Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu hafta nihan ve elayı kervana dahil edeceğiz yani:) benimki yarın biter sanırım.

iyiyim elacım, şükür. oğlan uyurken takılıyorum nette. kalkar birazdan.

benimkide uyuyoo aman uyusunlar cnm mızır mızır gezcek hep hasta oluyo bidaha dışarda yağmur var nereye cıkcaz
akşama ne yapsamki kıza makarna yapayım bende yerimm

benne zaman olcam bakalımm regle
benimde akıntı sorunm var dr gitmeye korkuyorumm o koltuğa oturmakk ürkütüyoo

git canım ihmal etme bende mantar oldum benimkide başlarda akıntılıydı sonrada akıntı geçti mantar oldu keşke başta gitseydim ihmal etmeseydim bukadar ilerlemezdi:çok üzgünüm:

benim de korkulu rüyam o koltuk. mecbur olmadıkça kaçınıyorum. ama durum ciddiyse gitmen lazım. çok geciktirince bazı şeylerin tedavisi daha zor olabilir.

akşama makarna var ha, afiyet olsun. fazla kaçırmayasın.

ad cnm hayırlı olsun bu arada görümcemi oluyonn:)
bir arkadaşta kötüyüm demişş moralin bozuk olunca insanın canıbişey istemiyo gecen hafta ben öyleydim ağladım açıldımm cnm moralini bozma takmamaya calışş
dosbacımında düğünü var

benne zaman olcam bakalımm regle
benimde akıntı sorunm var dr gitmeye korkuyorumm o koltuğa oturmakk ürkütüyoo

Ya o akıntı berbat bişi ben hala onun sıkıntısını çekiyorum ama dr çözüm değil veriyo bi kutu hap içiyorum hiç bi etkisi yok ama bana kiraz sapını iç iyi gelir demişlerdi aldım bir süre kullandım sanki temizleniyodu idrar yolları dikkat edince ama bıraktım geri tavsiye ederim.

cnm ne şikayetleri mantarın kii
kokulu akıntı benimm rahatsız oluyorum ben iç çamaşırlarımı sık değiştiririm bu yüzden
gecen spral kontrolünde ebe baktır akıntı var dedii kalıyoobuğün yarınn

sağol canım. sen de tam benim kafadasın:))

afiyet olsun. dün yorulmuşsundur, ondandır:)

Valla elimden geldiği kadar ilaçtan uzak duruyorum ben ama şu regl sancısı her ay beni ağrı kesiciye mecbur ediyo, yoksa hiç ilaç içme taraftarı değilim Allah duruma düşürmesin mecbur olmak ayrı da...

Valla elimden geldiği kadar ilaçtan uzak duruyorum ben ama şu regl sancısı her ay beni ağrı kesiciye mecbur ediyo, yoksa hiç ilaç içme taraftarı değilim Allah duruma düşürmesin mecbur olmak ayrı da...
cnm zor bi dönemm kadın olmak cok zor her ayy sancıı ağrıı
doğumu demiyorum o sancının kaç katıı .))eyvahedigeldismile

kızlar, bugün asumanın doğum günüymüş. kardeş takıma yazmış. ben de gelip hemen size bildireyim dedim:))

asuman, burdan da yazayım: doğum günün kutlu olsun.a.s.a.s. terazi burcusun demek, öyle mi?

ay bu arada bana kahve falı bakan herkes bebek gözüküyoo diyooo:))ohaoldumsmile
seney felan düşünüyoruz 3yaş felan amabakalım hayırlısıı erkekmişş 3kişi ayrı kişide aynı şeyi söledi

en ilaç kullanılmayacak durumlar da regl dönemleri maalesef. benim de eskiden sancılı olurdu, doğumdan sonra hiçbir şey kalmadı. şimdi çok rahatım, nazar değmesin.

alkisalkisalkis iyiki doğdun asuman
doğum günün kutlu olsunhihoyyyt
a.s.a.s.a.s.

en ilaç kullanılmayacak durumlar da regl dönemleri maalesef. benim de eskiden sancılı olurdu, doğumdan sonra hiçbir şey kalmadı. şimdi çok rahatım, nazar değmesin.

Ay ne güzel, valla bunları duyunca bir an önce evlenip şu ağrılardan kurtulasım geliyo :))
Şaka tabi kiii....
Ama valla senin adına sevindim nazar değmesin gerçekten de...

Asumancım... Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu senelere, sağlıklı huzurlu girmen dileğiyle,Mutlu bir yaş olur inşallah...

Ay ne güzel, valla bunları duyunca bir an önce evlenip şu ağrılardan kurtulasım geliyo :))
Şaka tabi kiii....
Ama valla senin adına sevindim nazar değmesin gerçekten de...

valla bende o mesut günü bekliyordum doktora yalvardım beni normal doğum yap diye adet sancılarımdan kurtulurum diye düşündüm ama yapmadı biraz tehlikeli dedi ve sezeryana aldı ve bugün yine ağrıdan ölüyorum sabahtan beri yani canım bi an önce evlenip doğum yapman kar etmeyebilir ama ilerde inş normal doğum yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…