Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dün serindi ama yaw. biz de dün optimum'a gittik. ay bir kalabalık bir kalabalık. içim sıkıldı. dışarısı soğuk diyen gelmiş:)) hava biraz iyi olsa dışarıyı tercih ederim ben. canım bebişlerin de temiz havaya ihtiyacı var. çok çok soğuk olmazsa çıkarıyorum ben. hasta da oluyor olmuyor değil. öyle öyle alışır inşallah.[/QUOTE]

mıllet avm lere kosturuyor sankı bedava
:)
yaaa 15 gunde 2 kutu antıbıotık bıtırdık havadab degıl cok terlıo terını koruyamıyorumarabada soyuyorum ustunu
marketede soyuyorum ama koruyamıyorum
bakalımm
hemen kelebeklı koyun gıbı ohu ohu oksuruyor

Genelde öyle sanki çocuklar
Benim kardeşimde küçük
Hemen hasta oluveriyor

çok mınıkler benımoglum 7 aylık ufacık
sımdı kahvaltı ıstıo mesala dedl dedl del del del dıo hihoyyyt

mıllet avm lere kosturuyor sankı bedava
:)
yaaa 15 gunde 2 kutu antıbıotık bıtırdık havadab degıl cok terlıo terını koruyamıyorumarabada soyuyorum ustunu
marketede soyuyorum ama koruyamıyorum
bakalımm
hemen kelebeklı koyun gıbı ohu ohu oksuruyor[/QUOTE]

geçmiş olsun canım Allah şifa versin

günaydııın.

hepinizin iyi olmasını diliyorum.bende iyiyim ama 2 gündür uyku problemi çekiyorum. zonguldağa gittim geldim.yengeyle tanıştım. 19 yaşında gençmi genç,körpemi körpe bi kızımız. oturduk konuştuk,zor bir hayat içinden gelmiş bildiğimbu. tam olark tanıyamadım tabi aradan biraz zaman geçmesi lazım. sessiz bi insan ama şanslı bir insan ona sahip çıkabilecek insanların içine geldi. umarım herşey güzel olur,abimle bir ömür mutlu mesut yaşarlar. umarım bizleri üzmez. ne bileyim böyle işte. annemle babam çok heyecanlı. hemen benimsemişler. babam herşey tam olsun diyor. bizde bu kadar heveslimiydi bilmiyorum. haftaya tekrar zonguldaktayım,alışveriş ozaman yapılacak. bu hafta davetiyeler basılacak.sanki kızı birkaç senedir tanıyoruz gibi hareket ediyoruz. inşallah bizi üzmez,imşallah. ama ne yalan söyliyim bende heyecanlıyım. yanlarında olmak abimin evlenecek olması benide heyecanlandırıyor.
aman ne çok yazdım. neyse kızlar hafta sonu yediklerime dikkat etmedim.abartılı yemekte yemedim açıkçası. bakalım bu hafta nasıl olacak. abimin düğününde 55 kg olmak istiyorum.hadi hayırlısı diyorum.

günaydın kızlar,bugünde benim hiç havam yok.kötü bi haftasonu geçirdim.ayrıntıya girmeyeceğim ama hala çok gergin ve mutsuzum. bunu bahanemi ediyorum bilmem ama tüm hafta sonu yedim desem yeridir.sabahta hiç kalkam istemedi canım,birazönce uyandım.şimdi kahvaltımı yapıyorum.
sunta diyet bisküvi 3 tane,1kk beyaz peynir,yeşil çay
sonra yine yazarım,şimdilik buralardayım

hayırlısı olsun canım inşallah çok iyi birisidir.

benimde hafta sonnum berbattı moralim çok bozuk halada öyle canım çok sıkılıyor hiç bişey istemiyor

geçmiş olsun canım Allah şifa versin[/QUOTE]

saol canım

insallah mutlu olurlar
dugun ne zamman?

canım hayat ıste..........
malesef arada bızı uzenkıran olaylar oluyoronemlı olan duruma ne kadar cabuk adepte olmaktır
sen dıyetıne bak :)

günaydın kardeş takımcığım hepinize sağlıkla huzurla ve bol kilo verilen güzel bir hafta dilerim . herkezi çok öpüyorum . görüşmek üzere .

aramızda ne becerikli hatunlar varmış böyle.ellerine sağlık canım yiyenlerede afiyet olsun.
Ayrıldığınız gibi kavuşun canım.anne-kız başbaşa bir hafta bekliyor sizi desene.ama haftasonu baya gezmişsin,1 haftalık moral depolamışsındır inşallah.
Benim kardeşimde küçük
Hemen hasta oluveriyor

