Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

o kadar haklisin ki... ödül niyetine yediklerimizi haftaici eritmek zorunda kaliyoruz. sonra da oturup uzuluyoruz. bugun cisss yok
Çünkü ödül sandığımız şey aslında ödül değil.. Kendimize ceza kesiyoruz.. Özellikle yapamadıklarımıza yani bardağın boş kısmına takıldığımız için bilinçaltı bu şekilde yön veriyor.. Oysa yapabildiğimiz şeylere odaklanarak kendimize iyi davransak sorun çözülür.. Varmı bizden bir tane daha.. Tabiki yok.. O halde kıymetini bilelim kendimizin. Özenle kullandığımız beyaz eşyamız gibi kullanalım, çöp kutusu gibi değil...

Ödülümüz, cezamız olmasın..

Güzel bir müzikle dans..
Güzel bir kitap..
Namaz..
Kuran..
Tesbih..
Kıyafet seçenekleri..
Sağlıklı bir menü..
Ekstra bir egzersiz..
Sağlıklı bir içecek vs..

Bu seçenekleri daha da çoğaltabiliriz..

Şimdi siz söyleyin, vücudumuzda kötü eklentilere sebep olan pis yağlar oluşturan cıslar hiç ödül olabilir mi?

o kadar haklisin ki... ödül niyetine yediklerimizi haftaici eritmek zorunda kaliyoruz. sonra da oturup uzuluyoruz. bugun cisss yok
Ama benim diyetim farklı ve diyetisyen ödül yapacaksın diyor
Yani hafta içi kaçamak yapmıyorum aslında haftada bir ödül olsa kaçamak olmaz ve suçlu hissedilmez diye düşünüyorum

Kızlar bugün evdeki elmalarla elma cipsi yaptım şahane bir şey oldu. Tatlı krizlerine en sagliklisindan çözüm

Eklentiler

• IMG_20210327_133044_1.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 19
Yani hafta içi kaçamak yapmıyorum aslında haftada bir ödül olsa kaçamak olmaz ve suçlu hissedilmez diye düşünüyorum
Tatlım ödül yapalım. Onda sıkıntı yok ama ödül dediğimiz şey bizi mutsuz etmesin..

Kizlar tatlı krizi için protein barlar var marketlerde onlardan yiyebilirsiniz. Hem tatlı isteğinizi bastırır hem de kaçamak yapmamış olursunuz.
Paket gıda önermem balım. Evde de yapılabilir. Mesela hurmanın içine ceviz veya badem koyup kakaoya bandırılırsa hem hafif hem de sağlıklı bir kriz önleyici olur..

Bugün taneli bakliyat türü ve et pişirmek iyiymiş.. O yüzden kandil ziyafeti var bu akşam..
Bol etli kemikli yahni var. Nohutu özlemiştim. Minnak soğanlar vardı onları da kullanırım tüm tüm.. Ne güzel olur. Dövme de ıslattım. Azcık kendime pilav yapıcam. Evdekilere de pirinç pilavı..

Dün kendime pijama takımı aldım. Ödül olarak.. Bir de hafta içi mangal yapıcam ödül yemeğim olsun..

Tatlım ödül yapalım. Onda sıkıntı yok ama ödül dediğimiz şey bizi mutsuz etmesin..
Evet ama yemek yemek mutsuz etmemeli ödül başka kaçamak başka sonra ne oluyor hızlıca kısıtlı bir diyetle kilolar veriliyor sonra kilo verdim diye yenilmeyen yiyecekler yeniyor tüm kilolar tekrar alınıyor
Ben arada yenilmesi kontrollü bir şekilde tabiki daha olabilir diyorum sonra yoksunluk çekildiği için kaçamaklar oluyor

Nasıl yaptın canım. Evde elmalar var kızıma yapayım.
Evde vakti zamaninda aldığım nicer dicer vardı v şeklinde bıçağı olan parçayla incecik dilimleyip fırına attım 120 derece civarlarında yarım saat kadar pisirdikten sonra alt üst çevirdim bir saatin sonunda çıkardım. Çıkardığımda hafif yumuşaktı birkaç dk dışarıda durunca çıtır çıtır olmuş. Doğrayıcı yoksa incecik dilimlenebilir ya da bazı rendelerde salatalık falan doğramak için bölüm oluyor o da kullanılabilir. Üzerine tarçın eklemek istersen o da yakışıyor öyle de denedim ben

Nasıl yaptın canım. Evde elmalar var kızıma yapayım.
Evde vakti zamaninda aldığım nicer dicer vardı v şeklinde bıçağı olan parçayla incecik dilimleyip fırına attım 120 derece civarlarında yarım saat kadar pisirdikten sonra alt üst çevirdim bir saatin sonunda çıkardım. Çıkardığımda hafif yumuşaktı birkaç dk dışarıda durunca çıtır çıtır olmuş. Doğrayıcı yoksa incecik dilimlenebilir ya da bazı rendelerde salatalık falan doğramak için bölüm oluyor o da kullanılabilir. Üzerine tarçın eklemek istersen o da yakışıyor öyle de denedim ben

Ohh işte bu mangal mi çok fena yerden vurdun beni

Yaa ben de kırmızı et çıkarmıştım nasıl pisirecegime henüz karar vermesem de akşama et var

Benim de akşama balık ve corbam var ve yanında börek olacak ödül olarak ve pazar günü tekrar diyete merhaba diyecegim

evet ama odul diye abarttigim cok oluyor. sagliksiz seyleri odul yapiyorum ben. bu da bana yag kilo olarak geri donuyor. dun bi siteden cok guzel tarifler buldum. mesela sebze kebabi. kabak, patates, havuc julyen dograyip soslayip firina veriyoruz. pisince tabaga aldigimiz yogurdun uzerine diziyoruz. deneyebilirsiniz kizlar. diyetteyiz diye tatsiz tuzsuz seyler yemek zorunda degiliz. bu hafta bu guzel tariflerden gidicem. insallah bayramda istedigim kiloya ulasmis olurum

Gayet sağlıklı atıştırmalık olmuş.. Deneyeyim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…