Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar nerdesiniz??
herkes yemekte mi (
ole yaa zaten hamur ısıne bı egım var kotu oluyooo
ben geldimmmm
dünyalı canım hoşgeldin
adcım kaptanım inan gözlerim seni aradı yollarda...
öncelikle uğrayamazdım biliyosun çok yoğun geçti ama inan aklımdan çıkmadın
bundan sonrada düğüne gelirim yine zor gibi ama inş. şubattan sonra ablama gelir kalırım
ereğliyi ben ablamdan daha çok sevdim :))
bi defasında gece bayan bayana sahilde yürüyebilcen nadir beldelerden biriymiş onu öğrendim
zengin ve hareketli hiç ilçe gibi değil
neyse uzun uzun kaynatırız
aldığım kilolar çok sorun değil gibi,gidecek gibi... bu sabah en son tartıda gördüğüm rakamı gördüm bu bile başarı ...bakalım yarın sabah nasıl olcak
şok diyetime dayanabiliyorum inş. bozmam
ayyy ne çok konuştum :))
ben öğlen yine diyetime uydum
3 köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü
salata
1 dilim light ekmek
ara olarak
1 çb light tarçınlı süt
akşam yemeğime az kaldı çok acıktım eşimde geç gelecek gibi (
listeyi veriyorum
4yk kabak
1çb yoğurt
1 dilim lihgt ekmek
ara 1çb tarçınlı süt
1 ince dilim ananas
kızlaaaaaaaaaaarr ben geldimmma.s. sizleri çok özledimm nihayet pc bu sabah geldii ohh be özlemişim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan umarım sizin keyifler yerindedirr bende gayet iyiyimm olumunekankayizsmile geçmişi okumaya kalksam iki hafta sürer herelde kaydirigubbakcemile3 diyete devam ettim hatta yürüyüşlerimide yaptım ama kilo vermiyorum sinir oldum ya nedir bu beni çok seven yağlar bi kurtulamadım gittiikaydirigubbakcemile3 o içtiğim zayıflama hapıda hiçte bi işe yaramıyor sadece iştahımı açıyor bende yememek için direniyorum ve daha sinirli bişey oluyorum ohaoldumsmile
bugünden başlayayım yediklerimi yazmaya kahvaltıı: iki ceviz, bir buçuk dilim ekmek, salatalık, bir dilim peynir olumunekankayizsmile
selam kızlar,inşallah herkesler iyidir
ben birazcık daha iyiyim. dün akşama kadar çalıştım. izin almadım anlayacağınız.
burayada yazamadım,okuyamadım.aslında dün geçmişi okumuştum(hafta sonu geçmişini) ama yazamadım malesef. bugün fırsat bulursam yazarım. buralarda olmaya çalışıcam. öpüyorum. ama yok öpmeyeyim,grip bulaşır birde. :))))
kızlar naber arkadaştan yeni geldim heryer heryerde toplama temizlik ikramlık felan yetişirim sabah gitmeseydim iyi olcaktıı neyse artık kız durur inş kahvaltı şimdi daha doğrusu öğle yemeği artıkk
sabah bir fincan türk kahvesi
ligh esmer ekmek aldımm tost yaptımm kabak kalmamıştıı neyse artık gelince alıp başlarım sok diyete tam benlikk dün ligt sütümüde aldım bundan sonra acıktıkca süt yeşil cayy içeceğimm
aslı gelmiş hoşgelmş özlettin cnmm veririz cnm burda bizsizlikten verememişindir sennkaydirigubbakcemile3
masal cnm ben eskişehirliyim evlenince eşimin işi gereği suan marmaristeyim cnmm neresinden esk bütün akrabam herşey eskişehirde eşimde esk lii
akşama pattes salatası,cevizli kurabiye,mercimekli haşhaşlı börekk:))) yeter demi icayın yanınaa
elacım,mecbur olmasam oğlumu bırakmam hayatım. çalışmayı buyüzden sevmiyorum.ama emin ellerde olduğunu bilmek sıkıntımı biraz olsun alıyor. ama iyikide çalışıyorum bunu anladım. ne yalan söyliyim onu bıakınca deli gibi özlüyorum ama rahatlamıyorda değilim,biraz kafam dinleniyor açıkçası. ayrıca senin prensesi yerim ben maşallah Allah nazarlardan korusun (cümlemizin evladını )dilerim. ne çabuk büyüdü değilmi. oğlumun 28 ekimde 32. ayı bitiyor canım.
