günaydınn kızlar eşimi yolladımm yine:gitme:
nurcum tebrikler cnm en son halini görmemiştim süpersinnkaydirigubbakcemile5
KİLOM sabit 60.200 şişimm bu arada midem bulanıyoo gece bile bulandıı
cnm özelikle regle olmadanbulantı olurbende test yapcak durum yok gibi mucize oolması lazımm:)):1rolleyes:canımcım sen bi test yapsana mide bulantıların hep var yada midenmi üşüttün ki acaba:uhm:
Allah kavuştursun canım senin işinde çok zor be kuzum:teselli:
anladım canımolumunekankayizsmilecnm özelikle regle olmadanbulantı olurbende test yapcak durum yok gibi mucize oolması lazımm:)):1rolleyes:
saol cnm 3 sene oldu alışamadım hale gel gitlere
günaydın kızlar. hepinizden özür diliyorum bu hafta ben 200gr almışım.66.3 olmuşum tekrar.aslında gün boyu hep güzel diyet yaptım ama akşam yemeklerinde bozdum.bu da bana ders olsun.:sinifsinif:
aslında bu hafta birazda kabızlık problemim var,onunda etkisi oldu sanırım.2 gündür baya rahatsızım.neyse dediğim gibi tekrar çok özür dilerim herkesten.haftaya böyle olmayacak söz veriyorum.:sinifsinif:
şimdi diş problemim var biraz onun için hastaneye gideceğim,buralarda yokum.umarım herkes çok iyi kilo vermiştir.kolay gelsin.
günaydın kızlar. hepinizden özür diliyorum bu hafta ben 200gr almışım.66.3 olmuşum tekrar.aslında gün boyu hep güzel diyet yaptım ama akşam yemeklerinde bozdum.bu da bana ders olsun.:sinifsinif:
aslında bu hafta birazda kabızlık problemim var,onunda etkisi oldu sanırım.2 gündür baya rahatsızım.neyse dediğim gibi tekrar çok özür dilerim herkesten.haftaya böyle olmayacak söz veriyorum.:sinifsinif:
şimdi diş problemim var biraz onun için hastaneye gideceğim,buralarda yokum.umarım herkes çok iyi kilo vermiştir.kolay gelsin.
günaydın kızlar,
biraz önce tartıldım. bu hafta 77.2 olmuşum.
mesaim bittiği için canım evdede net yok işten giriyorumolumunekankayizsmile
nu süpersin yaalkisalkisalkis hatta çok güzel bi bayansın:1rolleyes:
günaydın canım takımım
akşam
2 kaşık patlıcan musakka
1 dilim ekmek
1 saat sonra ince dilim kek
şekersiz çay
sabah
1 kase çorba
yarım dilim ekmek
kızlar regl haftam olduğu için hiç bi aktivite yapamamıştım
sadece dün akşam 1 saat yürüyüş yaptım
artık hafta sonu mekiklerime başlayacağım
tartıda 59,5 çıktım geçen hafta 59.7dim dimi kaptan yanlış hatırlamıyorum umarım
Günaydın kızlarr,
Tartıldım sabah dün de demiştim bu hafta ben de bişey yok diye ama 79,6 dıydım sabah 79,3 çıktım.
Kahvaltımı yazıyım klasik kahvaltımı yaptım suyumu içiyorum başım dönüyo dün akşamdan beri benim ya.
Bu arada Nur'un resimlerine baktım valla süperr ne azim ama çok takdir ettim isteyince oluyormuş demek ki, Tebriik ederim Nur senii :))
nur,
muhteşemsin ya, tebrik ederim senia.s.a.s.a.s.
ayrıca zaten hoşmuşsun, kilo verince daha hoş olmuşsun:)
Ayy eşin mi geldi naıl mutlu olmuşsundur ..
Öyle bir anlatmışsın ki duygulandım valla ..
Ayrılma bu gece yanından hiç ...
