- 18 Aralık 2020
- 477
- 1.004
- 33
- 40
moralin benimki kadar bozulmus olamaz. etap sonuncusuyum benGünaydın kızlar. Son iki gündür moralsiz motivasyon süzün saldım ama bugünden itibaren daha düzenli gideceğim. Cuma tartısı moralimi çok bozdu maalesef
Kesinlikle.. Sen de okuduğun kitabı yazıp kaldığın yerden alıntı yapabilirsin.Okumadığım çok belli olmuşben de şimdi Sherlock Holmes okuyorum.. Bol okumalı günlerimiz olsun.. Kitap candır
Dün akşam 9 da yediklerin ne o halde... Cuma üzülmemek için özellikle akşamlara dikkat et canımmoralin benimki kadar bozulmus olamaz. etap sonuncusuyum ben
ama olsun daha iyi basladim bu sefer. haftasonu diye de birakmadim kendimi. ne olursa olsun moral bozmak yok.
Benim yöntem ben de bazı yemekleri çok yapıp konsevelerim canım yemek yapmak istemiyorsa cikartirim dolaptan ohh miss hem ziyan olmuyor bir de eğer çok artıksa köpek mamasina ceviriyorumMidemize de aynı hassasiyeti göstermeliyiz kuzum fazlasını doldurmamalıyız. Çöp olacağına yiyelim diyoruz ama midemizde çöp kovası değil ki. Artan pilavı yayla çorbasına çeviriyorum ben. Birde artık yemekleri 3 kişilik yapıyorum artmasın ziyan olmasın diye sadece çorba kurufasulye çok yapıyorum birdaha birdaha uğraşmayayım diye ama yeni piştiğinde 1 konserve şişesi ayırıp ağzını sıkıca kapatıyorum 1 ay duruyor dolapta o şekilde bir hafta sonra pratik öğün oluyor.. Tavsiye ederim.
Yazdınmı canım sonuncuların yazdığı topiğe?moralin benimki kadar bozulmus olamaz. etap sonuncusuyum ben
ama olsun daha iyi basladim bu sefer. haftasonu diye de birakmadim kendimi. ne olursa olsun moral bozmak yok.
Bence ölçüleri azalt benim en sevdiğim öğünün tarçın yerine çörek otu koyuyorum ben zahmetsiz ye git okulaZencefil zerdeçal tarçın ve yoğurt ama tabi yiyemedim ağzımda büyüd resmen
o saate kadar iyi gittim ama nolduysa dizi izlerken oldu. firsat bulamadim yazarim oraya hatalarimiDün akşam 9 da yediklerin ne o halde... Cuma üzülmemek için özellikle akşamlara dikkat et canım
ben de tam bi kitap kurduyum. bambaska dunyalarda gezdiriyor. ama ara verdim biraz acikogretim sinavlarim var.Kesinlikle.. Sen de okuduğun kitabı yazıp kaldığın yerden alıntı yapabilirsin.
Beraber toparlicaz inşallah, üzülmeGünaydın kızlar. Son iki gündür moralsiz motivasyon süzün saldım ama bugünden itibaren daha düzenli gideceğim. Cuma tartısı moralimi çok bozdu maalesef
Ay teşekkürler valla kavanozlamak çok mantıklı hem sonradan hazır yemek olur. Aslında çok yapmadım ama eşim yemedi geç geldi oğlum da ağız büktü normalde yediği yemeklere. Çocukların kalanlarını falan hep yiyorum ya evet midemiz çöp değil ama etrafta verecek hayvan falan bulamazsam da çöpe dökemiyorum yazık günah. salatayı bile saklar sonraki sabah falan yerim, israf fena bişiMidemize de aynı hassasiyeti göstermeliyiz kuzum fazlasını doldurmamalıyız. Çöp olacağına yiyelim diyoruz ama midemizde çöp kovası değil ki. Artan pilavı yayla çorbasına çeviriyorum ben. Birde artık yemekleri 3 kişilik yapıyorum artmasın ziyan olmasın diye sadece çorba kurufasulye çok yapıyorum birdaha birdaha uğraşmayayım diye ama yeni piştiğinde 1 konserve şişesi ayırıp ağzını sıkıca kapatıyorum 1 ay duruyor dolapta o şekilde bir hafta sonra pratik öğün oluyor.. Tavsiye ederim.
Bunu ara öğün gibi mi tüketiyosunuz canlar? Taze yoğurdum var deniyim birazdan :)Bence ölçüleri azalt benim en sevdiğim öğünün tarçın yerine çörek otu koyuyorum ben zahmetsiz ye git okula
Daha güzel evet deniyicemBence ölçüleri azalt benim en sevdiğim öğünün tarçın yerine çörek otu koyuyorum ben zahmetsiz ye git okula
Benim yarın öğle yemegim olacak canımBunu ara öğün gibi mi tüketiyosunuz canlar? Taze yoğurdum var deniyim birazdan :)
Ama kendine de yaptığın zarar aynı zamandaAy teşekkürler valla kavanozlamak çok mantıklı hem sonradan hazır yemek olur. Aslında çok yapmadım ama eşim yemedi geç geldi oğlum da ağız büktü normalde yediği yemeklere. Çocukların kalanlarını falan hep yiyorum ya evet midemiz çöp değil ama etrafta verecek hayvan falan bulamazsam da çöpe dökemiyorum yazık günah. salatayı bile saklar sonraki sabah falan yerim, israf fena bişi
Haftasonu tum aile bireyleri evde olunca, böyle oluyor sanırımBu arada çok sessizsiniz bu sessizlik korkutucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?