rabia canım,1 kg süzme yoğurdun kalorisi 1130 muş hayatım. normal yoğurdun daha az oluyor baktığıma göre. ama öğünlerin çok iyi canım.hiç kaçamak yok. harika gidiyorsun açıkçası. tebrik ederim hayatım.
nur canım gribim oğlumu öpemedim yerine ama iyileşince söz öperim bu nur teyzenden diye. kilolu hallerinin resimlerini görmüştüm hayatım ama en son halini görünce ne kadar büyük fark oluştuğunu anlamamak mümkün değil ki.azminden dolayı kutlarım seni. devamıda gelecektir inşallah.
masalcım şaka maka 2 haftada benim kiloma geldin hayatım. ay ben okiloyu 2 senede veremedim. çok utandım kendimden. ama inan çocuk ve sıkıntılı bir ortamda yaşayınca zor oluyor. böyle avutuyorum kendimi ne yapayım. hafta sonu senin için çok güzel olmuş sevindim canım. amaa bidahaki yürüyüşlerde resim bekliyorum azcık benimde yani bizimde gözümüz gönlümüz açılsın. beslenmende çok iyi birşey yememişsinki zaten. aslında senle yarışmak iyi gelebilirdi ama bu halde çok verimli olamamki.gerçi seni geçmem mümküün değil. bende arada ne yediğini ne yaptığını unutanlardanım bazen unutkanlıkta abarttığım oluyor malesef.
dombilicim bebişini sen yürüyüş yaparken karşına koysan sana bakarken oyalanmazmı ki. ilk dişi hayırlı olsun kuzunun. büyümeleri güzel ama büyüdükçe daha zor oluyor.yaşadığın günlerin tadı başka keyfini çıkarırsın dilerim. mesela ben oğlumun bebeklik hallerini çok özlüyorum. biraz daha büyüyünce bu hallerinide özlicem. çabuk büyüyorlar gerçekten.
meryem canım hoşgeldin sefa getirdin.canım buradaki amaç birbirimize motivasyon sağlamak,ancak bu şekilde kendimizi frenleyebiliyoruz. tabi arada kaçamaklarımız oluyor. ama bu sayede abartmıyoruz. demem o ki bizimle ne kadar yazışırsan ve birbirimize ne kadar yorumlar yazarsak o kadar iyi oluyor bu zaten zamanla göreceksin canım. ayrıca sendeki sıkıntı bendede var. yani üzüldükçe bunaldıkça birşeyler yiyesim geliyor. ama zamanla öğreniyorsun. sende kendini sokarsın canım.ben eskisinden daha iyiyim açıkçası.
nihan canım,cumartesi pazar öğle yemeklerini es geçmişsin hayatım. sanırım fırsat bulamadın ama öğün atlamamak gerektiğini sen benden daha iyi biliyorsun hayatım. birde sadece küçük bir öneri akşam yediğin 2 dilim ekmeğin 1 dilimini öğlen tüketirsen fark edeceğini düşünüyorum. bende ekmeği hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum ama çok lezzetli oluyor. nasıl olcek bilmiyorum. bu arada yürüyüş olayını ne yapmışsın öyle hayatım çok fazla olmuş. inşallah şimdi iyisindir. hafızana hayran kaldım maşallah diyorum.
dosbam hoşgeldin. ama hoşgeldini ereğliye geldiğinde yüzüne demek isterdim.perşembe günü geldin haber vermedin küseyimmi sana şimdi. :umursamaz:
şaka yapıyorum hayatım, o telaşede zordu tabiki görüşmemiz ama bir dahaki sefere inşallah görüşebilirz canım gerçekten çok isterim. aldığın 2 kiloyuda şok diyet sayesinde verirsin hayatım. gelir gelmezde hemen işlere giriştin. biraz dinlenseydin keşke. neyse inşallah bitmiştir işlerin.
nur inşallah hayırlısı ile sınav stresinden kurtulursun da güzel güzel sonuçlarda alırsın dilerim. sahi sınavlar ne zamandı hiç bakmadım zamanına. sordum ama yazmışsın pazar günü diye. pekde az kalmış,hayırlısını diliyorum hayatım. dua edicem senin için emin ol.
