş bir de. Bana da sorun çıkar gibi geliyor

Günaydın olsun. Ben takımınızın yeni üyesiyim. (13 harika bir sayı benim icin o sebeple çok mutlu oldum. ) Hemen katılım formunu doldurarak sizlerle tanışmak istiyorum.

Kullanıcı Adı : whitedress
İsim (İsteğe Bağlı ): (Şimdilik belirtmek istemiyorum)
Mesleginiz: Öğrenci
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : Yok
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 155
Kilonuz: 82.7
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : Yeme bozukluğu sebebiyle 17 yaşımda geçirdiğim zorlu bir süreçte ilk kilolarımı almaya başladım. Daha sonra bu kiloları verdim ama yeme bozukluğum tekrar edince 30 kilo daha aldım. Şimdi bunları vermeye çalışıyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha özgüvenli olabilmek, ruhsal hastalıklarımı iyileştirmeye biraz olsun yardımcı olabilmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet, 4-5 yıl öncesinde kaptan yardımcısı olarak katıldım. Ancak sonra kendi isteğimle ayrıldım.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Hoşgeldinnn takımaa
Umarım hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşırsınn

Hasgeldin canım inşallah istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsın bir de yeme bozukluğu demişsin nasıl bir hastalikti Allah şifa versin çok da takma kilo dediğin ne ki hemen hallolur

Selam kızlar bugün +300 gr çıktım neden acaba oysaki haftasonunu olabildiğince hafif geçirmiştim

Hoşgeldinnn takımaa
Umarım hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşırsınn
Teşekkür ederim. Hep birlikte umarım

Hasgeldin canım inşallah istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsın bir de yeme bozukluğu demişsin nasıl bir hastalikti Allah şifa versin çok da takma kilo dediğin ne ki hemen hallolur
Hoşbuldum teşekkür ederim. Yeme bozukluğumun adı tıkınırcasına yeme bozukluğu. Kontrol dışı yeme davranışı diyebiliriz. Duygusal olarak en ufak bir şey hissettiğimde hırsımı yemeklerden çıkarıyor ve atak geçiriyorum. Yani sizler gibi acıktığımda yemek yemiyorum duygusal olarak aç hissettiğimde kontrolümü kaybedip yemeklere sarılıyorum. Yaygın görülen bir bozukluk aslında ama benimki çok ileri düzeyde ve buna eşlik eden bir borderline da olduğu için tedavi görüyorum. Umarım açıklayabilmişimdir. Aşağıya detaylı bir makale bırakıyorum.

çok geçmiş olsun, takımlar bence birbirine destek olma konusunda çok iyi geliyor insana. umarım siz de fayda görürsünüz <3

28.03.2021 Pazar menüm
Ellssa

Hafta sonum hiç düzenli ve temiz geçmedi, Cumartesi yazamayacak kadar saatsiz, düzensiz ve cıs dolu idi
Pazar günüde cıslı o yüzden erken kesmeye çalıştım

2 dilim uno ekmekten tost
4 parça çikolata
çeyrek simit
çeyrek poğaça
2 bardak nektari suyu

peynir
zeytin
1 avuç kadar leblebi
2 haşlanmış yumurta
yeşil biber, maydanoz

en son saat 3 de yedim

Spor: 5 km yürüyüş

Su: eser miktarda

Geçmiş olsun canım aslında bu durum bende de var bennde doydugumu hiç bilmiyorum aciktigimi da bilmiyorum diyetisyenim önerisiyle sadece yemem gerektigi kadar alıyorum tabağına.cozumu böyle buldum aç olarak da dolasabiliyorum en azından liste olunca yemem gereken kadar yemek çok iyi oluyor tekrar geçmiş olsun

hoşgeldiniz takıma
emin adımlarla istikrarlı şekilde hedefe varmanız dileğiyle......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…