• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Maaşallah menünde sporunda çok iyi👏👏👏 sanırım tartında var gram gram hesaplanmış kalori olarak kaç kalori oldu hesaplıyormusun? Ben gözkararı tane hesabı ölçülerimle 1100 1400 arası kalori almaya çalışıyorum..
Bakıyorum tabii ki:) Dün gece 1 bardak da yarım yağlı süt içtim. 1100-1200 kalori arasında oldu. Ama işlerim olduğu için gece yoga mı yapamadım:(

Eveeet tartı bildirimimi yapayım
Cuma 66.50
Bugün 66.55
50 Gr artidayim daha fazla çıkacağını düşünmüştüm. Karnımın alt kısmı yastık gibi hissediyorum siskinlikten hatta dokunduğumda hiçbir şey hissetmiyorum😄😄
5 gram artıdasın canım. 50 değil

candy_candy candy_candy canım haftaya bildirimini fotoğraflı yap lütfen. Listeye almak istiyorum seni. :KK36: Ellssa Ellssa canım seni de bu hafta ortalamayı çok etkilememek için almadım listeye ama haftaya free listedeki çoğunluğu hep birlikte almayı planlıyorum ve bu hafta göstermiş olduğun mükemmel performansı haftaya da bekliyorum :KK36::KK36::KK36: @berceste_ tatlım sen zaten izne ayrıldığın kilonun altındasın. Haftaya güzel fotoğraflı ve bol eksili bir sonuç bekliyorum. Çünkü listeye giriyorsun. :rolleyes::rolleyes::rolleyes: pessinus pessinus haftaya sen de listedesin. O yüzden şimdiden hazırla lütfen kendini. :KK39:

Anlaştık mı kızlar haftaya hepiniz ana listedesiniz :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

anlaştık anlaşmaz olur muyuz

Gayet iyi birşey söylemiş maşallah kuzuya💞 zayıflaman gerektiğin hatırlatmış ne güzel.. Benim de 4 yaşına girmek üzere olan bi kızım var anne aç karnınıda azcık hamur gibi yoğurayım diyordu

benim kız da anne biz de diğer kızlar gibi olalım diyor:cry:
Kızlar ya bu hafta takım sonucu o kadar iyi olmasına rağmen yine ilk üçe girememiş☹️ Souldfly Souldfly canım tebrik ederim bireyselee üçüncü olmuşsun :KK9: :KK9:

demekki millet vitesi 5e takmış gençler bahar geldi ne kaldı yaza

Benim sporum vardı ama olsunduuu 😂😂

gene bir spor akrebimin uykulu gözlerine feda olmuş :KK48:

Onu biliyordum canım da iş yoğunluğunun bu kadar artmış olabileceğini tahmin edemedim, gerçi benim de çok yoğunlaştı. Sana da bulaşacak diye bir şey yok önce bunu aklından çıkarma canım. Psikolojini de kötü etkileme. Beslenmene dikkat et ama bu çok ye anlamında değil. Kaliteli ve sağlıklı beslen. Ellerini her fırsatta yıka ve özellikle yüz bölgene dokunmamaya özen göster. Maskeni mümkünse eve gidene kadar hiç ama hiç çıkarma. Buna lavabolar da dahil. Yemek saatinde de mutlaka havalandırılabilen bir ortamda sosyal mesafene dikkat ederek yemeğini ye. Siperlik takıyor musunuz çalışırken? Yoksa siperlik de takabilirsin. Hastalığın nereden geleceği hiç belli olmuyor. Ben hastaneden kapmadım ama eşim tuttu getirdi eve. Komedi gibi bir durumdu resmen. Ve şunu aklınızdan çıkarmayın hastalık 10 günde bitmiyor. En az bir 15-20 gün hasta kişiyle kişisel temasa girmemek lazım. Bazılarında bu durum daha da uzuyor. Bence hastalığın çabuk artmasındaki sebeplerden bir tanesi de bu. Çünkü insanlar iyileştiklerini zannediyorlar.

canım ama 10 gün sonra devlet işe başlatıyor covidlileri.. iyileşip iyileşmediğini bile sorgulamadan test yapmadan.. güya pozitif olsa da bulaştırıcılığı kalmıyormuş öyle diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum

Gruba katılmak işe yaramıyor diye düşünmenizi mantıksız buldum şahsen. Bütün herşey sizin çabanızla olabilecek şeyler
Bu grup motive etmek, yanlışları görmek veya göstermek, ilerlemeyi görmek için var. Grubun amacını yanlış anladınız sanırım. :KK66: :KK66:

Ne yapmaya çalıştığınızı da şahsen biz anlayamadık bir diyetisyene başvurmanın ne gibi bir sakıncası var ya da buraya devam eden kimse diyetisyenden yardım alıp zayıflayamaz mı?? Bizler neticede uzman değiliz burasi da yardımlaşma platformu yanlış bildiklerimiz varsa doğrusunu bilenler varsa öğrenmeye çalışıyoruz.
bu arkadaşın amacı niyeti çok belli de yazdıklarından ben sebebini anlamadım.. 3 yıldır bi insan bi insanı niye takip eder de 3 yıl sonra laf sokmak için mesaj atar.. bi derdi var belli kaptanla.. yazık

Hoş buldum arkadaşlar çok teşekkürler :)

İlk menümü paylaşıyorum, eksiklik ya da yanlışlık görürseniz uyarmanızı bekliyorum..

