• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

eskişehirde hava iyi herhalde masalcım, yürümeye çıkabildiğine göre.. ankara yağmurluydu bugün hep. şu anda yağıyor mu emin değilim gerçi ama yağıyor gibi.

ben de salata yiyorum şimdi. birazdan yediklerimi yazarım.

eskişehirde hava iyi herhalde masalcım, yürümeye çıkabildiğine göre.. ankara yağmurluydu bugün hep. şu anda yağıyor mu emin değilim gerçi ama yağıyor gibi.

ben de salata yiyorum şimdi. birazdan yediklerimi yazarım.

Bütün gün yğmur yağdı akşam durdu Neyneysecim ..
Ben de yağmur sonrası havayı çok severim 45 dakika falan yürüdüm geldim.
İyi oldu..
Afiyet olsun.
Acaba diyorum bütün gün durup yediklerimi akşam mı yazsam?
Hepsi bir arada olunca daha mı iyi gözlemleriz de yorum yaparız

Oraya gidince gelemiyorum Elacım :)
Eskişehirde bu saatlerden sonra çok güzel olur ...
Ama yarın akşam çıkabilirim.
Bir park var onun etrafında yürüyorum gayet güzel oluyor

cnm aslında kent park mükemmel yürüyüş içinn annemler taşınıyoo üzülüyorum acıkcası gidince gidiyodukk
ama erturulgazidede kültür parkı var gitmek nasip olmadı ama güzel diyolar artık oraya gideriz zaten allah nasip ederse yaza anca giderizz esk

yeşil cayımıda içtim kızımın kalan 1parca muzunuda yedimm:)))
günü tamamladık bakalım akşamki tost olmasaydı süper olcaktıdaa:))
yarın eşim gelir inş erken gelir kahvaltıyı beraber yaparız hava güzel olursa cıkarız yoksa evde hafta sonu 26derece gözüküyoo pikniğe yada kahvaltıya gideriz herhalde

kızlar aramı da yaptım
1 biberiye çayı
2ceviz 2 kaysı

akşam yemeğimi de pişiriyorum eski diyete sönmek moral oldu :))
mercimek çorbası yapıyorum
kereviz pişirdim
ama eşim akşama kurufasülye yemeye gidelim diyo... haftada 2 defa baklagil var diyetimde ama et yerine ben öğlen et yedim
bakalım nolcak
yarında arkadaşa gidiyoruz

biberiye çayını nasıl yapıyorsun dosbacım?

Bütün gün yğmur yağdı akşam durdu Neyneysecim ..
Ben de yağmur sonrası havayı çok severim 45 dakika falan yürüdüm geldim.
İyi oldu..
Afiyet olsun.
Acaba diyorum bütün gün durup yediklerimi akşam mı yazsam?
Hepsi bir arada olunca daha mı iyi gözlemleriz de yorum yaparız

Yağmur sonrası yürümeyi ben de sever(d)im. Malum artık çoluk çocuk zor.

Canım, ben de akşamları tek seferde yazmayı tercih ediyorum ama şöyle bir durum oluyor. Akşamları fazla hatta hiç yorum almayabiliyorsun. Gündüz arada yazdıklarına yorum geliyor ama akşam yazılanlar arada kaynıyor gibi geliyor bana. Tabi sağolsun asuman hiç ihmal etmemeye çalışıyor, muhakkak inceliyor.

kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, 3 yaprak marul ve yarım küçük ekmek.
ara:yok
öğle: yoğurtlu patlıcan salatası ve 1 kase tarhana çorbası
ara: ıhlamur
ikindi: 3 küçük lokma oğluşun köftesinden
ara: 1 eti form, yarım nar ve 1 mandalina
akşam: 2 tane hamsi ve bol salata yeşil mercimekli

bazen keşke bekar olsaydım diyorum sonra şimdiki mutluluğu tarif edemiyorum ama sevdiğim bir kocam ve ondan bir parcam var herşeyimle benim içime sokasım geliyo bazen severken cocuk isteyen herkese nasip eder inşş güzel günlerdi geldi gecti diyorum çocuklar büyüyünce eşimle kafa dinleriz diyoruz şimdiden filanlarımız var emeklilikle gerçi cok var ama hayal hayat koşturmacayla geciyoo ileride yaşarız inş yaşayamadıklarımızı inş keşke demeden yaşlanırız her yaşın her anın ayrı bir güzelliği varrr kendimi cok yaşlı hisettim 25 oldum 1kız annesiyim olsun okadar demii:))) amma konuştum bee

cnm beslenmen cok güzelll
bişey sorcm mercimek salatasıı nasıl yapıyosun salata meraklısı olarak arkdaşta yemiştim ondanmı acabasositososito

canım ya benimki uydurmasyon:))

yeşil mercimeği üzerini örtecek suyla ocağa koydum. hafif diriyken kapattım altını. o arada oğlanı uyuttum geldim ve mercimekler kendi sıcağında iyice piştiler. sonrası rutin salatam: kıvırcık, maydanoz, turp, mısır. havuç da konulabilirdi ama ben turp koydum diye havuca gerek görmedim. ha bir de kırmızı lahana vardı içinde. neyse 1 çorba kaşığı sirke, yarım limon ve 1 tatlı kaşığı kadar yağla harmanladım. gayet de tatlar uyumluydu.

kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyythihoyyyt

yeşil mercimeği üzerini örtecek suyla ocağa koydum. hafif diriyken kapattım altını. o arada oğlanı uyuttum geldim ve mercimekler kendi sıcağında iyice piştiler. sonrası rutin salatam: kıvırcık, maydanoz, turp, mısır. havuç da konulabilirdi ama ben turp koydum diye havuca gerek görmedim. ha bir de kırmızı lahana vardı içinde. neyse 1 çorba kaşığı sirke, yarım limon ve 1 tatlı kaşığı kadar yağla harmanladım. gayet de tatlar uyumluydu.
cnm ellerine sağlıkk
arkdaşta yeşil mercimek pişirmiş tazesoğan,dere otu,baharat felan öylede güzel olmuştuu

maşallah:nazar:

ben de oğlanı uyuturken yaparım bir şeyler aklıma gelirse. her zaman sallayarak uyutmadığım için pek düzenli değil ama yine de idare eder:)
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
benimkide uyumuyo o zamn sallıyorum genelde kendi uyur
bende kendi kendime haraketler kaydirigubbakcemile2yapıyorumm

arkadaşının da eline sağlık yaw, gece gece canım çekti:) öyle de hoş olmuştur eminim. severim ben yeşil mercimeği. daha çok erişteli falan yaparlar ya onu da seviyorum da malum erişteli diye kilo yapabilir korkusuyla yanaşmıyorum:)

bebişinin kendi kendine uyuması ne kadar güzel. ben de benimkinin yanına uzanıyorum ama 1 saat o yana bu yana derken anca uyuyor:1ninca: bazen daha fazla hatta.

cnm aslında kent park mükemmel yürüyüş içinn annemler taşınıyoo üzülüyorum acıkcası gidince gidiyodukk
ama erturulgazidede kültür parkı var gitmek nasip olmadı ama güzel diyolar artık oraya gideriz zaten allah nasip ederse yaza anca giderizz esk

Kesinliklke öyle hele sabahları çok güzel oluyor gerçekten erken saatlerde ..
Yürü koş spor aletleri falan ..
Yaz gelsin de ben de spor salonuna yazılmak istiyorum
Ertuğrul gazi tarafı da yeşillik falan diye biliyorum

yeşil cayımıda içtim kızımın kalan 1parca muzunuda yedimm:)))
günü tamamladık bakalım akşamki tost olmasaydı süper olcaktıdaa:))
yarın eşim gelir inş erken gelir kahvaltıyı beraber yaparız hava güzel olursa cıkarız yoksa evde hafta sonu 26derece gözüküyoo pikniğe yada kahvaltıya gideriz herhalde

Yağmur yok havalarda güzel
Piknikte harekette olur gidin bencede
Hem Ela hanım gezer hem de güzel zamna geçirirsiniz
biberiye çayını nasıl yapıyorsun dosbacım?

Yağmur sonrası yürümeyi ben de sever(d)im. Malum artık çoluk çocuk zor.

Canım, ben de akşamları tek seferde yazmayı tercih ediyorum ama şöyle bir durum oluyor. Akşamları fazla hatta hiç yorum almayabiliyorsun. Gündüz arada yazdıklarına yorum geliyor ama akşam yazılanlar arada kaynıyor gibi geliyor bana. Tabi sağolsun asuman hiç ihmal etmemeye çalışıyor, muhakkak inceliyor.

Kaptanımız cidden tüm işlerinin arasında bile bizi hiç ihmal etmiyor
Ama kendini biraz ihmal edip hasta oluyor ....
Haklısın aslında ama kendin için sanki daha iyi olur gibi geliyor toptan görünce neler yediğini farkedersin diye
Yarın ben de deneyeyim bakalım.
2 bardak yeşil çay içtim bu akşam.
Babamı bile alıştırdım daha ne olsun :)
Hatta kepekli ekmek yemeyi düşünüyorlardı en son

menün çok güzel olmuş ama biraz az gibi mi sanki bana mı öyle geldi ki..

bazen keşke bekar olsaydım diyorum sonra şimdiki mutluluğu tarif edemiyorum ama sevdiğim bir kocam ve ondan bir parcam var herşeyimle benim içime sokasım geliyo bazen severken cocuk isteyen herkese nasip eder inşş güzel günlerdi geldi gecti diyorum çocuklar büyüyünce eşimle kafa dinleriz diyoruz şimdiden filanlarımız var emeklilikle gerçi cok var ama hayal hayat koşturmacayla geciyoo ileride yaşarız inş yaşayamadıklarımızı inş keşke demeden yaşlanırız her yaşın her anın ayrı bir güzelliği varrr kendimi cok yaşlı hisettim 25 oldum 1kız annesiyim olsun okadar demii:))) amma konuştum bee

Aman nazar değmesin ama bayılıyorum bu topicdeki bayanların eşlerinden bAhsedişlerine hepsi o kadar seviyor eşini öyle anlatıyor ki duygulanıyorum bazen vay be diye boshayallersmile
buğün bide 20 tane mekik cektimm ela saolsun sallarken boş durmuyommsempatiksalakcinni

Çok güzel zamandan kazanıyorsun Allahtan Ela gülmeye başlamıyor uykusu açılmıyor ..

Ben uydurmasyon şeylerin tadlarına bayılıyorumm .. :)
Hoş ben neyi sevmiyorum da ...

ben yatayım artık yaw. sabah erkenden gelip bildirim yapcam bir de :) asuman döver bizi yoksa :))

İyi geceler canım ..
Ben de nasıl kalkıp bildirim yapacağım bakalım ama sırf tartılmak için alarmımı kuruyorum şimdi

Back