• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydınlar,

dün akşam oğlanı uyuturken yanında uyuyakalmışım, gelemedim. geçmişi okudum:) muhabbetler iyiymiş.

dün yediklerimi hemen yazayım, unutmadan.

kahvaltı: klasik 1 dilim ekmek yedim sanırım.
ara: 1 elma
öğle: 3 tane lahana sarması + yoğurtlu kereviz salatasının son kısmı
ara: 1 bardak ıhlamur, 2 fındık
ikindi: 1 kase sebzeli mercimeğin sonu:)) artıklarla beslendim:)
ara: 1 armut, 2 mandalina(küçüktü)
2 bardak çay

uyuduğum için akşam yok ama gece kalktığımda 1 bardak ayran içtim.

tüh o kötü olmuş:)))

evet kötü oldu bekaydirigubbakcemile3
adam günaydın dedi bana ya:1:

kaptan bişey dicem perşembe öğleden sonra tatil 29 ekimden dolayıda cuma tatil ben ya cumartesi gelebilirm(ama kesin değil) kilo bildirmini cuma tartılıp pazartesi söylesem olurmu acaba bu kötü ihtimal. Eğer cuma akşama gidebilirsem anneme cuma akşamıda söyleyebilirm buda iyi ihtimalbilmiyorumkismile

asumancım çok geçmiş olsun canım takıma yazmışsın unutmadan hazır burdaykeen yazayım dedim . Allah acil şifalar versin bu hafta yoğunsundur hem düğün hem grip Allah yardımcın olsun . ben kaptanlıktan çekildim yerime takyon kaptan oldu yardımcısıda yeni bir arkadaş bu hafta sonuç listeleri bizde ama nasıl yapacağız inan hiç bilmiyorum kalliste abla yardımcı olur inşallah biliyorsun işler bir anda yoğunlaşıyor ve madur ediyorum takımı neyse canım çok öpüyorum seni görüşmek üzere .

kardeş takımcığım sizlerede selam vereyim görüşmek üzere kendine iyi bakın .

Günaydın kızlar, Dün akşam 4-5 kaşık bezelye 2 kaşık pilav ve salata yedim başkada bişi yemedim.
Sabahta klaisk kahvaltımı yaptım.Suyumu içiyorum.
Canım sıkkın bıktım bu işyerinden ya,:(( Akşama sporum var ama yine saçma sapan bir bahaneyle toplantı yapacaklar 6 dan 8'e kadar tutarlar beni gidemem yine spora çok üzülüyorum ya ne saygısızlık ama insanların zamanından çalmak çok sıkılıyorum çok.

evet kötü oldu bekaydirigubbakcemile3
adam günaydın dedi bana ya:1:

kaptan bişey dicem perşembe öğleden sonra tatil 29 ekimden dolayıda cuma tatil ben ya cumartesi gelebilirm(ama kesin değil) kilo bildirmini cuma tartılıp pazartesi söylesem olurmu acaba bu kötü ihtimal. Eğer cuma akşama gidebilirsem anneme cuma akşamıda söyleyebilirm buda iyi ihtimalbilmiyorumkismile

şöyle bişey de var uyarsa perşembe sabahıda söyleyebilirimfisfisfis

günaydın canım takımım.