Sabah 8.30
2 yumurtalı menemen
8 siyah zeytin
Çeyrek beyaz ekmek

Öğlen 14.00
Peynirli yarım simit
Latte (dışarıdan orta boy aldım kaç ml bilmiyorum)

Akşam 20.30
1 tane Tavuk Burger
Küçük boy patates kızartması
Yarım bardak kola

2 litre su içtim
11250 adım attım: 165 puan

Akşam büyük vurgun yaptım farkındayım :KK70: klasik son akşam yemeği sendromu.

yani bunu el sallayıp uğurluyor ve sağlıklı menülere merhaba diyoruz :KK19:

anlaştık anlaşmaz olur muyuz

benim kız da anne biz de diğer kızlar gibi olalım diyor:cry:

demekki millet vitesi 5e takmış gençler bahar geldi ne kaldı yaza

gene bir spor akrebimin uykulu gözlerine feda olmuş
:KK48:

canım ama 10 gün sonra devlet işe başlatıyor covidlileri.. iyileşip iyileşmediğini bile sorgulamadan test yapmadan.. güya pozitif olsa da bulaştırıcılığı kalmıyormuş öyle diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum

bu arkadaşın amacı niyeti çok belli de yazdıklarından ben sebebini anlamadım.. 3 yıldır bi insan bi insanı niye takip eder de 3 yıl sonra laf sokmak için mesaj atar.. bi derdi var belli kaptanla.. yazık

yani bunu el sallayıp uğurluyor ve sağlıklı menülere merhaba diyoruz :KK19:
Sabah gözüm açılınca düzelttim hemen canım kurban etmedim o sporu :KK70:

14 Mart Menü kontrolü

Bravequeen Bravequeen menü güzel, spor var

G gamzisko menü güzel spor yok

bi-zuzu bi-zuzu menü güzel spor yok

polokey2244 polokey2244 menü cıslı spor var

E elaalemi menü güzel spor var

Souldfly Souldfly menü güzel spor yok

Ellssa Ellssa

Sibal57 Sibal57 menü güzel spor var

dira90 dira90 menü güzel spor var

Eyslg Eyslg menü cıslı spor yok

A aysegul6666 menü cıslı spor yok

yeninesilsosyolog yeninesilsosyolog menü cıslı spor var

afrasyab08 afrasyab08 menü cıslı spor yok

Mehtoskuzu Mehtoskuzu menü cıslı spor yok

candy_candy candy_candy menü güzel spor var

Menü Bildirmeyenler

LAydLiNe LAydLiNe

Ceylinimdeceylinim Ceylinimdeceylinim

pessinus pessinus

Merhaba
Ben tekrar katılmak için geldim ama sizin diyetisyene başladığınızı görmek beni çok şaşırttı bu grubu en az 3 yıldır biliyorum siz hep kilo vermeye çalışıyorsunuz. Gruba katılmak işe yaramıyor diye düşündürdü beni şuan. Bir nedeni varsa öğrenmek istiyorum sizin içinde sakıncası yoksa

Hoş geldin canım yeniden. Ben takıma ilk olarak 2011 yılının son aylarında başladım ve 85,5 kilo civarındaydım. 82 li kilolarda da takıma girdim. 6 ay gibi güzel bir zamanda takımdan 61,8 kilo ile mezun oldum. Hemen arkasından hatta mezuniyetimden kısa bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim. Doğuma 82 li kilolarla gittim. Doğumdan sonra yine takıma geldim ve en son tartıda 58,6 kilo gördüğümü hatırlıyorum. Arkasından yaklaşık 2 yıla yakın kilomu korudum ama benim kilo alma geçmişimde hep yeni bir şehirde yaşamaya başlama süreci yatıyor. Yeni taşındığım her şehirde mutlaka ve mutlaka kilo alıyorum maalesef. Tayinimin Kırıkkale'ye çıkmasından sonra tekrar kilo almaya başladım ve takıma döndüm. Bir süre sonra yoğunluktan takımı bırakmak zorunda kaldım ve bu bana çok kötü yansıdı maalesef. Ve 70 li kilolarda buldum kendimi. Sonrasında da bir ileri iki geri derken yaklaşık 1,5 yıldır aynı kilolarda dolaşıp duruyorum. Vücudumu ve metabolizmamı bozduğumu düşünüyorum bu zaman zarfında ama bu tamamen benimle alakalı bir durum. Çok kaçamak yapıp dengeleyememek kilo almama sebep oldu. Ama son 3 aydır ciddi anlamda dikkat edip spor yaptığım halde kilo veremeyince bir yerde bilmediğim bir hata yaptığımı düşünüp diyetisyene gitmeye karar verdim. Bu arada fark ettik ki diyetisyenle, ciddi anlamda D vitamini eksiğim varmış ve bu kilo vermeme en büyük engellerden biriymiş. Yani benim kilo veremememin takımla bir ilgisi yok. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.Yahu bugün kendimi bi garip hissediyorum.Ilk defa reglimde aşırı ödem olmadı sanki.
Cuma:58.9kg
Bugun:58.6kg.
-300gr.Bu rakam bile bana iyi geldi.Hemde regl olmama rağmen.Daha bi gaza geldim.

Bugünkü menüm

11:00
Sade kahve metro

12:30
3 dilim peynir
Bal kaymak pide
Kış çayı

15:00
1 kase karışık çerez

16:00
1 albeni

18:30
4 küçük lahmacun
Acı biber turp

Spor yok bugün

Su
2,5 litre

Aman allahım bun nasıl bir menüdür? Evin alışverişini kim yapıyor? Evde çocuk var mı? Bu abur cuburlar nereden geliyor?

Back
X