:Saruboceq:inş istediğin kiloya ulaşırsın
evet kalıcı değil şükür ama ileride olma ihtimalim yüksek dikkat etmezsem eğer
kızlar buğün giremedim eşim geldi öğleden sonra yemek felan sonra onunla vakit gecirdikk
neler yedim yazayım yarında akşama misafirim var sabahta arkdaş kahveye cağırdı yoğunum yani yarında fazla bakamamsanırım kızla zor
sabah yemedim
öğlen mantar corbasıı 2kepce
akşam 2kaşık karnıbahar yemeği,makarna 1tabak((
öpüyorum hepinizi gecmişe bakamadımm
masalcım eskişehirde mi okuyosuncnm senn ben eskişehirliyimm
günaydııııınnnn a.s. güzel takımım
sabah baskülde birazcıkta olsa keyfim yerine geldi ama yolun daha uzun
sabah yarım armut
1 yumurta
1 dilim light ekmek
çay
şimdi çaya devam ediyorum buralardayım
Kızlar kahvaltıda
2 dilim kepekli ekmek 1 kk peynir 1 yumurta yedim
Bugün ben de pek uğrayamayabilirim
Akşam gelirim
Hepinize iyi günler
eee baba dinlermi spor filan bi ısrar edince kıyamıyo insan olsun canım,
bizim planlıydı bizim buraya kaplıcalar yakın oraya gittik dönüşü balık yeriz dedik ama, nerde çokluk orda ....... demişler yauymayanlar oldu
tam tarih yok ama çok büyük olasılıkla aralığın ilk haftası
kızlar buğün giremedim eşim geldi öğleden sonra yemek felan sonra onunla vakit gecirdikk
neler yedim yazayım yarında akşama misafirim var sabahta arkdaş kahveye cağırdı yoğunum yani yarında fazla bakamamsanırım kızla zor
sabah yemedim
öğlen mantar corbasıı 2kepce
akşam 2kaşık karnıbahar yemeği,makarna 1tabak((
öpüyorum hepinizi gecmişe bakamadımm
günaydın kızlar nabersiniz
dün akşam dışardaydık yarım pide yedim
birde ayran
sabah
1 kase çorba
1 dilim ekmek
günaydııııınnnn a.s. güzel takımım
sabah baskülde birazcıkta olsa keyfim yerine geldi ama yolun daha uzun
sabah yarım armut
1 yumurta
1 dilim light ekmek
çay
şimdi çaya devam ediyorum buralardayım
Günaydın kızlar...
Henüz kahvaltı yapmadım, ya sabah sabah arabaya biniyorum ya aç karnına çıktım midem allak bullak oldu ya.Birazdan atıştırcam bişeyler, bu sabahta tartıya çıktım seviyim mi anlayamadım ya bakalım cumaya kadar ne olacak kahvaltımı yapıyım yazarım ne yiceksem artık evde yapmaya alışkınım hafif bişi yemem lazım :))
Sen de mi dışardaydın ya dışarda da
olmak ne zorluyo insan herkes baskı yapıyo bi de ye ye diye kilo alınca da dalga geçiyolar :) Sen de hafif atlatmışsın ama iyi olmuş canım afiyet olsun...
Ya ben takımam geleli 2 kg verdim regl oldum filan takıldım ama son iki hafta bundan sonra olmaz inş. diyorum bana da öyle bi azim geliyo vercem hepsini kurtulcam yaza tatile gidip istediğim mayolardan, bikinilerden alcam diyorum kendimi gaza getirmeye çalışıyorum ama inşallah işe yarar veririz inşallah hep birlikte mutlu mutlu çıkarız yaza :))
Kızlar kahvaltıda
2 dilim kepekli ekmek 1 kk peynir 1 yumurta yedim
Bugün ben de pek uğrayamayabilirim
Akşam gelirim
Hepinize iyi günler
:)) Neyse artık dengelersin çok yememişsin zaten , canın sağolsun :))
kızlaaaaaaaaaaarr ben geldimmma.s. sizleri çok özledimm nihayet pc bu sabah geldii ohh be özlemişim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan umarım sizin keyifler yerindedirr bende gayet iyiyimm olumunekankayizsmile geçmişi okumaya kalksam iki hafta sürer herelde kaydirigubbakcemile3 diyete devam ettim hatta yürüyüşlerimide yaptım ama kilo vermiyorum sinir oldum ya nedir bu beni çok seven yağlar bi kurtulamadım gittiikaydirigubbakcemile3 o içtiğim zayıflama hapıda hiçte bi işe yaramıyor sadece iştahımı açıyor bende yememek için direniyorum ve daha sinirli bişey oluyorum ohaoldumsmile
bugünden başlayayım yediklerimi yazmaya kahvaltıı: iki ceviz, bir buçuk dilim ekmek, salatalık, bir dilim peynirolumunekankayizsmile
hoşbuldummm a.s. nihancım pc hasta masta olmasın gari iyileşmesi uzun sürüyo deli etti benihap mapta bi işe yaramıyo die bıraktım zaten :dance:
selam kızlar,inşallah herkesler iyidir
ben birazcık daha iyiyim. dün akşama kadar çalıştım. izin almadım anlayacağınız.
burayada yazamadım,okuyamadım.aslında dün geçmişi okumuştum(hafta sonu geçmişini) ama yazamadım malesef. bugün fırsat bulursam yazarım. buralarda olmaya çalışıcam. öpüyorum. ama yok öpmeyeyim,grip bulaşır birde. :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?