bugün önce kardeş takımımıza uğradım.epeydir hal hatır soramıyordum sağolsun takyon arkadaşımız hatırlattı.
eee sizler nasılsınız inşallah herşey yolundadır. ben biraz daha iyiyim. burun tıkanıklığım devamediyor. ama daha iyi olcam inşallah.
sabah yediğimi yazayım unutuyorum sonra işten güçten.
yarım yumurta yarım simit,1 fincan çay.birazdan da yeşil çay içerim bugün yeşil çayımı 3 fincana tamamlıcam inşallah.
dün neler yedim onuda yazayım.aslında dün yazacaktım ama unuttum. hatta size iyi akşamlar diyemeden çıktım kusuruma bakmayın canlar. market işi vardı. elbise almıştım onu değiştirmem gerekiyordu o yüzden apar topar çıktım.
dün yediklerimde aklımda : sabah yarım dilim ekmekler kahvaltı yaptım yumurta kaşar peynir,az ondan az bundan
öğle yemeğimi 3 de yedim. 1 servis kaşığı pilav,1 servis kaşığı tavuk sote. akşam işten çıkmadan önce 1 porsiyon salatmı 2 dilim ekmekle yedim. :((( sonra evde akşam yemeği yedim 1 fincan yeşil çay içtim ama gece yatmadan önce pişirdiğim nefis nohut beni cezbetti. hani bu minik çerez kaseleri varya ondan 1 kasecik yedim.(ama çok lezzetliydi) :))
bu sabah birkaçyüz gr az göründüm tartıda hayret ettim ama hemen umutlanmak istemiyorum tabi. ama geçen haftada ben tartılamamıştım dimi ya. belkide ozaman verdiklerimdir. :)))
neyse 1 önceki akşamda yani pazartesi akşamı : hamsi ızgara 1 dilim ekmek ve salata yedim. bunları hatırlıyorum çünkü sürekli yazıcam deyim tekrar ettiğim şeylerdi. :)))
amanın çok yazdım yaa. bugün hafif bir olsun istiyorum. burnum tıkalı sesim borozan gibi arada öksürüyorum ama iyiyim şükürler olsun zaten beni grip yıkamaz yaa. her halimde yaşadım gribi. en sıkıntılı halimdede gördüm ana yok başımda baba yok başımda tek başıma evde soğuk odalarda ağlaya ağlaya ağrılarla mücadele ettim ve bu güzel günlerimde yaşadığım(her ne kadar sıkıntılar ve sinir olduğum insanlarla çevrili olsamda o günlerimden daha iyidir elhamdülillah) grip beni yıkamaz. (küçük emrah geldi hanıımm)

neyse ciciler buralarda olacağım. bugün yapabilirsek muhabbetin dibine vuralım. geçmişede azcık bakayım gerçi işlerimde çok ama olsun. yaparız birşeyler. öpüyorum yol arkadaşlarım benim.

Son düzenleme:
Herkese günaydın güzel takımcığım
ben hala kahvaltı yapamadım evde ekmek yok ve işi çıktı gidemedi o yüzden beklemedeyim
yapınca yediklerimi mutlaka yazacağım
nihancım perşembe yapabilirsin bildirimini çünkü cuma 11.30a kadar bildirim yapmak zorundayız

adcım biraz daha ii olmana sevindim
ben regl oldum kızlar :((karnım çok ağrıyooo :((
bi de yarın tartılacağım...bakalım diyetisyen ne diyecek

nihancım canım paylaşımda netleşmedi ama cuma bildirim olsunmu olmasınmı muhabbeti var. yani bildirim olabilirde olmayabilirde. ben olursada olur olmazsada olur diye belirttim. canım sende perşembe sabahı kilonu yazıver hayatım. yani dediğin gibi perşembe sabahı söylesen olur.
diğer arkadaşlarda eğer cuma sabahı bildirim yapamıcak olan varsa lütfen en geç perşembe akşamına kadar kilonuzu yazın. ogün çok yoğun olacam lütfen strese girmek istemiyorum. :))))

bende aramı yapıyorum 1 çb tarçınlı light süt
yazarken ne kadar da uzun ama içerken hemen bitiyo :))

nihancım canım paylaşımda netleşmedi ama cuma bildirim olsunmu olmasınmı muhabbeti var. yani bildirim olabilirde olmayabilirde. ben olursada olur olmazsada olur diye belirttim. canım sende perşembe sabahı kilonu yazıver hayatım. yani dediğin gibi perşembe sabahı söylesen olur.
diğer arkadaşlarda eğer cuma sabahı bildirim yapamıcak olan varsa lütfen en geç perşembe akşamına kadar kilonuzu yazın. ogün çok yoğun olacam lütfen strese girmek istemiyorum. :))))

anlaşıldı kaptan seni strese sokmayacaz :))
haklısın canım bi de sanırım kardeş takıma bu aralar yardım ediyorsun hem bizimde sayımız arttı...

Herkese günaydın güzel takımcığım
ben hala kahvaltı yapamadım evde ekmek yok ve işi çıktı gidemedi o yüzden beklemedeyim
yapınca yediklerimi mutlaka yazacağım
nihancım perşembe yapabilirsin bildirimini çünkü cuma 11.30a kadar bildirim yapmak zorundayız
sağol canım
adcım biraz daha ii olmana sevindim
ben regl oldum kızlar :((karnım çok ağrıyooo :((
bi de yarın tartılacağım...bakalım diyetisyen ne diyecek
geçmiş olsun canım regl sancısından nefret ediyorum:kızgın:

tamam adcım perşembe yaparım bildirimimi:1hug:

Back