dosbacım ne güzel ütüyü bitirmişsin benimde o sıkıntım var. bari düğünden önce bitirebilsem. ama önce iyileşmem lazım. bende düğüne kadar 3 kilo vereyim dedim olmadı 2 dedim olmıcak gibi şimdi 1 versem yeter diyorum. sıkıntılardan kurtulamadımki.şimdide hastalık çıktı başıma. inşallah sen verebilirsin düğüne kadar.
nihancım gösterdiğin azminden dolayı tebrik ederim canım. pizzaya hayır demek mümkünmü. benimde gebelikte diyabetim çıkmıştı,yediğim tek tatlı,birkaç tane petibör bisküviydi. kadının hasta olması konusu gerçekten zor hayatım haklısın. eşimde hep der sen hasta olma diye. bütün işler ona kalıyor yoksa. ayakların iyileşmiş sevindim.annenin yağsız çorbasıda iyi olmuş afiyet olsuuun.
dombilicim sende çok iyi gidiyorsun öğünlerine dikkat ediyorsun. birde üstüne spor. güzel sonuçlar alırsın dilerim. afiyet olsun dicem ama olamamışki canım koku fenaydı anlaşılan. seni kusturduğuna göre. neyse işlerinde kolay gelsin.
masalcım gazan mübarek olsun canım. ben cebine birkaç tane ''hayır'' koydum gerektiğinde kullanmakta çekinme hayatım. ama annenin cebinde ne var onu bilemiyorum.
şöyle okkalı bir ''yiyeceksin'' şıkarsa şaşırmam valla. kaydirigubbakcemile3 geçmişolsun dileğin için teşekkürederim dikkat etmeye çalışırım canım.
Rabiacım çok sağol hayatım. aslında koşturmacadan değilde sanırım cuma akşamı temizlik yaparken çok dikkat etmedim kendime dışarı falan çıktım terli terli. cumartesi koşturmacasıda tuzu biberi oldu sanırım. süzme yoğurt gerçekten lezzetli oluyor canım haklısın. neyseki durum çözülmüş. küçük porsiyonlar iyi fikir canım,afiyet olsun. inşallah bende düzene girerim artık. sağol canım.
nur canım prensesin huysuzluğu stresine stres katmış,canım benim inşallah herşey yakında yoluna girer. kpssyi çok takma hayatım ya. herşey olacağına varır. bu sene olmazsa seneye tekrar girersin olmadı kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman girersin. o zaman zarfındada her fırsatta hazırlanırsın. senin sıkıntın kızınada yansır şimdi. rahat ol çık gez hayatım.
elacım gözünaydın hayatım eşin gelmiş. misafirlerinde var,yorucu olacaktır.kolay gelsin canım. şehriye salatasından bende istiyorum amaa.
hulk canım,öğün zamanı dışarda olmak gerçekten zor oan elinin altına ne geliyorsa onu yiyor insan mecbur. ama çorba iyi fikir. gerçi sabah kahvaltısı için yanıda,peynir zeytin,domates üçlüsünden oluşan güzel bir sandviç iyi olur gibi ne dersin. canım benim yediklerin bana çok fazla gelmedi. sanırım senin miden küçülmüş hayatım. aletlerle çalışmada yapmışsın,birazı gitmiştir zaten afiyet olsun.
aslıcım hoşgeldin özlettin kendini. pc ne söyle bir daha bozulmasın. canım benim yağ yakıcı diyetler var onlardan uygulasan belki faydası olur. biliyorsu dosbanın sadece bel çevresinde yağ sorunu var diyetisyen ona göre yağ yakıcı diyet vermişti.yanılmıyorsam öyleydi. hapı bıraktığın iyi olmuş.
Masalcım profilinde ki kendini tanıtımını hiç beğenmedim
Hoşgeldinnn ..
Biz de özledik seni iyiki oldu bilgisayarın geldi...
Teşekkür edeirm kaptancığımmm .. Cidden şu 2 haftada ben de farkındayım çok güzel sonuçlar aldım. Söylediğim dar bir pantolon almıştım. Şu an belimden düşüyor :)
Çok mutluyum ama hep dediğim gibi sizin etkiniz çok ama çok büyük ...