Wawwww harikasın tek kelime ile irade örneği ...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yani nur söylenecek tek kelime muhteşemsin.
ağzım bi karış açık kaldı desem yeridir.harika olmuşsun.
e biz bu fotolarla birlikte işin püf noktalarınıda alsak,neler yaptın,ne yedin ne içtin...
gerçekten iradene hayran kaldım.
a.s.a.s.a.s.
mesaim bittiği için canım evdede net yok işten giriyorumolumunekankayizsmile
nu süpersin yaalkisalkisalkis hatta çok güzel bi bayansın:1rolleyes:
günaydın canım takımım
akşam
2 kaşık patlıcan musakka
1 dilim ekmek
1 saat sonra ince dilim kek
şekersiz çay
sabah
1 kase çorba
yarım dilim ekmek
kızlar regl haftam olduğu için hiç bi aktivite yapamamıştım
sadece dün akşam 1 saat yürüyüş yaptım
artık hafta sonu mekiklerime başlayacağım
tartıda 59,5 çıktım geçen hafta 59.7dim dimi kaptan yanlış hatırlamıyorum umarım
Günaydın kızlarr,
Tartıldım sabah dün de demiştim bu hafta ben de bişey yok diye ama 79,6 dıydım sabah 79,3 çıktım.
Kahvaltımı yazıyım klasik kahvaltımı yaptım suyumu içiyorum başım dönüyo dün akşamdan beri benim ya.
Bu arada Nur'un resimlerine baktım valla süperr ne azim ama çok takdir ettim isteyince oluyormuş demek ki, Tebriik ederim Nur senii :))
günaydın kardeş takımcığım hepinize bol kilo verilmiş dereceler getiren bir gün dilerim .
adcim canım bizim bu haftamıydı önümüzdeki haftamıydı sonuç bildirim sıramız .ben karıştırdım 179 etap olarak yazıyor listede ama haftaya sanırım sende bir kontrol edebilirmisin canım öpüyorum çok .
Teşekkür ederim :)tebrikler masalcımboshayallersmile
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar
Valla ilk karar vermem mağazaya gidip beğendiğim kıyafetin olmamasıydı o kararla başladım
1 yıldır sürekli dikkat ettim diyebilirim arada tabi kaçamaklarım oldu ama telafi ettim
bazen çok güzel kilo verdim bazen hiç veremedm ama pes etmedim
başta veremeyeceğim böyle kalacam diyordum ama isteyince gidiyormuş
günaydın canım herkes inş kilo verir ama benim kilom aynı
Bu arada çok zor uyudum ama sabahın 7sinde uyanmadım daha yeni kalktım ..
Buna da şükür :)
Sütümü içip gideceğim.
günaydın kızlar,herkesin iyi olmasını iyi diliyorum.bende iyiyim çok şükür.
bu sabah tartılmayı unuttum kızlar. geçuyandım apar topar otobüse yetişcem derken aklıma gelmedi valla. boşuna acele ettim zatenkaçırmışım. Allah tan tanıdık denk geldide oonun arabasına bindim. aslında telefonumda aslının mesajını göresiye kadar aklıma gelmedibildirim olacağı.açıkçası sersem gibiyim. neyse kilomu aynı geçiyorum. kilo almadığıma eminim,şişliğimde yok belki birkaç yüz gr vermişimdir. yarın sabah bildiririm. listeleri hazırladım.
nur canım soruyorum ama görmüyorsun sanırım yazdığımı.
bu haftadan itibaren listedesin değilmi,karışıklık olmaması adına bu cevabı duymak istediğim için soruyorum canım.
listeleri hazırladım sayılır nurun cevabıda gelince huzurlarınıza sunacağm.
evet canım listeye girmek istiyorum
tamam canım arkadaşa söyleyeyim gelsin boş yer olunca girer inş.
Bak canım ben çalışmak için çabalıyorum hala ders çalışıyorum ne güzel bi işin var çok ama çok şanslısın bu konuda
iznim bitsin canım burdan uzaklaşınca motivasyonum çok düşüyor hiç kilo veremedim
burda çok güzel devam ediyordum
adcığım takımımızda yer var mı acaba bi arkadaşımda katılmak istiyorda :)
Sağol canım
Aramıza hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?