Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CanımBenim sahip çıkacak sandığım yok kuzu![]()
Yendi mi yemekler, sarmalar, pideler, baklavalar
Niye üzülüyon kız yeni kategori belli olacak diye sevinNanişkoooommm![]()
Öyle bir yoruldum ki Yatakları açtım odama kaçtım ama çocuklar da uyanıkYendi mi yemekler, sarmalar, pideler, baklavalar![]()
Aaaaa kuzuuuuu ben onu tamamen unuttum biliyor musunNiye üzülüyon kız yeni kategori belli olacak diye sevin![]()
Çok haklısın kuzu,ins yarın biraz daha geç kalkarsın da bugünkü gibi olmazÖyle bir yoruldum ki Yatakları açtım odama kaçtım ama çocuklar da uyanık
Yarın annemlere gideceğim ben evde olmayacağımÇok haklısın kuzu,ins yarın biraz daha geç kalkarsın da bugünkü gibi olmazonlar otursun sen yat, en azından uzanirsin
![]()
Oda doğru bir arpa boyu yol alınmıyor o ip ucuylaAaaaa kuzuuuuu ben onu tamamen unuttum biliyor musunsahip bir de o vardı dimiii
amaann nevosun ipucuylabir şey bulunmuyor nanem
![]()
Ayy sevindim canisi sana iyi gelir belkiYarın annemlere gideceğim ben evde olmayacağım
Nevosun kendince plani ama cozebilene aşk olsunOda doğru bir arpa boyu yol alınmıyor o ip ucuyla![]()
Bu ay bi değişik hadi hayırlısı nanemGeçen sene aşure ile ikinci olmuştum bu sene ilk 5 de bile değilimkırıldı
Kimse yok
Az önce gelmiş yakaladımKimse yok![]()
Bana komik emoci vermişNerde yakaladın kız![]()