kaptanlarım selam şöyle özel bir durumum var bizim iki evimiz var. ramazan sonuna kadar diğer evimizde kalmayı düşünüyoruz. bu evde de diğer evde de tartı var ama ikisi arasında fark çıkıyor. diğer evden çıkmadan tartıldım 66.0'dım, bu eve gelir gelmez tartıldığımda 65.4 çıktım. bu durumda cuma günü verdiğimden daha fazla kilo vermişim gibi görünecek. ben paylaşırken resime açıklama yazıp paylaşayım diyorum.
Canım arkadaşın iki tartısı ve iki evi varmış sürekli gidiş geliş yapıyormuş o yüzden söylemişti fark çıkıyormuş bir de. Bana da sorun çıkar gibi geliyorEski tartına ne oldu? Yeni tartıdan devam etmen lazım normalde. Çünkü cuma bildirimleri fotoğraflı yapılıyor canım. Sorun çıkar.
Hoşgeldinnn takımaaGünaydınn olsun.Ben takımınızın yeni üyesiyim. (13 harika bir sayı benim icin o sebeple çok mutlu oldum. ) Hemen katılım formunu doldurarak sizlerle tanışmak istiyorum.
Kullanıcı Adı : whitedress
İsim (İsteğe Bağlı ): (Şimdilik belirtmek istemiyorum)
Mesleginiz: Öğrenci
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : Yok
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz : 155
Kilonuz: 82.7
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : Yeme bozukluğu sebebiyle 17 yaşımda geçirdiğim zorlu bir süreçte ilk kilolarımı almaya başladım. Daha sonra bu kiloları verdim ama yeme bozukluğum tekrar edince 30 kilo daha aldım. Şimdi bunları vermeye çalışıyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha özgüvenli olabilmek, ruhsal hastalıklarımı iyileştirmeye biraz olsun yardımcı olabilmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet, 4-5 yıl öncesinde kaptan yardımcısı olarak katıldım. Ancak sonra kendi isteğimle ayrıldım.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hasgeldin canım inşallah istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsınGünaydın olsun.Ben takımınızın yeni üyesiyim. (13 harika bir sayı benim icin o sebeple çok mutlu oldum. ) Hemen katılım formunu doldurarak sizlerle tanışmak istiyorum.
Kilo alma hikayeniz : Yeme bozukluğu sebebiyle 17 yaşımda geçirdiğim zorlu bir süreçte ilk kilolarımı almaya başladım. Daha sonra bu kiloları verdim ama yeme bozukluğum tekrar edince 30 kilo daha aldım. Şimdi bunları vermeye çalışıyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha özgüvenli olabilmek, ruhsal hastalıklarımı iyileştirmeye biraz olsun yardımcı olabilmek için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet, 4-5 yıl öncesinde kaptan yardımcısı olarak katıldım. Ancak sonra kendi isteğimle ayrıldım.
Teşekkür ederim. Hep birlikte umarımHoşgeldinnn takımaa
Umarım hedefine sağlıklı bir şekilde ulaşırsınn
Hoşbuldum teşekkür ederim.Hasgeldin canım inşallah istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsınbir de yeme bozukluğu demişsin nasıl bir hastalikti Allah şifa versin çok da takma kilo dediğin ne ki hemen hallolur
sütten hazzetmiyorum bende şişkinlik yapıyor. o yüzden su ile denedim, bu şekilde de harika oluyor bilgilerinzee :)Sütle denemeni tavsiye ederim. Reklamları göörrme mesela ben bugün teyzeme gidicem umarım ayarımı kacırmam
çok geçmiş olsun, takımlar bence birbirine destek olma konusunda çok iyi geliyor insana. umarım siz de fayda görürsünüz <3Teşekkür ederim. Hep birlikte umarım
Hoşbuldum teşekkür ederim.Yeme bozukluğumun adı tıkınırcasına yeme bozukluğu. Kontrol dışı yeme davranışı diyebiliriz. Duygusal olarak en ufak bir şey hissettiğimde hırsımı yemeklerden çıkarıyor ve atak geçiriyorum. Yani sizler gibi acıktığımda yemek yemiyorum duygusal olarak aç hissettiğimde kontrolümü kaybedip yemeklere sarılıyorum. Yaygın görülen bir bozukluk aslında ama benimki çok ileri düzeyde ve buna eşlik eden bir borderline da olduğu için tedavi görüyorum. Umarım açıklayabilmişimdir. Aşağıya detaylı bir makale bırakıyorum.
