Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dombilicim bebişini sen yürüyüş yaparken karşına koysan sana bakarken oyalanmazmı ki. ilk dişi hayırlı olsun kuzunun. büyümeleri güzel ama büyüdükçe daha zor oluyor.yaşadığın günlerin tadı başka keyfini çıkarırsın dilerim. mesela ben oğlumun bebeklik hallerini çok özlüyorum. biraz daha büyüyünce bu hallerinide özlicem. çabuk büyüyorlar gerçekten.
canım ben cok zevklı buytuyorum oglumu dısımız ıcın tesekkurler buyor teyzesi bende hep duyuyorum senın dedıklerını dıom tadını cıkartam :)
meryem canım hoşgeldin sefa getirdin.canım buradaki amaç birbirimize motivasyon sağlamak,ancak bu şekilde kendimizi frenleyebiliyoruz. tabi arada kaçamaklarımız oluyor. ama bu sayede abartmıyoruz. demem o ki bizimle ne kadar yazışırsan ve birbirimize ne kadar yorumlar yazarsak o kadar iyi oluyor bu zaten zamanla göreceksin canım. ayrıca sendeki sıkıntı bendede var. yani üzüldükçe bunaldıkça birşeyler yiyesim geliyor. ama zamanla öğreniyorsun. sende kendini sokarsın canım.ben eskisinden daha iyiyim açıkçası.

[meryemcım hos geldın sennle tanısamadık sımdılık gorusmek uzere

pazar dışardaydım cumarteside işim vardı ondan dolayı atlamak zorunda kaldım adcım. yürüyüş olayında da gezerken farkına bile varmamışım şimdi iyiyim ayaklarım geçti

bugün öğle yemeğim
yağsız çorba(anneme tamamen yasak yağ bazen onun yemeklerinden otlanıyorum)
2 küçük parça tavuk göğsü
1 kaşık pilav

teşekkür ederim canım.

süzme yoğurdu çok seviyorum:) mayonez koymadan mayonez gibi kremsi bir kıvama getiriyor salatayı. ben evde light yoğurt kullanıyorum ama işte annem yapmıştı kereviz salatasını ve o light falan takmaz:)) ben de hepsini bir oturuşta yemek yerine küçük porsiyonlara böldüm ve ancak bugün bitti:)) iyi de oldu yani. ne yapsam derdim olmadı.

sen de hastalığı atlat canım inşallah dönüşün muhteşem olacak:)

uzaktan dünyalı sen de hoşgeldin.

nur inşallah hayırlısı ile sınav stresinden kurtulursun da güzel güzel sonuçlarda alırsın dilerim. sahi sınavlar ne zamandı hiç bakmadım zamanına. sordum ama yazmışsın pazar günü diye. pekde az kalmış,hayırlısını diliyorum hayatım. dua edicem senin için emin ol.

dosbacım ne güzel ütüyü bitirmişsin benimde o sıkıntım var. bari düğünden önce bitirebilsem. ama önce iyileşmem lazım. bende düğüne kadar 3 kilo vereyim dedim olmadı 2 dedim olmıcak gibi şimdi 1 versem yeter diyorum. sıkıntılardan kurtulamadımki.şimdide hastalık çıktı başıma. inşallah sen verebilirsin düğüne kadar.

nihancım gösterdiğin azminden dolayı tebrik ederim canım. pizzaya hayır demek mümkünmü. benimde gebelikte diyabetim çıkmıştı,yediğim tek tatlı,birkaç tane petibör bisküviydi. kadının hasta olması konusu gerçekten zor hayatım haklısın. eşimde hep der sen hasta olma diye. bütün işler ona kalıyor yoksa. ayakların iyileşmiş sevindim.annenin yağsız çorbasıda iyi olmuş afiyet olsuuun.

dombilicim sende çok iyi gidiyorsun öğünlerine dikkat ediyorsun. birde üstüne spor. güzel sonuçlar alırsın dilerim. afiyet olsun dicem ama olamamışki canım koku fenaydı anlaşılan. seni kusturduğuna göre. neyse işlerinde kolay gelsin.

masalcım gazan mübarek olsun canım. ben cebine birkaç tane ''hayır'' koydum gerektiğinde kullanmakta çekinme hayatım. ama annenin cebinde ne var onu bilemiyorum.
şöyle okkalı bir ''yiyeceksin'' şıkarsa şaşırmam valla. kaydirigubbakcemile3 geçmişolsun dileğin için teşekkürederim dikkat etmeye çalışırım canım.

Rabiacım çok sağol hayatım. aslında koşturmacadan değilde sanırım cuma akşamı temizlik yaparken çok dikkat etmedim kendime dışarı falan çıktım terli terli. cumartesi koşturmacasıda tuzu biberi oldu sanırım. süzme yoğurt gerçekten lezzetli oluyor canım haklısın. neyseki durum çözülmüş. küçük porsiyonlar iyi fikir canım,afiyet olsun. inşallah bende düzene girerim artık. sağol canım.

nur canım prensesin huysuzluğu stresine stres katmış,canım benim inşallah herşey yakında yoluna girer. kpssyi çok takma hayatım ya. herşey olacağına varır. bu sene olmazsa seneye tekrar girersin olmadı kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman girersin. o zaman zarfındada her fırsatta hazırlanırsın. senin sıkıntın kızınada yansır şimdi. rahat ol çık gez hayatım.

elacım gözünaydın hayatım eşin gelmiş. misafirlerinde var,yorucu olacaktır.kolay gelsin canım. şehriye salatasından bende istiyorum amaa.

