Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım çok geçmişolsun. nihanım rahat kıyafetler giymeye çalış,sakın dar giyme hayatım. bak nasıl üzüldüm şimdi. inşallah hayırlısı ile atlatırsın canımya.

sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum ama inş ya atlatırım hemen

yediklerimide yazayım sabah 2 dilim ekmekle kilasik kahvaltı, az önce tarçınlı salep.

sağol canım sen temizliğini nasıl yaptın biraz araştırdım su ile yıkamayın diyor hastalık boyunca ne yapçamı şaşırdım ya aynen bide üstüne regl olunca iyice sinir oldum

Ya bu vajinal akıntılar,mantarlar için temizleme jelleri var aslında uzun süre kullanımını önermiyolar ama bi süre onu kullan iyi geliyo ve çamaşırlarını filan mutlaka yüksek derece de ütüle ben günde iki-üç gez değiştirirdim çamaşırımı çok dikkat etmek gerek ya zor akıntı problemin de var mı ?

nihancım öncelikle geçmiş olsun canım... Allah şifa versin zor bi rahatsızlık
adcım gelin kızınızla tanışmışsın canım... umarım çok mutlu olurlar herşeyde bi hayır vardır...şimdi çekiniyordur ama sonra alışır kaynaşır... abinle yaş farkı çok mu?? önemli olan anlaşmaları ama ilk başta o da zorlanacaktır...düğüne de inş. 55 olursun bende 65 olsam başka bişi istemem (kilo konusunda tabiiki :))

hala çıkamadım prova saat 2 ye kalmış
bende dışarda yememek için erkenden yemeğimi yedim
önce ara 1 muz
1 saat sonra öğle yemeği
1 kase çorba (et suyu var )
1 baget
1yk pilav 1 sarma
ekmek yemedim aslında çokta doymadım pilav ve sarma minicikti keşke ekmek yeseydim

günaydın kızlar.haftasonu çok hastalandım. bu sabah işe anca gelbildim.üşütmüşüm ve en kötüsü regli öncesiyim ve heryerim şiş.
hafta sonu yediklerim
c.tesi
sabah:2 dilim k.ekmek peynir+yumurta+ 5 zeytin domates salatalık
ara mandalina
öğlen çorba ve salata
ara armut
pazar
2 dilim k.ekmek peynir+yumurta+ 5 zeytin domates salatalık
ara elma
öğlen hamsi tava
ara mandalina ve armut
ve tabi 2-er litre su
bu saabh hiç kaçamk yapmama rağmen 400 grm fazla çıktım sanırım reglden
sabah 2 etimek ve 1 dilim peynir
ara yok
öğlen çorba + cacık

sağol canım teşekkürler akıntı yok regl dönemimdeyim bugün başladı o zorluyor işte verdiğin bilgi için sağol canıma.s.

amin canım sağol

bugün öğlen yediklerim
4 kaşık musakka yemeği
1 dilim ekmek

ara öğünde de 2 tane mandalina yicem

merhabalar kızlar,

dosba, türkiye turuna çıkmış kadar olacaksın herhalde, o kadar il gezdikten sonra:)) şu düğünü atlatırsın inşallah hayırlısıyla.

dombili, tekrar geçmiş olsun bebişe. seninki daha küçük tabi. biz artık 2 yaşı aştığımız için biraz daha esnekleştik. zaten esnek olmasam da oğlanı dışarı çıkarmazsam evi bana dar ediyor. bugün portmantonun üstünde geziyordu.

nihan, geçmiş olsun canım. kadınlardaki 2 problemin ikisi de seni bulmuş gözüküyor. mantar + regl düşünemiyorum. ilaçlarını düzenli kullan, geçer inşallah canım. Allah şifa versin.

asumancım, oldukça kısa bir zamanda düğünü yapacaksınız gibi gözüküyor. hayırlısı canım, Allah bir kolaylığını verir. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın. az bir kilo fazlan var, sen bu hafta çaktırmadan vereceksin gibi geliyor bana:) geçen hafta gizli planlar peşindeydin:)

Son düzenleme:
Kızlar öğlen yemeğimi de yedim ton balıklı salata sadece su içiyorum işte bi de arada erik yedim 2 tane siyah, 4 gibi yerim bi de o kadar akşama da spor var :)) bu hafta veririz yine inşalah birinci olalım bu hfta.

nihan, geçmiş olsun canım. kadınlardaki 2 problemin ikisi de seni bulmuş gözüküyor. mantar + regl düşünemiyorum. ilaçlarını düzenli kullan, geçer inşallah canım. Allah şifa versin.

sağol neyneyse kullanıyorum düzenli olarak umarım uzun sürmez canım benim sen nasılsın

Kızlar öğlen yemeğimi de yedim ton balıklı salata sadece su içiyorum işte bi de arada erik yedim 2 tane siyah, 4 gibi yerim bi de o kadar akşama da spor var :)) bu hafta veririz yine inşalah birinci olalım bu hfta.

afiyet olsun hulk inş 1. oluruzguclubacismile

ben de iyiyim nihancım. boğazım kötü biraz, öksürüyorum ama ilaç da almayınca pek geçmiyor. birazdan oğluşun şuruplardan içeceğim:))

spora gittim geldim, gayet iyi oldu.

ben de iyiyim nihancım. boğazım kötü biraz, öksürüyorum ama ilaç da almayınca pek geçmiyor. birazdan oğluşun şuruplardan içeceğim:))

spora gittim geldim, gayet iyi oldu.

geçmiş olsun ya boğaz ağrısıda kötü oluyor valla ve ilaç içmeden de geçmiyor gerçekten
valla ben bu 3 gün spor yapamıcam artık sonra telafi etçem

telafi edersin canım. regl dönemlerinde spor zorluyor + diğer problem var. bir şey olmaz. bu hafta dinlenme olur.

ilaç kullanmayı sevmiyorum, gerçi kim seviyor? o yüzden hep erteliyorum ama birazdan şurubu içeceğim:)

Geçmiş olsun neyneysecim, bol c vitamini al sen ilaçdan daha iyi :)

nasılsınız kızlar
bende bi halsizlik havadanmıdır nedir yağmurlu pusluu
sbah 1simit domates,peynir
öğlen 1kase corba 1dilim ekmek
şimdi yeşil cay içeceğim

Geçmiş olsun neyneysecim, bol c vitamini al sen ilaçdan daha iyi :)

sağol canım. sen de tam benim kafadasın:))

nasılsınız kızlar
bende bi halsizlik havadanmıdır nedir yağmurlu pusluu
sbah 1simit domates,peynir
öğlen 1kase corba 1dilim ekmek
şimdi yeşil cay içeceğim

afiyet olsun. dün yorulmuşsundur, ondandır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…