Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

cnm hiç kilo veren olmamış 2.23 diyosun nasıl oluyooo ben anlamadımmsempatiksalakcinni

Bence de yanlışlık var ..
Listede olan kişilerin geçen haftaki kiloları ve bu haftaki kiloları yazılıyor onların toplamı arasındaki fark diye biliyorum
eğer ki ayrılan varsa takımdan onları toplama mı dahil ettin de bu kadar fark var arada

kilo veren yok ama yeni üyeler var yaaa iyice karıştırdım doğrusu nasıl olması gerekiyor

Bizim takımda yeni üye alımı yapıldığında ilk hafta listede bulunmuyor sonraki hafta ilk haftaki ve 2. haftaki kilosu alınıyor ..

Ama bence de daha iyi bilen birine sorsan iyi olur paylaşım alanında

Canım bence geçen hafta bildirilmemişse yeni üyeler bu hafta onları listeye almayın haftaya ilk haftaki kilosu ve 2. haftaki kilosu olarak yap

Canım bence geçen hafta bildirilmemişse yeni üyeler bu hafta onları listeye almayın haftaya ilk haftaki kilosu ve 2. haftaki kilosu olarak yap

canım bu hafta girmeleri gerekiyor haricinde şu şekilde yaptım paylaşıma eklenincede sorarım doğrumu diye
**5.TAKIM 178. ETAP**

ferihann( 92,0 / 92,0 / 0,0 / 0,00 % )
takyon ( 61,0 / 61,0 / 0,0 /0,00 % )
aresozgur ( 60,0 / 60,0 / 0,0 / 0,00 % )
buebottle ( 60,5 / 60.5 / 0.0 / 0.00% ) (hamile olması sebebiyle ayrıldı
benben ( 64,9 / 64.9 / 0.0 / 0.00% )
banucan4 ( 85,3 /85,3 / 0,0 / 0,00 % )
amonra (84,0 / 84,0 / 0,0 / 0,00 % )yeni üye
adigenisse(78,0 / 78,0/0,0/0,00 %)yeni üye

5,TAKIM TOPLAM KİLO (585,7 / 585,7 / 0,0 / 0,,00%)

listeyi eklemişsiniz kızlar, hadi hayırlı olsun. masalcım senin de ellerine sağlık canım. elbirliği ile hallettik, inşallah sorun yoktur.

takyon'cum sana da teşekkürler. ilk bildirimin hayırlı olsun.

ilkler biraz zor olur hep ama inşallah zoru atlattın:) bundan sonrası kolay olur canım. bugün oldukça sakin, herkes bir yerlere kaçtı herhalde.

Uyuyup kalmışım :)
Uyandım direk sorun var mı diye bakayım dedim ama yok galiba ..
Dışarı çıkacağım birazdan akşam bakarım yine
İyi günler kızlar

selam nurcum ve kızlar nasılsınız?artık yeni yeni düzene gimeye başladım bir başladı aksilikler ardardına.ayrıca kiloma da dikkat etmeye çalıştım ama bir al ver oldu.aranıza tekrar katılmak istiyorum .beni tekrar grubumuza alırmısınız canım

Kimsecikler uğramamış mı bugün?
Şimdi geldim ..
Sabah kahvaltı da k special yedim ..
Öğlen bir tane vanilyalı puding
Akşam da mercimek çorbası ile biraz patates köftesi ..
Çay içtim baya ama çayımı şekersiz içiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…