Annemle konuştuk.
Bak çok ısrar edersen gelmem hem de kavga ederiz dedim gülerek
Israr etmek yok artık :)
Haklısın canım ..
İnan ilk başladığım zamanlarda çok mutsuzdum.
Ama artık kendimi toparlıyorum ..
Ve buradaki herkesin de etkisi ile daha iyiyim ve şimdi değiştireceğim onu ..
Teşekkür ederim ..
Elacımm bugün sen istedin diye fotoğraf çektim.
Telefonum da geldi tamirden.
Usb kablosu olmadan atabilirsem atacağım yoksa gidince ...
geldım canım malum temızlık yaptım vakıt bulamıyom sımdık bebısı sallarken yazıom
uyusun gerikalanınıda bıtıreyım
bugunkı yedıklerım e gelınce
sabah yok
ara 1 mandalına
ogle yok
ıkındı 1 dılım bazlama
akşam 1 dılım kasar 2 dılım ekmek muadıı bazlama
bırazdan koca bır armut yıyecegım
afiyet olsun canımAkşam yemeğim 1 kase lıght yoğurt
2 kaşık bulgur pilavı
Şimdide sade bi nescafe içiyorum
suyumda 3 litre oldu
Deli olacağım ya ..
Windows 7 olduğu için bugün babamın telefonunu kullanmıştım usb çalışmıyor ona uygun bir program arıyorum
Anlamadığım bir şekilde bluetooth ile kendime de atamıyorum
ama uğraşıyorum
eğer bir fikriniz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
kızlar akşam yemeğimi yedim üzerine de çay içtim
ama dünki gib değilim bugün çok açım (
birazdan ananasımı da yiyeceğim asıl kabus sonra başlıyo( acayip açlık hissi veriyor diyet meyvesi olarakta biliniyormuş 100gr da sadece 41 kalori varmış
sonrada sütümü içer yatarım yoksa dayanamayabilirim :))
elacımmm haklısın galiba burda olmak kilo verdiriyor olumunekankayizsmile sizin yağların gittiğini görünce benimkilerde gidiyooo kaydirigubbakcemile3aslı gelmiş hoşgelmş özlettin cnmm veririz cnm burda bizsizlikten verememişindir sennkaydirigubbakcemile3
beni öptün galibaa grip gibi oldum kaydirigubbakcemile3 özledim senide kaptaanselam kızlar,inşallah herkesler iyidir
ben birazcık daha iyiyim. dün akşama kadar çalıştım. izin almadım anlayacağınız.
burayada yazamadım,okuyamadım.aslında dün geçmişi okumuştum(hafta sonu geçmişini) ama yazamadım malesef. bugün fırsat bulursam yazarım. buralarda olmaya çalışıcam. öpüyorum. ama yok öpmeyeyim,grip bulaşır birde. :))))
hoşbuldumm asumancım bencede bozulmasın acayip sıkıldım pc olmadan sempatiksalakcinni hımmm o yağ yakıcı diyetlerden yapayım birazdaa gerçekten moralim bozulmaya başladı bu durumaa umarım onlarla veririm :sinifsinif: bana o diyet listelerinden örnekler verirmisin canım bende hemen başlayım opuyorumnanaktan ahh kaptan kötü bir haberim var geldim ama yine gitcem galiba bakalım yarın istanbula gidiyorum doktora randevum var umarım beni mutlu edecek şeyler söyler istediği kiloya gelemedim ama zaten yirmi derken heralde 12 felan verir demiştir içinden kaydirigubbakcemile3 doktordan çıkınca teyzeme gitcez ordan girerim nete giremessem ve size yazamassam haber veririm mesaj atarım ben sana tamammı:uhm: böyle gelemeye bilirim demek beni çok rahatsız ediyor emin ol, ama ilk fırsatta netteyim hem belki izin almadan hallederim bu gidip gelme durumunuu olumunekankayizsmileaslıcım hoşgeldin özlettin kendini. pc ne söyle bir daha bozulmasın. canım benim yağ yakıcı diyetler var onlardan uygulasan belki faydası olur. biliyorsu dosbanın sadece bel çevresinde yağ sorunu var diyetisyen ona göre yağ yakıcı diyet vermişti.yanılmıyorsam öyleydi. hapı bıraktığın iyi olmuş.