Yeme Bozuklukları: Tıkınırcasına Yeme Bozukluğu
https://open.spotify.com/episode/2NEMp4Y2bMOl6o3GgTJkjZ?si=cbaCVXh8QxGvuw-3Hj1TxQTıkınırcasına Yeme Bozukluğu (Binge Eating Disorder) Nedir?Tıkınırcasına yeme bozukluğu (TYB), kısa sürmozartcultures.com
belki şişkinlik vardır bol su için bugün bence, ödem attırırSelam kızlar bugün +300 gr çıktım neden acaba oysaki haftasonunu olabildiğince hafif geçirmiştim
Çok teşekkür ederim geçmişte çok faydası olmuştu. Umarım hep birlikte sağlıkla kilo veririz.çok geçmiş olsun, takımlar bence birbirine destek olma konusunda çok iyi geliyor insana. umarım siz de fayda görürsünüz <3
Haklısın canım gideyim de su içeyim bide yeşil çay yapayımbelki şişkinlik vardır bol su için bugün bence, ödem attırır
hosgeldin canim. insallah hedefine ulasirsin. hersey senin elinde bunu unutma. yasin da cok genc avantajlisin. kisa surede hedefine ulasacagina inaniyorum.Çok teşekkür ederim geçmişte çok faydası olmuştu. Umarım hep birlikte sağlıkla kilo veririz.
çok teşekkür ederim. umarım en kısa zamanda...hosgeldin canim. insallah hedefine ulasirsin. hersey senin elinde bunu unutma. yasin da cok genc avantajlisin. kisa surede hedefine ulasacagina inaniyorum.
Canım hoşgeldin umarım mutlu olacagin kiloya ulaşırsınçok teşekkür ederim. umarım en kısa zamanda...
Geçmiş olsun canım aslında bu durum bende de varTeşekkür ederim. Hep birlikte umarım
Hoşbuldum teşekkür ederim.Yeme bozukluğumun adı tıkınırcasına yeme bozukluğu. Kontrol dışı yeme davranışı diyebiliriz. Duygusal olarak en ufak bir şey hissettiğimde hırsımı yemeklerden çıkarıyor ve atak geçiriyorum. Yani sizler gibi acıktığımda yemek yemiyorum duygusal olarak aç hissettiğimde kontrolümü kaybedip yemeklere sarılıyorum. Yaygın görülen bir bozukluk aslında ama benimki çok ileri düzeyde ve buna eşlik eden bir borderline da olduğu için tedavi görüyorum. Umarım açıklayabilmişimdir. Aşağıya detaylı bir makale bırakıyorum.
Yeme Bozuklukları: Tıkınırcasına Yeme Bozukluğu
https://open.spotify.com/episode/2NEMp4Y2bMOl6o3GgTJkjZ?si=cbaCVXh8QxGvuw-3Hj1TxQTıkınırcasına Yeme Bozukluğu (Binge Eating Disorder) Nedir?Tıkınırcasına yeme bozukluğu (TYB), kısa sürmozartcultures.com
hoşgeldiniz takımaGünaydın olsun.Ben takımınızın yeni üyesiyim. (13 harika bir sayı benim icin o sebeple çok mutlu oldum. ) Hemen katılım formunu doldurarak sizlerle tanışmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?