Geçmiş olsun canımAslında her zaman menüm kalabalık
Hızlı kilo verme amacında olmadığım için az kalori almaya çalışmıyorum. Çünkü o şekilde koruyabileceğimi düşünmüyorum. Totalde amacım sağlıklı besinleri bol tüketerek sporla beraber verebildiğimce kilo vermek( ayrıca hasta olduğum için kahvaltıyı biraz daha fazla tuttum)
Mesela bugün çok az değil mi? kalori bazlı baktığımızda 600 kaloriyi geçmez gibi duruyor. Günde 1000 - 1100 arasında durmaya çalışmak daha mantıklı değil mi .Sabah limonlu ılık su
Sabah şekersiz türk kahvesi 2 kayısı
Öğle 1 kase zerdeçallı pulbiberli yoğurt 2 grisini
Ara misir püskülü çay elma
Türk kahvesi
Akşam yoğurtlu kabak salatası
2 grisini
Ara yeşil çay portakal
Su 3 litre spor 1 saat yürüyüş yarım saat bölgesel çalışma
Bugün temiz bir gündü
@Akrrep
Bu bizi üzerr. Merak etme beraber başaracağızGeçmiş olsun canım
Benim kilo vermem biraz sıkıntılı herkesi öyle sanıyorum
MaşallahSabah limonlu ılık su
Sabah şekersiz türk kahvesi 2 kayısı
Öğle 1 kase zerdeçallı pulbiberli yoğurt 2 grisini
Ara misir püskülü çay elma
Türk kahvesi
Akşam yoğurtlu kabak salatası
2 grisini
Ara yeşil çay portakal
Su 3 litre spor 1 saat yürüyüş yarım saat bölgesel çalışma
Bugün temiz bir gündü
@Akrrep
Diyetisyen kontrolundeyim denedik eski listelerde kilo aldım bu listelerde kilo verebiliyorum ancak hazirandan beri bir ileri bir geriydi bu listelerle 89 olabildim ancakMesela bugün çok az değil mi? kalori bazlı baktığımızda 600 kaloriyi geçmez gibi duruyor. Günde 1000 - 1100 arasında durmaya çalışmak daha mantıklı değil mi .
İnşallah canımBu bizi üzerr. Merak etme beraber başaracağız
Ben haftanın beş günü böyle besleniyorum cumartesi pazar günleri daha rahat bir listeMaşallahdetoks günü gibi
Ne yedin acaba
Kahve içmeyi çok seviyorum ama akşam kahve içmeye hala korkuyorumSelam kızlar
Kahvaltı 7.30
2 dilim tb ekmeğine kaşarlı salçalı tost
1 bardak kefir
Öğle 13.40
1 kase yoğurt çorbası
2 dilim tb ekmeği
3 parça turp
Akşam 18.50
7 yk basmati pirinci pilavı
1 tabak taze fasulye yemeği
4 parça turp
21.00
Filtre kahve
1,5 lt su
15 dk dans
2900 adım
Sofra gözümde canlandı resmenselam kizlar
10.00 1 dilim ekmek, biraz peynir, zeytin, yumurta
16.00 bir kase makarna salatasi, bi tane sigara boregi, bi tane baklava, 5 tane yaprak sarma, 2 bardak sekerli cay
21.00 bir bardak cay, iki dilim ekmek, peynir, zeytin
aksami yemeyi hic dusunmuyordum ama bugun oruc tutacagim icin mecbur yedim. ve sabah sabah ac uyandim. az yedim galibaSofra gözümde canlandı resmenbazen böyle olabiliyor ama akşam sadece zerdeçallı yoğurtla gecistirseydin ekmek peynir zeytin fazla olmuş akşama
Teşekkürler o zaman göbeğimle mutlu olmak istiyorum diyelim :)Hoşgeldin ben o heyecanı aldım bileo cümleyi değiştirip göbeğinde mutlu olmak istiyorum dersen daha kolay olacak son zamanlarda cümlelerini olumlama yaparak değiştiriyorum da
vay be ne tarifler var maşallah :)Mesela.bugun avakado yemişsin onu çikolata haline getirebilirdin çok lezzetli oluyor
1 olgun avakado hurma püresi kakao robottan çekiyorsun çok lezzetli oluyor tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?