Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun dosbacım
ay nihancım, ben de o kadar uydum ama yine de uykuluyum. seni çok iyi anlıyorum:)
biraz gözlerimi dinlendireyim dedim ondada yakalandım
tüh o kötü olmuş:)))
evet kötü oldu bekaydirigubbakcemile3
adam günaydın dedi bana ya
kaptan bişey dicem perşembe öğleden sonra tatil 29 ekimden dolayıda cuma tatil ben ya cumartesi gelebilirm(ama kesin değil) kilo bildirmini cuma tartılıp pazartesi söylesem olurmu acaba bu kötü ihtimal. Eğer cuma akşama gidebilirsem anneme cuma akşamıda söyleyebilirm buda iyi ihtimalbilmiyorumkismile
nihancım canım paylaşımda netleşmedi ama cuma bildirim olsunmu olmasınmı muhabbeti var. yani bildirim olabilirde olmayabilirde. ben olursada olur olmazsada olur diye belirttim. canım sende perşembe sabahı kilonu yazıver hayatım. yani dediğin gibi perşembe sabahı söylesen olur.
diğer arkadaşlarda eğer cuma sabahı bildirim yapamıcak olan varsa lütfen en geç perşembe akşamına kadar kilonuzu yazın. ogün çok yoğun olacam lütfen strese girmek istemiyorum. :))))
sağol canımHerkese günaydın güzel takımcığım
ben hala kahvaltı yapamadım evde ekmek yok ve işi çıktı gidemedi o yüzden beklemedeyim
yapınca yediklerimi mutlaka yazacağım
nihancım perşembe yapabilirsin bildirimini çünkü cuma 11.30a kadar bildirim yapmak zorundayız
geçmiş olsun canım regl sancısından nefret ediyorumadcım biraz daha ii olmana sevindim
ben regl oldum kızlar (karnım çok ağrıyooo (
bi de yarın tartılacağım...bakalım diyetisyen ne diyecek
nihancım canım paylaşımda netleşmedi ama cuma bildirim olsunmu olmasınmı muhabbeti var. yani bildirim olabilirde olmayabilirde. ben olursada olur olmazsada olur diye belirttim. canım sende perşembe sabahı kilonu yazıver hayatım. yani dediğin gibi perşembe sabahı söylesen olur.
diğer arkadaşlarda eğer cuma sabahı bildirim yapamıcak olan varsa lütfen en geç perşembe akşamına kadar kilonuzu yazın. ogün çok yoğun olacam lütfen strese girmek istemiyorum. :))))