Tatlım gece hiçbirşey yeme.. Kilo vermene engel olur..Benim menüm
Saat 12.00: 2 kase yoğurt çorbası
Buharda pişmiş brokoli,kabak,havuç
1 porsiyon yoğurtlu makarna salatası
Saat 16.00:3 kuru kayısı,4 kuru incir,3 ceviz
Saat 23.00:1 elma, biraz roka ve marul ile bitecek.
24 saat uyanık kalacağım için bugün mecburen yedimTatlım gece hiçbirşey yeme.. Kilo vermene engel olur..
Ayranda iç o zaman gece başka bişey atistirmani engeller24 saat uyanık kalacağım için bugün mecburen yedimYoksa normalde yememeye çalışıyorum
Evet doğru ayran iyi oluyor geceleri hemi de lezzetliAyranda iç o zaman gece başka bişey atistirmani engeller
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın canlarım
Günaydın canım.. Afiyet olsun. Ben de bugün niyetliyim.Günaydın kizlar, bugün listemde ekmeksiz tost var, inşallah tadı da güzeldir tost gibi:) haftasonu olduğundan biraz geç kahvaltı yapacağız...
Tebrik ederim kuzum. Çok güzel bir başarı darısı birinciliklereBireyselde 3.olmuşummmm
Bian takımda mı derece aldı dedim ama olmamış.. Hadi kızlar haftaya takımı dereceye sokalım..
@Souldfly canım sonuncu olmuşsun maalesef.. 2 topiğe yazman gerekiyor.. Unutma olur mu?
Kandilimiz mübarek olsun kızlarBeraat Kandilimiz mübarek olsun
o kadar haklisin ki... ödül niyetine yediklerimizi haftaici eritmek zorunda kaliyoruz. sonra da oturup uzuluyoruz. bugun cisss yokTeşekkür ederim kaptanım
Allah kolaylıklar versin.. Sen merak etme takımın bekçisi burda
Hafta sonu cıss felan yok.. Hafta içi de o cısı eritmeye çalışarak hiç kilo verilmezki.. Bu kısır döngüyü hiçbirimiz istemiyoruz.
Haftaya CUMA takımımız ilk 3 e girecek.. Dimi kızlar
Teşekkürler canım.. Hep birlikte görelim o dereceleri inşallahTebrik ederim kuzum. Çok güzel bir başarı darısı birinciliklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?