Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar. Son iki gündür moralsiz motivasyon süzün saldım ama bugünden itibaren daha düzenli gideceğim. Cuma tartısı moralimi çok bozdu maalesef
moralin benimki kadar bozulmus olamaz. etap sonuncusuyum ben
ama olsun daha iyi basladim bu sefer. haftasonu diye de birakmadim kendimi. ne olursa olsun moral bozmak yok.

moralin benimki kadar bozulmus olamaz. etap sonuncusuyum ben
ama olsun daha iyi basladim bu sefer. haftasonu diye de birakmadim kendimi. ne olursa olsun moral bozmak yok.
Dün akşam 9 da yediklerin ne o halde... Cuma üzülmemek için özellikle akşamlara dikkat et canım

Benim yöntem ben de bazı yemekleri çok yapıp konsevelerim canım yemek yapmak istemiyorsa cikartirim dolaptan ohh miss hem ziyan olmuyor bir de eğer çok artıksa köpek mamasina ceviriyorum

Ay teşekkürler valla kavanozlamak çok mantıklı hem sonradan hazır yemek olur. Aslında çok yapmadım ama eşim yemedi geç geldi oğlum da ağız büktü normalde yediği yemeklere. Çocukların kalanlarını falan hep yiyorum ya evet midemiz çöp değil ama etrafta verecek hayvan falan bulamazsam da çöpe dökemiyorum yazık günah. salatayı bile saklar sonraki sabah falan yerim, israf fena bişi

Ama kendine de yaptığın zarar aynı zamanda
Bu durumdan vaz gecmelisin artıkları neden sadece sen yemelisin çocuğu yemedigim ver ben yerim kocan yemez ver ben yerim diyen insanlar var etrafımda hepsini caz geçirdim onlar da israfın kötü bir şey olduğunu bilmeli sen yapıyorsun diye demiyorum ama evde israf olmasın diye yediklerin sana kilo olarak döner canım

Benim dün utanç vericiydi diye yazmadımBugünüm de iç açıcı değildi ama daha bişey yemeyeceğim için yazabilirimÖğlen menüm sınav arasında bulduğum tek açık yer olduğu için öyle oldu ama artık toparlanma zamanı

Saat 09.00:1 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt çorbası
Öğlen 13.30:Lavaş arası et dürüm
1 kutu zero

Spor 30 dk yürüyüş

Hemen yazayım yoksa yemeye devam edicem..
Kahvaltı 11.30
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
Domates salatalık
3 tane kızarmış biber (zehirrr gibi)
2 dilim ekmek çay

Akşam 18.00
Kendi yaptığım susamlı ekmekten 3 ince dilim yedim dayanamadım kızlar ya
1 sade maden suyu

İlerleyen saatlerde çay içerim.
Bütün gün evde koşturdum spor yapamadım ama yatmadan 100 ip atlayıp yatacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…