canım çok geçmişolsun. nihanım rahat kıyafetler giymeye çalış,sakın dar giyme hayatım. bak nasıl üzüldüm şimdi. inşallah hayırlısı ile atlatırsın canımya.
sağol canım sen temizliğini nasıl yaptın biraz araştırdım su ile yıkamayın diyor hastalık boyunca ne yapçamı şaşırdım ya aynen bide üstüne regl olunca iyice sinir oldum
sağol canım teşekkürler akıntı yok regl dönemimdeyim bugün başladı o zorluyor işte verdiğin bilgi için sağol canıma.s.Ya bu vajinal akıntılar,mantarlar için temizleme jelleri var aslında uzun süre kullanımını önermiyolar ama bi süre onu kullan iyi geliyo ve çamaşırlarını filan mutlaka yüksek derece de ütüle ben günde iki-üç gez değiştirirdim çamaşırımı çok dikkat etmek gerek ya zor akıntı problemin de var mı ?
nihancım öncelikle geçmiş olsun canım... Allah şifa versin zor bi rahatsızlık
adcım gelin kızınızla tanışmışsın canım... umarım çok mutlu olurlar herşeyde bi hayır vardır...şimdi çekiniyordur ama sonra alışır kaynaşır... abinle yaş farkı çok mu?? önemli olan anlaşmaları ama ilk başta o da zorlanacaktır...düğüne de inş. 55 olursun bende 65 olsam başka bişi istemem (kilo konusunda tabiiki :))
nihan, geçmiş olsun canım. kadınlardaki 2 problemin ikisi de seni bulmuş gözüküyor. mantar + regl düşünemiyorum. ilaçlarını düzenli kullan, geçer inşallah canım. Allah şifa versin.
Kızlar öğlen yemeğimi de yedim ton balıklı salata sadece su içiyorum işte bi de arada erik yedim 2 tane siyah, 4 gibi yerim bi de o kadar akşama da spor var :)) bu hafta veririz yine inşalah birinci olalım bu hfta.
ben de iyiyim nihancım. boğazım kötü biraz, öksürüyorum ama ilaç da almayınca pek geçmiyor. birazdan oğluşun şuruplardan içeceğim:))
spora gittim geldim, gayet iyi oldu.
telafi edersin canım. regl dönemlerinde spor zorluyor + diğer problem var. bir şey olmaz. bu hafta dinlenme olur.
ilaç kullanmayı sevmiyorum, gerçi kim seviyor? o yüzden hep erteliyorum ama birazdan şurubu içeceğim:)
Geçmiş olsun neyneysecim, bol c vitamini al sen ilaçdan daha iyi :)
nasılsınız kızlar
bende bi halsizlik havadanmıdır nedir yağmurlu pusluu
sbah 1simit domates,peynir
öğlen 1kase corba 1dilim ekmek
şimdi yeşil cay içeceğim
sağol canım. sen de tam benim kafadasın:))
afiyet olsun. dün yorulmuşsundur, ondandır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?