ayyyy onu bi elime geçirsem yerim ben onu varya.zaten 6 aydan sonra bebişler inanlmaz tatlı oluyorlar.öp,sık,hatta ısır hiç sesleri çıkmıyor şimdi bizim ufaklık nazla öpücük veriyor,hemen sıkılıyor beyimkaydirigubbakcemile3
gece 3 ttalı kasıgı sarelle yedım cezalıyım yok kahvaltı bana
ahhhh ahhh ben hafta sonu yediklerimi düşünürsem değil kahvaltı,kendime 1 hafta yemek yasaklamalıyımeyvahedigeldismile
günaydın kaptan,negüzel koşuşturmacaların içindesin.Rabbim bi ömür mutlu etsin inşallah.eee senin zayıflamak için önemli bir nedenin daha çıktı.sende artık motivasyon süper olmalı.düğün yakınmı,hemen olacakmı?
benimde hafta sonnum berbattı moralim çok bozuk halada öyle canım çok sıkılıyor hiç bişey istemiyor

nihancım sende ben gibiymişsin:sinifsinif:

insallah mutlu olurlar
dugun ne zamman?
hayırlısı olsun canım inşallah çok iyi birisidir.
kızlar sağolun. inşallah dediğiniz gibi olur. dombilicim düğün ay sonuna,milletin aylardır yapmaya zorlandığı şeyi biz 2 haftada yapıcaz. tek taraf olunca süreyi kısaltabiliyoruz.
nihancım,havalardan olabilirmi hayatım. inan benimde birşey yapasım yok. başka sıkıntın yoktur dilerim.

canım inşallah sende sıkıntını hayırlısı ile atarsın çabucak. afiyet olsun.
gece 3 ttalı kasıgı sarelle yedım cezalıyım yok kahvaltı bana
adet dönemindemisin dombilim.
Benim kardeşimde küçük
Hemen hasta oluveriyor

mevsim geçişlerinde biz yetişkinler bile kapıyoruz şifayı hayatım.bahar ayları tehlikeli aylar.bi sıcak bi soğuk, ev sıcak,dışarısı soğuk. dikkat edilmesi gerekiyor ama sonbaharda zor,hem okullar açılıyor,hem tatilciler dönüyor,heryer kalabalıklaşıyor. Rabbim beterinden korusun yavrularımızı dilerim.

çok kötüyüm kaptan hem reglim başladı hemde 1 haftadır vajinal mantar ile uğraşıyorum 2 gündür tedaviye başladım bugünde regl olunca şikayetler arttı çok kötüyüm iş yerinde oturduğum yerde sinirden ağlıyorummafoldumben

Günaydın ...

Haftasonunun biriken işleri ve pazartesi yoğunluğunu anca atlattım...

Geçmişe bakamadım kızlar henüz size yazayım sonra da kalan zamanda da onlara okurum hafta sonu iyiydi, genel olarak benim için haftasonu kavramı pazar günü öğleden sonra onda da kaçamak yaptım evet itiraf ediyim öğlen kumru yedim çok canım istemişti ama akşam bişey yemedim ki kaçamağım telafi olsun diye...

Sabahta klasik kahvaltımı yaptım geldim su içtim şimdiye kadar ama midem bulanıyor fena neden anlamadım şimdi tuzlu diyet bisküvimden yemeyi düşünüyorum iyi gelir belki...

Aaaa ağlama ama ya... Ben bilirim o durumu çok kötü gerçekten regl başlıbaşına bir dert zaten nefret ediyorum ya.Vajinal mantar da problem ben de çok uğraştım yurtta toplu wc lerden kapmıştım şimdi daha iyiyim ama şikayetlerim bitmedi.Neyse sen ilaçlarını kullan bi de elinden geldiği kadar toplu wc lerden kaçın işyerinde zor ama...

Allah mutlu mesut etsin, inşallah o sizi siz de onu üzmezsiniz :)) Olursun inşallah düğüne kadar da zaten çok bişey de kalmadı 55'e ne mutlu sana...

sağol canım sen temizliğini nasıl yaptın biraz araştırdım su ile yıkamayın diyor hastalık boyunca ne yapçamı şaşırdım ya aynen bide üstüne regl olunca iyice sinir oldum

canım çok geçmişolsun. nihanım rahat kıyafetler giymeye çalış,sakın dar giyme hayatım. bak nasıl üzüldüm şimdi. inşallah hayırlısı ile atlatırsın canımya.
kolay gelsin hulkum. kumrun afiyet olsun,olan olmuş,telafi etmeye çalışırsın hayatım. mide bulantın umarım kısa sürelidir.dediğin gibi tuzlu iyi gelebilir ama az tüketmeye çalış canım. bekli mideni üşütmüşsündür. geçmişolsun
Allah mutlu mesut etsin, inşallah o sizi siz de onu üzmezsiniz :)) Olursun inşallah düğüne kadar da zaten çok bişey de kalmadı 55'e ne mutlu sana...
amin canım inşallah. ozamana kadar hedef çok az inşallah verebilirim kiloyu. en azından giydiğim güzel durur.

günaydın bayem. sorma girdik bi telaşe içine hayırlısı ile çıkarız inşallah. çok sağol canım. bahanemde hazır kesinlikle vermem gerekiyor kiloları ama bakalım verebilecezmi. hayırlısı olur inşallah. bir sürü tanıdık olacak, amanın güzel görünmem lazım.bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…