Dene dene çok güzel oldu kızım da çok sevdi anne cips gibi deyip deyip yediGayet sağlıklı atıştırmalık olmuş.. Deneyeyim ben de.
Mutsuz olmayalım diyorum ben de canım. Üstelik kısıtlı olduğunu kim söyledi. Öyle zengin sofralar kurulurki sağlıklı yiyeceklerle.. Adıda diyet olmaz sağlıklı beslenme olur..Evet ama yemek yemek mutsuz etmemeli ödül başka kaçamak başka sonra ne oluyor hızlıca kısıtlı bir diyetle kilolar veriliyor sonra kilo verdim diye yenilmeyen yiyecekler yeniyor tüm kilolar tekrar alınıyor
Ben arada yenilmesi kontrollü bir şekilde tabiki daha olabilir diyorum sonra yoksunluk çekildiği için kaçamaklar oluyor
Ah kıyamam tatlım yaa.. Yakın olsak buyur gel derdim..Ohh işte bu mangal mi çok fena yerden vurdun beni
Yanında bulgur veya dövme pilavı da yaparsın ohh miss..Yaa ben de kırmızı et çıkarmıştım nasıl pisirecegime henüz karar vermesem de akşama et var
Afiyet olsun canımBenim de akşama balık ve corbam var ve yanında börek olacak ödül olarak ve pazar günü tekrar diyete merhaba diyecegim
Ben de bir tarif vereyim..evet ama odul diye abarttigim cok oluyor. sagliksiz seyleri odul yapiyorum ben. bu da bana yag kilo olarak geri donuyor. dun bi siteden cok guzel tarifler buldum. mesela sebze kebabi. kabak, patates, havuc julyen dograyip soslayip firina veriyoruz. pisince tabaga aldigimiz yogurdun uzerine diziyoruz. deneyebilirsiniz kizlar. diyetteyiz diye tatsiz tuzsuz seyler yemek zorunda degiliz. bu hafta bu guzel tariflerden gidicem. insallah bayramda istedigim kiloya ulasmis olurum
Portakal mıDene dene çok güzel oldu kızım da çok sevdi anne cips gibi deyip deyip yedişimdi portakal da deniyorum bakalım o olacak mı
Portakal biraz ıslak kalmış az daha fırına attım bakalım nasıl olacakPortakal mıben de merak ettim
Nasıl oldu şimdi?Portakal biraz ıslak kalmış az daha fırına attım bakalım nasıl olacak
Oldu pişti ama damak tadima uymadıNasıl oldu şimdi?
Havuzlu ıspanak nasıl oluyor?10.50
-2 yumurta
-3 yk yulaf lapası
- 3yk lor peynir
-7 zeytin
11.15:türk kahvesi
15.40: 1 tabak havuzlu ıspanak yemeği+yoğurt
19.45
-3 yk tavuk ciğeri
-çiğ brokoli salatası
-2 yk yoğurt
-1 biber turşusu
-1 lokma ekmek
Spor olarak sadece bölgesel çalıştım çok az
2 lt su
Geçmiş olsun canım.İyi akşamlar
Kahvaltı 11.30
1 tane haşlanmış yumurta
Yarım lavaş (çiğköfte lavaşı kadar)
Saat 15.30
3 tane sarma
Saat 18.30
1 dolu tabak karnabahar
18.45
3 sıkım çiğköfte
1 bardak ayran
Yeşillik
2 litre su içtim
Birazdan adaçayı içerim.
Bugün başım çok ağrıyordu sadece 100 ip atlayabildim.
Allah razı olsun canım sağolasınGeçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?