pazar dışardaydım cumarteside işim vardı ondan dolayı atlamak zorunda kaldım adcım. yürüyüş olayında da gezerken farkına bile varmamışımnihan canım,cumartesi pazar öğle yemeklerini es geçmişsin hayatım. sanırım fırsat bulamadın ama öğün atlamamak gerektiğini sen benden daha iyi biliyorsun hayatım. birde sadece küçük bir öneri akşam yediğin 2 dilim ekmeğin 1 dilimini öğlen tüketirsen fark edeceğini düşünüyorum. bende ekmeği hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum ama çok lezzetli oluyor. nasıl olcek bilmiyorum. bu arada yürüyüş olayını ne yapmışsın öyle hayatım çok fazla olmuş. inşallah şimdi iyisindir. hafızana hayran kaldım maşallah diyorum.
rabia canım,1 kg süzme yoğurdun kalorisi 1130 muş hayatım. normal yoğurdun daha az oluyor baktığıma göre. ama öğünlerin çok iyi canım.hiç kaçamak yok. harika gidiyorsun açıkçası. tebrik ederim hayatım.
kızlaaaaaaaaaaarr ben geldimmma.s. sizleri çok özledimm nihayet pc bu sabah geldii ohh be özlemişim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan umarım sizin keyifler yerindedirr bende gayet iyiyimm olumunekankayizsmile geçmişi okumaya kalksam iki hafta sürer herelde kaydirigubbakcemile3 diyete devam ettim hatta yürüyüşlerimide yaptım ama kilo vermiyorum sinir oldum ya nedir bu beni çok seven yağlar bi kurtulamadım gittiikaydirigubbakcemile3 o içtiğim zayıflama hapıda hiçte bi işe yaramıyor sadece iştahımı açıyor bende yememek için direniyorum ve daha sinirli bişey oluyorum ohaoldumsmile
bugünden başlayayım yediklerimi yazmaya kahvaltıı: iki ceviz, bir buçuk dilim ekmek, salatalık, bir dilim peynirolumunekankayizsmile
selam kızlar,inşallah herkesler iyidir
ben birazcık daha iyiyim. dün akşama kadar çalıştım. izin almadım anlayacağınız.
burayada yazamadım,okuyamadım.aslında dün geçmişi okumuştum(hafta sonu geçmişini) ama yazamadım malesef. bugün fırsat bulursam yazarım. buralarda olmaya çalışıcam. öpüyorum. ama yok öpmeyeyim,grip bulaşır birde. :))))
nur canım gribim oğlumu öpemedim yerine ama iyileşince söz öperim bu nur teyzenden diye. kilolu hallerinin resimlerini görmüştüm hayatım ama en son halini görünce ne kadar büyük fark oluştuğunu anlamamak mümkün değil ki.azminden dolayı kutlarım seni. devamıda gelecektir inşallah.
.
kızlar slm
dun akşam gezmedeye gıtmeden once 1 mandalına yedım
gezmede
1 borek cevız kadar kek tatlımı yedım browniydi
sabah sucuklu yumurta yedim arkadas geldı onun kızının kaka kokusuna yedıgımıde kustum
sımdıde mutfak dolapları fayans temızlıcem
hepınızı opuyorum ısım bıtınce gelırım
börek yapıyorumm menü değişti patatesli börek peynirli börek sehriye salatası cevizli kurabiye
nur inşallah hayırlısı ile sınav stresinden kurtulursun da güzel güzel sonuçlarda alırsın dilerim. sahi sınavlar ne zamandı hiç bakmadım zamanına. sordum ama yazmışsın pazar günü diye. pekde az kalmış,hayırlısını diliyorum hayatım. dua edicem senin için emin ol.
nur canım prensesin huysuzluğu stresine stres katmış,canım benim inşallah herşey yakında yoluna girer. kpssyi çok takma hayatım ya. herşey olacağına varır. bu sene olmazsa seneye tekrar girersin olmadı kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman girersin. o zaman zarfındada her fırsatta hazırlanırsın. senin sıkıntın kızınada yansır şimdi. rahat ol çık gez hayatım.
.
kızlar öğlen yemeğimi de yedim ton balığı ve çavdar ekmeği 2 dilim de o kadar :))
börek yapıyorumm menü değişti patatesli börek peynirli börek sehriye salatası cevizli kurabiye
canım bak bı kurabıye tarifi verem
1 su bar sıvı yag
1 su bar pudra sekerı
1 yumurta
1 su bard tahin
4 su bard un kabartma tozu vanılya
harika oluyoo
Afiyet olsun canım
hem kek hemde brovni mi yedin ?
canımoglum yedı bıcakla boldum kalanı artık olmasın dır daha oncede gıttımde bısı yememısım çok gucendi
cevız kadar muffın
buyuk kare brownı sıgara böreği dusun fırında zaten yarısını oglus yedı
benımde vicdanım rahatsız bu arada sabah namaza kalkınca 2 lokma ekmege sarelle surdum
bu ara sabah ıstıfra ettım yaa bıısı yemeım akşama yogurt ekmek yerim artık
ı
tahinmi ilginç ilkdefa duydum denicem bende buı tarifini canım
tamam canım zaten çocukların kalanını yemekle doyuyoruz biz
canım butun sıvı malzemeyı kat
pudra sekerını kat
unu az azkat azen 4 bardaktan az un gıdebılıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?