hulk canım,öğün zamanı dışarda olmak gerçekten zor oan elinin altına ne geliyorsa onu yiyor insan mecbur. ama çorba iyi fikir. gerçi sabah kahvaltısı için yanıda,peynir zeytin,domates üçlüsünden oluşan güzel bir sandviç iyi olur gibi ne dersin. canım benim yediklerin bana çok fazla gelmedi. sanırım senin miden küçülmüş hayatım. aletlerle çalışmada yapmışsın,birazı gitmiştir zaten afiyet olsun.

aslıcım hoşgeldin özlettin kendini. pc ne söyle bir daha bozulmasın. canım benim yağ yakıcı diyetler var onlardan uygulasan belki faydası olur. biliyorsu dosbanın sadece bel çevresinde yağ sorunu var diyetisyen ona göre yağ yakıcı diyet vermişti.yanılmıyorsam öyleydi. hapı bıraktığın iyi olmuş.

[
dombilicim sende çok iyi gidiyorsun öğünlerine dikkat ediyorsun. birde üstüne spor. güzel sonuçlar alırsın dilerim. afiyet olsun dicem ama olamamışki canım koku fenaydı anlaşılan. seni kusturduğuna göre. neyse işlerinde kolay gelsin.

karralıyım bu defa evet spor yapıyorum sanırım cok hızlı tempoda basladım sol bacagım agrıyor
esım demıstı 15 yavastan hzılıya
son 15 dk hızlıdan yavasa
gıt demıstı
dınlemedım
canım mutfak aspırtator anca bıttı
cok pısmıs

Canım hoşgeldin aramıza tekrardan
hapı boşver canım normal yollardan verirsin kiloyu
menünde çok güzel canım afiyet olsun sana

Çok geçmiş olsun canım
İnş biran önce daha da iyi olursun

Çok teşekkür ederim canım
İnş dahada gider

Afiyet olsun canım
hem kek hemde brovni mi yedin ?

börek yapıyorumm menü değişti patatesli börek peynirli börek sehriye salatası cevizli kurabiye

Ellerine sağlık canım çok da kolay gelsin sana

Bilmiyorum canım inş. biran önce biter bu iş çok sıkıldım
Evimin işine dahi bakamıyorum elimde test kızımlada yeterince ilgilenemiyorum bu yüzden çok suçlu hissediyorum kendimi hiçbir işimi tam yapamıyorum anlayacağın
inş herşey yoluna girer.
Duaların içinde teşekkür ederim.

kızlar öğlen yemeğimi de yedim ton balığı ve çavdar ekmeği 2 dilim de o kadar :))

Afiyet olsun canım

Ben bugün ki yediklerimi yazayım
Sabah:
3 dilim ekmek ve beyaz ynirden tost yaptım
yanındada çay

öğlen: kızıma makarna yapmıştım 1 kaşık makarna yedim

yaklaşık 2 litrede suyum oldu
kızım uyusun kahve içeceğim

Afiyet olsun canım
hem kek hemde brovni mi yedin ?

canımoglum yedı bıcakla boldum kalanı artık olmasın dır daha oncede gıttımde bısı yememısım çok gucendi
cevız kadar muffın
buyuk kare brownı sıgara böreği dusun fırında zaten yarısını oglus yedı
benımde vicdanım rahatsız bu arada sabah namaza kalkınca 2 lokma ekmege sarelle surdum
bu ara sabah ıstıfra ettım yaa bıısı yemeım akşama yogurt ekmek yerim artık
ı

tamam canım zaten çocukların kalanını yemekle doyuyoruz biz

işleri bitirdim sayılır bulaşıklar mutfak kaldı işte börekler fırındaa:))
bu arada ben buğün cok güzel beslendimm kanımca acıkmadımdaa
sabah 2dilimden kaşarlı tost lıgt ekmek
2 catal patates içi
şimdi 1 dilim ekmeğe 1çatal peynir sürdüm yedim 1bardak lıgt süt
iyi demi akşamada inş yemem
ad cnm göndereyimm sana sehriye salatasıı sanırım tek oona dayanamam
kolay gelsin diyen arkdaşlar tşk

ben geldimmmm
dünyalı canım hoşgeldin
adcım kaptanım inan gözlerim seni aradı yollarda...
öncelikle uğrayamazdım biliyosun çok yoğun geçti ama inan aklımdan çıkmadın
bundan sonrada düğüne gelirim yine zor gibi ama inş. şubattan sonra ablama gelir kalırım
ereğliyi ben ablamdan daha çok sevdim :))
bi defasında gece bayan bayana sahilde yürüyebilcen nadir beldelerden biriymiş onu öğrendim
zengin ve hareketli hiç ilçe gibi değil
neyse uzun uzun kaynatırız
aldığım kilolar çok sorun değil gibi,gidecek gibi... bu sabah en son tartıda gördüğüm rakamı gördüm bu bile başarı ...bakalım yarın sabah nasıl olcak
şok diyetime dayanabiliyorum inş. bozmam
ayyy ne çok konuştum :))

bu arada muhabbet kekler börekler kurabiyeler...valla çok açım bozarsam sizden :))
şaka bi tarafa ama yapanlar çok kaçırmasın ellerinize sağlık kızlar

ben öğlen yine diyetime uydum
3 köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü
salata
1 dilim light ekmek

ara olarak
1 çb light tarçınlı süt

akşam yemeğime az kaldı çok acıktım eşimde geç gelecek gibi (
listeyi veriyorum
4yk kabak
1çb yoğurt
1 dilim lihgt ekmek

ara 1çb tarçınlı süt
1 ince dilim ananas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…