- 29 Ekim 2015
- 1.421
- 1.417
- 133
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolaylıklar versinn2 ay önce sezaryen doğum yaptım bide bebişim emiyokanguruyla yürüyüşe baslicam insallah
![]()
kızarmadan pişdiği için kalorisi oldukça azdır, hem de fırında lezzetli oluyordur. Ben de sebzeleri arada fırınlıyorum güzel oluyor:)Yani çok kalorili olacağını sanmıyorum canım ya soğan patates patlıcan domates kırmızı ve yeşil biber ufak ufak doğranıyo. kıyma salca ve baharatlarla karıştırılıp sebzelerin üzerine dökülüyor hepsini tavada bi kez daha karıştırıp azıcıkta su ekliyon üzerini yağlı kağıt ile kapatıp fırınlıyosun.. hepsi buAslında basit bir yemek
Yaa bebiş doğalı 57 gün olmuş daha çok yeni. Mis gibi kokuyodur şimdi eviniz12:00 kahvalti
3 YK menemen,
1 dilim ty peynir
1 tk kuşburnu marmelatı
1 dilim ekşi mayalı ev ekmeği
15:40 ara
1 orta boy muz
18:00 akşam
2 tane Hasanpaşa köfte
Bol yeşillikli salata
Ayran
2.5 lt su bitti, yolum uzun daha 1 litre daha rahat içerim. Spor yok maalesef.
Bide akşam 21:00 gibi 1 çay bardağı boza içicem leblebisiz :) emzirdigim için güzel süt yaptığını düşünüyorumhurmam bitmiş, hurma olsaydı onu yerdim ama yarın aldiricam
![]()
Güzel menü olmuş canım afiyet olsunİyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Domates salatalık maydanoz
Öğle 14.00
6 ince dilim sucuk, 1 yumurta ile sucuklu yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz ekmek
1 yk labne peyniri
1 tk vişne reçeli
Akşam 18.30
1 pors pirinçli ıspanak yemeği
4 yk kuru fasulye
200 ml ayran
3 tane minnak kornişon turşu
Ara 19.30 gibi
1 fincan sütlü şekersiz tk
1 kare bitter çikolata yiycem
Su 2.5 lt
Spor yok
Ah bide ilk bebeğimiz, sürekli kokluyoruz. Burnumda, hep, her yerde onun kokusuYaa bebiş doğalı 57 gün olmuş daha çok yeni. Mis gibi kokuyodur şimdi evinizsağlıkla büyüsün
Menü de dengeli olmuş bence, su miktarı da yeterli :)
Allah bagislasinAh bide ilk bebeğimiz, sürekli kokluyoruz. Burnumda, hep, her yerde onun kokusuÇok teşekkür ederiz
![]()
Çok teşekkür ederimAllah bagislasin![]()
Suyun çok az kuzum en az 2 litre içmelisin. Akşam yemeğinde börek hiç olmamış ben genelde böreği öğlen yerim akşama kadar yakarım diyeSelam kızlar
Kahvaltı 14.00
1 dilim tb ekmeği
Tavada lor peynirli 2 yumurta
Şekersiz çay
Ara 16.00
Sade Türk kahvesi
Akşam 19.00
2 dilim patatesli peynirli börek
1 tane küçük damla çikolatalı kurabiye
Şekersiz çay
22.00 yarım kurabiye yedim sırf bugün içmeyi unuttuğum ilaç öğün arası kullanılması gerektiği için
1 lt su
3500 adım
Nekadar birazcık acaba sayı versenSuç işledim... bu saatte birazcık antep fıstığı yedim 1 tanecikte elma.. 100 ip daha atlamadan uyumayacağım...
Maşallah bebişe zaman çok hızlı geçiyor bianda büyüyüveriyorlar.. Tüm anının tadını çıkarmaya bak.. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..Ah bide ilk bebeğimiz, sürekli kokluyoruz. Burnumda, hep, her yerde onun kokusuÇok teşekkür ederiz
![]()