Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar.
ilk defa bu saatte pc başındayım aslında yarın sabah gelirim diyordum ama sanırım fırsatım olmıcak. yarın sabah erkenden eltimin doğumu var. birkaç saat hastanede olucaz belkide öğleye kadar. daha sonra apar topar zonguldağa gideceği akşama kına var,yapmam gerekenler var. gerçi kınamız evde kendi aramızda olacak ama kendimi biliyorum telaşe yaparım. gelen giden misafir derken epey koştururum sanırım.
normalde pc arızalı klavye takılıyor,arada beyni bulanıyor. bu yazıyı yazmak her ne kadar zor olsada yazmak zorundayım. birazdan listeleri hazırlıcam. eğer herkes kilosunu belirttiyse paylaşımada koyarım sizden ricam paylaşım alanını takip etmenizdir. yada biriniz sürekli topikte olursanız sevinirm. hani aksilik olursa,belki uyarı yaparlar. diğer takım kaptanlarından yardım isteyebilirsiniz.
yarın kardeş takımda sonuç listelerini hazırlıcak. kalliste abla yardımcı olacağı için içim rahat.ama yinede yarın zonguldakta bir yerden pc bulup duruma bakmaya çalışırım.
şimdilik aklıma gelenler bunlar. geldiğimde bir sürü sayfa beni bekliyor olacak. :)))
inşallah bir aksilik çıkmaz kilo veren arkadaşlarımı şimdiden tebrik ediyorum.
hepinizi çok öpüyorum.
kızlar liste şimdilik böyle.
inşallah yanlışlık yoktur. kendi kilomu aynı geçtim ama sabah tartılıcam farklılık varsa düzeltirim.
dosbacım teşekkürediyorum arkadaşım.
masalcım başta olmak üzere (küçük ya o yüzden) :)))) ve diğer arkadaşlarım Rabbim dilediğiniz herşeyi güzel kalbiniz gibi versin.
rabiacım size kızmak mümkünmü. :)))
bu arada hesaplama(dosbacım gelemezsem sen daha iyi biliyorsun diye yazıyorum)
eski kilo - yeni kilo * 100 / eski kilo
dip sonuçta aynı bu şekilde hesaplanıyor.
hepinizi öpüyorum yarın büyük ihtimal kısa sürede olsa burdayım. sizleri seviyorum a.s.
dosba 68.2
nur_84 64.5
dombili71.3
nihan 58.8
Günaydın sevgili takımımmm :))
Sabah kahvaltımı yazayım; tost yedim yağsız iki dilim ekmekle yaptım suyumu içiyorum yeşilçay içerim birazdan da...
Bu arada yarın sabah bildirim yapamayabilirim evde olacağım çünkğ ben sabah tartıldım 78.7 çıktım tartı da buna da şükür gidiyo yavaş yavaş inşallah hepsinden kurtulurum...
evet, aynı dedi.